15 אפריל 2023, 21:31
A.Parker כתב:Cobra כתב:A.Parker כתב:Cobra כתב:קייטה נבחר לחמישיית השנה בגי ליג וגם לחמישיית ההגנה .
מכבי פשוט חייבים לשים עליו עין ולראות מה קורה איתו בקיץ.
יכול להשלים את הסגל של מכבי בצורה מושלמת ולהפוך את הסגל לסגל שבאמת יכול להתחרות על פיינל פור ועל מעבר .
לא ריאלי להחזיק אותו, את ניבו ואת סורקין יחד. מקווה מאוד שיכילו לא להמשיך עם ניבו ולהשקיע בסנטר איכותי (קייטה לחלוטין נשמע כזה).
למה לא ריאלי ?
קבוצה רצינית שרוצה להתחרות על תארים חייבת 3 סנטרים בסגל ושיהיה סנטר שלישי . גם השנה היה 3 סנטרים (ניבו, פויתרס, סורקין) אני בסך הכל אומר להחליף את פויתרס בקייטה ולשדרג כת הסגל.
אם כל הכבוד לרומן סורקין , קבוצה שרוצה לכוון למשהו לרמת היורוליג לא יכולה לתת לו להיות סנטר המחליף , קבוצה שרוצה להתחרות על מקום בין 12 ל18 אולי תתן לו .
עמדה של עוד סנטר וסורקין זה בינוני ואז אתם מתפלאים שהקו הקדמי חלש, כדאי לבנות פה קבוצה שרצה רחוק צריך 3 סנטרים פלוס עוד שני פוורדים .
קודם כל ההשוואה לא נכונה. פויתרס שיחק 4 ונראה שהוא נספר ככזה גם בבניית הסגל. "החלפה" שלו בסנטר קובעת כנראה זר אחד בלבד בעמדה 4 (תרחיש גרוע מאוד). אני בהחלט חושב שעמדת סנטר של סורקין וניבו היא חלשה מאוד. מצד שני קשה לי לראות שמביאים עוד סנטר, ועוד בכיר, על חשבונם. זה לא סביר לא כלכלית ולא חברתית. בעיני ניבו לא צריך להישאר וצריך להשקיע הרבה סנטר מהטופ (או בעל פוטנציאל כזה).
15 אפריל 2023, 21:43
Cobra כתב:A.Parker כתב:Cobra כתב:A.Parker כתב:Cobra כתב:קייטה נבחר לחמישיית השנה בגי ליג וגם לחמישיית ההגנה .
מכבי פשוט חייבים לשים עליו עין ולראות מה קורה איתו בקיץ.
יכול להשלים את הסגל של מכבי בצורה מושלמת ולהפוך את הסגל לסגל שבאמת יכול להתחרות על פיינל פור ועל מעבר .
לא ריאלי להחזיק אותו, את ניבו ואת סורקין יחד. מקווה מאוד שיכילו לא להמשיך עם ניבו ולהשקיע בסנטר איכותי (קייטה לחלוטין נשמע כזה).
למה לא ריאלי ?
קבוצה רצינית שרוצה להתחרות על תארים חייבת 3 סנטרים בסגל ושיהיה סנטר שלישי . גם השנה היה 3 סנטרים (ניבו, פויתרס, סורקין) אני בסך הכל אומר להחליף את פויתרס בקייטה ולשדרג כת הסגל.
אם כל הכבוד לרומן סורקין , קבוצה שרוצה לכוון למשהו לרמת היורוליג לא יכולה לתת לו להיות סנטר המחליף , קבוצה שרוצה להתחרות על מקום בין 12 ל18 אולי תתן לו .
עמדה של עוד סנטר וסורקין זה בינוני ואז אתם מתפלאים שהקו הקדמי חלש, כדאי לבנות פה קבוצה שרצה רחוק צריך 3 סנטרים פלוס עוד שני פוורדים .
קודם כל ההשוואה לא נכונה. פויתרס שיחק 4 ונראה שהוא נספר ככזה גם בבניית הסגל. "החלפה" שלו בסנטר קובעת כנראה זר אחד בלבד בעמדה 4 (תרחיש גרוע מאוד). אני בהחלט חושב שעמדת סנטר של סורקין וניבו היא חלשה מאוד. מצד שני קשה לי לראות שמביאים עוד סנטר, ועוד בכיר, על חשבונם. זה לא סביר לא כלכלית ולא חברתית. בעיני ניבו לא צריך להישאר וצריך להשקיע הרבה סנטר מהטופ (או בעל פוטנציאל כזה).
