מכבי ינסו להאריך את חוזהו של ג׳יימס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ינסו להאריך את חוזהו של ג׳יימס

הודעהעל ידי NY boy » 12 ינואר 2013, 21:05

מתי תלמדו שכבר הוכח שבמכבי קיצוץ במקום מסויים לא אומר שיהיה יותר למקום אחר. יש שחקנים שההנהלה מוכנה לשלם עליהם יותר ויש כאלה שפחות. חד וחלק. בדיוק כמו שאמרו פה, פופס על ה900 אלף דולר שלו הלך, והביאו מחליף ב250 אלף דולר.

עדיף שיתנו לשון סכום סביר (אני גם חושב ש600-700 זה הגיוני, וגם שסיכוי טוב שיסכים) וישאירו אותו מאשר שיהמרו על עוד איזה שארמדיני שאנחנו לא נדע מה נקבל ממנו בסוף היום.
NY boy

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 ינואר 2013, 21:06

מקובי כתב:
חנו'ש כתב:
מקובי כתב:
Allan Turing כתב:אם הנדריקס קיבל הצעה של 1M, מחיר מינימום על ג'יימס הוא 850.

850 אלף אומר מבחינת מכבי 1.25 מיליון (מס מלא).
בהתחשב בכך שתקציב השחקנים מצומצם צריך גם את זה לקחת בחשבון...

לא אומר שלא מגיע לו חוזה חדש, רק אומר שיש דברים שצריך לקחת בחשבון לפני שמחתימים סנטר במחיר כזה (שכמובן ישפיע על כל שאר בניית הסגל של עונה הבאה)

אבל אם הסנטר הנוסף לצידו הוא פלאניניץ' שחתום על חוזה ממש נמוך, אז זה סוגר לנו את עמדת הסנטר בעלות בהחלט סבירה בסך הכל.
אני לא חושבת שהשכר של סופו והנדריקס ביחד היה נמוך יותר מהשכר הצפוי של ג'יימס ופלאניניץ' בעונה הבאה.

לא אמרתי שלא מגיע לו חוזה כזה. אבל צריך לזכור גם את הצד הזה.
אני מסכים איתך שהוא ופלאניניץ' סוגרים יפה את הצבע (פלאניניץ' מאסיבי, הוא אתלטי יותר) מצד שני אני לא שוכח ששחקנים כדוגמת ג'יימס יש לא מעט ואפילו בליגה שלנו.

קיצור- זה שאלה לא קטנה שצריך לחשוב טוב טוב.

אתה יודע, אנחנו כבר מדברים על זה מלא שהמחשבה הדפוקה הזו שעל כל שחקן מציאה שמצליח במכבי ורוצה יותר כסף, תמיד נצליח למצוא משהו אחר בגרושים.
אני לא זוכרת מקרים רבים בהם הפיכת העניין הזה לעיקרון מנחה, עבד לאיזו קבוצה.

אני יודעת שיש שחקנים שגם אם הם מצליחים במכבי, צריך עדיין לחשוב על האם מגיע לו שידרוג משמעותי טוב מאוד.
יכול להיות שג'יימס הוא אחד מאותם שחקנים שנויים במחלוקת, אבל אני בצד התומך כשזה מגיע לג'יימס (כמובן שעד סכום מסויים) בניגוד לשחקנים אחרים כמו היקמן, אוחיון או סמית', שאצלם אני עדיין בהתלבטות.

בכל מקרה, אני נגד הפיכת המצב הזה לפרנציפ, כי גם ככה אנחנו צריכים להסתפק במציאות בשל המצב הכלכלי של מכבי, אז לוותר על כל שחקן שכבר כן מצליח כי הוא דורש יותר מידי ו"יש עוד אלפים כמוהו" - זה באמת לא יביא אותנו לשום מקום.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 ינואר 2013, 21:13

לורנס רוברטס מעמדה 4 יכול לסגור יפה את הקו הקדמי עם אליהו, ג׳יימס, פלאניניץ׳ ואולי גם טיוס..
זה גם יכול להשאיר יותר כבף לעמדות 1-3 בתקווה שהפעם יגדילו את התקציב (פ׳חחחחחח)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 ינואר 2013, 21:16

