misha כתב:חבל, הוא תכנן את כל החזרה שלו לקראת אוסטרליה. לפחות זה לא קשור לפציעה בברך.
או שזה רק מה שאומרים לתקשורת.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:חבל, הוא תכנן את כל החזרה שלו לקראת אוסטרליה. לפחות זה לא קשור לפציעה בברך.
MTA2311 כתב:רפא ייעדר גם מאוסטרליה
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 34876.html
jol9 כתב:איזה כיף...
למה לא עוד קצת חדשות נהדרות השבוע.
הסיפור הזה מסריח ממשהו. בחיים לא שמעתי על וירוס בטן שמשבית בן אדם לחודש...
בקיצור, אין הרבה למה לצפות בגזרה שלו
yiffy כתב:jol9 כתב:איזה כיף...
למה לא עוד קצת חדשות נהדרות השבוע.
הסיפור הזה מסריח ממשהו. בחיים לא שמעתי על וירוס בטן שמשבית בן אדם לחודש...
בקיצור, אין הרבה למה לצפות בגזרה שלו
לבי יוצא אליך יוני. נראה לי שמעריצי נדאל כרגע הם כמו נרקומן בקריז עצבני במיוחד...
MTA2311 כתב:לי יש תחושה שזה קצת יותר מוירוס בבטן. נראה לי קצת מופרך שבשנייה שהוא מחלים מפציעה כל כך ארוכה, הוא מקבל וירוס בבטן, שמשבית אותו לחודש( פעם ראשונה שאני שומע על וירוס בבטן שמצריך היעדרות כל כך ארוכה).
אולי הוא עוד לא החלים מהפציעה, והוא לא רוצה להגיד לאוהדים ולספונסרים. לא יודע, משהו פה לא מסתדר לי.
yiffy כתב:לדעתי זה שילוב של כל מה שנאמר כאן. לרפא יש סוג של פרפקציוניזם אובססיבי. הוא מסוגל להתמודד עם הפסדים, אבל הדבר שהוא הכי שונא זה לדעת שהוא הפסיד בגלל שהוא לא במיטבו ואז גם להגיע למצב שהוא צריך להגיד את זה (כמו בהפסדים לסודרלינג ב-RG או לפרר באוסטרליה). בגלל זה, אם הוא יכול להימנע מזה (נגיד באמצעות לקיחת הפסקה ממושכת) אז הוא עושה את זה.
החריג היחיד הוא עונת החימר. הוא יודע שהוא הכי טוב שם ושרוב התארים שם הם חצי בכיס שלו עוד לפני שהתחילו, ולכן לא לעשות מאמץ ולשחק בהן זה הפסד נטו מבחינתו.
יוני, הוא אמר שהוא חוזר לאקפולקו ולא למונטה קארלו - יענו לפני. אקפולקו זה אמנם טורניר חימר אבל הוא נערך עוד בתקופת המשטחים הקשים (קצת לפני אינדיאן וולס ובאותו זמן כמו דובאי). אני מאמין שהוא יגיע ל-MC הוא יגיע בכושר סביר.
misha כתב:חבל, היה מתאים לי לקבל את הרבע של פרר (הכי קל ביי פאר), שם גם לטיפסרביץ' ואלמגרו יש אפשרות להגיע לחצי.
לפני מארי וטסונגה, רוג'ר כנראה יצטרך לפגוש את ראוניץ' בשמינית, שגם לא יהיה קל.
דודי אולי לא יגיע רחוק אבל אם ינצח את דוידנקו, יזכה לקבל שיעור טניס בחינם מפדרר בסיבוב השני.
yiffy כתב:misha כתב:חבל, היה מתאים לי לקבל את הרבע של פרר (הכי קל ביי פאר), שם גם לטיפסרביץ' ואלמגרו יש אפשרות להגיע לחצי.
לפני מארי וטסונגה, רוג'ר כנראה יצטרך לפגוש את ראוניץ' בשמינית, שגם לא יהיה קל.
דודי אולי לא יגיע רחוק אבל אם ינצח את דוידנקו, יזכה לקבל שיעור טניס בחינם מפדרר בסיבוב השני.
בדיוק כמו ב-RG שנה שעברה.
אינשאללה ראוניץ׳ יפתור אותנו הפעם מעונשו שלזה. הוא שיחק על הפנים בבריסביין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־2 אורחים