לא הבנתי למה אתה קובע שאם באים שני סנטרים זרים אז יהיה רק זר אחד בארבע .
פויתרס בא כ5 זה שקטש החליט לשחק איתו ב4 זה כי הוא דביל, פויתרס לא שיחק בארבע מאז המכללות ובמכללות הוא היה לפני פציעה קשה והיה הרבה יותר זריז וחשבו שיוכל לפתח סקילס כדי לשחק ב4 אבל הוא נפצע וזה לא קרה.
סך הכל סגל:
בראון, בלאט(כנראה), ג׳ון די
בולדווין, זר (2-3)
קולסון, מנקו
זר (4-3) , מרטין , ג׳ייק
זר , ניבו, סורקין
15 אפריל 2023, 21:45
Cobra כתב:אם כל הכבוד לרומן סורקין , קבוצה שרוצה לכוון למשהו לרמת היורוליג לא יכולה לתת לו להיות סנטר המחליף , קבוצה שרוצה להתחרות על מקום בין 12 ל18 אולי תתן לו .
15 אפריל 2023, 21:48
Cobra כתב:עניין של בחירה , מניח שהרבה שחקני יורוליג יכלו ויכולים להיות שחקני קצה רוטציה בnba ולחמם את הספסל אבל יש את אלו שמעדיפים להיות בורג משמעותי בקבוצה ביורוליג ולקבל באמת דקות בליגה השנייה בטיבה בעולם.
15 אפריל 2023, 22:05
JarJarBinx כתב:Cobra כתב:עניין של בחירה , מניח שהרבה שחקני יורוליג יכלו ויכולים להיות שחקני קצה רוטציה בnba ולחמם את הספסל אבל יש את אלו שמעדיפים להיות בורג משמעותי בקבוצה ביורוליג ולקבל באמת דקות בליגה השנייה בטיבה בעולם.
אולי אחרי שכבר ניסו NBA. הבחור בג'י ליג, ולא בקבוצת דרג שני באירופה, זה כבר אומר משהו על לאן הוא מכוון.
15 אפריל 2023, 22:11
JarJarBinx כתב:Cobra כתב:אם כל הכבוד לרומן סורקין , קבוצה שרוצה לכוון למשהו לרמת היורוליג לא יכולה לתת לו להיות סנטר המחליף , קבוצה שרוצה להתחרות על מקום בין 12 ל18 אולי תתן לו .
לא מסכים. סורקין סנטר מחליף לגיטימי לגמרי. לא כולם ריאל שיכולה להחזיק אצלה את טבארס ופואריה יחד.
16 אפריל 2023, 01:12
Cobra כתב:JarJarBinx כתב:Cobra כתב:אם כל הכבוד לרומן סורקין , קבוצה שרוצה לכוון למשהו לרמת היורוליג לא יכולה לתת לו להיות סנטר המחליף , קבוצה שרוצה להתחרות על מקום בין 12 ל18 אולי תתן לו .
לא מסכים. סורקין סנטר מחליף לגיטימי לגמרי. לא כולם ריאל שיכולה להחזיק אצלה את טבארס ופואריה יחד.
זה לא קשור להחזיק פוארייה וטבארס ביחד אבל הם עדיין מחזיקים שני סנטרים זרים , גם מכבי בעונה שהצליחה היה את האנטר ובלאק ובאמצע הביאו את ריינולדס בגלל פציעה של בלאק (האנטר ובלאק הם לא פוארייה וטבאר)
לסיכום סורקין סנטר 2 לגיטימי בקבוצות שמתחרות על 12-18 אם אתה רוצה טופ 8 באופן קבוע אז סורקין לא מספיק , סורקין כסנטר שני זה להסתפק בינונית.
ואני לא רואה שום סיבה שהוא יעשה פרצופים אם יהיה סנטר שלישי וישאירו את ניבו ויביאו עוד סנטר זר כפי שתוכנן השנה ולפני שנה.
לא צריך להאדיר את סורקין יותר מדי כי הוא ישראלי.