אני חושב שמה שהכי יפה בג'יימס הוא שמדי משחק אנחנו מגלים אצלו משהו חדש.
אני זוכר אותו מבני השרון כדחליל שאוסף זבל מהלוחות, מפחד קצת ממאבקים בצבע וזורק המון ג'אמפים, וכמובן חוסם כל דבר.
פתאום הוא מביא פיק אנד רול, פוסט-אפ, קליעות וו שבחיים לא האמנתי שהוא יודע לעשות וביעילות כזו. הבחור הזה בן 29 ועוד ממשיך להתפתח!
היום רק עיוור לא יעריך אותו כאחד הגבוהים הטובים והיחודיים ביורוליג.

הוא פיסה ראויה לקבוצה שרוצה להגיע לאנשהו, והוא גם בן אדם. משחקנים כאלה בדיוק בונים המשכיות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 ינואר 2013, 23:21

החציל האצטקי כתב:אני חושב שמה שהכי יפה בג'יימס הוא שמדי משחק אנחנו מגלים אצלו משהו חדש.
אני זוכר אותו מבני השרון כדחליל שאוסף זבל מהלוחות, מפחד קצת ממאבקים בצבע וזורק המון ג'אמפים, וכמובן חוסם כל דבר.
פתאום הוא מביא פיק אנד רול, פוסט-אפ, קליעות וו שבחיים לא האמנתי שהוא יודע לעשות וביעילות כזו. הבחור הזה בן 29 ועוד ממשיך להתפתח!

הוא פיסה ראויה לקבוצה שרוצה להגיע לאנשהו, והוא גם בן אדם. משחקנים כאלה בדיוק בונים המשכיות.

האמת שבעונה האחרונה שלו בבני השרון הוא השתפר מאוד בפן ההתקפי, והיה עושה נקודות ממצבים שונים כולל קליעות וו (בשני המשחקים של בני השרון באותה העונה מול מכבי הוא נתן משחקים אדירים במאצ' אפ מול סופו שכנראה הביאו לו את החוזה במכבי). בעונה שעברה הוא התקשה להביא את היכולות האלו לידי ביטוי ביורוליג (גם בגלל מיעוט דקות).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 12 ינואר 2013, 23:36

אתה יודע, אנחנו כבר מדברים על זה מלא שהמחשבה הדפוקה הזו שעל כל שחקן מציאה שמצליח במכבי ורוצה יותר כסף, תמיד נצליח למצוא משהו אחר בגרושים.
אני לא זוכרת מקרים רבים בהם הפיכת העניין הזה לעיקרון מנחה, עבד לאיזו קבוצה.

אני יודעת שיש שחקנים שגם אם הם מצליחים במכבי, צריך עדיין לחשוב על האם מגיע לו שידרוג משמעותי טוב מאוד.
יכול להיות שג'יימס הוא אחד מאותם שחקנים שנויים במחלוקת, אבל אני בצד התומך כשזה מגיע לג'יימס (כמובן שעד סכום מסויים) בניגוד לשחקנים אחרים כמו היקמן, אוחיון או סמית', שאצלם אני עדיין בהתלבטות.

בכל מקרה, אני נגד הפיכת המצב הזה לפרנציפ, כי גם ככה אנחנו צריכים להסתפק במציאות בשל המצב הכלכלי של מכבי, אז לוותר על כל שחקן שכבר כן מצליח כי הוא דורש יותר מידי ו"יש עוד אלפים כמוהו" - זה באמת לא יביא אותנו לשום מקום.

אני איתך, היכולת שלו והאופי שלו גורמים לי לחשוב שכדאי מאוד להשאיר אותו.
אני בדיעה שכל שחקן שנביא- טוב או מציאה הוא הימור בסופו של דבר, גם מבחינת ההתאמה לקבוצה וגם מבחינת היכולת ואם מצאנו שחקן שמתאים אז צריך להשאיר אותו.

