טופ 16, מח' 2: מכבי נגד קאחה לאבורל - חמישי, 21:05, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מח' 2: מכבי נגד קאחה לאבורל - חמישי, 21:05, ערוץ

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 ינואר 2013, 21:43

גל גל כתב:
LIAV10 כתב:בלאט: ״עכשיו העבודה קשה כפליים״

שדייויד לא יבלבל לנו את השכל, כבר נמאס ממנו ומהנאומנם הדיפלומטים שלו, חושב שאנחו מטומטמים. הסיפור גמור

מה אתה מבלבל תמוח מה אי אפשר לנצח את קאחה לבוראל בחוץ? את בשיקטאש? חכו עוד 2 מחזורים בערך ותחליטו..עם מכבי תפסיד שבוע הבא זה גמור..אבל רבאק חכו עם ההחלטות

איי אי אי איך באלי שתאכלו את הכובע כולכם..אני לא מאמין שמכבי יעלו ממקום 1 אבל מקום 4 בהחלט אפשרי

הסיפור גמור, הקבוצה נראת כמו זבל, מפסידה לשתי קבוצות חלשות..
את קאחה בבית לא ניצחנו, אתה רוצה בחוץ?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2013, 21:46

MTA2311 כתב:בלאט הראה היום בדיוק עד כמה הוא מאמין בליאור, וככה זה גם הולך להיראות עד סוף הטופ 16( לפחות נגד הקבוצות הגדולות). מדובר עדיין בשחקן הגנה נוראי( יכולנו לראות את זה לא מעט פעמים בדקות המעטות שהוא קיבל), ובשחקן התקפה מוגבל. הגיע הזמן להשלים עם העובדה שבלאט פשוט לא מחזיק ממנו, ולהחליט איך מתקדמים מפה הלאה.

כמו שאני אומר כבר שנתיים, יוגב רחוק מלהיות רכז ראשון וכל עוד הוא יהיה כזה, לא נגיע לשום מקום. הוא צריך להישאר בסגל בתור רכז שני שעולה מהספסל ומשנה את המומנטום, עם האנרגיות שלו בהגנה. מעבר לזה אין לו מה למכור.

לוגאן שחקן מיותר, שגם ביום טוב שלו ההשפעה שלו על המשחק היא אפסית. מדובר בשחקן שכולנו רואים מקרוב כבר הרבה שנים, ולא כל כך ברור לי למה הוא משחק במכבי היום. לפחות אפשר להתנחם בזה שזאת העונה הראשונה והאחרונה שלו במועדון הזה.

תומאס אחד מהזרים הכי גרועים שהגיעו לכאן בשנים האחרונות. הוא כל כך גרוע, שאני כבר מעדיף פרוביץ' עליו( ואני הייתי מהיחידים שלא רצו אותו בקיץ). חשבתי שבתור 4 מחליף הוא יוכל להיות סביר, אבל מסתבר שגם את זה הוא לא מסוגל לעשות.

היקמן באמת שחקן טוב, והייתי משאיר אותו בקבוצה בתור גארד מחליף. מעצבן קצת שיש פה אנשים ששותקים כשיוגב נראה כמו עודד שעשוע ביום רע, אבל לא מפספסים הזדמנות לרדת על היקמן, למרות שהוא מציג סטטיסטיקה מצויינת מתחילת העונה. לפחות אל תהיו צבועים בביקורת שלכם.

לנדסברג שחקן טוב, וכמו שאמרתי מתחילת העונה, הוא חייב לקבל הרבה יותר דקות. בטח כשלוגאן וסמית' משחקים רע.

פלניניץ' מראה ניצוצות של שחקן מצויין, ואני מקווה שבלאט לא יהרוס לו את היסודות המעולים בהגנה, עם השיטות ההזויות שלו.

אני מסכים עם רוב הדברים שכתבת ורק מספר הערות קטנות.

ליאור - אני חושב שבלאט עושה טעות ענקית עם ליאור. מילא שיש לך את בלו, אבל כשאין לך כלום מאחורי ליאור?? תסביר לי את ההגיון.
משחק ההתקפה של מכבי מזכיר ברמתו את מכבי של אדלר ב-93. שום חוכמה, שום תחכום ומעט מאוד כשרון. ליאור הוא יחיד סגולה בהקשר הזה, שכל הזמן
מנסה ליצור לעצמו ולאחרים. אז מה אם הוא מאבד כדור ומחטיא?
אני חושב שדייויד פשוט עושה עבודה רעה איתו.

