ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 יוני 2012, 12:08

חביב אורנג'ד כתב:ועכשיו אחרי שחרגנו מן הנושא, קצת התפלספנו ועל הדרך, גם התבכיינו בבכי המסורתי על התקציב וההנהלה, נחזור להתדיין על מלפפונים.

מה אתם אומרים על עמדת הגבוה הישראלי?
נראה שלאחר חזרתו של החוק הרוסי והפרישה של בלו, מכבי תצטרך עוד גבוה ישראלי לצדו של אליהו.
מי המועדף עליכם לתפקיד?

תמיד אפשר להחזיר את יניב גרין..... :happy2
אני צוחקת כמובן, אבל המחשבה הזו שחייבים עוד גבוה ישראלי גרמה בעיקר לכך.
לא חייבים שום דבר!!
עם החוק הרוסי נסתדר כך או אחרת, אבל הדבר היחידי שחייביםזה שתהיה קבוצה טובה וחזקה שתהיה מסוגלת להתמודד בטופ של היורוליג!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 29 יוני 2012, 12:12

מקובי כתב:כל מי שבוכה כאן על מחירי המנויים-
לא יודע אם למדתם כלכלה אבל זה עניין של היצע וביקוש. מכבי יודעים שהם יוכלו למכור מנויים במחירים כאלה ולכן הם מעלים את המחירים בהדרגה (לא אומר שזה טוב אבל ככה זה עובד)
בסופו של דבר אף אחד לא מכריח אותכם לעשות מנוי.

כאשר הקבוצה מצליחה, ברור שיהיה ביקוש.. האוהדים, לא טיפשים, רואים שלאט, אבל בטוח הקבוצה חוזרת לשעמום של שנות ה90, הקיץ הזה, וההחתמות שהיו עד עכשיו מחזקות את התחושה, יכול להיות שגם השנה יימכרו את כל המנויים(וזאת למרות שהיה סגל חלש מאוד), שנה הבאה הביקוש למנויים ירד פלאים(עד שיהיה צורך בהוזלת מנויים, בכדי לכסות על פדיחה של קרחות ביציעים), אין בעיה עם מחירי המנוי, כל עוד יש קבוצה טובה. כרגע התחושה היא, שמחיר המנוי לא שווה את התענוג(אם כל האהדה לקבוצה), וזו בעיה.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 יוני 2012, 12:22

gandya כתב:
לא יודע אם למדתם כלכלה אבל זה עניין של היצע וביקוש. מכבי יודעים שהם יוכלו למכור מנויים במחירים כאלה ולכן הם מעלים את המחירים בהדרגה (לא אומר שזה טוב אבל ככה זה עובד)

כאשר הקבוצה מצליחה, ברור שיהיה ביקוש.. האוהדים, לא טיפשים, רואים שלאט, אבל בטוח הקבוצה חוזרת לשעמום של שנות ה90, הקיץ הזה, וההחתמות שהיו עד עכשיו מחזקות את התחושה, יכול להיות שגם השנה יימכרו את כל המנויים(וזאת למרות שהיה סגל חלש מאוד), שנה הבאה הביקוש למנויים ירד פלאים(עד שיהיה צורך בהוזלת מנויים, בכדי לכסות על פדיחה של קרחות ביציעים), אין בעיה עם מחירי המנוי, כל עוד יש קבוצה טובה. כרגע התחושה היא, שמחיר המנוי לא שווה את התענוג(אם כל האהדה לקבוצה), וזו בעיה.

העניין פה לא ממש פשוט כאילו מדובר בעסק רגיל.
אם המחיר של חברת סלולר לדוגמא יקר לי וגם אני לא מרוצה מהשירות שהיא נותנת לי תמורת כספי, אני יכולה בקלות לעזוב אותה ולעבור לחברה אחרת זולה יותר ויעילה יותר.
המצב עם אהדה לקבוצת ספורט שונה מאוד.
אם אוהד מתלונן שהוא משלם סכום גבוה מידי ולא מקבל תמורה לכספו, הוא לא יכול פתאום להחליט שהוא עוזב את הקבוצה ועובר לאהוד קבוצה אחרת שתספק לו את מה שהוא רוצה.
רוב האוהדים נשארים לרוב נאמנים לקבוצתם כל החיים. ולמרות שנות ה-90 המפורסמות, כבר יותר מעשור שמכירת המנויים נעשית בהצלחה מידי קיץ בעיקר בזכות מיתוג נכון (חלק מהמנויים בכל לא יודעים ולא מעניין אותם זהות הסגל) ולמרות לא מעט עליות וירידות במהלך השנים הללו, עניין המנויים לא משתנה כמעט.
כך שאני לא מאמינה שפתאום יפסיקו לבוא אנשים ויפסיקו לקנות מנויים.
גם אם כן, זה צפוי להיות תהליך מאוד ארוך, שאף אחד לא יכול באמת לדעת מה יקרה מבחינה מקצועית במהלך התהליך הזה (פתאום באופן בלתי צפוי יש עונה גדולה אם הגעה לפיינל פור שמערבלת את כל הציפיות).
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 29 יוני 2012, 12:35

