A.Parker כתב:Cobra כתב:A.Parker כתב:Cobra כתב:קייטה נבחר לחמישיית השנה בגי ליג וגם לחמישיית ההגנה .
מכבי פשוט חייבים לשים עליו עין ולראות מה קורה איתו בקיץ.
יכול להשלים את הסגל של מכבי בצורה מושלמת ולהפוך את הסגל לסגל שבאמת יכול להתחרות על פיינל פור ועל מעבר .
לא ריאלי להחזיק אותו, את ניבו ואת סורקין יחד. מקווה מאוד שיכילו לא להמשיך עם ניבו ולהשקיע בסנטר איכותי (קייטה לחלוטין נשמע כזה).
למה לא ריאלי ?
קבוצה רצינית שרוצה להתחרות על תארים חייבת 3 סנטרים בסגל ושיהיה סנטר שלישי . גם השנה היה 3 סנטרים (ניבו, פויתרס, סורקין) אני בסך הכל אומר להחליף את פויתרס בקייטה ולשדרג כת הסגל.
אם כל הכבוד לרומן סורקין , קבוצה שרוצה לכוון למשהו לרמת היורוליג לא יכולה לתת לו להיות סנטר המחליף , קבוצה שרוצה להתחרות על מקום בין 12 ל18 אולי תתן לו .
עמדה של עוד סנטר וסורקין זה בינוני ואז אתם מתפלאים שהקו הקדמי חלש, כדאי לבנות פה קבוצה שרצה רחוק צריך 3 סנטרים פלוס עוד שני פוורדים .
קודם כל ההשוואה לא נכונה. פויתרס שיחק 4 ונראה שהוא נספר ככזה גם בבניית הסגל. "החלפה" שלו בסנטר קובעת כנראה זר אחד בלבד בעמדה 4 (תרחיש גרוע מאוד). אני בהחלט חושב שעמדת סנטר של סורקין וניבו היא חלשה מאוד. מצד שני קשה לי לראות שמביאים עוד סנטר, ועוד בכיר, על חשבונם. זה לא סביר לא כלכלית ולא חברתית. בעיני ניבו לא צריך להישאר וצריך להשקיע הרבה סנטר מהטופ (או בעל פוטנציאל כזה).
לא הבנתי למה אתה קובע שאם באים שני סנטרים זרים אז יהיה רק זר אחד בארבע .
פויתרס בא כ5 זה שקטש החליט לשחק איתו ב4 זה כי הוא דביל, פויתרס לא שיחק בארבע מאז המכללות ובמכללות הוא היה לפני פציעה קשה והיה הרבה יותר זריז וחשבו שיוכל לפתח סקילס כדי לשחק ב4 אבל הוא נפצע וזה לא קרה.
סך הכל סגל:
בראון, בלאט(כנראה), ג׳ון די
בולדווין, זר (2-3)
קולסון, מנקו
זר (4-3) , מרטין , ג׳ייק
זר , ניבו, סורקין