היקמן - אין כאן שום צביעות. הוא היה רע בחצי הראשון וטוב בשני, וזה מה שנאמר. מצד שני, אני לא מתרשם מהסטטיסטיקה שלו. הוא משחק הכי הרבה דקות, זורק הכי הרבה זריקות,
מקבל קרדיט בלתי מוגבל מהמאמן, ומכבי נמצאת עדיין איפה שהיא נמצאת...
ללכת בעיניים עצומות עם היקמן וסמית', זה הכי קל לבלאט, אבל זאת ממש נקודה לרעתו, כי את זה גם אני יכול לעשות. הוא כמאמן צריך להבין שהכדורסל הזה לא יביא את מכבי לשום מקום,
ולמצוא דרכים להפוך את השחקנים היותר כשרוניים שלו, למרכזיים יותר במשחק.

לוגאן - אני לא יודע למה הוא לא שיחק בכלל במחצית השניה. הוא היה מצויין ברבע הראשון, והיה חלק מהרבע השני הנוראי, בדיוק כמו שהיקמן ואוחיון היו חלק ממנו.
בלאט סחט את היקמן ואת אוחיון בכל המחצית השניה, ופשוט לא היה להם אוויר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 03 ינואר 2013, 21:46

LIAV10 כתב:
גל גל כתב:

שדייויד לא יבלבל לנו את השכל, כבר נמאס ממנו ומהנאומנם הדיפלומטים שלו, חושב שאנחו מטומטמים. הסיפור גמור

מה אתה מבלבל תמוח מה אי אפשר לנצח את קאחה לבוראל בחוץ? את בשיקטאש? חכו עוד 2 מחזורים בערך ותחליטו..עם מכבי תפסיד שבוע הבא זה גמור..אבל רבאק חכו עם ההחלטות

איי אי אי איך באלי שתאכלו את הכובע כולכם..אני לא מאמין שמכבי יעלו ממקום 1 אבל מקום 4 בהחלט אפשרי

נו אז מה.? הפסד בבית לא אומר כלום? למה לפני כמה שנים לא הפסדנו פה וניצחנו אותם בחוץ?

זה כדורסל והכל יכול להיות מכבי הפסידו פה בשנייה האחרונה ועם אוחיון היה קולע מה היית אומר ? שמכבי משחקים זבל? לא,היית מהלל איו מחצית שנייה אדירה וחזרה נהדרת
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2013, 21:50

EulGam05 כתב:
jol9 כתב:
NY boy כתב:נקודה לגביי פלאניניץ׳, למרות המילים הטובות. רק 2 ריבאונד ב19 דקות משחק. בקבוצה נורמלית זה יכול לעבור, בקבוצה כמו מכבי שאליהו הוא ה4 המוביל שלה זה בעיה רצינית (בנוסף לזה קו החוץ שלנו, לפחות זה שמשחק הוא דיי גמדי). היה אפשר להגיד שזה לא משקף, אבל גם באדריאטית הוא לקח רק 6 ריבאונד בממוצע למשחק ובהרבה דקות יחסית, ככה שריבאונדר הוא כנראה לא. יש לו הרבה תכונות טובות, אבל לדעתי בלאט יצטרך למצוא יותר דרך להעלות הרכב שלו עם ג'יימס (הרכב ששיחק כמה דקות היום) כי עם ליאור מול קבוצות ריבאונד זה יכול להיות בעיה קשה. לשם השוואה, ג'יימס לקח 10 ריבאונד ב22 דקות היום.

לא צריך להמציא את הכדורסל מחדש. פלאניניץ' וג'יימס זה לא כדורסל נכון ולא כדורסל חכם.
ליאור צריך לשחק, ואם הוא מזייף בהגנה, אז צריך להעיר לו ולעורר אותו.

כשליאור לא משחק, המשחק הקבוצתי של מכבי נראה חרא, ואז אנחנו נאלצים לחיות על האחד על אחד של היקמן.

משום מה, דייויד מאוד לא סבלני עם ליאור, בטח לא כמו שהוא עם סמית' והיקמן שעושים לא פחות טעויות ושטויות, אבל בדר"כ משחקים 30 דקות ומעלה.

כן ברור, מה שחסר בשביל שליאור לא יהיה מזעזע לחלוטין בהגנה זה רק כמה הערות מצד המאמן, איך לא חשבו על זה קודם?

זאת הבעיה עם ליאור, מכיוון שברוב המוחלט של המשחקים הוא ממילא לא משחק בהגנה אז במשחקים שבהם גם בהתקפה הוא כמעט ולא תורם אין באמת סיבה שהוא יהיה על המגרש. בלאט פשוט צריך לבחור משחק קבוצתי חרא אבל הגנה בינונית בלי ליאור או משחק קבוצתי בינוני אבל הגנה חרא עם ליאור.

