סקאוטינג V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סקאוטינג V4

הודעהעל ידי Cobra » 15 אפריל 2023, 21:31

A.Parker כתב:
Cobra כתב:
A.Parker כתב:
Cobra כתב:קייטה נבחר לחמישיית השנה בגי ליג וגם לחמישיית ההגנה .
מכבי פשוט חייבים לשים עליו עין ולראות מה קורה איתו בקיץ.
יכול להשלים את הסגל של מכבי בצורה מושלמת ולהפוך את הסגל לסגל שבאמת יכול להתחרות על פיינל פור ועל מעבר .

לא ריאלי להחזיק אותו, את ניבו ואת סורקין יחד. מקווה מאוד שיכילו לא להמשיך עם ניבו ולהשקיע בסנטר איכותי (קייטה לחלוטין נשמע כזה).

למה לא ריאלי ?
קבוצה רצינית שרוצה להתחרות על תארים חייבת 3 סנטרים בסגל ושיהיה סנטר שלישי . גם השנה היה 3 סנטרים (ניבו, פויתרס, סורקין) אני בסך הכל אומר להחליף את פויתרס בקייטה ולשדרג כת הסגל.
אם כל הכבוד לרומן סורקין , קבוצה שרוצה לכוון למשהו לרמת היורוליג לא יכולה לתת לו להיות סנטר המחליף , קבוצה שרוצה להתחרות על מקום בין 12 ל18 אולי תתן לו .
עמדה של עוד סנטר וסורקין זה בינוני ואז אתם מתפלאים שהקו הקדמי חלש, כדאי לבנות פה קבוצה שרצה רחוק צריך 3 סנטרים פלוס עוד שני פוורדים .

קודם כל ההשוואה לא נכונה. פויתרס שיחק 4 ונראה שהוא נספר ככזה גם בבניית הסגל. "החלפה" שלו בסנטר קובעת כנראה זר אחד בלבד בעמדה 4 (תרחיש גרוע מאוד). אני בהחלט חושב שעמדת סנטר של סורקין וניבו היא חלשה מאוד. מצד שני קשה לי לראות שמביאים עוד סנטר, ועוד בכיר, על חשבונם. זה לא סביר לא כלכלית ולא חברתית. בעיני ניבו לא צריך להישאר וצריך להשקיע הרבה סנטר מהטופ (או בעל פוטנציאל כזה).

לא הבנתי למה אתה קובע שאם באים שני סנטרים זרים אז יהיה רק זר אחד בארבע .
פויתרס בא כ5 זה שקטש החליט לשחק איתו ב4 זה כי הוא דביל, פויתרס לא שיחק בארבע מאז המכללות ובמכללות הוא היה לפני פציעה קשה והיה הרבה יותר זריז וחשבו שיוכל לפתח סקילס כדי לשחק ב4 אבל הוא נפצע וזה לא קרה.
סך הכל סגל:
בראון, בלאט(כנראה), ג׳ון די
בולדווין, זר (2-3)
קולסון, מנקו
זר (4-3) , מרטין , ג׳ייק
זר , ניבו, סורקין
Cobra

הודעהעל ידי A.Parker » 15 אפריל 2023, 21:43

Cobra כתב:
A.Parker כתב:
Cobra כתב:
A.Parker כתב:
Cobra כתב:קייטה נבחר לחמישיית השנה בגי ליג וגם לחמישיית ההגנה .
מכבי פשוט חייבים לשים עליו עין ולראות מה קורה איתו בקיץ.
יכול להשלים את הסגל של מכבי בצורה מושלמת ולהפוך את הסגל לסגל שבאמת יכול להתחרות על פיינל פור ועל מעבר .

לא ריאלי להחזיק אותו, את ניבו ואת סורקין יחד. מקווה מאוד שיכילו לא להמשיך עם ניבו ולהשקיע בסנטר איכותי (קייטה לחלוטין נשמע כזה).

