Holiday_Armadillo כתב:מכביסט28 כתב:מישהו יודע מה זה "הט" בסטטיסטיקה של המנהלת? כבר הרבה זמן שאני לא מצליח לעלות על זה..
http://www.basket.co.il/BoxScore.asp?GameID=7497
הטבעות?
בדיוק ערכתי את ההודעה שלי על זה. זה נראה הגיוני..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט28 כתב:מישהו יודע מה זה "הט" בסטטיסטיקה של המנהלת? כבר הרבה זמן שאני לא מצליח לעלות על זה..
http://www.basket.co.il/BoxScore.asp?GameID=7497
הטבעות?
LIAV10 כתב:אליהו קלע שלשה אתמול?
קודי כתב:התרשמות ראשונית מאוד לגבי פלאניניץ, למרות שחייבים לסייג מאחר שהליגה שלנו היא אולי החלשה ביותר שהיתה ב-25 השנים האחרונות ולא מהווה שום אינדיקציה ליורוליג. הוא שחקן מאוד חזק ואגרסיבי - אחד השחקנים האגרסיביים ביותר שמסתובבים ביבשת. אם מלבישים על זה את הגובה שלו (2.11), את המהירות, הקליעה מהעונשין, ידיים לא רעות וקצת חוש לכדור אז מקבלים פוטנציאל נהדר שיכול בעוד שנה-שנתיים להיות סנטר מוביל באירופה. החסרונות שלו כרגע הם האתלטיות המוגבלת והטכניקה הלא מלוטשת (רואים שהוא משחק כדורסל רק 6 שנים). בכל מקרה, יש כאן חומר גלם נהדר ופוטנציאל טוב. מה שהכי הרשים אותי אתמול היה היעדר הפחד המוחלט ממגע, היכולת לשים גוף ולחסום עם הגוף בהגנה (קשה מאוד לקלוע עליו בפוסט אפ) והאימפקט האדיר שלו על משחק ההתקפה גם אם הוא לא קולע (הוא פינה את הרחבה לגמרי לשתי חדירות של לוגאן ונתן חסימה גדולה לקליעת שלוש חופשית של סמית'). הגוף הגדול שלו והפיזיות האדירה מאפשרים לו לחסום לגארדים ולפתוח את הגנת היריב. בכל מקרה, לדעתי לא נוכל לראות ממנו תרומה משמעותית ביורוליג השנה אבל לקראת שנה הבאה הוא יכול להיות פקטור משמעותי.
yzafrir כתב:הסיכוי היחיד שלו כן לעשות משהו העונה הוא בגלל שהקבוצות היריבות לא כלכך יספרו אותו עדיין והוא יוכל לנצל את זה בשביל להפתיע .
אבל זה תלוי אם יקבל דקות ואם ישחקו עליו .
בכל מקרה רואים שיש לו פוטנציאל ואופי טוב
MTA2311 כתב:לא קצת מוקדם לקבוע אם הוא ושון ג'יימס יוכלו לאייש עונה הבאה את העמדה הזאת?
קודי כתב:התרשמות ראשונית מאוד לגבי פלאניניץ, למרות שחייבים לסייג מאחר שהליגה שלנו היא אולי החלשה ביותר שהיתה ב-25 השנים האחרונות ולא מהווה שום אינדיקציה ליורוליג. הוא שחקן מאוד חזק ואגרסיבי - אחד השחקנים האגרסיביים ביותר שמסתובבים ביבשת. אם מלבישים על זה את הגובה שלו (2.11), את המהירות, הקליעה מהעונשין, ידיים לא רעות וקצת חוש לכדור אז מקבלים פוטנציאל נהדר שיכול בעוד שנה-שנתיים להיות סנטר מוביל באירופה. החסרונות שלו כרגע הם האתלטיות המוגבלת והטכניקה הלא מלוטשת (רואים שהוא משחק כדורסל רק 6 שנים). בכל מקרה, יש כאן חומר גלם נהדר ופוטנציאל טוב. מה שהכי הרשים אותי אתמול היה היעדר הפחד המוחלט ממגע, היכולת לשים גוף ולחסום עם הגוף בהגנה (קשה מאוד לקלוע עליו בפוסט אפ) והאימפקט האדיר שלו על משחק ההתקפה גם אם הוא לא קולע (הוא פינה את הרחבה לגמרי לשתי חדירות של לוגאן ונתן חסימה גדולה לקליעת שלוש חופשית של סמית'). הגוף הגדול שלו והפיזיות האדירה מאפשרים לו לחסום לגארדים ולפתוח את הגנת היריב. בכל מקרה, לדעתי לא נוכל לראות ממנו תרומה משמעותית ביורוליג השנה אבל לקראת שנה הבאה הוא יכול להיות פקטור משמעותי.