בודדים השחקנים שמכבי מוכנים לשלם עליהם מס מלא בתור זרים (לדעתי רק ניקו) כך שלא יהיה קל לתת לו שדרוג ולהאריך לו את החוזה מבחינת ההנהלה.
הארכת חוזה אומרת התפשרות בשחקנים אחרים לדעתי... כך שצריך לעשות הרבה שיקולים אם לשים את הביצים על ג'יימס או על שחקנים בעמדות חשובות יותר (אהממ רכז אהממ)
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 12 ינואר 2013, 23:38

החציל האצטקי כתב:אני חושב שמה שהכי יפה בג'יימס הוא שמדי משחק אנחנו מגלים אצלו משהו חדש.

הוא באמת מדהים אותי בשיפור שלו מעונה לעונה,אני זוכר איך בתחילת העונה שעברה הופתעתי כשהוא ניסה לייצר סלים עם הגב לסל בליגה וכיום הוא עושה את זה ברמה גבוהה ביורוליג
היו לא מעט פעמים העונה שהוא קיבל את הכדור באיזור העונשין והצליח לחפור עד לטבעת ומשם לקלוע עם הוק שוט
מגיע גם לבלאט שאפו על ההתקדמות של ג'יימס ואין ספק שיש לו יד בדבר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 13 ינואר 2013, 01:06

כל כך קיוויתי לראות כבר את הכותרת הזו.. אני שמח שהיא הגיעה סופסוף.
ההתקדמות שעשה שון בעונה הזאת היא פשוט נדירה. מסותם חורים שלישי ברוטציה שיודע רק לחסום ולאכול שאריות, הפך לאחד הסנטרים הבולטים ביבשת. פיתח הוק שוט, ידיים ארוכות וטובות שמגיעות לכל מקום, סיום יציב מתחת לסל, ריבאונדר, חוסם, אופי נהדר (שכולם יודעים שזה חשוב), אוהב ומחובר לקבוצה.. מה אתם צריכים יותר מזה?! מפליא אותי שיש כאן כאלה שעדיין לא לומדים מטעויות העבר וחושבים שהם ימצאו משהו לא פחות טוב במחיר נמוך, אבל מצד שני אומרים שההנהלה קמצנית ושאין המשכיות.. אולי תחליטו?
נפילות כמו שרמדיני וקיינר מדלי לא הספיקו לכם?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי yzafrir » 13 ינואר 2013, 11:13

MTA2311 כתב:
NY boy כתב:
MTA2311 כתב:השכר של שארמדיני לא היה גבוה יותר.
בכל מקרה, אם יש לו קצת שכל, הוא יחכה לסוף העונה ואז יחתום במילאנו\ריאל\קובאן תמורת מיליון+.

בקיץ הוחתמו פה שארמאדיני (600) + פופס (900) כשגיימס גיבוי. 1.5 מיליון דולר על 2 הגבוהים המובילים שלנו! + גיבוי מהספסל (ב350 כמדומני).

ועדיין, השכר של שארמדיני לא היה גבוה יותר.
אין ספק שההוצאה המקורית על העמדה הזאת השנה הייתה גבוהה, אבל כשפופס נפצע ההנהלה בחרה להקצות למחליף סכום מגוחך של 400 אלף דולר.
לדעתי זה בעיקר תלוי בפלניניץ'. אם הוא יוכיח עד סוף העונה שהוא שווה 20 דקות במכבי( שון ג'יימס לא מסוגל לתת יותר מזה משום מה), אז מבחינתי שישלמו לשון גם מיליון לעונה. אם לא, זה כבר סיפור אחר לגמרי.

בקשר לעמדות האחרות, אם יחסכו את הסנטר השלישי, את ה4 המחליף היקר( או שיעיפו את ליאור), את פניני ואת רוט, לא אמורה להיות בעיה מיוחדת.

אני מסכים איתך , צריך לחכות לראות איך פלאנניץ' מתפתח כדי לדעת אם להשאיר את ג'יימס .
אם פלאנניץ' יוכל להיות על תקן הסנטר המאסיבי שמסוגל לשמור שחקנים חזקים בהגנה אז אין לי בעיה שהוא וג'יימס יהיו הסנטרים שלנו כשטיוס יכול להיות מחליף שלישי גם של עמדה 4 וגם של עמדה 5 ...
שון בחור מאוד חיובי וההתקדמות שלו היא מדהימה . גם פיזית הוא התחזק בכל קיץ מאז שהגיע למכבי אבל פה יש גבול לאן שיוכל לפתח את הגוף . אבל מבחינת טכניקה וסגנון משחק הוא עשה שידרוג לעמד הסנטר וכבר עושה נקודות יפות בפוסטאפ על שחקנים שפעם לא חשבתי שיוכל לעשות .
בקיצור . עוד כמה שבועות נדע יותר לגביו אבל הכיוון צריך להיות חיובי (כמובן עד סכום מסויים )
אגב , 850K נטו לשון זה 1.7 מליון ברוטו בגלל המיסוי....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 13 ינואר 2013, 11:16

