ליגת ווינר: מגדל ירושלים vs מכבי - יום א', 20:45, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מגדל ירושלים vs מכבי - יום א', 20:45, ספורט

הודעהעל ידי rc4991 » 06 ינואר 2013, 20:24

מכביסט28 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט28 כתב:אוחיון לא מוצא את עצמו בתקופה האחרונה. אבל שוב, במקרה שלו אני מאמין שזו רק תקופה רעה..

זהו שזה לא קליעות שלא נכנסות או משהו כזה..זה אותם איבודים שוב ושוב ושוב
הולך על הבייס ליין ואז מנסה להוציא החוצה וזה לא עובר את השחקן הראשון של היריבה שנמצא מתחת לסל
מנסה למסור מאחורי הגב ועין עקומה..רק בגלל ששניהם לבנים לא אומר שהוא שאראס

איבוד ביטחון זה לא רק בקליעה.. אצל אוחיון זה כנראה משפיע בכל דבר שהוא עושה. תסכימי איתי שראינו כבר משחקים נהדרים מהבחור הזה, לכן אני לא יכול בשום פנים ואופן לומר שזו היכולת שלו וזהו.. אני מאמין שזה יעבור לו.

גם פניני נתן משחקים גדולים(אפילו יותר מאוחיון)ואפילו גרין נתן כמה משחקים גדולים במכבי אבל זה לא אומר כלום
אין מה לעשות-הוא לא מספיק טוב בשביל להיות רכז פותח ומעצבן אותי שעושים ממנו איזה תותח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 ינואר 2013, 20:25

סוף סוף נפרדים רשמית משלח..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 06 ינואר 2013, 20:26

אוי ואבוי...הכינו קטע "המיטב" של שלח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 ינואר 2013, 20:30

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:ניהול משחק מחפיר של מכבי. פשוט מדהים כמה איבודי כדור בהם הכדור עף ליציע אפשר לעשות. לא רק מדובר בקבוצה חלשה אלא גם בקבוצה שמשחקת כדורסל מגעיל.

זה בדיוק העניין...
לאנגפורד אחד לא ישנה את התמונה הזאת.

לנגפורד, סטרץ׳ 4, צבירת הנסיון של פלאניניץ ושנה שניה יחד של רוב הסגל יעשו את ההבדל.

לנגפורד ו- 3 נורמלי. סמית' זה לא שחקן שצריך להיות במכבי. הוא שחקן ליגה הישראלית.
roy1000

הודעהעל ידי gamer777 » 06 ינואר 2013, 20:56

מישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם שלח? לא ראיתי את סוף המשחק מה הוא עוזב תערוץ ?
gamer777

הודעהעל ידי מכביסט24 » 06 ינואר 2013, 21:13

gamer777 כתב:מישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם שלח? לא ראיתי את סוף המשחק מה הוא עוזב תערוץ ?

עוזב כי הוא הולך להיכנס לכנסת ברשימה של יאיר לפיד. ממש בקרוב מתחילה תעמולת הבחירות ולכן אאל״ט אסור לו לעבוד יותר בערוץ הספורט או בכל מקום אחר..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי שחף » 06 ינואר 2013, 22:21

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:ניהול משחק מחפיר של מכבי. פשוט מדהים כמה איבודי כדור בהם הכדור עף ליציע אפשר לעשות. לא רק מדובר בקבוצה חלשה אלא גם בקבוצה שמשחקת כדורסל מגעיל.

זה בדיוק העניין...

לנגפורד, סטרץ׳ 4, צבירת הנסיון של פלאניניץ ושנה שניה יחד של רוב הסגל יעשו את ההבדל.

אני מצטער אבל אני ממש לא מבין אותך. סגל מסריח ישאר כזה גם בעוד שנה. ורוב הסגל של מכבי זוועתי. אוחיון לא רכז ראשון בשום קבוצת יורוליג ששואפת רחוק. סמית' סתם שחקן בינוני. אלא אם כן לסטרץ' 4 שלך קוראים לורבק(או קווין גארנט). הסגל הנוכחי פשוט מוציא את הכיף מלראות את מכבי. לא צריך המשכיות בכוח כשהקבוצה נראית ככה. ממש לא.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 07 ינואר 2013, 04:59

שחף כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

זה בדיוק העניין...