16 אפריל 2023, 05:45
Cobra כתב:JarJarBinx כתב:Cobra כתב:אם כל הכבוד לרומן סורקין , קבוצה שרוצה לכוון למשהו לרמת היורוליג לא יכולה לתת לו להיות סנטר המחליף , קבוצה שרוצה להתחרות על מקום בין 12 ל18 אולי תתן לו .
זה לא קשור להחזיק פוארייה וטבארס ביחד אבל הם עדיין מחזיקים שני סנטרים זרים , גם מכבי בעונה שהצליחה היה את האנטר ובלאק ובאמצע הביאו את ריינולדס בגלל פציעה של בלאק (האנטר ובלאק הם לא פוארייה וטבאר)
לסיכום סורקין סנטר 2 לגיטימי בקבוצות שמתחרות על 12-18 אם אתה רוצה טופ 8 באופן קבוע אז סורקין לא מספיק , סורקין כסנטר שני זה להסתפק בינונית.
ואני לא רואה שום סיבה שהוא יעשה פרצופים אם יהיה סנטר שלישי וישאירו את ניבו ויביאו עוד סנטר זר כפי שתוכנן השנה ולפני שנה.
16 אפריל 2023, 06:55
MTA2311 כתב:Cobra כתב:JarJarBinx כתב:Cobra כתב:אם כל הכבוד לרומן סורקין , קבוצה שרוצה לכוון למשהו לרמת היורוליג לא יכולה לתת לו להיות סנטר המחליף , קבוצה שרוצה להתחרות על מקום בין 12 ל18 אולי תתן לו .
נכון
20 אפריל 2023, 19:58
20 אפריל 2023, 20:13
20 אפריל 2023, 20:16
אחדשיודע כתב:קוברה אין שום סיכוי שג׳יי האף לא מקבל חוזה לעונה הבאה. מרוב שהוא סיים את העונה טוב, אוהדי וושינגטון התעצבנו (בדיעבד לפחות) על השיתוף שלו בניצחון של הוויזארדס על מיאמי (מה פגע במאמצי הטנקינג שלהם סוף העונה).
20 אפריל 2023, 20:19
Cobra כתב:אחדשיודע כתב:קוברה אין שום סיכוי שג׳יי האף לא מקבל חוזה לעונה הבאה. מרוב שהוא סיים את העונה טוב, אוהדי וושינגטון התעצבנו (בדיעבד לפחות) על השיתוף שלו בניצחון של הוויזארדס על מיאמי (מה פגע במאמצי הטנקינג שלהם סוף העונה).
אי אפשר לדעת לדעתי . הגרבאג של סוף העונה בnba לא אומר כלום , גם בראיינט כיכב בו ואפילו קיירי תומאס !
הnba הולך ונהיה יותר מהיר ככל שעוד שנה עוברת והוא יתקשה לדעתי לשחק שם עונה שלמה ולדעתי לnba הוא יהיה כבד מדי…
20 אפריל 2023, 20:28
אחדשיודע כתב:Cobra כתב:אחדשיודע כתב:קוברה אין שום סיכוי שג׳יי האף לא מקבל חוזה לעונה הבאה. מרוב שהוא סיים את העונה טוב, אוהדי וושינגטון התעצבנו (בדיעבד לפחות) על השיתוף שלו בניצחון של הוויזארדס על מיאמי (מה פגע במאמצי הטנקינג שלהם סוף העונה).
אי אפשר לדעת לדעתי . הגרבאג של סוף העונה בnba לא אומר כלום , גם בראיינט כיכב בו ואפילו קיירי תומאס !
הnba הולך ונהיה יותר מהיר ככל שעוד שנה עוברת והוא יתקשה לדעתי לשחק שם עונה שלמה ולדעתי לnba הוא יהיה כבד מדי…
לא לא, זה לא אותו דבר. אני אומר לך. אין שום סיכוי שהוא לא מקבל חוזה לעונה הבאה. הוא באמת היה טוב (ראיתי את המשחקים) ויקבל את ההזדמנות שלו ככל הנראה. והוא לא צריך להיות שחקן מרכזי. בסה״כ סנטר שלישי בוושינגטון. אם לא שם, יקבל הזדמנות במקום אחר כנראה.