למה לא ריאלי ?
קבוצה רצינית שרוצה להתחרות על תארים חייבת 3 סנטרים בסגל ושיהיה סנטר שלישי . גם השנה היה 3 סנטרים (ניבו, פויתרס, סורקין) אני בסך הכל אומר להחליף את פויתרס בקייטה ולשדרג כת הסגל.
אם כל הכבוד לרומן סורקין , קבוצה שרוצה לכוון למשהו לרמת היורוליג לא יכולה לתת לו להיות סנטר המחליף , קבוצה שרוצה להתחרות על מקום בין 12 ל18 אולי תתן לו .
עמדה של עוד סנטר וסורקין זה בינוני ואז אתם מתפלאים שהקו הקדמי חלש, כדאי לבנות פה קבוצה שרצה רחוק צריך 3 סנטרים פלוס עוד שני פוורדים .

קודם כל ההשוואה לא נכונה. פויתרס שיחק 4 ונראה שהוא נספר ככזה גם בבניית הסגל. "החלפה" שלו בסנטר קובעת כנראה זר אחד בלבד בעמדה 4 (תרחיש גרוע מאוד). אני בהחלט חושב שעמדת סנטר של סורקין וניבו היא חלשה מאוד. מצד שני קשה לי לראות שמביאים עוד סנטר, ועוד בכיר, על חשבונם. זה לא סביר לא כלכלית ולא חברתית. בעיני ניבו לא צריך להישאר וצריך להשקיע הרבה סנטר מהטופ (או בעל פוטנציאל כזה).

לא הבנתי למה אתה קובע שאם באים שני סנטרים זרים אז יהיה רק זר אחד בארבע .
פויתרס בא כ5 זה שקטש החליט לשחק איתו ב4 זה כי הוא דביל, פויתרס לא שיחק בארבע מאז המכללות ובמכללות הוא היה לפני פציעה קשה והיה הרבה יותר זריז וחשבו שיוכל לפתח סקילס כדי לשחק ב4 אבל הוא נפצע וזה לא קרה.
סך הכל סגל:
בראון, בלאט(כנראה), ג׳ון די
בולדווין, זר (2-3)
קולסון, מנקו
זר (4-3) , מרטין , ג׳ייק
זר , ניבו, סורקין

אני מסכים שפויתרס 5, אבל עובדה שקטש מראש בנה עליו כ-4 בעיקר. עובדה נוספת שחוץ ממרטין לא הגיע אף 4. אין לי בעיה עם הרכב הזרים שכתבת, רק קשה לי להאמין שסורקין יהיה סבהה להיות סנטר שלישי (ואולי נשמע אפילו מרמור מכהן שפותח עכשיו וימחק לגמרי מהרוטציה ביורוליג).

בעיני אפשר פשוט לוותר על ניבו ולהשקיע יותר באיכות:
קבוקלו, 4-5 איכותי, כהן
ביטאדזה/קייטה, סורקין

העניין מבחינתי זה לא בהכרח הכמות אלא האיכות. אם ניבו מגביל אותך לסנטר ב-600 אלף לא עשית כלום.
A.Parker

הודעהעל ידי JarJarBinx » 15 אפריל 2023, 21:45

Cobra כתב:אם כל הכבוד לרומן סורקין , קבוצה שרוצה לכוון למשהו לרמת היורוליג לא יכולה לתת לו להיות סנטר המחליף , קבוצה שרוצה להתחרות על מקום בין 12 ל18 אולי תתן לו .

לא מסכים. סורקין סנטר מחליף לגיטימי לגמרי. לא כולם ריאל שיכולה להחזיק אצלה את טבארס ופואריה יחד.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי JarJarBinx » 15 אפריל 2023, 21:48

Cobra כתב:עניין של בחירה , מניח שהרבה שחקני יורוליג יכלו ויכולים להיות שחקני קצה רוטציה בnba ולחמם את הספסל אבל יש את אלו שמעדיפים להיות בורג משמעותי בקבוצה ביורוליג ולקבל באמת דקות בליגה השנייה בטיבה בעולם.

אולי אחרי שכבר ניסו NBA. הבחור בג'י ליג, ולא בקבוצת דרג שני באירופה, זה כבר אומר משהו על לאן הוא מכוון.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Cobra » 15 אפריל 2023, 22:05

JarJarBinx כתב:
Cobra כתב:עניין של בחירה , מניח שהרבה שחקני יורוליג יכלו ויכולים להיות שחקני קצה רוטציה בnba ולחמם את הספסל אבל יש את אלו שמעדיפים להיות בורג משמעותי בקבוצה ביורוליג ולקבל באמת דקות בליגה השנייה בטיבה בעולם.