אני מצטער אבל אני ממש לא מבין אותך. סגל מסריח ישאר כזה גם בעוד שנה. ורוב הסגל של מכבי זוועתי. אוחיון לא רכז ראשון בשום קבוצת יורוליג ששואפת רחוק. סמית' סתם שחקן בינוני. אלא אם כן לסטרץ' 4 שלך קוראים לורבק(או קווין גארנט). הסגל הנוכחי פשוט מוציא את הכיף מלראות את מכבי. לא צריך המשכיות בכוח כשהקבוצה נראית ככה. ממש לא.

הייתי מאוד שמח אם היו עושים מהפכה שלמה ומביאים שחקנים הרבה יותר איכותיים, אבל מאחר שתקציב השחקנים לא צפוי לעלות בעונה הבאה והרבה יותר סביר שדווקא ירד (לא רואה ערוץ טלוויזיה משלם סכומים גבוהים עבור רייטינג כל כך נמוך וכנ"ל לגבי ספונסרים) צריך גם להיות קצת ריאליים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 07 ינואר 2013, 05:33

קודי כתב:הייתי מאוד שמח אם היו עושים מהפכה שלמה ומביאים שחקנים הרבה יותר איכותיים, אבל מאחר שתקציב השחקנים לא צפוי לעלות בעונה הבאה והרבה יותר סביר שדווקא ירד (לא רואה ערוץ טלוויזיה משלם סכומים גבוהים עבור רייטינג כל כך נמוך וכנ"ל לגבי ספונסרים) צריך גם להיות קצת ריאליים.

אם אנחנו בעניין של ריאליה, אזה הסגל יישאר פחות או יותר אותו הדבר בתוספת של הלפרין (אולי) ו- 2-3 שחקנים מליגת הקיץ במקום ג'יימס, תומאס ומדלי. שום שחקן ברמה גבוהה לא יגיע כי ברור כבר שהתקציב רק יקטן ודרישות המזומנים הפרטיות של הפדרמנים רק יגדלו.

בת'כלס, לשחקנים כמו סמית' והיקמן אין מקום בקבוצת יורוליג שרוצה להגיע לאנשהוא.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 07 ינואר 2013, 05:40

מתי מכריזים איפה יהיה הפיינל פור ב-2014 ? זה הדבר היחיד שיכול לשנות את התמונה כי אם זה יהיה בתל אביב אז דיויד לא ירשה לעצמו לעשות פאדיחות....

אין מה לעשות אבל מהפכה זה דבר בילתי נמנע שנה הבאה . גם שחקנים שכן ראויים להישאר כמו סמית' יהפכו להיות יקרים ולא רלוונטים כי יש גבול לכמה כדאי לשלם לשחקן כזה...
מה שכן שנה הבאה העמדה שרוב הכסף צריך להיות מושקע בא היא עמדה 1 .
לגבי לוגן , אם בלאט רוצה באמת להפיק ממנו משהו העונה אז הוא חייב לפתוח איתו . רק ככה הוא יקבל ממנו ביטחון ויציבות . כמו בפרוקום כשהוא שחקן חמישייה הוא נראה הרבה יותר טוב מאשר כשהוא עולה מהספסל (ויטוריה ופאו...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 07 ינואר 2013, 06:14

yzafrir כתב:מתי מכריזים איפה יהיה הפיינל פור ב-2014 ? זה הדבר היחיד שיכול לשנות את התמונה כי אם זה יהיה בתל אביב אז דיויד לא ירשה לעצמו לעשות פאדיחות....

אין מה לעשות אבל מהפכה זה דבר בילתי נמנע שנה הבאה . גם שחקנים שכן ראויים להישאר כמו סמית' יהפכו להיות יקרים ולא רלוונטים כי יש גבול לכמה כדאי לשלם לשחקן כזה...
לגבי לוגן , אם בלאט רוצה באמת להפיק ממנו משהו העונה אז הוא חייב לפתוח איתו . רק ככה הוא יקבל ממנו ביטחון ויציבות . כמו בפרוקום כשהוא שחקן חמישייה הוא נראה הרבה יותר טוב מאשר כשהוא עולה מהספסל (ויטוריה ופאו...)