אם אוהד מתלונן שהוא משלם סכום גבוה מידי ולא מקבל תמורה לכספו, הוא לא יכול פתאום להחליט שהוא עוזב את הקבוצה ועובר לאהוד קבוצה אחרת שתספק לו את מה שהוא רוצה.
רוב האוהדים נשארים לרוב נאמנים לקבוצתם כל החיים.

רוב האוהדים שממלאים את ההיכל, באים לראות שאו ותוצאות, שום דבר לא השתנה בפסיכולוגיה האנושית מאז שנות ה90, אוהדים שרופים שיבואו לכל משחק, ולא משנה מה, הם מעוט, אנשים קונים מנוי בגלל ההצלחות של הקבוצה, משנים האחרונות, כמה שנים של חוסר הצלחה, וההיכל יחזור להיות חצי ריק.

גם אם כן, זה צפוי להיות תהליך מאוד ארוך, שאף אחד לא יכול באמת לדעת מה יקרה מבחינה מקצועית במהלך התהליך הזה (פתאום באופן בלתי צפוי יש עונה גדולה אם הגעה לפיינל פור שמערבלת את כל הציפיות).

מדובר בתהליך הרבה יותר מהיר ממה שאת חושבת.. מספיק שנתיים של קבוצה לא אטרקטיבית, וייגמרו כל הסנטימנטים. הרבה יותר קשה למתג קבוצה של הצלחות, שמוכרת מנויים כמו לחמניות, מאשר לאבד הכל בין רגע.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 יוני 2012, 12:42

gandya כתב:

רוב האוהדים שממלאים את ההיכל, באים לראות שאו ותוצאות, שום דבר לא השתנה בפסיכולוגיה האנושית מאז שנות ה90, אוהדים שרופים שיבואו לכל משחק, ולא משנה מה, הם מעוט, אנשים קונים מנוי בגלל ההצלחות של הקבוצה, משנים האחרונות, כמה שנים של חוסר הצלחה, וההיכל יחזור להיות חצי ריק.

מדובר בתהליך הרבה יותר מהיר ממה שאת חושבת.. מספיק שנתיים של קבוצה לא אטרקטיבית, וייגמרו כל הסנטימנטים. הרבה יותר קשה למתג קבוצה של הצלחות, שמוכרת מנויים כמו לחמניות, מאשר לאבד הכל בין רגע.

את זה אנחנו אומרים כבר יותר מ-10 שנים....
זו בעיקר קלישאה דביקה בלי הרבה היאחזות במציאות למעט החזרה על מנטרת "שנות ה-90".
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2012, 12:50

מקובי כתב:זה נראה שלא משנה מה יקרה- תמיד יהיה כאן על מה לבכות.
אם מחר מכבי תחתים כאן את מקאלב יגידו שהוא לא רכז אלא קומבו, אם מחורתיים לאנגפורד ישאר יגידו שהוא לא שווה 1.1 מיליון או לחלופין יגידו שמכבי היתה צריכה לעשות שינוי בעמדה הזאת.

תקראו לי אופטימיסט חסר תקנה, אבל אני לא רואה שינוי בהתנהלות של מכבי. מכבי תמיד הביאה שחקנים בסימן שאלה אם זה סופו ושאראס (שנזרקו מהקבוצות שלהם), הנדריקס והאפמן (שהגיעו מקבוצות תחתית מהליגה הספרדית) המשך בפארגו מוריס ופרקינס (שהגיעו מהליגה שלנו) וכלה במקדונלד ואידסון (שהובילו קבוצות קטנות להישג משמעותי אבל עדיין לא היו ברדאר של הגדולות)
אולי השנה קצת יותר קשה מבד"כ בגזרת הישראלים אבל אתם באמת חושבים שמכבי לא תעמיד קבוצה מצוינת? קבוצה שתתמודד על עלייה לפיינל פור?