אולי אחרי שכבר ניסו NBA. הבחור בג'י ליג, ולא בקבוצת דרג שני באירופה, זה כבר אומר משהו על לאן הוא מכוון.

לא בהכרח , גם טבארס היה שנתיים בגי ליג לפני שהגיע לריאל והיה באותה סיטואציה כמוהו,חלק מנסים שנתיים שלוש לקבל חוזה בליגת הפיתוח ושמבינים שכבר לא יקבלו באים לאירופה . אבל יש גם כאלה שאחרי שנתיים ושיש להם הצעות גי ליג אבל כבר מיצו ומעדיפים להיות משמעותים בקבוצה באירופה.
Cobra

הודעהעל ידי Cobra » 15 אפריל 2023, 22:11

JarJarBinx כתב:
Cobra כתב:אם כל הכבוד לרומן סורקין , קבוצה שרוצה לכוון למשהו לרמת היורוליג לא יכולה לתת לו להיות סנטר המחליף , קבוצה שרוצה להתחרות על מקום בין 12 ל18 אולי תתן לו .

לא מסכים. סורקין סנטר מחליף לגיטימי לגמרי. לא כולם ריאל שיכולה להחזיק אצלה את טבארס ופואריה יחד.

זה לא קשור להחזיק פוארייה וטבארס ביחד אבל הם עדיין מחזיקים שני סנטרים זרים , גם מכבי בעונה שהצליחה היה את האנטר ובלאק ובאמצע הביאו את ריינולדס בגלל פציעה של בלאק (האנטר ובלאק הם לא פוארייה וטבאר)
לסיכום סורקין סנטר 2 לגיטימי בקבוצות שמתחרות על 12-18 אם אתה רוצה טופ 8 באופן קבוע אז סורקין לא מספיק , סורקין כסנטר שני זה להסתפק בינונית.
ואני לא רואה שום סיבה שהוא יעשה פרצופים אם יהיה סנטר שלישי וישאירו את ניבו ויביאו עוד סנטר זר כפי שתוכנן השנה ולפני שנה.
לא צריך להאדיר את סורקין יותר מדי כי הוא ישראלי.
Cobra

הודעהעל ידי JarJarBinx » 16 אפריל 2023, 01:12

Cobra כתב:
JarJarBinx כתב:

זה לא קשור להחזיק פוארייה וטבארס ביחד אבל הם עדיין מחזיקים שני סנטרים זרים , גם מכבי בעונה שהצליחה היה את האנטר ובלאק ובאמצע הביאו את ריינולדס בגלל פציעה של בלאק (האנטר ובלאק הם לא פוארייה וטבאר)
לסיכום סורקין סנטר 2 לגיטימי בקבוצות שמתחרות על 12-18 אם אתה רוצה טופ 8 באופן קבוע אז סורקין לא מספיק , סורקין כסנטר שני זה להסתפק בינונית.
ואני לא רואה שום סיבה שהוא יעשה פרצופים אם יהיה סנטר שלישי וישאירו את ניבו ויביאו עוד סנטר זר כפי שתוכנן השנה ולפני שנה.

לא קשור לישראלי. שחקן טוב.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אפריל 2023, 05:45

Cobra כתב:
JarJarBinx כתב:

נכון
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמוליק » 16 אפריל 2023, 06:55

MTA2311 כתב:
Cobra כתב:
JarJarBinx כתב:

נכון

סורקין עשה התקדמות אדירה כי הוא לא סנטר שלישי. אם יש שחקן ישראלי ברמת יורוליג, ורומן מאוד יעיל, צריך להשקיע את המשאבים בעמדות בהם אין לנו שחקנים. למשל, 2 עמדות הפאוורד. בונזי בינגו, מרטין יכול להיות נהדר או נזק רציני כמו במשחק האחרון. אבל שם זה נגמר. העמדה הכי חלשה ביורוליג.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Cobra » 20 אפריל 2023, 19:58