לליאור היו משחקים שהוא היה מצויין בהם בהגנה. מתי זה קרה? כשהוא הרגיש שהוא לא הולך לעוף לספסל אחרי טעות אחת.
למה ג'מצ'י היה משחק 30 דקות לפחות כל משחק? הוא היה יותר בהגנה מליאור? וקטש?
אליהו אולי לא ברמת הכשרון של השניים האלה, אבל הוא הכי קרוב אליהם מכל החבורה הזאת שלובשת צהוב.

אולי שדייויד ינסה פעם לשמור איזורית ולהחביא את ההגנה של ליאור, או משהו קצת יותר יצירתי מהגנת החילופים שלו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 03 ינואר 2013, 21:53

jol9 כתב:
EulGam05 כתב:
jol9 כתב:
EulGam05 כתב:פשוט לא ייאמן קבלת ההחלטות הזאת. למה לעזאזל אוחיון לוקח את הזריקה האחרונה? מכל השחקנים על המגרש מי שלוקח את הזריקה האחרונה הוא השחקן שלא קולע טוב מכדרור, לא סחט עבירה אחת במשך כל המשחק ועוד איבד 2 כדורים בצורה מטופשת בשתי הדקות האחרונות. למה לא היקמן שסחט לא פחות מ-9 עבירות וקלע 18 נק'? למה לא לאנדסברג שקלע 10 נק' ב-6 זריקות?

לא מבין גם בשביל מה בלאט החזיר את אליהו למשחק, הוא היה לא פחות ממזעזע היום, איך שהוא נכנס בייליצה כמובן קולע שתי שלשות. הוא הצליח להשיג היום +/- של 18- ב-13 דקות בלבד, זה פשוט זוועה. אפילו תומאס שבקושי נראה קשור לענף במשחק הזה נראה יותר טוב ממנו.

אליהו היה רע, אבל הוא גם בכלל לא קיבל צ'אנס היום.
מה שכן, הציוות מול בייליצה הוא לרעתו, בטח כל עוד הוא לא מופעל בכלל בהתקפה.

בכל אופן, גם אוחיון וגם ליאור היו גרועים היום, ובמשחק טוב שלהם זה היה נגמר אחרת.

הוא קיבל צ'אנס של 13 דקות ובהם הקבוצה הפסידה ב-18 נק', בשביל מה לתת לו עוד דקות? בשביל להיקלע לבור עוד יותר עמוק? הציוות מול בייליצה הוא לרעתו, קשה לחשוב על איזשהו ציוות שהוא לטובתו של אליהו בהגנה.

אליהו הוא השחקן הכי מוכשר בקבוצה הזאת. אני לא רואה שום סיבה שהוא לא יישחק 25-30 דקות כל משחק.
כשהוא משחק עם ביטחון הוא משחק היטב גם בהגנה.

בכל אופן, אני מניח שאתה נהנה לראות את מכבי משחקת התקפה גרועה וקולעת 70 נקודות בבית, ואתה נהנה לראות את מכבי משחקת כדורסל של היקמן ועוד 4,
ואני מניח שאתה נהנה שהכדורסל של מכבי חסר יצירתיות ומעוף מינמלי בהתקפה.
אם כן, אז אתה צודק, ואז ליאור בכלל לא צריך לשחק.

ד"א בשבוע שעבר היקמן היה עם מאזן דמוה ב+/- כמו ליאור היום, ועדיים הוא היה השחקן עם הכי הרבה דקות משחק...

אני לא נהנה לראות את מכבי קולעת 70 נק' בבית אבל אני עוד פחות נהנה מלראות את מכבי סופגת סל אחרי סל אחרי סל אחרי סל כשליאור על המגרש. אני פשוט לא יכול לחשוב על שום אספקט שהוא מבצע אפילו בצורה בינונית בהגנה. הוא בא לעזור כשאין צורך וכשצריך לחזור הוא עושה את זה לאט, שחקנים דוחפים אותו לסל כאילו הוא לא קיים, קולעים לו שלשות על הראש, הוא מאחר בחילופים וכו'... כשאתה משחק מול איזשהי ציבונה או פרוקום אז מילא, אין לקבוצות האלה מספיק איכויות התקפיות בשביל להעניש אתך על הטעויות ההגנתיות אבל כשאתה משחק מול יריבות איכותיות יותר מבחינה התקפית אז כל זיוף שלו בהגנה עולה אוטומטית בסל או עבירה. אני יכול לחיות עם קבוצה שמגרדת סלים בהתקפות אחד על אחד אבל שומרת טוב מאשר קבוצה שמשחקת כדורסל קצת יותר קבוצתי אבל סופגת סל בשני שליש מהפוזשנים של היריב.