p&p כתב:קודי כתב:התרשמות ראשונית מאוד לגבי פלאניניץ, למרות שחייבים לסייג מאחר שהליגה שלנו היא אולי החלשה ביותר שהיתה ב-25 השנים האחרונות ולא מהווה שום אינדיקציה ליורוליג. הוא שחקן מאוד חזק ואגרסיבי - אחד השחקנים האגרסיביים ביותר שמסתובבים ביבשת. אם מלבישים על זה את הגובה שלו (2.11), את המהירות, הקליעה מהעונשין, ידיים לא רעות וקצת חוש לכדור אז מקבלים פוטנציאל נהדר שיכול בעוד שנה-שנתיים להיות סנטר מוביל באירופה. החסרונות שלו כרגע הם האתלטיות המוגבלת והטכניקה הלא מלוטשת (רואים שהוא משחק כדורסל רק 6 שנים). בכל מקרה, יש כאן חומר גלם נהדר ופוטנציאל טוב. מה שהכי הרשים אותי אתמול היה היעדר הפחד המוחלט ממגע, היכולת לשים גוף ולחסום עם הגוף בהגנה (קשה מאוד לקלוע עליו בפוסט אפ) והאימפקט האדיר שלו על משחק ההתקפה גם אם הוא לא קולע (הוא פינה את הרחבה לגמרי לשתי חדירות של לוגאן ונתן חסימה גדולה לקליעת שלוש חופשית של סמית'). הגוף הגדול שלו והפיזיות האדירה מאפשרים לו לחסום לגארדים ולפתוח את הגנת היריב. בכל מקרה, לדעתי לא נוכל לראות ממנו תרומה משמעותית ביורוליג השנה אבל לקראת שנה הבאה הוא יכול להיות פקטור משמעותי.
זה קל לרשום שהליגה חלשה
לפי דעתי זו אחת הליגות החזקות שהיו כאן ב10 שנים האחרונות,
מכבי חיפה-קבוצת יורוליג לגיטמית.
הפועל ירושלים-קבוצה מעולה שלא ממצה את הפוטנציאל שלה
הפועל אילת- זרים מדהימים,ישראלים קצת פחות
בני הרצליה- ג'ומיין ג'ונס, רומל בק, דרק קראקטר. קבוצה טובה
גם הפועל תל אביב מכבי נתניה וגלבוע גליל הם לא כאלה חלשות
אז תמיד קל להגיד שהליגה חלשה אבל אחרי שרואים ששחקנים ששיחקו פה הופכים לכוכבים בליגות "חזקות" מתפלאים איך זה יכול להיות....
yzafrir כתב:מבחינת חמישייה , מכבי חיפה היא קבוצת יורוליג .
אסור לשכוח שביורוליג משחקות גם קבצות כמו פרוקום , שאלון , צדבדיטה ....
הבעיה של חיפה ושל עוד קבוצות בארץ שרק החמישייה שלהם טובה והספסל גרוע מאוד. ולכן אין להם סיכוי בפועל להצליח בירוליג בדומה לשאר הקבוצות הקטנות ביורוליג .
jol9 כתב:yzafrir כתב:מבחינת חמישייה , מכבי חיפה היא קבוצת יורוליג .