לאחר עוד חיפושים אחרי פוטנציאליים מעניינים בפליטי הnba .
עוד סנטר שיכול להיות מעניין הוא ג׳יי האף.
האף מתנשא לגובה 2.17 עם מוטות ידיים של 2.26, בן 24 .
האף התחל את דרכו בקולג׳ בוירג׳ניה ושיחק שם 4 שנים ואף בעונה השנייה הם לקחו את אליפות הקולגים, בעונתו האחרונה הוא רשם 13 נקודות , 7 ריבאונדים , 58 אחוז מהשדה כשהוא מדייק ב39 אחוז לשלוש ומוסיף לכל זה 2.7 חסימות למשחק ונבחר לחמישיית הגנה של הקונפרנס.
לאחר מכן לא נבחר בדראפט וקיבל חוזה בקבוצת הג’י ליג של הלייקרס . לאחר הג’י ליג של הלייקרס קיבל חוזה דו כיווני בויזארדס והספיק להתאמן כמה אימונים עם דני.
המספרים שלו בג׳י ליג השנה בג׳י ליג עומדים על 16 נקודות, 8 ריבאונדים ו3 חסימות למשחק עם אחוזים נפלאים של 65 מהשדה ו40 אחוז לשלוש . בנוסף הוא נבחר לחמישית השנה ולתואר שחקן ההגנה של הג’י ליג.
האף שחקן מאוד מוכשר למרות הגובה , יודע לשחק את הפיק אנד פופ ולהעניש משלוש , יודע גם בקאץ אנד שוט , קלעי שלשות אמצע מעל 55 אחוז, יודע לשחק גם את הפיק אנד רול ולהטביע , אוהב מאוד להטביע הטבעה אחורית (reverse dunk), מסיים אליופים נפלא תרים לו את הכדור גבוה למעלה והוא כבר ישים סל , יודע לעשות את המספרים פייק וללכת עד הסוף.
חוסם אדיר ומגן על הטבעת נהדר משנה זריקות וקשה מאוד לסיים כשהוא בצבע , יודע גם לכסות שטחים בזכות הידים והגובה בפיק אנד רול.
החסרונות שלו שהוא קצת כבד ושאני לא יודע אם הא מסוגל להסתדר בהגנת החילופים של מכבי בשונה מקייטה שיכול להסתדר נפלא אך הוא מביא דברים אחרים לשולחן כמו קליעה נהדרת וקצת יותר סייז מקייטה.
לסיכום , האף זה לא מישהו שאתה רואה כל יום , להביא אותו יהיה הימור אך גם הימור שיכול מאוד להשתלם למכבי והוא יכול להשלים נהדר את ניבו ואת הקו הקדמי ולדעתי גם הרכבים שלו ושל ניבו ביחד יהיו יכולים לעבוד כי יש לו קליעה טובה.
https://youtu.be/5-hgEBuV-DI
https://youtu.be/eBeigNbkP-4 - מתמודד לא רע מול קייטה
https://youtu.be/vKk2wMe7gQc - דאנק 360 במשחק גרבאג של העונה של הויזרדאס
https://youtube.com/shorts/0iz-CVg3iOM?feature=share - פאמפ פייק , מפיל את השחקן ומטייל לדאנק.
Cobra

הודעהעל ידי אחדשיודע » 20 אפריל 2023, 20:13

קוברה אין שום סיכוי שג׳יי האף לא מקבל חוזה לעונה הבאה. מרוב שהוא סיים את העונה טוב, אוהדי וושינגטון התעצבנו (בדיעבד לפחות) על השיתוף שלו בניצחון של הוויזארדס על מיאמי (מה שפגע במאמצי הטנקינג שלהם סוף העונה). העתיד, הקרוב שלו לפחות, נמצא ב-NBA.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Cobra » 20 אפריל 2023, 20:16

אחדשיודע כתב:קוברה אין שום סיכוי שג׳יי האף לא מקבל חוזה לעונה הבאה. מרוב שהוא סיים את העונה טוב, אוהדי וושינגטון התעצבנו (בדיעבד לפחות) על השיתוף שלו בניצחון של הוויזארדס על מיאמי (מה פגע במאמצי הטנקינג שלהם סוף העונה).

אי אפשר לדעת לדעתי . הגרבאג של סוף העונה בnba לא אומר כלום , גם בראיינט כיכב בו ואפילו קיירי תומאס !
הnba הולך ונהיה יותר מהיר ככל שעוד שנה עוברת והוא יתקשה לדעתי לשחק שם עונה שלמה ולדעתי לnba הוא יהיה כבד מדי…
Cobra

הודעהעל ידי אחדשיודע » 20 אפריל 2023, 20:19

Cobra כתב:
אחדשיודע כתב:קוברה אין שום סיכוי שג׳יי האף לא מקבל חוזה לעונה הבאה. מרוב שהוא סיים את העונה טוב, אוהדי וושינגטון התעצבנו (בדיעבד לפחות) על השיתוף שלו בניצחון של הוויזארדס על מיאמי (מה פגע במאמצי הטנקינג שלהם סוף העונה).