אני מסכים לגבי לוגאן. זה באמת די טיפשי שהשחקן הכי כשרוני שלנו בקו האחורי, עולה מהספסל.
הבעיה היא שבלאט מאוהב בהיקמן ואוחיון הוא הרכז היחיד בקבוצה, ולכן אני לא רואה את זה קורה, למרות שברור שהיקמן הרבה יותר מתאים לעלות מהספסל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 ינואר 2013, 06:27

roy1000 כתב:
קודי כתב:הייתי מאוד שמח אם היו עושים מהפכה שלמה ומביאים שחקנים הרבה יותר איכותיים, אבל מאחר שתקציב השחקנים לא צפוי לעלות בעונה הבאה והרבה יותר סביר שדווקא ירד (לא רואה ערוץ טלוויזיה משלם סכומים גבוהים עבור רייטינג כל כך נמוך וכנ"ל לגבי ספונסרים) צריך גם להיות קצת ריאליים.

אם אנחנו בעניין של ריאליה, אזה הסגל יישאר פחות או יותר אותו הדבר בתוספת של הלפרין (אולי) ו- 2-3 שחקנים מליגת הקיץ במקום ג'יימס, תומאס ומדלי. שום שחקן ברמה גבוהה לא יגיע כי ברור כבר שהתקציב רק יקטן ודרישות המזומנים הפרטיות של הפדרמנים רק יגדלו.

בת'כלס, לשחקנים כמו סמית' והיקמן אין מקום בקבוצת יורוליג שרוצה להגיע לאנשהוא.

זה מאוד עצוב מה שאתם אומרים, כי זה בעצם הסכמה לעוד עונה בינונית, נטולת עניין ורייטינג. בדיוק בגלל זה אני אומר שהפיכת הסגל זה אמנם הימור,
אבל הימור סביר ביחס למה שקורה כאן העונה.
ג'יימס, סמית', היקמן הם שחקנים נחמדים וחלקם אפילו טובים ויכולים להיות שחקנים משלימים בקבוצה חזקה, אבל הבעיה היא שהם אלה שמהווים את הסגל החזק, ולא המשלימים
של שחקנים באמת איכותיים.

לדעתי מכבי צריכה לנסות מהלך מהיר יחסית בקיץ ולהביא לכאן שחקן מוביל וטוב אחד. זה יכול להיות כספי, זה יכול להיות איזשהו שחקן יורוליג בכיר,
או שחקן טוב אחר מהNBA...
אח"כ ועל הבסיס הזה לראות את מי להשאיר כשחקנים משלימים.

כמובן שצריך גם לחשוב בכיוון של קבוצה אטרקטיבית שכולם ירצו ויהנו לראות, ותהיה היענות טובה מצד הספונסרים.

במילים אחרות, מכבי חייבת לחזור למסלול הנכון, כי היא כבר נמצאת שנתיים במסלול הלא נכון, עם כדורסל לא טוב, ושחקנים לא מספיק טובים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 07 ינואר 2013, 06:55

jol9 כתב:
yzafrir כתב:מתי מכריזים איפה יהיה הפיינל פור ב-2014 ? זה הדבר היחיד שיכול לשנות את התמונה כי אם זה יהיה בתל אביב אז דיויד לא ירשה לעצמו לעשות פאדיחות....

אני מסכים לגבי לוגאן. זה באמת די טיפשי שהשחקן הכי כשרוני שלנו בקו האחורי, עולה מהספסל.
הבעיה היא שבלאט מאוהב בהיקמן ואוחיון הוא הרכז היחיד בקבוצה, ולכן אני לא רואה את זה קורה, למרות שברור שהיקמן הרבה יותר מתאים לעלות מהספסל.

הבעיה היא שלוגאן כשרוני בקליעה בלבד. הוא לא ממש שומר, לא יודע למסור, לא מסוגל לחדור לסל ובכלל מתקשה בכל פעולה שדורשת אפילו הפעלה מינורית של המוח. לטעמי היקמן גארד טוב בהרבה מלוגאן וזה לא בגלל שהיקמן כוכב גדול.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 07 ינואר 2013, 07:25

קודי כתב:
jol9 כתב:

הבעיה היא שלוגאן כשרוני בקליעה בלבד. הוא לא ממש שומר, לא יודע למסור, לא מסוגל לחדור לסל ובכלל מתקשה בכל פעולה שדורשת אפילו הפעלה מינורית של המוח. לטעמי היקמן גארד טוב בהרבה מלוגאן וזה לא בגלל שהיקמן כוכב גדול.