LIAV10 כתב:לורנס רוברטס מעמדה 4 יכול לסגור יפה את הקו הקדמי עם אליהו, ג׳יימס, פלאניניץ׳ ואולי גם טיוס..
זה גם יכול להשאיר יותר כבף לעמדות 1-3 בתקווה שהפעם יגדילו את התקציב (פ׳חחחחחח)

רוברטס נראה רע מאוד במינכן העונה והוא גם לא כלכך צעיר (32) . אני חושב שמתחילים לראות אצלו את הירידה ....
אפשר למצוא טובים יותר לטעמי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 13 ינואר 2013, 12:43

אני מניח שמכבי ינסו לסגור איתו במחיר מציאה. לא רואה את מכבי משלמת 700K-800K לסנטר מחליף עם מיסוי ישראלי. זה לא סביר.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 13 ינואר 2013, 12:46

roy1000 כתב:אני מניח שמכבי ינסו לסגור איתו במחיר מציאה. לא רואה את מכבי משלמת 700K-800K לסנטר מחליף עם מיסוי ישראלי. זה לא סביר.

אלא אם הם רואים את פלאנניץ' כמחליף של ג'יימס בעמדה 5....בגלל זה אני חושב שהרבה תלוי באיך פלאנניץ' יתקדם .
אם הוא יתפתח לשחקן שכבר עונה הבאה יכול לתת דקות איכותיות אז יש מצב שכדאי למכבי להשאיר את ג'יימס אפילו בשכר כזה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 13 ינואר 2013, 13:38

roy1000 כתב:אני מניח שמכבי ינסו לסגור איתו במחיר מציאה. לא רואה את מכבי משלמת 700K-800K לסנטר מחליף עם מיסוי ישראלי. זה לא סביר.

כנראה שזה נכון.
למרות שהכל תלוי ביכולת של ג'יימס בהמשך הטופ 16. אם יוכיח שהוא יכול להתמודד ולהמשיך בקצב הנוכחי שלו, יש מצב שמכבי תעשה כל מאמץ בשביל להשאיר אותו,
ולו בשביל להוכיח לעצמה ולכולם, שהם יכולים גם להשאיר כאן שחקנים.

לפי איך שהדברים נראים כרגע - היקמן ופלאניניץ' בטוח בפנים, ואת סמית' וג'יימס ינסו להשאיר, אבל זה תלוי במחיר שלהם.

האם זה טוב או לא, קשה לי כרגע להגיד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 13 ינואר 2013, 13:47

jol9 כתב:

כנראה שזה נכון.
למרות שהכל תלוי ביכולת של ג'יימס בהמשך הטופ 16. אם יוכיח שהוא יכול להתמודד ולהמשיך בקצב הנוכחי שלו, יש מצב שמכבי תעשה כל מאמץ בשביל להשאיר אותו,

לפי איך שהדברים נראים כרגע - היקמן ופלאניניץ' בטוח בפנים, ואת סמית' וג'יימס ינסו להשאיר, אבל זה תלוי במחיר שלהם.

האם זה טוב או לא, קשה לי כרגע להגיד
.