אני לא ממש מסכים. ב2004 מכבי בנתה כאן קבוצה לתפארת. הזרים, כולם היו שחקנים יקרים מהשורה הראשונה באירופה, הישראלים היו טובים מאוד גם כן, וכמובן
צוות מאמנים משובח.
נכון להיום למכבי יש צוות מאמנים טוב וזהו בערך. הישראלים טובים, אבל לא ברור כרגע מי יהיה, זרים אין בכלל, ואחד שכן יכול להתברר כאחלה שחקן, חתום רק לעונה אחת.

אני באמת חושב שאחרי קיץ שמתנהל כמו שהוא מתנהל עד עכשיו, נצטרך הרבה מאוד מזל בשביל להעמיד קבוצה מצויינת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 29 יוני 2012, 12:50

חנו'ש כתב:
gandya כתב:

את זה אנחנו אומרים כבר יותר מ-10 שנים....
זו בעיקר קלישאה דביקה בלי הרבה היאחזות במציאות למעט החזרה על מנטרת "שנות ה-90".

לא.. ממש לא.. העונה של אפי הייתה קטסטרופה!, רק החתמת פיני הצילה שיווקית את המצב, מנקודת האל חזור, אם לא היה מדובר בפיני, ועונה לאחר אפי, הייתה עונת אפי 2(לא שעונת פיני הייתה טובה, אבל הגימיק של פיני הספיק), את טועה בגדול, פשוט עוד לא היו כאן 2 עונות קטסטרופליות שהתחברו ברצף, קל לראות מנתוני הרייטינג שאת טועה בגדול, ועד כמה הם התדרדרו. (נתוני הרייטינג משקפים יפה מאוד את המצב של מכבי).
gandya

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יוני 2012, 12:53

לגבי המחירים של 2003 לעומת היום- ב2003 השחקנים המובילים קיבלו גג מיליון דולר לעונה (וגם זה אחרי שהם הוכיחו את עצמם, ניקו הגיע לכאן מאוד צעיר ובזול, שאראס נזרק מבארסה וגם הגיע די בזול ופארקר בקדנציה הראשונה הגיע גם בזול)
שכר השחקנים באירופה עלה בצורה דראסטית בשנים האחרונות (אידסון קיבל שנה שעברה 2 מיליון אירו!) ככה שאני מבין מאיפה הרצון של מכבי להעלות מחירים גם אם זה בצורה הדרגתית.

לכל מי שאומר שאין אדריאטית- יש עוד 4 משחקי טופ 16 ביורוליג. מבחינה כלכלית זה שווה פי 10 מכל המשחקים נגד שירוקי ודומז'אלה עם כל הכבוד לקבוצות הללו.

זה נראה שלא משנה מה יקרה- תמיד יהיה כאן על מה לבכות.
אם מחר מכבי תחתים כאן את מקאלב יגידו שהוא לא רכז אלא קומבו, אם מחורתיים לאנגפורד ישאר יגידו שהוא לא שווה 1.1 מיליון או לחלופין יגידו שמכבי היתה צריכה לעשות שינוי בעמדה הזאת.

תקראו לי אופטימיסט חסר תקנה, אבל אני לא רואה שינוי בהתנהלות של מכבי. מכבי תמיד הביאה שחקנים בסימן שאלה אם זה סופו ושאראס (שנזרקו מהקבוצות שלהם), הנדריקס והאפמן (שהגיעו מקבוצות תחתית מהליגה הספרדית) המשך בפארגו מוריס ופרקינס (שהגיעו מהליגה שלנו) וכלה במקדונלד ואידסון (שהובילו קבוצות קטנות להישג משמעותי אבל עדיין לא היו ברדאר של הגדולות)
אולי השנה קצת יותר קשה מבד"כ בגזרת הישראלים אבל אתם באמת חושבים שמכבי לא תעמיד קבוצה מצוינת? קבוצה שתתמודד על עלייה לפיינל פור?

1. אתה טועה... גג מיליון דולר ?
http://sports.walla.co.il/?w=/7/936058
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3080300,00.html
וויצ'יץ' (1.3 מיליון לעונה) ופארקר (1.5 מיליון לעונה) קיבלו יותר ממליון ש"ח . לאחר מכן גם שאראס הגיע קרוב לסכומים האלה ובאסטון שהאריך את החוזה קיבל סכום נאה

2. אם מחירי המנויים עלו משמעותית בגלל האינפלציה איך התקציב ירד ??