אי אפשר לדעת לדעתי . הגרבאג של סוף העונה בnba לא אומר כלום , גם בראיינט כיכב בו ואפילו קיירי תומאס !
הnba הולך ונהיה יותר מהיר ככל שעוד שנה עוברת והוא יתקשה לדעתי לשחק שם עונה שלמה ולדעתי לnba הוא יהיה כבד מדי…

לא לא, זה לא אותו דבר. אני אומר לך. אין שום סיכוי שהוא לא מקבל חוזה לעונה הבאה. הוא באמת היה טוב (ראיתי את המשחקים) ויקבל את ההזדמנות שלו ככל הנראה. והוא לא צריך להיות שחקן מרכזי. בסה״כ סנטר שלישי בוושינגטון. אם לא שם, יקבל הזדמנות במקום אחר כנראה.

ואגב, בראיינט, למרות שהוא דגומה לא כל כך טובה (שיחק בסה״כ משחק אחד בעונה הסדירה), המשיך לעונה נוספת (עד שנופה במחנות האימונים באוקטובר). אז...
אחדשיודע

הודעהעל ידי Cobra » 20 אפריל 2023, 20:28

אחדשיודע כתב:
Cobra כתב:

לא לא, זה לא אותו דבר. אני אומר לך. אין שום סיכוי שהוא לא מקבל חוזה לעונה הבאה. הוא באמת היה טוב (ראיתי את המשחקים) ויקבל את ההזדמנות שלו ככל הנראה. והוא לא צריך להיות שחקן מרכזי. בסה״כ סנטר שלישי בוושינגטון. אם לא שם, יקבל הזדמנות במקום אחר כנראה.

ואגב, בראיינט המשיך לעונה נוספת (עד שנופה במחנות האימונים באוקטובר). אז...

יכול להיות שישאר , אני בסה״כ מעלה שמות שנראים מעניינים, בסופו של דבר אי אפשר לדעת מי ינופה מכל השחקנים בגי ליג וקצה הרוטציה , הופעות טובות בגארבג׳ של העונה לא בהכרח קונות חוזה או אומרות משהו לדעתי
Cobra

סקאוטינג V4

הודעהעל ידי אחדשיודע » 20 אפריל 2023, 20:37

סמוך עליי, אני נותן לך את נקודת המבט שלי בתור מישהו שעוקב אחר ה-NBA מקרוב. אין סיכוי שהוא לא יקבל חוזה בעונה הבאה. מה הוא יעשה עם החוזה הזה? אני לא יודע. אפשר תמיד לעקוב (ואחלה שהזכרת אותו פה), אבל לבנות עליו בתור אופציה ריאלית בקיץ לקראת העונה הקרובה - זה כבר חלומות באספמיה. בכל אופן, משחקי הגארבג׳ האלו כהגדרתך, אלו בדיוק הזמנים שהסקאוטים והג׳נרל מנג׳רים בוחנים את השחקנים שיכולים לעשות את קפיצת המדרגה לליגה של הגדולים. סקאוטינג על שחקנים מהסוג של האף - שחקנים מקצה הרוטציה או עם חוזים דו-כיווניים.

אם לגבי קייטה יש סיכוי של 25% שיחזור לאירופה הקיץ, לגבי האף אני נותן פחות מ-10% למעבר שלו בקיץ הזה. ושלא תבין אותי לא נכון, זה סבבה לעלות פה שמות, אבל צריך להכניס דברים לקונטקסט הנכון. מה ריאלי ומה פחות ריאלי לקראת העונה הבאה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Neo » 21 אפריל 2023, 13:30

אחדשיודע כתב:סמוך עליי, אני נותן לך את נקודת המבט שלי בתור מישהו שעוקב אחר ה-NBA מקרוב. אין סיכוי שהוא לא יקבל חוזה בעונה הבאה. מה הוא יעשה עם החוזה הזה? אני לא יודע. אפשר תמיד לעקוב (ואחלה שהזכרת אותו פה), אבל לבנות עליו בתור אופציה ריאלית בקיץ לקראת העונה הקרובה - זה כבר חלומות באספמיה. בכל אופן, משחקי הגארבג׳ האלו כהגדרתך, אלו בדיוק הזמנים שהסקאוטים והג׳נרל מנג׳רים בוחנים את השחקנים שיכולים לעשות את קפיצת המדרגה לליגה של הגדולים. סקאוטינג על שחקנים מהסוג של האף - שחקנים מקצה הרוטציה או עם חוזים דו-כיווניים.

