גל גל כתב:yellowaura כתב:rc4991 כתב:yellowaura כתב:Chen כתב:http://www.hoopsworld.com/2013-nba-free-agents/
שחקנים חופשים מNBA בשנה הבאה... חייבים להשקיע בגארד איכותי לעונה הבאה.. יש שם משהו מעניין שגם יש סיכוי שיגיע?
שחקנים שאיכשהו הייתי רוצה שיגיעו הם שחקנים ב LEVEL הביניים של הנ.ב.א, לא צעירים מדי שאין סיכוי שיגיעו ולא חסרי כישרון שנמצאים בנ.ב.א כתוצאה ממילוי מכסה בהתאם לקורות שכר .
שחקנים כאלה:
C/PF- אנדריי בלאצ' . 11 נק' ו- 6 ריב' למשחק 50% ל-2. בן 26. שחקן האסל שבליגה האירופאית יכול להיות מפלצת. בנ.ב.א הוא טווינר .
PG/SG- ג'ריד בייליס. לטעמי המון כישרון לא ממומש. בן 26. 5 נק' + 3 אס'. קומבו גארד. אם ינחילו לו משמעת של חדירה לפני ג'אמפ שט יצליח.
שחקנים שבהחלט אפשר להביא (כמובן צריך לפתוח את הכיס קצת יותר מהרגיל). בייליס כי הוא לא הוכיח את עצמו ובלאצ' כי הוא שחקן אפור יחסית ונחשב לא אינטיליגנטי (למרות שאני חושב שזה סתם סטיגמה מוגזמת שדבקה בו כתוצאה מאיך שהוא נראה).
וכמובן לבדוק את אופציית החזרת לאנגפורד. לעמדת הפאוור פורוורד הייתי בודק ברמה האירופאית את מרקוס סלוטר מריאל הוא לא עושה מספרים גדולים לעומת זאת עושה עבודה מצוינת גם בהגנה וגם במשחק הקבוצתי בהתקפה. הוא ממש התפתח.
אלה שני שחקנים שאין סיכוי שיגיעו למכבי,שני שחקנים שמשכו לי את העין הם נייט רובינסון שאולי (אולי) נוכל להביא וסמית' נולאן שאני זוכר שלפני שנתיים אנשים היללו אותו לפני הדראפט
אני ממש לא חושב שאת בילייס יותר קשה להביא מרובינסון. רובינסון הוא שם דבר באירופה והרבה יותר ידוע ומבוקש לקבוצות אירופאיות כמו הטורקיות למשל...
בנוסף פארמר למשל שהגיע לאירופה לטעמי הגיע ממעמד שלא פחות מ בייליס.
בלאצ' הוא שחקן האסל טוב שעשה עונה אחת יפה ושאר עונות בינוניות+. אותו אולי יהיה יקר להביא למכבי אבל אפשרי מבחינת זה שהוא לא שחקן אטרקטיבי בנ.ב.א. אני חושב שמבחינת היוקרה הוא לא עולה על צ'ילדרס שהגיע לאולימפיאקוס בשעתו והשאלה אם הוא מעוניין בכלל לשחק באירופה בכל מחיר.
נולאן שחקן שקצת פחות מתאים לקבוצה אירופאית (קודם כל הוא SG באופי וגם לא גבוה מספיק בשביל לפצות על חוסר זריזות ולא PG או קומבו). הדוגמה שלי הוא מוריס אלמונד שהוא גם קלע טוב שדומה בסגנון, שהגיע בקול תרועה בזמנו לריאל ולא הצליח. הבעיה שלו שאין לו כוח מתפרץ וזריזות כמו שחקנים אחרים שכן הצליחו באירופה כמו מקאלב, פארגו, פארמר, בובי בראון... לטעמי זה סוג השחקנים שמכבי צריכה לכוון...
ברור שיהיה קשה להביא שחקנים מה.נ.ב.א אבל אם כבר הולכים על הכיוון הזה צריך ללכת על שחקנים שמתאימים לאירופה ולא על שחקנים שפשוט לא טובים מספיק לנ.ב.א.
ממה שאני זוכר נולאן שחקן הגנה נהדר ואנחנו זקוקים לאיזה קילר כזה בעמדות הגארד מה שאין לנו היום
ממה שאני זוכר אמרו עליו שהוא גם סקורר מצוין ויכול להיות כוכב על באירופה