לגבי הסיפא, קודם כל ה-+/- של היקמן היה 16- בשבוע שעבר ושנית כל אני לא יודע איך זה בדיוק מעמיד את ליאור באור חיובי אם לקח לו רק 13 דקות להגיע ל-+/- יותר גרוע מזה שהיקמן הגיע אליו ב-36 דקות. בקצב צבירת המדד הזה היום של ליאור אם הוא היה משחק את ה-36 דקות שהיקמן שיחק בשבוע שעבר הוא היה מגיע ל-+/- של 49-.
EulGam05

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 ינואר 2013, 21:55

גל גל כתב:
LIAV10 כתב:
גל גל כתב:

נו אז מה.? הפסד בבית לא אומר כלום? למה לפני כמה שנים לא הפסדנו פה וניצחנו אותם בחוץ?

זה כדורסל והכל יכול להיות מכבי הפסידו פה בשנייה האחרונה ועם אוחיון היה קולע מה היית אומר ? שמכבי משחקים זבל? לא,היית מהלל איו מחצית שנייה אדירה וחזרה נהדרת

אני יכול להבטיח לך שלא הייתי מהלל אף אחד אם היינו מנצחים..
עושים מאיתנו צחוק, הולכים למשחקים צמודים של פיגור דו בפרתי משחק שלם עם קבוצות בינוניות להחריד..
אולי הסגל בחתימה שלך ינצח בחוץ..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ינואר 2013, 21:59

LIAV10 כתב:
גל גל כתב:
LIAV10 כתב:
גל גל כתב:

אני יכול להבטיח לך שלא הייתי מהלל אף אחד אם היינו מנצחים..
עושים מאיתנו צחוק, הולכים למשחקים צמודים של פיגור דו בפרתי משחק שלם עם קבוצות בינוניות להחריד..
אולי הסגל בחתימה שלך ינצח בחוץ..

עזוב נו... כאילו שיכול להיות שנראה איזה שיפור מדהים ביכולת של הסגל הזה. אנחנו בינואר, לא באוקטובר.
ככל שנשלים יותר מהר עם העובדה שזאת היכולת של מכבי, וזה מה שנראה עד סוף העונה, ככה יהיה יותר טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2013, 22:05

EulGam05 כתב:
אני לא נהנה לראות את מכבי קולעת 70 נק' בבית אבל אני עוד פחות נהנה מלראות את מכבי סופגת סל אחרי סל אחרי סל אחרי סל כשליאור על המגרש. אני פשוט לא יכול לחשוב על שום אספקט שהוא מבצע אפילו בצורה בינונית בהגנה. הוא בא לעזור כשאין צורך וכשצריך לחזור הוא עושה את זה לאט, שחקנים דוחפים אותו לסל כאילו הוא לא קיים, קולעים לו שלשות על הראש, הוא מאחר בחילופים וכו'... כשאתה משחק מול איזשהי ציבונה או פרוקום אז מילא, אין לקבוצות האלה מספיק איכויות התקפיות בשביל להעניש אתך על הטעויות ההגנתיות אבל כשאתה משחק מול יריבות איכותיות יותר מבחינה התקפית אז כל זיוף שלו בהגנה עולה אוטומטית בסל או עבירה. אני יכול לחיות עם קבוצה שמגרדת סלים בהתקפות אחד על אחד אבל שומרת טוב מאשר קבוצה שמשחקת כדורסל קצת יותר קבוצתי אבל סופגת סל בשני שליש מהפוזשנים של היריב.

לגבי הסיפא, קודם כל ה-+/- של היקמן היה 16- בשבוע שעבר ושנית כל אני לא יודע איך זה בדיוק מעמיד את ליאור באור חיובי אם לקח לו רק 13 דקות להגיע ל-+/- יותר גרוע מזה שהיקמן הגיע אליו ב-36 דקות. בקצב צבירת המדד הזה היום של ליאור אם הוא היה משחק את ה-36 דקות שהיקמן שיחק בשבוע שעבר הוא היה מגיע ל-+/- של 49-.

אתה מאשים את ליאור בכל סל שהיריבה קולעת כשהוא על הפרקט. זה לא נכון ולא מוצדק.