אם לגבי קייטה יש סיכוי של 25% שיחזור לאירופה הקיץ, לגבי האף אני נותן פחות מ-10% למעבר שלו בקיץ הזה. ושלא תבין אותי לא נכון, זה סבבה לעלות פה שמות, אבל צריך להכניס דברים לקונטקסט הנכון. מה ריאלי ומה פחות ריאלי לקראת העונה הבאה.

תודה לקוברה שנתן השקעה על קייטה והאף , בג'-ליג יש פאקינג מלאאאאא כישרון
קייטה והאף שחקנים מאוד מאוד מוכרים שאם אני לא טועה נבחרו בג'-ליג לכל החמישיות האפשריות ולא אפשריות ....... אני מדבר על שחקנים תןתחים בג'י-ליג שלא מדברים אלהם
קייטה יהיה באירופה בשנה הבאה וכלל לא בטוח שזו תהיה קבוצת יורוליג מובילה
האף שחקן מאוד מאוד מאוד מוערך בארצות הברית ודעתי אפס אחוז הגעה לאירופה . עוד הפעם בנ.ב.א יש ה מ ו ן פוליטיקה ... כאשר בסגל של קבוצות נ.ב.א יש שחקנים שלא מתלבשים בהפועל חולון

קוברה תן כמה שמות בג'-ליג שיכולים לתת מספרים באירופה שלא נבחרו לשום חמישיה או עשיריה . איך אמריקאים אוהבים לבחור שחקנים רק על פי הסטטיסטיקה נטו ..... :laugh1 :laugh1 :laugh1
Neo

סקאוטינג V4

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 אפריל 2023, 17:23

זה לא העניין. אתה יכול להיות ה-MVP של ליגת הפיתוח, כמו שלורנזו היה, ולמצוא את עצמך בסופו של דבר באירופה. השאלה היא הטיימינג. הם כמובן רוצים למצות את האופציה של ה-NBA (״החלום״) לפני שהם פונים לכיוונים אחרים.

האף קיבל הזדמנות להראות מה הוא שווה בוושינגטון בסוף העונה, ונראה מצוין במשחקים ששותף בהם. ולכן ניתן להעריך בסבירות גבוהה שיקבל חוזה כלשהו בקיץ. זה לא מבטיח לו כלום, אבל בסיטואציה הנכונה הוא יכול להישאר ב-NBA גם לטווח הארוך. בסיטואציה הפחות טובה הוא יכול להיחתך עוד במחנות האימונים באוקטובר. אבל בקיץ אני בספק גדול אם יסתכל על אופציות באירופה. זו אולי ההזדמנות האחרונה שלו להיכנס לליגה כשחקן מן המניין (בן 25).

קייטה קיבל פירורים מסקרמנטו לאורך השנתיים האחרונות, אבל בגלל שהוא צעיר (סה״כ בן 23), סביר יותר שיישאר ב-NBA כדי לנסות לקבל הזדמנות אמיתית, אולי במקום אחר. הוא יכול לשחק עונה נוספת על חוזה דו-כיווני.

כן צריך להיות במעקב לגבי שחקנים מהסוג הזה (שחקנים עם חוזה דו-כיווני ו/או קצה רוטציה שמתנדנדים בין הג׳י-ליג ל-NBA), וזה אחלה לכתוב עליהם. אני מתייחס נקודתית לאפשרות להחתים אותם פה בקיץ. באוקטובר לצורך העניין הסבירות ששחקנים מהסוג הזה יסתכלו על אופציות מאירופה גדולה יותר (בהתאם למה שיציגו במחנות האימונים).