3. אתה צודק לגבי ביקוש והיצע... אם אנשים מספיק מטומטמים לעשות מנוי בלי קשר להתנהלות של מכבי שיהיה להם לבריאות... אנחנו נמשיך לראות קבוצות שירדו באיכות בהדרגה והם ימשיכו לשלם יותר ויותר על מנויים
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יוני 2012, 12:55

אני מאוד רוצה לראות את דיוויד ממשיך לאמן כאן עוד הרבה שנים, אבל זה לא ייתכן, שמאמן בקבוצה בסדר גודל של מכבי, יאמן גם נבחרת בו זמנית. גם ככה עובר עלינו קיץ מאוד (מאוד) קשה, אנחנו ממש לא צריכים שהמאמן שלנו יקרע את התחת עם נבחרת רוסיה בונצואלה. זה ממש מעצבן אותי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 יוני 2012, 12:57

בוא נראה...
עונת ספאחיה - לא הצלחה גדולה.
עונת קטשרף - הגעה לגמר היורוליג, אבל עדיין עונה לא קלה עם שינויי מאמנים, אובדן תארים שלרוב מונחים לרגלינו, ולא עונה מהנה במיוחד.
עונת אפי - קטסטרופה.
עונת פיני - לא הצלחה גדולה.
העונה הראשונה של בלאט - הצלחה אדירה וכיף גדול.
העונה האחרונה - עונה סבירה בלי יותר מידי ריגושים (למעט הסדרה מול פאו).

אני לא יודע בקשר אליך, אבל לי נראה שדווקא העונה המוצלחת שלפני שנה היא היוצאת דופן ולא ההיפך.
האם המנויים ברחו??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 יוני 2012, 13:01

אני לא מבין איך אנשים רוצים גם שמחירי המנויים ירדו וגם שבד בבד, התקציב יעלה. מישהו חשב מאיפה יביאו את הכסף? מישהו באמת חושב שאי-קניית המנויים תגרום לתקציב לזנק? סביר להניח שיקרה בדיוק להפך.
בכל אופן, מה שקרה ב2003 היה חד-פעמי. מכבי לא תמכור את זכויות השידור שלה באותם סכומים כמו שאז ונכון לעכשיו, היא גם לא תארח את הפיינל-פור בעונה הקרובה וכנראה שגם לא בשנים הבאות. מה שהיה היה וגם כך מדובר על מקרה יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

אחרי שהבנו שמדובר באירוע שכבר לא יחזור והבענו את כאבנו על כך שמכבי לא תביא שחקנים במליוני דולרים, אפשר לחזור לנושא.
ברשותכם, דברו על מלפפונים ולא על התקציב.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יוני 2012, 13:12

חנו'ש כתב:בוא נראה...
עונת ספאחיה - לא הצלחה גדולה.
עונת קטשרף - הגעה לגמר היורוליג, אבל עדיין עונה לא קלה עם שינויי מאמנים, אובדן תארים שלרוב מונחים לרגלינו, ולא עונה מהנה במיוחד.
עונת אפי - קטסטרופה.
עונת פיני - לא הצלחה גדולה.
העונה הראשונה של בלאט - הצלחה אדירה וכיף גדול.
העונה האחרונה - עונה סבירה בלי יותר מידי ריגושים (למעט הסדרה מול פאו).

אני לא יודע בקשר אליך, אבל לי נראה שדווקא העונה המוצלחת שלפני שנה היא היוצאת דופן ולא ההיפך.
האם המנויים ברחו??

חכי... אם המגמה תימשך אנחנו בצרות. העונה שלפני האחרונה קצת הצילה את המצב. אבל כן היו דיבורים על ירידת המותג לפניה. בסופו של דבר אנחנו חיים על אדים של הצלחה מאוד עוצמתיים (ההיסטוריה המפוארת של מכבי) אבל עדיין אדים. לצערי ההנהלה מנצלת את המצב לסחוט כסף ולא להגדיל את התקציב.
אני מאמין שאם יהיו עוד כמה עונות כמו של אפי (וכרגע שהתקציב יורד בהשוואה לשאר אירופה בכל שנה זה בהחלט אפשרי) תהיה ירידה בהתעניינות של התקשורת ובסופו של דבר נחטוף מכה קשה.
תחושה שלי שהרבה פעמים WE DOGED THE BULLET . הרבה בזכות רגולציות זרים מגבילות באירופה ובזכות מאמנים טובים שיש לנו מפעם לפעם. לאורך זמן שהתקציב לא עולה (והכל אמור לעלות כמו שהמנויים אמורים להתייקר מדי שנה קצת בזכות האינפלציה גם התקציב של הקבוצה היה אמור לעלות ולא לרדת כי גם המשכורות של השחקנים עולות)
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי gandya » 29 יוני 2012, 13:13

חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין איך אנשים רוצים גם שמחירי המנויים ירדו וגם שבד בבד, התקציב יעלה. מישהו חשב מאיפה יביאו את הכסף? מישהו באמת חושב שאי-קניית המנויים תגרום לתקציב לזנק? סביר להניח שיקרה בדיוק להפך.
בכל אופן, מה שקרה ב2003 היה חד-פעמי. מכבי לא תמכור את זכויות השידור שלה באותם סכומים כמו שאז ונכון לעכשיו, היא גם לא תארח את הפיינל-פור בעונה הקרובה וכנראה שגם לא בשנים הבאות. מה שהיה היה וגם כך מדובר על מקרה יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

אחרי שהבנו שמדובר באירוע שכבר לא יחזור והבענו את כאבנו על כך שמכבי לא תביא שחקנים במליוני דולרים, אפשר לחזור לנושא.

על איזה מלפפונים אתה רוצה שנדבר? אפילו מעומדים אין..
דבר שני איך אפשר להפריד בין מלפפונים ותקציב? כאשר טיב התקציב, גורר את טיב המעומדים?
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 29 יוני 2012, 13:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2012, 13:13

חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין איך אנשים רוצים גם שמחירי המנויים ירדו וגם שבד בבד, התקציב יעלה. מישהו חשב מאיפה יביאו את הכסף? מישהו באמת חושב שאי-קניית המנויים תגרום לתקציב לזנק? סביר להניח שיקרה בדיוק להפך.

יש לך מלפפונים שאפשר לדבר עליהם?? :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 יוני 2012, 13:14

בדיוק עכשיו אכלתי אחד חמוץ של בית השיטה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 יוני 2012, 13:15

ואני לא מבין איך מחיר המנויים עולה והתקציב יורד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יוני 2012, 13:15

גודל המלפפונים = גודל התקציב

אגב אנשים לא התחילו בתלונות על המנויים אלא שבניגוד למה שאמרת התקציב לא עולה.
אי קניית המנויים תעשה רק טוב למכבי (פחות טוב למרוויחי המשכורות בהנהלה, לבנים של ולגורפי הדיבידנדים). ההנהלה תבין שהיא צריכה להתאמץ תקציבית ותעמיד קבוצה ראויה יותר.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי gandya » 29 יוני 2012, 13:15

yarinsaky כתב:בדיוק עכשיו אכלתי אחד חמוץ של בית השיטה.

חמוץ הרבה יותר שווה ממלוח, ממליץ למכבי להחתים רק חמוצים!
gandya

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 יוני 2012, 13:23

yellowaura כתב:

גודל המלפפונים = גודל התקציב

אגב אנשים לא התחילו בתלונות על המנויים אלא שבניגוד למה שאמרת התקציב לא עולה.
אי קניית המנויים תעשה רק טוב למכבי (פחות טוב למרוויחי המשכורות בהנהלה, לבנים של ולגורפי הדיבידנדים). ההנהלה תבין שהיא צריכה להתאמץ תקציבית ותעמיד קבוצה ראויה יותר.

אז מה אתה מציע? שנחרים את קניית המנויים ואז ההנהלה באורח פלא תזניק את התקציב לכמו שהיה ב2003?
מה שמבדיל בין מכבי לשחקן כמו מקקאלב זה בסה"כ חרם מנויים?

אני מבין שהנחת היסוד שלך היא שהתקציב לא יעלה כי ההנלה לא עושה כלום וכלל לא מעוניינת בהגדלת התקציב.
אם כן, ההפך הוא הנכון, להנהלה יש בדיוק את אותו אינטרס שהתציב יגדל.
זה לא מצליח? אין הרבה מה לעשות. גם בהנחה וחרם המנויים יצבור תאוצה, אני בספק אם זה מה שיגדיל את את התקציב וגם אם זה יגדיל, זה יהיה באופן מאוד זניח.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 יוני 2012, 13:24

yellowaura כתב:חכי... אם המגמה תימשך אנחנו בצרות. העונה שלפני האחרונה קצת הצילה את המצב. אבל כן היו דיבורים על ירידת המותג לפניה. בסופו של דבר אנחנו חיים על אדים של הצלחה מאוד עוצמתיים (ההיסטוריה המפוארת של מכבי) אבל עדיין אדים. לצערי ההנהלה מנצלת את המצב לסחוט כסף ולא להגדיל את התקציב.

זה בדיוק מה שאמרתי.
זה תהליך ארוך שייקח שנים רבות ולא שנה-שנתיים, שבמהלכם יכולה ליפול פתאום במפתיע עונה טובה כמו זו שלפני שנה ותטרוף את הקלפים.
כך שלא הייתי ממהרת לבכות את אי מכירת המנויים כבר בקרוב.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot] ו־5 אורחים