אשכול הסקאוטינג החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג החדש

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ינואר 2013, 12:46

גל גל כתב:
yellowaura כתב:
rc4991 כתב:
yellowaura כתב:
Chen כתב:http://www.hoopsworld.com/2013-nba-free-agents/

שחקנים חופשים מNBA בשנה הבאה... חייבים להשקיע בגארד איכותי לעונה הבאה.. יש שם משהו מעניין שגם יש סיכוי שיגיע?

שחקנים שאיכשהו הייתי רוצה שיגיעו הם שחקנים ב LEVEL הביניים של הנ.ב.א, לא צעירים מדי שאין סיכוי שיגיעו ולא חסרי כישרון שנמצאים בנ.ב.א כתוצאה ממילוי מכסה בהתאם לקורות שכר .

שחקנים כאלה:

C/PF- אנדריי בלאצ' . 11 נק' ו- 6 ריב' למשחק 50% ל-2. בן 26. שחקן האסל שבליגה האירופאית יכול להיות מפלצת. בנ.ב.א הוא טווינר .
PG/SG- ג'ריד בייליס. לטעמי המון כישרון לא ממומש. בן 26. 5 נק' + 3 אס'. קומבו גארד. אם ינחילו לו משמעת של חדירה לפני ג'אמפ שט יצליח.

שחקנים שבהחלט אפשר להביא (כמובן צריך לפתוח את הכיס קצת יותר מהרגיל). בייליס כי הוא לא הוכיח את עצמו ובלאצ' כי הוא שחקן אפור יחסית ונחשב לא אינטיליגנטי (למרות שאני חושב שזה סתם סטיגמה מוגזמת שדבקה בו כתוצאה מאיך שהוא נראה).

וכמובן לבדוק את אופציית החזרת לאנגפורד. לעמדת הפאוור פורוורד הייתי בודק ברמה האירופאית את מרקוס סלוטר מריאל הוא לא עושה מספרים גדולים לעומת זאת עושה עבודה מצוינת גם בהגנה וגם במשחק הקבוצתי בהתקפה. הוא ממש התפתח.

אלה שני שחקנים שאין סיכוי שיגיעו למכבי,שני שחקנים שמשכו לי את העין הם נייט רובינסון שאולי (אולי) נוכל להביא וסמית' נולאן שאני זוכר שלפני שנתיים אנשים היללו אותו לפני הדראפט

אני ממש לא חושב שאת בילייס יותר קשה להביא מרובינסון. רובינסון הוא שם דבר באירופה והרבה יותר ידוע ומבוקש לקבוצות אירופאיות כמו הטורקיות למשל...
בנוסף פארמר למשל שהגיע לאירופה לטעמי הגיע ממעמד שלא פחות מ בייליס.
בלאצ' הוא שחקן האסל טוב שעשה עונה אחת יפה ושאר עונות בינוניות+. אותו אולי יהיה יקר להביא למכבי אבל אפשרי מבחינת זה שהוא לא שחקן אטרקטיבי בנ.ב.א. אני חושב שמבחינת היוקרה הוא לא עולה על צ'ילדרס שהגיע לאולימפיאקוס בשעתו והשאלה אם הוא מעוניין בכלל לשחק באירופה בכל מחיר.

נולאן שחקן שקצת פחות מתאים לקבוצה אירופאית (קודם כל הוא SG באופי וגם לא גבוה מספיק בשביל לפצות על חוסר זריזות ולא PG או קומבו). הדוגמה שלי הוא מוריס אלמונד שהוא גם קלע טוב שדומה בסגנון, שהגיע בקול תרועה בזמנו לריאל ולא הצליח. הבעיה שלו שאין לו כוח מתפרץ וזריזות כמו שחקנים אחרים שכן הצליחו באירופה כמו מקאלב, פארגו, פארמר, בובי בראון... לטעמי זה סוג השחקנים שמכבי צריכה לכוון...

ברור שיהיה קשה להביא שחקנים מה.נ.ב.א אבל אם כבר הולכים על הכיוון הזה צריך ללכת על שחקנים שמתאימים לאירופה ולא על שחקנים שפשוט לא טובים מספיק לנ.ב.א.