מה שאמרת בסוף זאת שטות אחת גדולה. בקצב שבו היקמן פתח את המשחק, הוא היה צריך לסיים עם 70 נקודות ולא עם 17...
ואיך זה ששחקן משחק 36 דקות ומשיג +/- שלילי גבוה גורם לזה להיראות טוב יותר משחקן שמשחק פחות ומשיג +/- שלילי גבוה?
אולי זה אומר שהשחקן עשה המון נזק אבל עדיין קיבל קרדיט, לעומת שחקן שעשה אמנם נזק, אבל גם לא קיבל את הקרדיט ואת האפשרות לתקן את הנזק שעשה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 03 ינואר 2013, 22:05

jol9 כתב:
EulGam05 כתב:
jol9 כתב:
NY boy כתב:נקודה לגביי פלאניניץ׳, למרות המילים הטובות. רק 2 ריבאונד ב19 דקות משחק. בקבוצה נורמלית זה יכול לעבור, בקבוצה כמו מכבי שאליהו הוא ה4 המוביל שלה זה בעיה רצינית (בנוסף לזה קו החוץ שלנו, לפחות זה שמשחק הוא דיי גמדי). היה אפשר להגיד שזה לא משקף, אבל גם באדריאטית הוא לקח רק 6 ריבאונד בממוצע למשחק ובהרבה דקות יחסית, ככה שריבאונדר הוא כנראה לא. יש לו הרבה תכונות טובות, אבל לדעתי בלאט יצטרך למצוא יותר דרך להעלות הרכב שלו עם ג'יימס (הרכב ששיחק כמה דקות היום) כי עם ליאור מול קבוצות ריבאונד זה יכול להיות בעיה קשה. לשם השוואה, ג'יימס לקח 10 ריבאונד ב22 דקות היום.

לא צריך להמציא את הכדורסל מחדש. פלאניניץ' וג'יימס זה לא כדורסל נכון ולא כדורסל חכם.
ליאור צריך לשחק, ואם הוא מזייף בהגנה, אז צריך להעיר לו ולעורר אותו.

כשליאור לא משחק, המשחק הקבוצתי של מכבי נראה חרא, ואז אנחנו נאלצים לחיות על האחד על אחד של היקמן.

משום מה, דייויד מאוד לא סבלני עם ליאור, בטח לא כמו שהוא עם סמית' והיקמן שעושים לא פחות טעויות ושטויות, אבל בדר"כ משחקים 30 דקות ומעלה.

כן ברור, מה שחסר בשביל שליאור לא יהיה מזעזע לחלוטין בהגנה זה רק כמה הערות מצד המאמן, איך לא חשבו על זה קודם?

זאת הבעיה עם ליאור, מכיוון שברוב המוחלט של המשחקים הוא ממילא לא משחק בהגנה אז במשחקים שבהם גם בהתקפה הוא כמעט ולא תורם אין באמת סיבה שהוא יהיה על המגרש. בלאט פשוט צריך לבחור משחק קבוצתי חרא אבל הגנה בינונית בלי ליאור או משחק קבוצתי בינוני אבל הגנה חרא עם ליאור.

לליאור היו משחקים שהוא היה מצויין בהם בהגנה. מתי זה קרה? כשהוא הרגיש שהוא לא הולך לעוף לספסל אחרי טעות אחת.
למה ג'מצ'י היה משחק 30 דקות לפחות כל משחק? הוא היה יותר בהגנה מליאור? וקטש?
אליהו אולי לא ברמת הכשרון של השניים האלה, אבל הוא הכי קרוב אליהם מכל החבורה הזאת שלובשת צהוב.

אולי שדייויד ינסה פעם לשמור איזורית ולהחביא את ההגנה של ליאור, או משהו קצת יותר יצירתי מהגנת החילופים שלו...

איזה איזורית? אנחנו סופגים מטח שלשות איתו על המגרש אז אנחנו צריכים לשמור איזורית? אפילו איזורית 2-3 זה בעייתי איתו כי הוא רך בצורה בלתי רגילה ויש לו מודעות מזעזעת למה שקורה סביבו בהגנה, שחקנים פשוט יחדרו מאחורי ההגנה ויעשו חגיגת ליי-אפים. ליאור הוא כמו קרלוס בוזר משיקאגו, כשהוא משחק טוב בהתקפה אז אפשר לחיות עם האין-הגנה שלו אבל כשהוא חלש בהתקפה אתה צריך לבחור: להמשיך להביא לו דקות ולספוג בהגנה מתוך תקווה שבשלב מסוים הוא יתעורר בהתקפה או לוותר על התענוג לפני שאתה נכנס לבור עמוק מדי.
EulGam05

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 ינואר 2013, 22:11

לא סתם הקבוצה נראית רע שאוחיון ואליהו רעים.
מדובר בשחקנים שנמצאים די בדד בעמדות שלהם.
הרי אין עוד רכז בקבוצה הזו מלבד אוחיון (וסליחה מראש לרוט) ואין עוד 4 סביר בקבוצה (ושום סליחה מתומאס - המקום היחיד שהוא נחשב לסביר זה אולי באשקלון).
בעמדה 2 יש את היקמן ולוגאן -שניהם לא משהו, היקמן טוב מלוגאן, אבל שניהם יכולים להיחשב כפקטור משפיע.
בעמדה 3 יש את לאנדסברג שיודע לתת תפוקה לא רעה, כך שאין ואקום כשסמית' נח או סתם לא טוב.
ובעמדה 5 יש לנו כרגע 2 שחקנים שהיום היה לי קשה להגיד מי טוב יותר, ונראה שרמת המשחק לא משתנה בצורה קיצונית לא משנה מי מהשניים על המגרש (למרות שהתרומה מעט שונה, וזה היה נחמד אם שניהם היו מצליחים להירגע קצת עם העבירות כי מלבד שניהם אין עוד אף סנטר ולא היינו רחוקים מ-5 עבירות לשניהם...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2013, 22:14

EulGam05 כתב:
איזה איזורית? אנחנו סופגים מטח שלשות איתו על המגרש אז אנחנו צריכים לשמור איזורית? אפילו איזורית 2-3 זה בעייתי איתו כי הוא רך בצורה בלתי רגילה ויש לו מודעות מזעזעת למה שקורה סביבו בהגנה, שחקנים פשוט יחדרו מאחורי ההגנה ויעשו חגיגת ליי-אפים. ליאור הוא כמו קרלוס בוזר משיקאגו, כשהוא משחק טוב בהתקפה אז אפשר לחיות עם האין-הגנה שלו אבל כשהוא חלש בהתקפה אתה צריך לבחור: להמשיך להביא לו דקות ולספוג בהגנה מתוך תקווה שבשלב מסוים הוא יתעורר בהתקפה או לוותר על התענוג לפני שאתה נכנס לבור עמוק מדי.

אתה סופג מטח שלשות בהגנת החילופים האישית הזאת. יותר גרוע לא יהיה גם באיזורית.
מכבי ספגה העונה מעל 10 שלשות בארבעה מתוך ששת המשחקים שלה מול קבוצות סבירות ומעלה (3 משחקים מול סיינה, 2 מול מלאגה ו1 מול קאחה)...

אפשר לשמור איזורית טובה שדווקא תכסה את קשת השלוש, ותכריח את היריבות להוריד כדור לרצפה ולנסות לחדור פנימה.
יכולה להיות שזה לא יעבוד, אבל יכול להיות שכן. אי אפשר לדעת בלי לנסות.

אבל בלי קשר לכל זה, האמירה שלך שאתה מעדיף ללכת עם הנגרים האפורים שמשחקים סביר בהגנה, ולא עם הכשרון שייאפשר לנו גם קצת להנות מכדורסל,
היא אמירה בעייתית. מילא אם הנגרים היו מביאים קצת ניצחונות, אבל זה לא ממש קורה.
מכבי כבר 2-4 באותם המשחקים שהזכרתי, ובשני הניצחונות, ליאור היה אחד המצטיינים על המגרש. תחשוב אתה מה זה אומר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 ינואר 2013, 22:14

עזוב נו... כאילו שיכול להיות שנראה איזה שיפור מדהים ביכולת של הסגל הזה. אנחנו בינואר, לא באוקטובר.
ככל שנשלים יותר מהר עם העובדה שזאת היכולת של מכבי, וזה מה שנראה עד סוף העונה, ככה יהיה יותר טוב.

אתה אומר את זה לי או לו?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי גל גל » 03 ינואר 2013, 22:15

LIAV10 כתב:

אתה אומר את זה לי או לו?

אולי פשוט קשה לי להשלים עם זה שמכבי נראית ככה השנה..אבל עדיין זו מכבי ועד שזה לא נגמר זה לא נגמר
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
גל גל

הודעהעל ידי yzafrir » 03 ינואר 2013, 22:19

עזבו שטויות , שבוע הבא הסיפור ניגמר....
מכבי שיחקה רע גם ברבע השלשי שחזרה מה-12 הפרש. זה לא חוכמה לחזור משלשות של לאנדסברג ופעולות אישיות של היקמן , זה יותר מזכיר את התקופה של אלן אנדרסון .
השחקנים של מכבי א מספיק מוכשרים כדי כדי לנצח משחק כזה , זה נחמד לחזור מהפער שניקלענו אבל בשביל להביא את זה לניצחון צריך יותר ופשוט אין את זה לקבוצה השנה .
אם יש משהו טוב שאני כן לוקח מהמשחק הזה הוא דארקו . אולי לא מלוטש הכי בעולם אבל יש לו גוף והוא יודע להשתמש בו . רכש טוב לשנים הבאות...
במשחק הזה אפשר היה לראות שמול גבוהים קצת יותר נורמאלים (ועדיין לקאחא אין קוו קידמי הכי טוב) לג'יימס אין מה למכור בהתקפה והנקודות שלו היו בעיקר מפיק אנד רול שהסתיים בהטבעה חופשית ומהעונשין . שום פוסט אפ , שום חצי מרחק...הוא טוב רק בשביל ריב' וחסימות אבל במשחק הפיזי אין לו סיכוי . גבוהה משלים טוב מהספסל וזהו .
היקמן הציג היום יכולת אישית גבוהה אבל כרגיל מחזיק יותר מידי בכדור והורס את המשחק הקבוצתי . מה שכן הוא היחיד כרגע שמסוגל לייצר לעצמו סל .
לוגן דווקא פתח טוב ואז בלאט הוציא אותו והכניס את סילבאן שהיה נראה טוב בהתקפה ואפילו בהגנה על נוציוני ולכן לוגן לא ראה יותר מגרש וזו טעות של בלאט כי הוא פתח דווקא טוב .
סמית' לא יציב, עדיין עושה טוב את העבודה השחורה אבל צריך ממנו יותר יציבות בקליע וכנראה שזה כבר לא יגיע בשלב הזה .
אליהו עם משחק שני חלש , הוא חייב להתאפס על עצמו ומהר
בקיצור לצערי שבוע הבא אנחנו הולכים להפסיד שוב כי הקבוצה בכושר נורא ואין קסמים בכדורסל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 03 ינואר 2013, 22:23

jol9 כתב:
EulGam05 כתב:

מה שאמרת בסוף זאת שטות אחת גדולה. בקצב שבו היקמן פתח את המשחק, הוא היה צריך לסיים עם 70 נקודות ולא עם 17...
ואיך זה ששחקן משחק 36 דקות ומשיג +/- שלילי גבוה גורם לזה להיראות טוב יותר משחקן שמשחק פחות ומשיג +/- שלילי גבוה?
אולי זה אומר שהשחקן עשה המון נזק אבל עדיין קיבל קרדיט, לעומת שחקן שעשה אמנם נזק, אבל גם לא קיבל את הקרדיט ואת האפשרות לתקן את הנזק שעשה.

בקצב שהיקמן פתח את המשחק הוא היה צריך לסיים עם מדד 11- כי ב-13 הדקות הראשונות שלו על הפרקט מדד ה-+/- שלו היה רק 4-. אגב לגבי סיינה, עד שאליהו חזר למגרש בדקה ה-17, היקמן היה עם +/- של 2- בלבד. ליאור נכנס בדקה ה-17 כשהתוצאה הייתה 31-29 לסיינה, איבד כדור וכתוצאה ממנו ספגנו ליי-אפ בצד השני (קררטו), עשה פאול בהתקפה (עוד איבוד כדור), קנגור (משחק בעמדה 4) קלע ליי-אפ והתוצאה הפכה ל-35-29 תוך דקה והמדד של היקמן ל-6- ואז ליאור ירד לספסל, במחצית זה כבר היה 9- אחרי שאוחיון עשה עבירה על בראון.
EulGam05

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2013, 22:26

EulGam05 כתב:
jol9 כתב:
EulGam05 כתב:

בקצב שהיקמן פתח את המשחק הוא היה צריך לסיים עם מדד 11- כי ב-13 הדקות הראשונות שלו על הפרקט מדד ה-+/- שלו היה רק 4-. אגב לגבי סיינה, עד שאליהו חזר למגרש בדקה ה-17, היקמן היה עם +/- של 2- בלבד. ליאור נכנס בדקה ה-17 כשהתוצאה הייתה 31-29 לסיינה, איבד כדור וכתוצאה ממנו ספגנו ליי-אפ בצד השני (קררטו), עשה פאול בהתקפה (עוד איבוד כדור), קנגור (משחק בעמדה 4) קלע ליי-אפ והתוצאה הפכה ל-35-29 תוך דקה והמדד של היקמן ל-6- ואז ליאור ירד לספסל, במחצית זה כבר היה 9- אחרי שאוחיון עשה עבירה על בראון.

אני קצת מתקשה להבין מה אתה רוצה להגיד... שגם במדד ה+/- של היקמן ליאור אשם?