ואגב, בראיינט המשיך לעונה נוספת (עד שנופה במחנות האימונים באוקטובר). אז...
20 אפריל 2023, 20:37
21 אפריל 2023, 13:30
אחדשיודע כתב:סמוך עליי, אני נותן לך את נקודת המבט שלי בתור מישהו שעוקב אחר ה-NBA מקרוב. אין סיכוי שהוא לא יקבל חוזה בעונה הבאה. מה הוא יעשה עם החוזה הזה? אני לא יודע. אפשר תמיד לעקוב (ואחלה שהזכרת אותו פה), אבל לבנות עליו בתור אופציה ריאלית בקיץ לקראת העונה הקרובה - זה כבר חלומות באספמיה. בכל אופן, משחקי הגארבג׳ האלו כהגדרתך, אלו בדיוק הזמנים שהסקאוטים והג׳נרל מנג׳רים בוחנים את השחקנים שיכולים לעשות את קפיצת המדרגה לליגה של הגדולים. סקאוטינג על שחקנים מהסוג של האף - שחקנים מקצה הרוטציה או עם חוזים דו-כיווניים.
אם לגבי קייטה יש סיכוי של 25% שיחזור לאירופה הקיץ, לגבי האף אני נותן פחות מ-10% למעבר שלו בקיץ הזה. ושלא תבין אותי לא נכון, זה סבבה לעלות פה שמות, אבל צריך להכניס דברים לקונטקסט הנכון. מה ריאלי ומה פחות ריאלי לקראת העונה הבאה.
21 אפריל 2023, 17:23
21 אפריל 2023, 17:32
21 אפריל 2023, 18:24
אחדשיודע כתב:זה לא העניין. אתה יכול להיות ה-MVP של ליגת הפיתוח, כמו שלורנזו היה, ולמצוא את עצמך בסופו של דבר באירופה. השאלה היא הטיימינג. הם כמובן רוצים למצות את האופציה של ה-NBA (״החלום״) לפני שהם פונים לכיוונים אחרים.
האף קיבל הזדמנות להראות מה הוא שווה בוושינגטון בסוף העונה, ונראה מצוין במשחקים ששותף בהם. ולכן ניתן להעריך בסבירות גבוהה שיקבל חוזה כלשהו בקיץ. זה לא מבטיח לו כלום, אבל בסיטואציה הנכונה הוא יכול להישאר ב-NBA גם לטווח הארוך. בסיטואציה הפחות טובה הוא יכול להיחתך עוד במחנות האימונים באוקטובר. אבל בקיץ אני בספק גדול אם יסתכל על אופציות באירופה. זו אולי ההזדמנות האחרונה שלו להיכנס לליגה כשחקן מן המניין (בן 25).
קייטה קיבל פירורים מסקרמנטו לאורך השנתיים האחרונות, אבל בגלל שהוא צעיר (סה״כ בן 23), סביר יותר שיישאר ב-NBA כדי לנסות לקבל הזדמנות אמיתית, אולי במקום אחר. הוא יכול לשחק עונה נוספת על חוזה דו-כיווני.
כן צריך להיות במעקב לגבי שחקנים מהסוג הזה (שחקנים עם חוזה דו-כיווני ו/או קצה רוטציה שמתנדנדים בין הג׳י-ליג ל-NBA), וזה אחלה לכתוב עליהם. אני מתייחס נקודתית לאפשרות להחתים אותם פה בקיץ. באוקטובר לצורך העניין הסבירות ששחקנים מהסוג הזה יסתכלו על אופציות מאירופה גדולה יותר (בהתאם למה שיציגו במחנות האימונים).
יש שיגידו (אני ביניהם) שבהיעדר אופציות טובות, כדאי להמתין לפחות עם החתמה אחת לתקופה מאוחרת (לאוקטובר וצפונה). אבל במכבי משום מה לחוצים לסגור הכל ביולי-אוגוסט
21 אפריל 2023, 18:30
MTA2311 כתב:זה לא רק טיימינג, זה גם עניין של התאמה.
יש שחקנים שיכולים להיות כוכבים באירופה או בג'י ליג, אבל בנבא אין להם מה לחפש בגלל פערים בתכונות מסוימות (לרוב קליעה או נתונים פיזיים אבל לא רק).