אני חושב שכשלוגאן טוב, משחק ההתקפה זורם ונפתח. כשהיקמן טוב, משחק ההתקפה בדר"כ נתקע אצלו וכל השאר לא רואים את הכדור.

תראה, אין לנו הרבה מה להפסיד (כבר הפסדנו שני משחקים בטופ 16...). לדעתי זה שווה נסיון.
זה בטוח לא יקרה, בגלל מה שאמרנו לפני, אבל זה עוד קצת מראה על הקיבעון המחשבתי של דייויד העונה, שמשום מה לא מצליח להרים את הסגל הזה למקום
שבו הקבוצה הזאת שווה יותר מסך חלקיה (שזאת המומחיות הגדולה ביותר שלו).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 07 ינואר 2013, 07:39

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

אני חושב שכשלוגאן טוב, משחק ההתקפה זורם ונפתח. כשהיקמן טוב, משחק ההתקפה בדר"כ נתקע אצלו וכל השאר לא רואים את הכדור.

תראה, אין לנו הרבה מה להפסיד (כבר הפסדנו שני משחקים בטופ 16...). לדעתי זה שווה נסיון.
זה בטוח לא יקרה, בגלל מה שאמרנו לפני, אבל זה עוד קצת מראה על הקיבעון המחשבתי של דייויד העונה, שמשום מה לא מצליח להרים את הסגל הזה למקום
שבו הקבוצה הזאת שווה יותר מסך חלקיה (שזאת המומחיות הגדולה ביותר שלו).

לגבי לוגאן אני לא ממש מסכים, מאחר שהוא כבר הצליח "להוכיח" בשתי קבוצותיו האחרונות (כולל 11 הופעות נגד מכבי שמשום מה לא מנעו את ההחתמה שלו) שהוא לא בנוי לרמות הגבוהות של אירופה. היקמן גם לא כוכב אבל עדיין עדיף עליו.
לגבי בלאט - אני מסכים ולא מסכים. מצד אחד, הגדולה של פיני ובלאט היתה התאמת שיטת המשחק לסגל גם אם הוא מוגבל (במיוחד בעונת 2000/1 עם הפיינל פור בסלוניקי, בעונה שלאמפה עזב ולפני שתי עונות). העונה בלאט לא עשה שום דבר נועז ומשחק כדורסל קונבנציונלי ורגיל עם הסגל הזה - מה שבוודאי לא יביא אותו רחוק. מצד שני, יכול להיות שלבלאט פשוט נמאס לאלתר ולהמר כל עונה או שהוא מבין שאין לאוסף השחקנים האלה שום חוזקה מיוחדת - לא בהגנה ולא בהתקפה - ולכן בכל שיטת משחק שלא תהיה תקרת הזכוכית שלהם נמוכה מאוד. גם בלאט מבין שפשוט מדובר באוסף של שחקנים בינוניים, שגם אם יתהפך העולם הם לא יגיעו לכלום באירופה.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 07 ינואר 2013, 08:35

קודי כתב:
לגבי לוגאן אני לא ממש מסכים, מאחר שהוא כבר הצליח "להוכיח" בשתי קבוצותיו האחרונות (כולל 11 הופעות נגד מכבי שמשום מה לא מנעו את ההחתמה שלו) שהוא לא בנוי לרמות הגבוהות של אירופה. היקמן גם לא כוכב אבל עדיין עדיף עליו.
לגבי בלאט - אני מסכים ולא מסכים. מצד אחד, הגדולה של פיני ובלאט היתה התאמת שיטת המשחק לסגל גם אם הוא מוגבל (במיוחד בעונת 2000/1 עם הפיינל פור בסלוניקי, בעונה שלאמפה עזב ולפני שתי עונות). העונה בלאט לא עשה שום דבר נועז ומשחק כדורסל קונבנציונלי ורגיל עם הסגל הזה - מה שבוודאי לא יביא אותו רחוק. מצד שני, יכול להיות שלבלאט פשוט נמאס לאלתר ולהמר כל עונה או שהוא מבין שאין לאוסף השחקנים האלה שום חוזקה מיוחדת - לא בהגנה ולא בהתקפה - ולכן בכל שיטת משחק שלא תהיה תקרת הזכוכית שלהם נמוכה מאוד. גם בלאט מבין שפשוט מדובר באוסף של שחקנים בינוניים, שגם אם יתהפך העולם הם לא יגיעו לכלום באירופה.