יש שיגידו (אני ביניהם) שבהיעדר אופציות טובות, כדאי להמתין לפחות עם החתמה אחת לתקופה מאוחרת (לאוקטובר וצפונה). אבל במכבי משום מה לחוצים לסגור הכל ביולי-אוגוסט
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אפריל 2023, 17:32

זה לא רק טיימינג, זה גם עניין של התאמה.

יש שחקנים שיכולים להיות כוכבים באירופה או בג'י ליג, אבל בנבא אין להם מה לחפש בגלל פערים בתכונות מסוימות (לרוב קליעה או נתונים פיזיים אבל לא רק).
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי A.Parker » 21 אפריל 2023, 18:24

אחדשיודע כתב:זה לא העניין. אתה יכול להיות ה-MVP של ליגת הפיתוח, כמו שלורנזו היה, ולמצוא את עצמך בסופו של דבר באירופה. השאלה היא הטיימינג. הם כמובן רוצים למצות את האופציה של ה-NBA (״החלום״) לפני שהם פונים לכיוונים אחרים.

האף קיבל הזדמנות להראות מה הוא שווה בוושינגטון בסוף העונה, ונראה מצוין במשחקים ששותף בהם. ולכן ניתן להעריך בסבירות גבוהה שיקבל חוזה כלשהו בקיץ. זה לא מבטיח לו כלום, אבל בסיטואציה הנכונה הוא יכול להישאר ב-NBA גם לטווח הארוך. בסיטואציה הפחות טובה הוא יכול להיחתך עוד במחנות האימונים באוקטובר. אבל בקיץ אני בספק גדול אם יסתכל על אופציות באירופה. זו אולי ההזדמנות האחרונה שלו להיכנס לליגה כשחקן מן המניין (בן 25).

קייטה קיבל פירורים מסקרמנטו לאורך השנתיים האחרונות, אבל בגלל שהוא צעיר (סה״כ בן 23), סביר יותר שיישאר ב-NBA כדי לנסות לקבל הזדמנות אמיתית, אולי במקום אחר. הוא יכול לשחק עונה נוספת על חוזה דו-כיווני.

כן צריך להיות במעקב לגבי שחקנים מהסוג הזה (שחקנים עם חוזה דו-כיווני ו/או קצה רוטציה שמתנדנדים בין הג׳י-ליג ל-NBA), וזה אחלה לכתוב עליהם. אני מתייחס נקודתית לאפשרות להחתים אותם פה בקיץ. באוקטובר לצורך העניין הסבירות ששחקנים מהסוג הזה יסתכלו על אופציות מאירופה גדולה יותר (בהתאם למה שיציגו במחנות האימונים).

יש שיגידו (אני ביניהם) שבהיעדר אופציות טובות, כדאי להמתין לפחות עם החתמה אחת לתקופה מאוחרת (לאוקטובר וצפונה). אבל במכבי משום מה לחוצים לסגור הכל ביולי-אוגוסט

גם אני חסיד גדול מאוד של זה. השנה בכלל הייתי לוקח את ההימור הזה בידיעה שכמעט כל השלד החשוב כבר כאן.
A.Parker

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 אפריל 2023, 18:30

MTA2311 כתב:זה לא רק טיימינג, זה גם עניין של התאמה.

יש שחקנים שיכולים להיות כוכבים באירופה או בג'י ליג, אבל בנבא אין להם מה לחפש בגלל פערים בתכונות מסוימות (לרוב קליעה או נתונים פיזיים אבל לא רק).

אני מדבר על טיימינג מבחינת הנכונות שלהם להסתכל על אופציות באירופה או בכל מקום אחר שהוא לא ה-NBA. לוקח זמן עד שהם מקבלים את הכאפה ונוחתת עליהם ההבנה שהם לא יקבלו הזדמנות אמיתית ו/או הם לא מתאימים. אם נחזור לדוגמה של לורנזו בראון, אז רק בגיל 28 הוא הבין שהוא מבזבז את הזמן שלו בניסיון להשיג חוזים זמניים ב-NBA והחליט לנסות להרוויח כסף גדול בסין/אירופה. עם זאת, בדר״כ מוותרים עוד קודם אם לא מצליחים לקבל הוקרה כלשהי בדרך (לורנזו זכה ב-MVP של הג׳י-ליג בגיל 27), על אחת כמה וכמה אם לא מדובר באמריקאים.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים