MTA2311 כתב:בלאט הראה היום בדיוק עד כמה הוא מאמין בליאור, וככה זה גם הולך להיראות עד סוף הטופ 16( לפחות נגד הקבוצות הגדולות). מדובר עדיין בשחקן הגנה נוראי( יכולנו לראות את זה לא מעט פעמים בדקות המעטות שהוא קיבל), ובשחקן התקפה מוגבל. הגיע הזמן להשלים עם העובדה שבלאט פשוט לא מחזיק ממנו, ולהחליט איך מתקדמים מפה הלאה.
כמו שאני אומר כבר שנתיים, יוגב רחוק מלהיות רכז ראשון וכל עוד הוא יהיה כזה, לא נגיע לשום מקום. הוא צריך להישאר בסגל בתור רכז שני שעולה מהספסל ומשנה את המומנטום, עם האנרגיות שלו בהגנה. מעבר לזה אין לו מה למכור.
לוגאן שחקן מיותר, שגם ביום טוב שלו ההשפעה שלו על המשחק היא אפסית. מדובר בשחקן שכולנו רואים מקרוב כבר הרבה שנים, ולא כל כך ברור לי למה הוא משחק במכבי היום. לפחות אפשר להתנחם בזה שזאת העונה הראשונה והאחרונה שלו במועדון הזה.
תומאס אחד מהזרים הכי גרועים שהגיעו לכאן בשנים האחרונות. הוא כל כך גרוע, שאני כבר מעדיף פרוביץ' עליו( ואני הייתי מהיחידים שלא רצו אותו בקיץ). חשבתי שבתור 4 מחליף הוא יוכל להיות סביר, אבל מסתבר שגם את זה הוא לא מסוגל לעשות.
היקמן באמת שחקן טוב, והייתי משאיר אותו בקבוצה בתור גארד מחליף. מעצבן קצת שיש פה אנשים ששותקים כשיוגב נראה כמו עודד שעשוע ביום רע, אבל לא מפספסים הזדמנות לרדת על היקמן, למרות שהוא מציג סטטיסטיקה מצויינת מתחילת העונה. לפחות אל תהיו צבועים בביקורת שלכם.
לנדסברג שחקן טוב, וכמו שאמרתי מתחילת העונה, הוא חייב לקבל הרבה יותר דקות. בטח כשלוגאן וסמית' משחקים רע.
פלניניץ' מראה ניצוצות של שחקן מצויין, ואני מקווה שבלאט לא יהרוס לו את היסודות המעולים בהגנה, עם השיטות ההזויות שלו.
אני מסכים עם רוב הדברים שכתבת ורק מספר הערות קטנות.
ליאור - אני חושב שבלאט עושה טעות ענקית עם ליאור. מילא שיש לך את בלו, אבל כשאין לך כלום מאחורי ליאור?? תסביר לי את ההגיון.
משחק ההתקפה של מכבי מזכיר ברמתו את מכבי של אדלר ב-93. שום חוכמה, שום תחכום ומעט מאוד כשרון. ליאור הוא יחיד סגולה בהקשר הזה, שכל הזמן
מנסה ליצור לעצמו ולאחרים. אז מה אם הוא מאבד כדור ומחטיא?
אני חושב שדייויד פשוט עושה עבודה רעה איתו.
היקמן - אין כאן שום צביעות. הוא היה רע בחצי הראשון וטוב בשני, וזה מה שנאמר. מצד שני, אני לא מתרשם מהסטטיסטיקה שלו. הוא משחק הכי הרבה דקות, זורק הכי הרבה זריקות,
מקבל קרדיט בלתי מוגבל מהמאמן, ומכבי נמצאת עדיין איפה שהיא נמצאת...
ללכת בעיניים עצומות עם היקמן וסמית', זה הכי קל לבלאט, אבל זאת ממש נקודה לרעתו, כי את זה גם אני יכול לעשות. הוא כמאמן צריך להבין שהכדורסל הזה לא יביא את מכבי לשום מקום,
ולמצוא דרכים להפוך את השחקנים היותר כשרוניים שלו, למרכזיים יותר במשחק.
לוגאן - אני לא יודע למה הוא לא שיחק בכלל במחצית השניה. הוא היה מצויין ברבע הראשון, והיה חלק מהרבע השני הנוראי, בדיוק כמו שהיקמן ואוחיון היו חלק ממנו.
בלאט סחט את היקמן ואת אוחיון בכל המחצית השניה, ופשוט לא היה להם אוויר.