עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס2 - מארי שבר את מעגל הלוזריות

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 דצמבר 2012, 17:11

misha כתב:חבל, הוא תכנן את כל החזרה שלו לקראת אוסטרליה. לפחות זה לא קשור לפציעה בברך.

או שזה רק מה שאומרים לתקשורת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 28 דצמבר 2012, 21:17

MTA2311 כתב:רפא ייעדר גם מאוסטרליה
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 34876.html

וואו :eek :eek :eek
הבחור פשוט חסר מזל בצורה קיצונית.

לפי הדיבור על זה שהוא הולך לשחק בחימר של אקפולקו, נוצרת התחושה שהוא גם לא יקדיש יותר מדי תשומת לב למאסטרס באינדיאן וולס ומיאמי כדי להיערך באופן אופטימלי לעונת החימר. זה יהיה חתיכת אתגר להגן על כל הנקודות של המשטח הזה אחרי שהוא בקושי שיחק טניס בתקופה המקדימה...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 29 דצמבר 2012, 08:56

איזה כיף...
למה לא עוד קצת חדשות נהדרות השבוע.

הסיפור הזה מסריח ממשהו. בחיים לא שמעתי על וירוס בטן שמשבית בן אדם לחודש...

בקיצור, אין הרבה למה לצפות בגזרה שלו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 29 דצמבר 2012, 11:23

jol9 כתב:איזה כיף...

לבי יוצא אליך יוני. נראה לי שמעריצי נדאל כרגע הם כמו נרקומן בקריז עצבני במיוחד...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 29 דצמבר 2012, 11:28

yiffy כתב:
jol9 כתב:איזה כיף...

לבי יוצא אליך יוני. נראה לי שמעריצי נדאל כרגע הם כמו נרקומן בקריז עצבני במיוחד...

כן...
האמת שהציפיות שלי ברצפה עכשיו.
לחכות למונטה קרלו?? באמת? זה מה שיעשה לי את זה?

אני חושב שזאת הולכת להיות עונת סיוט של רפא, שלא יתרומם ולא יצליח לזכות בתארים, למעט אולי טורנירים זניחים.

באמת מבאס ת'תחת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 דצמבר 2012, 13:48

לי יש תחושה שזה קצת יותר מוירוס בבטן. נראה לי קצת מופרך שבשנייה שהוא מחלים מפציעה כל כך ארוכה, הוא מקבל וירוס בבטן, שמשבית אותו לחודש( פעם ראשונה שאני שומע על וירוס בבטן שמצריך היעדרות כל כך ארוכה).
אולי הוא עוד לא החלים מהפציעה, והוא לא רוצה להגיד לאוהדים ולספונסרים. לא יודע, משהו פה לא מסתדר לי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 29 דצמבר 2012, 13:59

MTA2311 כתב:לי יש תחושה שזה קצת יותר מוירוס בבטן. נראה לי קצת מופרך שבשנייה שהוא מחלים מפציעה כל כך ארוכה, הוא מקבל וירוס בבטן, שמשבית אותו לחודש( פעם ראשונה שאני שומע על וירוס בבטן שמצריך היעדרות כל כך ארוכה).
אולי הוא עוד לא החלים מהפציעה, והוא לא רוצה להגיד לאוהדים ולספונסרים. לא יודע, משהו פה לא מסתדר לי.

נראה לי שאתם מגזימים. הבחור ישר כמו סרגל ונראה לי שמניפולציות מהסוג שאתה מתאר היו מעבירות בו חלחלה. אם הוא היה רואה שהפציעה בברך רצינית, הוא לא היה נרשם מראש לכל האליפויות הסמי-מקצועיות או המקצועיות הללו (אבו-דאבי, דוחא) ואז פורש ברגע האחרון.