ממה שאני זוכר נולאן שחקן הגנה נהדר ואנחנו זקוקים לאיזה קילר כזה בעמדות הגארד מה שאין לנו היום

ממה שאני זוכר אמרו עליו שהוא גם סקורר מצוין ויכול להיות כוכב על באירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ינואר 2013, 12:49

שני שחקנים שיכולים לקרוע את אירופה ואולי להגיע למכבי הם פטקיר מיילס ואי ג'יאליאן
מילס שחקן סופר מהיר ואתלטי שמזכיר מאוד את מאקלב,לרוע המזל הוא מנהל משחק רע והוא נמוך מדי כדי להיות 2
ג'יאליאן יכול לדרוס את אירופה,שחקן גבוה,פיזי,מהיר ואתלטי יחסית ועם קליעה נהדרת מחצי מרחק ואפילו מהשלוש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 10 ינואר 2013, 14:16

yellowaura כתב:אני כבר התייחסתי לנושא של הדימוי שלו כשחקן חסר IQ... אני ראיתי אותו בכמה משחקים ולטעמי תחת מאמן טוב כמו בלאט הוא יכול להיות מצויין. נתחיל בזה שהוא בגיל טוב - 26. יש לו רקורד של 7 עונות בנ.ב.א שזה דבר מרשים לשחקן בגילו. בנוסף יש לו ממוצע קריירה של 10 נק' למשחק, 0.9 חסימות, 0.8 חטיפות, 1.5 אס', 5.4 ריב'. ממוצעים יפים והשיא שלו הוא עכשיו.
אני ראיתי אותו משחק מספר פעמים מדובר בשחקן אתלטי, דינאמי, הגנה לא רעה בכלל שקצת נפגמת מהעובדה שהוא טווינר בנ.ב.א כי אין לו מסה להיות סנטר. באירופה הוא יהיה סנטר מצויין. יש לו אורינטציה טובה לריבאונד התקפה, קופצני וסופר אתלטי. חזק וגבוה מספיק לשמור כל גבוה באירופה.

כמובן שהוא רחוק מלהיות מושלם... יש לו בעיות משמעת מדי פעם אבל עדיין הוא נותן בד"כ הרבה משחקים בעונה (סך הכל 409 משחקים לאורך הקריירה) ואני חושב שהעובדה שיש לו כמעט 23 דק' למשחק בקריירה ו 176 משחקים שפתח בחמישייה מראה משהו על היכולות שלו.

שחקן מושלם אתה כנראה לא תצליח להביא למכבי

גם אוהדי הוויזארדס ראו אותו באיזה משחק או שניים בקריירה ואם חוות הדעת שלהם מהווה אינדיקציה אז מדובר בשחקן שלא בדיוק נודע באינטליגנציית המשחק הגבוהה שלו וקח בחשבון שזה בא מאוהדים שבקבוצה שלהם שיחקו גם ג'אבל מקגי וניק יאנג שהם בעצמם מאותגרים שכלית בכל הנוגע לכדורסל. אני זוכר לפני עונה או שתיים באחד המשחקים, מקגי קיבל כדור לפוסט-אפ זרק זריקה שלא נכנסה אבל פגעה בטבעת ו-וושינגטון לקחה ריבאונד התקפה אבל זה לא עניין את מקגי והוא החליט לרדת להגנה בכל זאת. אחרי המהלך הזה הבדיחה בפורומי האוהדים של הוויזארדס הייתה שמזל שבלאץ' לא שיחק אחרת הוא עוד היה מוסר למקגי למתפרצת כשהוא ירד להגנה...

מהמשחקים שאני ראיתי את בלאץ' אני לא משוכנע שאינטליגנציית המשחק שלו גבוהה מזו של מלקולם תומאס, אין ספק שהוא שחקן עם יכולות הרבה יותר גבוהות מאלו של תומאס אבל נשאלת השאלה האם כדאי שהשחקן הכי יקר בקבוצה יהיה בו זמנית גם אחד השחקנים הכי טפשים בה.
EulGam05