אם זה אומר שמכבי תביא רכז בכיר לצידם אז זה יכול להיות בסדר . הכל כמובן תלוי אם הם ימשיכו להוכיח את עצמם בטופ 16 שזה מבחינתי השלב ההוכחה האמיתי לאור זה שהיריבות שלנו בשלב הראשון היו די בדיחה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי NY boy » 13 ינואר 2013, 14:38

ג'יימס לא יהיה סנטר מחליף אחרי העונה הזאת. לא במכבי, לא בשום קבוצה באירופה (מלבד ברצלוה או צסק"א כנראה). ההתייחסות אליו ככזה היא מעליבה, כרגע כלפי חוץ הוא נחשב אחד מ3 הגבוהים הטובים ביורוליג! רק אנחנו עדיין לא מעריכים אותו. אם גם נצליח לעלות להצלבה, ג'יימס כמעט בוודאות יבחר לאחת מחמישיות היורוליג (שם בקביעות בוחרים שחקנים שעלו להצלבה). לחשוב עליו בתור סנטר מחליף זה כבר היסטוריה, עם מה שהוא עשה העונה או שהוא יהיה סנטר פותח במכבי גם בשנה הבאה או שהוא יהיה סנטר פותח בפנרבחצ'ה (ששילמה השנה איזה 2.5 ל2 זקנים תשמח מן הסתם לשלם את זה לו בלבד) או באפס או בחימקי או במילאנו וכו'.

מה שצריך לעשות זה מה שהגדירו פה מקודם. ג'יימס סנטר פותח, פלאניניץ מחליף, ואז להביא 4 שיכול לשחק גם כ5 בשביל לסגור את עמדות הפנים.
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 13 ינואר 2013, 16:37

yzafrir כתב:
jol9 כתב:

כנראה שזה נכון.

.

אם זה אומר שמכבי תביא רכז בכיר לצידם אז זה יכול להיות בסדר . הכל כמובן תלוי אם הם ימשיכו להוכיח את עצמם בטופ 16 שזה מבחינתי השלב ההוכחה האמיתי לאור זה שהיריבות שלנו בשלב הראשון היו די בדיחה .

צודק.
בינתיים בשלושה משחקים יש לג'יימס 16 נק' ו-7 רב' עם 77% מהשדה וכמעט 90% מהעונשין. כך שהוא בוודאות מוכיח את עצמו בינתיים. כנ"ל היקמן שעושה מדד מדהים של 26,
כשבמשחק האחרון והמעולה שלו הוא גם היה חלק מהמשחק הקבוצתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 14 ינואר 2013, 06:44

jol9 כתב:
yzafrir כתב:
jol9 כתב:

כנראה שזה נכון.

.

צודק.
בינתיים בשלושה משחקים יש לג'יימס 16 נק' ו-7 רב' עם 77% מהשדה וכמעט 90% מהעונשין. כך שהוא בוודאות מוכיח את עצמו בינתיים. כנ"ל היקמן שעושה מדד מדהים של 26,
כשבמשחק האחרון והמעולה שלו הוא גם היה חלק מהמשחק הקבוצתי.

בו נחכה לראות אותו מול חימקי , אולימפי' , ברצלונה (ואלו רק קבוצות מהבית שלנו אבל מן הסתם יש עוד קבוצות שהוא היה מתקשה נגדם לדעתי..) ...גם נגד ויטוריה הוא לא הבריק בהתקפה ופיספס את הזריקה האחרונה של סאן אם ....מבחינה פיזית הוא לא סנטר מוביל לקבוצה ששאופת גבוהה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי NY boy » 14 ינואר 2013, 14:09

אתה גם טענת לפני הטופ 16 שהוא לא ימשיך להעמיד מספרים כמו בשלב הראשון, אז צדקת... הוא לא המשיך להעמיד את המספרים האלה הוא שיפר אותם משמעותית.

מדהים איך הזלזול בג'יימס בגלל שהוא משחק פה ובארץ הגיע מהארץ. אם הוא היה מגיע מהדי-ליג כבר מזמן הייתה תמימות דעים לגביו.

יש היום אולי 2 קבוצות יורוליג (צסק"א וברצלונה) שלא היו מחליפות את הסנטר הפותח שלהם בג'יימס. כל שאר הקבוצות ביורוליג היו עושות עם מכבי חילוף בלי למצמץ בכלל.
NY boy

הודעהעל ידי אלמוג » 14 ינואר 2013, 16:55

שון ג'יימס שחקן חלש כלכך ומאוד מוגבל.
מכבי עושה טעות.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי מכביסט24 » 14 ינואר 2013, 19:05

אלמוג כתב:שון ג'יימס שחקן חלש כלכך ומאוד מוגבל.
מכבי עושה טעות.

ציניות או עיוורון מוחלט?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־31 אורחים