הבעיה של חיפה ושל עוד קבוצות בארץ שרק החמישייה שלהם טובה והספסל גרוע מאוד. ולכן אין להם סיכוי בפועל להצליח בירוליג בדומה לשאר הקבוצות הקטנות ביורוליג .
זה שביורוליג יש קבוצות פח, לא אומר כלום.
בפעם האחרונה שקבוצה ישראלית היתה במפעל אירופאי בכיר, היא חטפה שם על הראש גם מנמושות...
יש כאן בעצם שתי טענות - היורוליג חייב לשדרג את עצמו ולדאוג שיהיו בו הקבוצות החזקות ביבשת והדבר השני הוא שהליגה היא כן חלשה מאוד.
אני אישית מקווה שחיפה, אם תצליח העונה, לפחות תקבל את הצ'אנס לשחק במפעל אירופאי בכיר (יורוליג או יורוקאפ) ואז נראה מה היא שווה באמת.
yzafrir כתב:מבחינת חמישייה , מכבי חיפה היא קבוצת יורוליג .
yzafrir כתב:חיפה הייתה חוטפת על הראש מקבוצות יורוליג אמיתיות אבל קבוצות כמו סופוט או שלון שמבחינה מקצועית ברור שמקומם לא ביורוליג , גם חיפה מנצחת .
לגבי עניין החמישייה , זו בדיוק הבעיה שאני רוצה להדגיש שיש לקבוצות ישראליות , הם בונות קבוצות שהפער בין החמישייה לספסל הוא עצום ולכן בסופו של דבר הם חלשות . אבל תאורטית אם חמישייה כמו של חיפה משחקת נגד חמישייה כמו אפילו אלבא שעלתה לטופ 16 או אפילו באמרבג , היא יכולה לנצח אבל מכיוון שהחמישייה לא יכולה לשחק באותה רמה לאורך 40 דק' אז מבחינת הספסל היא קורסת ולכן סביר להניח שתפסיד .
לחיפה עם חיזוק טוב לספסל יש סיכוי לעבור את מוקדמות היורוליג ולעשות מה שנמושות כמו שאלון עשו כשהדיחו קבוצות טובות מהם בהרבה .
לגבי הליגה , אני עדיין טוען שבשנים האחרונות (4-5) הליגה התחזקה , או לפחות יש 4 קבוצות שמצליחות לשמור העונה על רמה גבוהה . הבעיה כמו שאתה אומר שיש אי צדק לגבי מי תשחק במפעל אירופאי ולא תמיד הקבוצה החזקה חוץ ממכבי תשחק שם .
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:חיפה הייתה חוטפת על הראש מקבוצות יורוליג אמיתיות אבל קבוצות כמו סופוט או שלון שמבחינה מקצועית ברור שמקומם לא ביורוליג , גם חיפה מנצחת .
לגבי עניין החמישייה , זו בדיוק הבעיה שאני רוצה להדגיש שיש לקבוצות ישראליות , הם בונות קבוצות שהפער בין החמישייה לספסל הוא עצום ולכן בסופו של דבר הם חלשות . אבל תאורטית אם חמישייה כמו של חיפה משחקת נגד חמישייה כמו אפילו אלבא שעלתה לטופ 16 או אפילו באמרבג , היא יכולה לנצח אבל מכיוון שהחמישייה לא יכולה לשחק באותה רמה לאורך 40 דק' אז מבחינת הספסל היא קורסת ולכן סביר להניח שתפסיד .
לחיפה עם חיזוק טוב לספסל יש סיכוי לעבור את מוקדמות היורוליג ולעשות מה שנמושות כמו שאלון עשו כשהדיחו קבוצות טובות מהם בהרבה .
לגבי הליגה , אני עדיין טוען שבשנים האחרונות (4-5) הליגה התחזקה , או לפחות יש 4 קבוצות שמצליחות לשמור העונה על רמה גבוהה . הבעיה כמו שאתה אומר שיש אי צדק לגבי מי תשחק במפעל אירופאי ולא תמיד הקבוצה החזקה חוץ ממכבי תשחק שם .
חיפה לא מנצחת שום סופוט ושום שאלון..
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־8 אורחים