כנראה שיש כאלה וירוסים (מקווה ששום דבר לא חריף מדי) ושצריך קצת זמן כד להתאושש מהם. זה כנראה באמת חוסר מזל משווע ולא הרבה מעבר לזה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 דצמבר 2012, 14:19

אם אתה צודק אז מדובר פה בחוסר מזל ברמה אחרת.
אם הוא ראה שהוא עוד לא החלים ב100 אחוז מהפציעה, ושייקח לו עוד משהו כמו חודש לחזור, אני בהחלט יכול להבין למה להעדיף לפברק איזו מחלה במקום להגיד לאוהדים ולסנפונסרים שהוא עוד לא התגבר על הפציעה. זה הרבה יותר מדאיג לשמוע את זה. לא חושב שזה מניפולציה כל כך חמורה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 29 דצמבר 2012, 17:57

יכול להיות אבל אני חושב שהוא פשוט לוקח את הזמן. גם אם לא צריך חודש כדי להחלים מהוירוס הזה (אין לי מושג, אף פעם לא היה לי וירוס בבטן), הוא לא רוצה לחזור עד שיהיה במצב האופטימלי כמה שאפשר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 29 דצמבר 2012, 20:39

הבעיה עם רפא היא שהוא לא מוכן לחזור למגרשים כשהוא מרגיש שהוא לא 100%. זה אולי נכון מצידו, אבל זה גם מאוד מתסכל.
מתי הוא רוצה לחזור, דקה לפני מונטה קרלו?

הרי גם אם הוא מגיע למונטה קרלו במצב גופני כשיר אבל בלי כושר משחק, וכשהוא מדורג מחוץ לרביעייה הראשונה בטורניר (וזה מה שיהיה), אז הסיכוי שלו לקחת את הטורניר הוא לא גבוה בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 29 דצמבר 2012, 21:36

לדעתי זה שילוב של כל מה שנאמר כאן. לרפא יש סוג של פרפקציוניזם אובססיבי. הוא מסוגל להתמודד עם הפסדים, אבל הדבר שהוא הכי שונא זה לדעת שהוא הפסיד בגלל שהוא לא במיטבו ואז גם להגיע למצב שהוא צריך להגיד את זה (כמו בהפסדים לסודרלינג ב-RG או לפרר באוסטרליה). בגלל זה, אם הוא יכול להימנע מזה (נגיד באמצעות לקיחת הפסקה ממושכת) אז הוא עושה את זה.

החריג היחיד הוא עונת החימר. הוא יודע שהוא הכי טוב שם ושרוב התארים שם הם חצי בכיס שלו עוד לפני שהתחילו, ולכן לא לעשות מאמץ ולשחק בהן זה הפסד נטו מבחינתו.

יוני, הוא אמר שהוא חוזר לאקפולקו ולא למונטה קארלו - יענו לפני. אקפולקו זה אמנם טורניר חימר אבל הוא נערך עוד בתקופת המשטחים הקשים (קצת לפני אינדיאן וולס ובאותו זמן כמו דובאי). אני מאמין שהוא יגיע ל-MC הוא יגיע בכושר סביר.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 30 דצמבר 2012, 09:49

yiffy כתב:לדעתי זה שילוב של כל מה שנאמר כאן. לרפא יש סוג של פרפקציוניזם אובססיבי. הוא מסוגל להתמודד עם הפסדים, אבל הדבר שהוא הכי שונא זה לדעת שהוא הפסיד בגלל שהוא לא במיטבו ואז גם להגיע למצב שהוא צריך להגיד את זה (כמו בהפסדים לסודרלינג ב-RG או לפרר באוסטרליה). בגלל זה, אם הוא יכול להימנע מזה (נגיד באמצעות לקיחת הפסקה ממושכת) אז הוא עושה את זה.

החריג היחיד הוא עונת החימר. הוא יודע שהוא הכי טוב שם ושרוב התארים שם הם חצי בכיס שלו עוד לפני שהתחילו, ולכן לא לעשות מאמץ ולשחק בהן זה הפסד נטו מבחינתו.

יוני, הוא אמר שהוא חוזר לאקפולקו ולא למונטה קארלו - יענו לפני. אקפולקו זה אמנם טורניר חימר אבל הוא נערך עוד בתקופת המשטחים הקשים (קצת לפני אינדיאן וולס ובאותו זמן כמו דובאי). אני מאמין שהוא יגיע ל-MC הוא יגיע בכושר סביר.

גם אני מאמין, אבל גם האמנתי שהוא יהיה באולימפיאדה, בUO ובטח ובטח באוסטרליה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 11 ינואר 2013, 10:24

סחתק, נולה קיבל את פרר ופדרר את מארי.
לפחות נולה קיבל את ברדיך ומארי את דל פוטרו. פדרר קיבל את טסונגה, שזה סביר בהתחשב בנסיבות.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 12 ינואר 2013, 18:47

חבל, היה מתאים לי לקבל את הרבע של פרר (הכי קל ביי פאר), שם גם לטיפסרביץ' ואלמגרו יש אפשרות להגיע לחצי.
לפני מארי וטסונגה, רוג'ר כנראה יצטרך לפגוש את ראוניץ' בשמינית, שגם לא יהיה קל.
דודי אולי לא יגיע רחוק אבל אם ינצח את דוידנקו, יזכה לקבל שיעור טניס בחינם מפדרר בסיבוב השני.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 ינואר 2013, 19:56

דוידנקו דווקא בכושר טוב יחסית. אני מקווה שדודי לפחות לא יושפל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 12 ינואר 2013, 20:09

כן, ניצח בקלות את פרר בחצי גמר בדוחא (הפסיד לגאסקה בגמר). לוינטרוב יהיה יותר קל, קיבל את גוידו פלה הארגנטינאי.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 12 ינואר 2013, 20:44

misha כתב:חבל, היה מתאים לי לקבל את הרבע של פרר (הכי קל ביי פאר), שם גם לטיפסרביץ' ואלמגרו יש אפשרות להגיע לחצי.
דודי אולי לא יגיע רחוק אבל אם ינצח את דוידנקו, יזכה לקבל שיעור טניס בחינם מפדרר בסיבוב השני.

בדיוק כמו ב-RG שנה שעברה.
אינשאללה ראוניץ׳ יפתור אותנו הפעם מעונשו שלזה. הוא שיחק על הפנים בבריסביין.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 13 ינואר 2013, 06:53

yiffy כתב:
misha כתב:חבל, היה מתאים לי לקבל את הרבע של פרר (הכי קל ביי פאר), שם גם לטיפסרביץ' ואלמגרו יש אפשרות להגיע לחצי.

בדיוק כמו ב-RG שנה שעברה.
אינשאללה ראוניץ׳ יפתור אותנו הפעם מעונשו שלזה. הוא שיחק על הפנים בבריסביין.

ועוד שכחנו את טומיץ' בסיבוב השלישי. בקיצור, יהיה שמח.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

הודעהעל ידי שחף » 14 ינואר 2013, 23:22

מישהו קרא פה את הכתבה ב-NRG על זה שהתחילו להחמיר(לחלק אזהרות, כמו פוט-פולט) על לקיחת זמן בין נקודות? מעכשיו אסור לשחקנים לקחת יותר מ-25 שניות בין נקודה לנקודה. האמת שדי ברור בעיני שמי שקבע את החוק הזה לא מבין שום דבר בטניס. טניסאים זה לא כדורגלנים או כדורסלנים, והם לא מחלקים את העומס עם עוד 9-10 שחקני שדה, או יכולים להרשות לעצמם להתחלף ולנוח תוך כדי משחק, והם משחקים ברוב המקרים מינימום שעה אחת, ובמקסימום פי 4 ממשחק כדורגל ממוצע. ההפסקות בין המשחקונים(אחת לשלושה) הן קצרות להחריד ובוודאי לא מספיקות. זה צעד רע שסתם יגרום לזה שהרמה תרד.
שחף

Re: עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 ינואר 2013, 06:21

זה קטע הרבה יותר מנטאלי. עוד 5 שניות של מנוחה בין הנקודות לא עוזרות הרבה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־4 אורחים