הודעהעל ידי yellowaura » 10 ינואר 2013, 16:28

EulGam05 כתב:
yellowaura כתב:אני כבר התייחסתי לנושא של הדימוי שלו כשחקן חסר IQ... אני ראיתי אותו בכמה משחקים ולטעמי תחת מאמן טוב כמו בלאט הוא יכול להיות מצויין. נתחיל בזה שהוא בגיל טוב - 26. יש לו רקורד של 7 עונות בנ.ב.א שזה דבר מרשים לשחקן בגילו. בנוסף יש לו ממוצע קריירה של 10 נק' למשחק, 0.9 חסימות, 0.8 חטיפות, 1.5 אס', 5.4 ריב'. ממוצעים יפים והשיא שלו הוא עכשיו.
אני ראיתי אותו משחק מספר פעמים מדובר בשחקן אתלטי, דינאמי, הגנה לא רעה בכלל שקצת נפגמת מהעובדה שהוא טווינר בנ.ב.א כי אין לו מסה להיות סנטר. באירופה הוא יהיה סנטר מצויין. יש לו אורינטציה טובה לריבאונד התקפה, קופצני וסופר אתלטי. חזק וגבוה מספיק לשמור כל גבוה באירופה.

כמובן שהוא רחוק מלהיות מושלם... יש לו בעיות משמעת מדי פעם אבל עדיין הוא נותן בד"כ הרבה משחקים בעונה (סך הכל 409 משחקים לאורך הקריירה) ואני חושב שהעובדה שיש לו כמעט 23 דק' למשחק בקריירה ו 176 משחקים שפתח בחמישייה מראה משהו על היכולות שלו.

גם אוהדי הוויזארדס ראו אותו באיזה משחק או שניים בקריירה ואם חוות הדעת שלהם מהווה אינדיקציה אז מדובר בשחקן שלא בדיוק נודע באינטליגנציית המשחק הגבוהה שלו וקח בחשבון שזה בא מאוהדים שבקבוצה שלהם שיחקו גם ג'אבל מקגי וניק יאנג שהם בעצמם מאותגרים שכלית בכל הנוגע לכדורסל. אני זוכר לפני עונה או שתיים באחד המשחקים, מקגי קיבל כדור לפוסט-אפ זרק זריקה שלא נכנסה אבל פגעה בטבעת ו-וושינגטון לקחה ריבאונד התקפה אבל זה לא עניין את מקגי והוא החליט לרדת להגנה בכל זאת. אחרי המהלך הזה הבדיחה בפורומי האוהדים של הוויזארדס הייתה שמזל שבלאץ' לא שיחק אחרת הוא עוד היה מוסר למקגי למתפרצת כשהוא ירד להגנה...

מהמשחקים שאני ראיתי את בלאץ' אני לא משוכנע שאינטליגנציית המשחק שלו גבוהה מזו של מלקולם תומאס, אין ספק שהוא שחקן עם יכולות הרבה יותר גבוהות מאלו של תומאס אבל נשאלת השאלה האם כדאי שהשחקן הכי יקר בקבוצה יהיה בו זמנית גם אחד השחקנים הכי טפשים בה.

ג'באל מקגי דווקא דוגמה טובה ... גם שחקן שהייתי רוצה לראות במכבי (כמובן שאין סיכוי). אני רק אומר שאם יש שחקן שיכול להביא אפ סייד כזה ענק גם אם יש לו בעיה מסוימת שווה להביא אותו על פני מישהו בינוני בכל התחומים. מקגי הוא מפלצת עם 2 חסימות למשחק ורק 10 נק' באמת בגלל שהוא לא בעל IQ משחק הגבוהה ביותר. מצד שני יש להם יכולות אתלטיות נדירות. מקגיי על אף טיפשותו תורם המון ולדעתי הוא אחד הסנטרים היעילים והאטרקטיביים בליגה וזה כי הוא משחק בקבוצה שמתאימה לסגנון שלו.

מלקוס תומאס לא מדגדג את היכולות, האגרסיביות, האתלטיות ובעיקר הניסיון של השניים האלה. מדובר בשחקן כדורסל בינוני

לא כל השחקנים בקבוצה חייבים להיות חכמים... כך לדוגמה באסטון לא היה השחקן הכי אינטיליגנטי לטעמי. ראינו שהוא איבד את יתרון האתלטיות שלו הוא נהיה חסר תועלת.
היתרון האתלטי של שחקנים כמו בלאצ' ומקגיי באירופה שהם שחקנים יותר אתלטיים מבאסטון זה משהו חשוב לדעתי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי EulGam05 » 10 ינואר 2013, 17:32

yellowaura כתב:
EulGam05 כתב:

ג'באל מקגי דווקא דוגמה טובה ... גם שחקן שהייתי רוצה לראות במכבי (כמובן שאין סיכוי). אני רק אומר שאם יש שחקן שיכול להביא אפ סייד כזה ענק גם אם יש לו בעיה מסוימת שווה להביא אותו על פני מישהו בינוני בכל התחומים. מקגי הוא מפלצת עם 2 חסימות למשחק ורק 10 נק' באמת בגלל שהוא לא בעל IQ משחק הגבוהה ביותר. מצד שני יש להם יכולות אתלטיות נדירות. מקגיי על אף טיפשותו תורם המון ולדעתי הוא אחד הסנטרים היעילים והאטרקטיביים בליגה וזה כי הוא משחק בקבוצה שמתאימה לסגנון שלו.

מלקוס תומאס לא מדגדג את היכולות, האגרסיביות, האתלטיות ובעיקר הניסיון של השניים האלה. מדובר בשחקן כדורסל בינוני

לא כל השחקנים בקבוצה חייבים להיות חכמים... כך לדוגמה באסטון לא היה השחקן הכי אינטיליגנטי לטעמי. ראינו שהוא איבד את יתרון האתלטיות שלו הוא נהיה חסר תועלת.
היתרון האתלטי של שחקנים כמו בלאצ' ומקגיי באירופה שהם שחקנים יותר אתלטיים מבאסטון זה משהו חשוב לדעתי.

כבר בתגובה הקודמת כדתבתי שבלאץ' הוא שחקן עם יכולות הרבה יותר גבוהות מאלו של תומאס, תומאס הוכנס לדיון בתור אינדיקטור ליכולת השכלית של בלאץ' בכל מה שקשור לכדורסל ובפרמטר הזה אני לא בטוח שבלאץ' עולה עליו.

מקגי הוא אולי השחקן הכי טיפש בכל הליגה, הדברים שהוא עושה במהלך משחקים זה באמת דברים שלא רואים כל יום:

לפעמים כל האתלטיות והכישרון בעולם לא יעזרו אם השחקן טיפש מדי מכדי להבין מה לעשות איתם. אוהדי בולס יודעים את זה טוב מאד עם טיירוס תומאס שהיו לו את כל הכלים הפיזיים להיות אחלה מספר 4 ב-NBA, הדבר היחיד שהיה חסר זה קצת חוכמת משחק וכתוצאה מכך - שחקן בינוני עם תקרה נמוכה כמו טאג' גיבסון הופך בסופו של דבר לשחקן הרבה יותר טוב ממנו.
EulGam05

הודעהעל ידי misha » 10 ינואר 2013, 18:04

לבלאץ' ממש לא תהיה בעיה למצוא קבוצה בNBA (התקפית הוא מספק את הסחורה) וכדי שיעזוב, קבוצה באירופה תצטרך לשלם הרבה יותר ממה שמכבי משלמת.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי felix_r » 15 ינואר 2013, 21:26

ארל רולאנד, עליו כבר כתבתי בעבר, פירק היום את בילבאו הספרדית ביורוקאפ עם קבוצתו הלטבית VEF.
רולאנד קלע 30 נקודות באחוזים נהדרים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yellowaura » 19 ינואר 2013, 23:54

EulGam05 כתב:
yellowaura כתב:
EulGam05 כתב:

כבר בתגובה הקודמת כדתבתי שבלאץ' הוא שחקן עם יכולות הרבה יותר גבוהות מאלו של תומאס, תומאס הוכנס לדיון בתור אינדיקטור ליכולת השכלית של בלאץ' בכל מה שקשור לכדורסל ובפרמטר הזה אני לא בטוח שבלאץ' עולה עליו.

מקגי הוא אולי השחקן הכי טיפש בכל הליגה, הדברים שהוא עושה במהלך משחקים זה באמת דברים שלא רואים כל יום:

לפעמים כל האתלטיות והכישרון בעולם לא יעזרו אם השחקן טיפש מדי מכדי להבין מה לעשות איתם. אוהדי בולס יודעים את זה טוב מאד עם טיירוס תומאס שהיו לו את כל הכלים הפיזיים להיות אחלה מספר 4 ב-NBA, הדבר היחיד שהיה חסר זה קצת חוכמת משחק וכתוצאה מכך - שחקן בינוני עם תקרה נמוכה כמו טאג' גיבסון הופך בסופו של דבר לשחקן הרבה יותר טוב ממנו.

http://www.youtube.com/watch?v=nDWdmiqXq0I

אני מסכים ב- 100% שאם הם היו שחקנים קצת יותר אינטיליגנטים אז הם היו הרבה יותר למעלה (אגב מכולם מקגיי הוא באמת בולט בחוסר IQ לעומת טיירוס תומאס שלטעמי לא היה כל כך חסר חוכמת משחק כמו שיש לו כישרון בינוני לעומת מקגי)

אני חושב שמאמן טוב יכול להפוך שחקן כמו מקגיי לשחקן אדיר (חוץ מ IQ משחק יש לו בעיות נוספות במשחק העומד, בפוסט אפ...) קחו את ווימס מצסק"א שעשה שדרוג יפה בהבנת המשחק והתאמה למערכת תחת מסינה.

שחקן כמו מקגיי בקבוצה שרצה יכול להיות אפסייד אדיר. באירופה החסימות שלו לבד יהיו מספיקות לקנות לו מקום בכל חמישיית יורוליג. אין אף סנטר שיכול להתמודד עם העלייה המהירה שלו להטבעה או לחסימה ועם המהירות שהוא עולה להתקפה בגובה שלו.
באופן כללי אני חושב שצריך בכל קבוצה גיוון של שחקנים. שחקנים זריזים, שחקנים כבדים, שחקנים חכמים, שחקנים אתלטיים... לא כל שחקן חייב שיהיה לו את כל היכולות.

אני מתקשה לראות מאמן באירופה שלא היה מעדיף את מקגיי על פני כל סנטר אחר שיש היום באירופה.
אגב אני זה שתמיד מדגיש ש- IQ משחק, אגרסיביות ותחרותיות זה התכונות הכי חשובות ביורוליג אבל זה בסדר שיש שחקן עם יכולות אחרות כל כך מעל הממוצע שנותן פחות בתחום אחר (ארויו למשל היה מאוד חלש בהגנה ואגרסיביות אבל אם היו בונים קבוצה עם יכולות הגנתיות סביבו הוא היה מפצה בדרך אחרת והוא הוכיח את זה בטורקיה).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Chen » 02 פברואר 2013, 16:10

מה אתם אומרים על טראוויס לסלי? סקנד גארד אתלטי ברמה מטורפת וריבאונדר מצויין... 1.93m על 93kg.

http://www.draftexpress.com/profile/Travis-Leslie-5836/
יש כאן גם סרטון של נקודות חוזק וחולשות שלו.

עוד מידע:
http://www.nbadraft.net/players/travis-leslie
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2013, 17:36

מישהו פה באמת מעלה ברצינות את השם של אנדריי בלאץ'? הוא עושה עונה מצויינת בנטס והולך לקבל חוזה יפה בעונה הבאה. הוא לא בא לאירופה בשום מקרה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 04 פברואר 2013, 21:54

roy1000 כתב:מישהו פה באמת מעלה ברצינות את השם של אנדריי בלאץ'? הוא עושה עונה מצויינת בנטס והולך לקבל חוזה יפה בעונה הבאה. הוא לא בא לאירופה בשום מקרה.

עזוב, אנשים פה חיים בהזיות. כנראה נדבקו במחלה של שמעון פרס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Assaf M » 05 פברואר 2013, 02:43

felix_r כתב:ארל רולאנד, עליו כבר כתבתי בעבר, פירק היום את בילבאו הספרדית ביורוקאפ עם קבוצתו הלטבית VEF.

שחקן מצויין, שיקח במלאגה בעונה שעברה ולא הצליח להוכיח עצמו ברמת היורוליג.
Assaf M

הודעהעל ידי yzafrir » 05 פברואר 2013, 05:52

Assaf M כתב:
felix_r כתב:ארל רולאנד, עליו כבר כתבתי בעבר, פירק היום את בילבאו הספרדית ביורוקאפ עם קבוצתו הלטבית VEF.

שחקן מצויין, שיקח במלאגה בעונה שעברה ולא הצליח להוכיח עצמו ברמת היורוליג.

שחקן טוב אבל אגואיסט ...לא מסוג השחקנים שהייתי רוצה בקבוצה שלי...
בסיינה משחק בובי בראון שהוא גם די אגואיסט אבל השנה שידרג את היכולת הקבוצתית שלו בכמה דרגות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Assaf M » 05 פברואר 2013, 08:58

בובי בראון הוא קומבו גארד מאוד מוכשר, אין ספק על כך, אבל מסוג השחקנים שצריך שבקביצה תתבסס עליו, שהכדור יהיה אצלו כל הזמן בידיים. בסיינה הוא מצליח בעיקר לאור היעדר כישרון מוחלט בעמדות הגארדים. קחו את בובי בראון למכבי, שמבוססת על משחק קבוצתי והמספרים שלו יחתכו בחצי, בדיוק כמו מקאל׳ב בפנרבחצ׳ה. אגב, אם כבר מדברים, מקומם של שחקנים כאלה הוא בצוותא עם ביינום ואנדרסון בnba.
Assaf M

הודעהעל ידי yzafrir » 05 פברואר 2013, 10:45

Assaf M כתב:בובי בראון הוא קומבו גארד מאוד מוכשר, אין ספק על כך, אבל מסוג השחקנים שצריך שבקביצה תתבסס עליו, שהכדור יהיה אצלו כל הזמן בידיים. בסיינה הוא מצליח בעיקר לאור היעדר כישרון מוחלט בעמדות הגארדים. קחו את בובי בראון למכבי, שמבוססת על משחק קבוצתי והמספרים שלו יחתכו בחצי, בדיוק כמו מקאל׳ב בפנרבחצ׳ה. אגב, אם כבר מדברים, מקומם של שחקנים כאלה הוא בצוותא עם ביינום ואנדרסון בnba.

מסכים איתך , אני בכלל חושב שלא צריך בקבוצה שחקן אחד שקולע 20 וכל השאר לא מגיעים לדאבל פיגרס . חלוקה מאוזנת עדיפה כי היא לא יוצרת תלות בשחקן אחד .
השאלה היא אם אתה מביא שחקן כמו בובי בארון למכבי והוא יור בחצי בנקודות שלו , האם הוא עושה את האחרים שלידו טובים יותר ? ודווקא העונה הזאת שלו די מראה שכן כי נגר כמו תומאס רס , מוס , האקט , וקאנגור נותנים את העונה הכי טובה בקריירה שלהם לידו ורואים את זה גם בהצלחת הקבוצה .
אנדרסון זה דוגמא מצויינת לההפך , שחקן שחושב בעיקר על עצמו . לדעתי האישית לאנגפורד הוא גם סוג כזה של מקרה רק פחות חמור .
ביינום לעומת זאת הגיע הנה כילד כך שקשה לדעת מה היה מתפתח ממנו במכבי אבל כבר בעונה השנייה שלו חל שיפור מסויים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Chen » 07 פברואר 2013, 18:51

מה אתם אומרים על דאמיון ג'יימס לעמדה 2-3? בן 25 בגובה 2.01 במשקל 102 קילו.

http://en.wikipedia.org/wiki/Damion_James

http://www.nbadraft.net/players/damion-james

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 פברואר 2013, 19:18

דריוס ג'ונסון-אודום חתם בינואר בספרטק עד סוף העונה
הייתי ממליצה לעקוב אחריו..יכול להיות החתמה פוטנציאלית
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 07 פברואר 2013, 19:58

Chen כתב:מה אתם אומרים על דאמיון ג'יימס לעמדה 2-3? בן 25 בגובה 2.01 במשקל 102 קילו.

http://en.wikipedia.org/wiki/Damion_James

http://www.nbadraft.net/players/damion-james

ריבאונדר נהדר אתלט מצויין ושומר טוב לפי מה שהבנתי..גם הקליעה שלו לא רעה
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 פברואר 2013, 20:01

שחקן מצויין שלא מצא את עצמו בנטס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Chen » 07 פברואר 2013, 22:56

Holiday_Armadillo כתב:דריוס ג'ונסון-אודום חתם בינואר בספרטק עד סוף העונה
הייתי ממליצה לעקוב אחריו..יכול להיות החתמה פוטנציאלית

כן הוא בהחלט שחקן מעניין שאני קצת עוקב אחריו בזמן האחרון, כרגע הוא לא ממש מקבל דקות אבל אני חושב שהוא יצליח כאשר הוא יקבל צאנס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, גל גל ו־7 אורחים