תראה, היקמן הוא פשוט שחקן לקבוצות קטנות. דיברנו כאן על זה לא מעט.
הוא שחקן ששם מספרים יפים, אבל מחבל במשחק ההתקפה הקבוצתי. הוא בשום צורה ודרך לא משפר את השחקנים שלצידו, אלא אפילו להיפך.

היקמן טוב בתור שחקן אנרגיות, שעולה ל15-20 דקות מהספסל, נותן הגנה חזקה, חטיפות, קצת חדירות לסל ושלשות. סבבה. זה לא שחקן שצריך לשחק 35 דקות
במשחקי הטופ 16. זה לא מפתיע אותי שהפסדנו בשני המשחקים האלה, כי מול קבוצות טובות, צריך כשרון, ולהיקמן אין יותר מדי מזה.

בהקשר לבלאט - תראה, אתה מסכים איתי ועם אחרים כאן שטוענים שמכבי לא משחקת כדורסל טוב, ויותר מכך, היא לא משחקת ב100% מהפוטנציאל שלה.
כאן האחריות היא של בלאט נטו.
כלומר, אם אתה לוקח את דוראנט ואת כריס פול אז אתה מצפה שהקבוצה תרוץ הכי רחוק שאפשר בNBA. כנ"ל אם אתה לוקח את הסגל של צסקא ביורוליג.
מהסגל של מכבי אתה לא מצפה לקחת את היורוליג, אבל כן אפשר לצפות שהקבוצה תשחק כדורסל טוב יותר, בלי קשר לשחקנים שמרכיבים את הסגל.

בלאט הולך עם מה שנוח לו - הגנה, האסל, ציפורניים ומשחק התקפה שבלוני, ובהקשר הזה אני מסכים עם פליקס שהוא לא עושה מספיק בשביל שההתקפה של מכבי תיראה טוב יותר.

תשים לב, שמכבי היא קבוצה שלא תחטוף בראש, כשהיא משחקת עם סמית' והיקמן וג'יימס, כי הם שחקני הגנה מעולים, הם מתאמצים ולא מוותרים ונשארים תמיד קרובים, אבל היא גם
לא תנצח בדרך הזאת, ולכן בגלל שאין הרבה מה להפסיד, צריך להעיז ולנסות דברים אחרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 07 ינואר 2013, 08:58

אני לא בטוח שמכבי לא ממצה את הפוטנציאל לה, מאחר שהסגל הזה כולל שחקנים שממש לא מתאימים לשחק אחד ליד השני. יש בקבוצה הזו גבוהי פיק אנד רול וגארדים שאין להם מושג מה זה ועוד...
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 07 ינואר 2013, 09:12

קודי כתב:אני לא בטוח שמכבי לא ממצה את הפוטנציאל לה, מאחר שהסגל הזה כולל שחקנים שממש לא מתאימים לשחק אחד ליד השני. יש בקבוצה הזו גבוהי פיק אנד רול וגארדים שאין להם מושג מה זה ועוד...

לא יודע. אני חושב שיש בקבוצה הזאת יותר פוטנציאל מאשר לחטוף בראש מסיינה, או להפסיד בבית לקבוצה שבקושי עלתה לטופ 16.

נכון שיש בעיה גם באיכות השחקנים וגם בהתאמה בינהם, אבל אין מניעה שהקבוצה הזאת תשחק משחק מהיר יותר וחכם יותר. שהכשרון יובלט על חשבון אפרוריות,
ששחקנים כמו לאנדסברג, לוגאן ואליהו יקבלו יותר קרדיט ושההתקפה תזרום יותר לכיוון שלהם וכו'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 07 ינואר 2013, 09:26

קודי כתב:אני לא בטוח שמכבי לא ממצה את הפוטנציאל לה, מאחר שהסגל הזה כולל שחקנים שממש לא מתאימים לשחק אחד ליד השני. יש בקבוצה הזו גבוהי פיק אנד רול וגארדים שאין להם מושג מה זה ועוד...

קודי , אני לא מסכים איתך לגבי משחק ההגנה של לוגן . אני דווקא מאוד מופתע ממשחק ההגנה שלו במכבי ומהלחץ שלו על מובילי הכדור . גם במשחק האחרון הוא עשה עבודה טובה בהגנה וחטף כדורים .
הבעיה איתו היא החוסר יציבות בקליע או יותר נכון בצבירת הנקודות . יש משחקים שהוא כמעט ולא זורק ויש כאלו שהוא יורה בלי הכרה . יש לו אחוזים טובים סך הכל והוא צריך להיות השחקן שזורק הכי הרבה מבין הגארדים רק שבפועל זה לא מספיק קורה .
חלק מיזה כשור לבעיית הביטחון שלו בגלל שהוא נדחק ברוטאציה של בלאט ולכן הוא מפחד לזרוק או לעשות טעויות . לגבי זה שהוא רק זורק מבחוץ , אז אולי הוא לא החודר הכי טוב בעולם אבל הוא כן חודר לסל מידי פעם . מצידי שיעשה את כל הנקודות שלו באחוזים טובים מחצי מרחק או שלשות ולא יחדור אבל העיקר שיעשה את הנקודות , לא חסרים שחקנים סקוררים טובים שמתבססים על קליע מבחוץ , אפילו נאברו הוא סוג כזה של שחקן .
בכל מקרה אני חושב מבחינת האופי לוגן יותר טוב כשהוא פותח כי כשהוא עולה מהספסל הוא נראה קצת כבוי (גם אתמול אחרי השלשות הוא היה נראה כבוי..) לעומתו היקמן מאוד מתאים לעלות מהספסל ולהכניס התלהבות...

לגבי שנה הבאה , אם סמית' ישאר אני אשמח אבל אני גם לא התבאס אם הוא יעזוב או כל זר אחר היום בסגל (חוץ מדארקו שרק הגיע..)
אין מה לעשות אבל הסגל הזה צריך שינוי מהיסוד ואם זה אומר להמר מחדש אז זה מה שיהיה כי ההימור העונה לא הצליח כמעט באף עמדה . יום האסל ויום באסל
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 07 ינואר 2013, 11:16

jol9 כתב:זה מאוד עצוב מה שאתם אומרים, כי זה בעצם הסכמה לעוד עונה בינונית, נטולת עניין ורייטינג. בדיוק בגלל זה אני אומר שהפיכת הסגל זה אמנם הימור,
אבל הימור סביר ביחס למה שקורה כאן העונה.
ג'יימס, סמית', היקמן הם שחקנים נחמדים וחלקם אפילו טובים ויכולים להיות שחקנים משלימים בקבוצה חזקה, אבל הבעיה היא שהם אלה שמהווים את הסגל החזק, ולא המשלימים
של שחקנים באמת איכותיים.

לדעתי מכבי צריכה לנסות מהלך מהיר יחסית בקיץ ולהביא לכאן שחקן מוביל וטוב אחד. זה יכול להיות כספי, זה יכול להיות איזשהו שחקן יורוליג בכיר,
או שחקן טוב אחר מהNBA...
אח"כ ועל הבסיס הזה לראות את מי להשאיר כשחקנים משלימים.

כמובן שצריך גם לחשוב בכיוון של קבוצה אטרקטיבית שכולם ירצו ויהנו לראות, ותהיה היענות טובה מצד הספונסרים.

במילים אחרות, מכבי חייבת לחזור למסלול הנכון, כי היא כבר נמצאת שנתיים במסלול הלא נכון, עם כדורסל לא טוב, ושחקנים לא מספיק טובים.

כספי זה סיפור של מליון דולר נטו וחוזה להרבה שנים. כשיש פה כבר את אליהו, זה ממש לא ריאלי לראות עוד ישראלי בשכר כזה. אני חושב שכספי יישאר עונה נוספת (ואחרונה) ב- NBA, אבל גם אם יחזרו לאירופה, סביר שזה לא יהיה למכבי.

מכבי אכן במסלול הלא נכון. השחצנות של פדרמן שחושב שהמנויים יימכרו לא משנה מה מובילה למסלול הזה. מכבי לא מנסה אפילו לתת תמורה לקהל. אני מניח שכבר בעונה הבאה כבר נראה קרחות בנוקיה ועל זכויות השידור בכלל אין מה לדבר, כי אף אחד לא ישלם כסף גדול בשביל רייטינג חד-ספרתי.

אין מה לעשות, המצב כנראה רק ילך ויהיה גרוע יותר, לפחות עד שיגיע בעלים חדש שירצה לשקם את המותג.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־27 אורחים