אני באמת מאחל לך לראות עוד משחקים כמו היום וכמו מול מלאגה (שם קלענו אפילו פחות מהיום). כנראה שזה מה שעושה לך את זה...
העיקר שלא נחטוף שלשות על הראש של ליאור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 03 ינואר 2013, 22:29

yzafrir כתב:עזבו שטויות , שבוע הבא הסיפור ניגמר....
מכבי שיחקה רע גם ברבע השלשי שחזרה מה-12 הפרש. זה לא חוכמה לחזור משלשות של לאנדסברג ופעולות אישיות של היקמן , זה יותר מזכיר את התקופה של אלן אנדרסון .
השחקנים של מכבי א מספיק מוכשרים כדי כדי לנצח משחק כזה , זה נחמד לחזור מהפער שניקלענו אבל בשביל להביא את זה לניצחון צריך יותר ופשוט אין את זה לקבוצה השנה .
אם יש משהו טוב שאני כן לוקח מהמשחק הזה הוא דארקו . אולי לא מלוטש הכי בעולם אבל יש לו גוף והוא יודע להשתמש בו . רכש טוב לשנים הבאות...
במשחק הזה אפשר היה לראות שמול גבוהים קצת יותר נורמאלים (ועדיין לקאחא אין קוו קידמי הכי טוב) לג'יימס אין מה למכור בהתקפה והנקודות שלו היו בעיקר מפיק אנד רול שהסתיים בהטבעה חופשית ומהעונשין . שום פוסט אפ , שום חצי מרחק...הוא טוב רק בשביל ריב' וחסימות אבל במשחק הפיזי אין לו סיכוי . גבוהה משלים טוב מהספסל וזהו .
היקמן הציג היום יכולת אישית גבוהה אבל כרגיל מחזיק יותר מידי בכדור והורס את המשחק הקבוצתי . מה שכן הוא היחיד כרגע שמסוגל לייצר לעצמו סל .
לוגן דווקא פתח טוב ואז בלאט הוציא אותו והכניס את סילבאן שהיה נראה טוב בהתקפה ואפילו בהגנה על נוציוני ולכן לוגן לא ראה יותר מגרש וזו טעות של בלאט כי הוא פתח דווקא טוב .
סמית' לא יציב, עדיין עושה טוב את העבודה השחורה אבל צריך ממנו יותר יציבות בקליע וכנראה שזה כבר לא יגיע בשלב הזה .
אליהו עם משחק שני חלש , הוא חייב להתאפס על עצמו ומהר
בקיצור לצערי שבוע הבא אנחנו הולכים להפסיד שוב כי הקבוצה בכושר נורא ואין קסמים בכדורסל...

זאצ אולי הפעם הראשונה שאני מסכים איתך לחלוטין :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 03 ינואר 2013, 22:30

איפה שמואל שיראה קצת אופטימיות? :D
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
גל גל

הודעהעל ידי יוסי22 » 03 ינואר 2013, 22:38

זה קצת מוזר לקרוא שלמכבי לא היה סיכוי לנצח כי היא לא הצליחה לשים את הכדור האחרון בסל או במילים אחרות המזל לא היה בצד שלה היום .

סמית שחקן מצוין גם אם אנשים חוזרים לשטויות של שנה שעברה ואם הוא לא יהיה פה שנה הבאה הוא יקבל כפול במקום אחר ואנחנו נתקע עם איזה תומאס או מדלי במקומו.

היקמן היה היום מצוין והוא למעשה מפתיע אותי מאוד מתחילת העונה , הוא באמת האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות.

הבעיה של מכבי היא שחוץ מהשנים הנ"ל וליאור שלא מקבל מינימום קרדיט מבלאט מכבי היא קבוצה חסרת כישרון באופן מובהק באדיבותו של בלאט שטרח להזיז מפה כל טיפת כישרון .

סופו אגב חזר מהפציעה עם 15 נקודות ואני בטוח שהוא עוד יסחוב את פאו לפחות להצלבה , העיקר שבלאט ימשיך לקשקש על זה שלא טעינו עם סופו , ברור... גם אם מדלי במקום מאצ'באן הוא לא טעה בכלל.
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 03 ינואר 2013, 22:40

גל גל כתב:איפה שמואל שיראה קצת אופטימיות? :D

נראה לי שהשנה גם אלו שהיו תמיד אופטימים (ובדיעבד גם צדקו פעם אחר פעם)מבינים שהשנה הקבוצה באמת לא טובה , בניגוד לשנים קודמות אז זו היתה אגדה אורבנית.
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 03 ינואר 2013, 22:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים