המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקובי כתב:חנו'ש כתב:מקובי כתב:Allan Turing כתב:אם הנדריקס קיבל הצעה של 1M, מחיר מינימום על ג'יימס הוא 850.
850 אלף אומר מבחינת מכבי 1.25 מיליון (מס מלא).
בהתחשב בכך שתקציב השחקנים מצומצם צריך גם את זה לקחת בחשבון...
לא אומר שלא מגיע לו חוזה חדש, רק אומר שיש דברים שצריך לקחת בחשבון לפני שמחתימים סנטר במחיר כזה (שכמובן ישפיע על כל שאר בניית הסגל של עונה הבאה)
אבל אם הסנטר הנוסף לצידו הוא פלאניניץ' שחתום על חוזה ממש נמוך, אז זה סוגר לנו את עמדת הסנטר בעלות בהחלט סבירה בסך הכל.
אני לא חושבת שהשכר של סופו והנדריקס ביחד היה נמוך יותר מהשכר הצפוי של ג'יימס ופלאניניץ' בעונה הבאה.
לא אמרתי שלא מגיע לו חוזה כזה. אבל צריך לזכור גם את הצד הזה.
אני מסכים איתך שהוא ופלאניניץ' סוגרים יפה את הצבע (פלאניניץ' מאסיבי, הוא אתלטי יותר) מצד שני אני לא שוכח ששחקנים כדוגמת ג'יימס יש לא מעט ואפילו בליגה שלנו.
קיצור- זה שאלה לא קטנה שצריך לחשוב טוב טוב.
החציל האצטקי כתב:אני חושב שמה שהכי יפה בג'יימס הוא שמדי משחק אנחנו מגלים אצלו משהו חדש.
אני זוכר אותו מבני השרון כדחליל שאוסף זבל מהלוחות, מפחד קצת ממאבקים בצבע וזורק המון ג'אמפים, וכמובן חוסם כל דבר.
פתאום הוא מביא פיק אנד רול, פוסט-אפ, קליעות וו שבחיים לא האמנתי שהוא יודע לעשות וביעילות כזו. הבחור הזה בן 29 ועוד ממשיך להתפתח!
היום רק עיוור לא יעריך אותו כאחד הגבוהים הטובים והיחודיים ביורוליג.
הוא פיסה ראויה לקבוצה שרוצה להגיע לאנשהו, והוא גם בן אדם. משחקנים כאלה בדיוק בונים המשכיות.
אתה יודע, אנחנו כבר מדברים על זה מלא שהמחשבה הדפוקה הזו שעל כל שחקן מציאה שמצליח במכבי ורוצה יותר כסף, תמיד נצליח למצוא משהו אחר בגרושים.
אני לא זוכרת מקרים רבים בהם הפיכת העניין הזה לעיקרון מנחה, עבד לאיזו קבוצה.
אני יודעת שיש שחקנים שגם אם הם מצליחים במכבי, צריך עדיין לחשוב על האם מגיע לו שידרוג משמעותי טוב מאוד.
יכול להיות שג'יימס הוא אחד מאותם שחקנים שנויים במחלוקת, אבל אני בצד התומך כשזה מגיע לג'יימס (כמובן שעד סכום מסויים) בניגוד לשחקנים אחרים כמו היקמן, אוחיון או סמית', שאצלם אני עדיין בהתלבטות.
בכל מקרה, אני נגד הפיכת המצב הזה לפרנציפ, כי גם ככה אנחנו צריכים להסתפק במציאות בשל המצב הכלכלי של מכבי, אז לוותר על כל שחקן שכבר כן מצליח כי הוא דורש יותר מידי ו"יש עוד אלפים כמוהו" - זה באמת לא יביא אותנו לשום מקום.
החציל האצטקי כתב:אני חושב שמה שהכי יפה בג'יימס הוא שמדי משחק אנחנו מגלים אצלו משהו חדש.
אני זוכר אותו מבני השרון כדחליל שאוסף זבל מהלוחות, מפחד קצת ממאבקים בצבע וזורק המון ג'אמפים, וכמובן חוסם כל דבר.
פתאום הוא מביא פיק אנד רול, פוסט-אפ, קליעות וו שבחיים לא האמנתי שהוא יודע לעשות וביעילות כזו. הבחור הזה בן 29 ועוד ממשיך להתפתח!
היום רק עיוור לא יעריך אותו כאחד הגבוהים הטובים והיחודיים ביורוליג.
הוא פיסה ראויה לקבוצה שרוצה להגיע לאנשהו, והוא גם בן אדם. משחקנים כאלה בדיוק בונים המשכיות.
MTA2311 כתב:NY boy כתב:MTA2311 כתב:השכר של שארמדיני לא היה גבוה יותר.
בכל מקרה, אם יש לו קצת שכל, הוא יחכה לסוף העונה ואז יחתום במילאנו\ריאל\קובאן תמורת מיליון+.
בקיץ הוחתמו פה שארמאדיני (600) + פופס (900) כשגיימס גיבוי. 1.5 מיליון דולר על 2 הגבוהים המובילים שלנו! + גיבוי מהספסל (ב350 כמדומני).
ועדיין, השכר של שארמדיני לא היה גבוה יותר.
אין ספק שההוצאה המקורית על העמדה הזאת השנה הייתה גבוהה, אבל כשפופס נפצע ההנהלה בחרה להקצות למחליף סכום מגוחך של 400 אלף דולר.
לדעתי זה בעיקר תלוי בפלניניץ'. אם הוא יוכיח עד סוף העונה שהוא שווה 20 דקות במכבי( שון ג'יימס לא מסוגל לתת יותר מזה משום מה), אז מבחינתי שישלמו לשון גם מיליון לעונה. אם לא, זה כבר סיפור אחר לגמרי.
בקשר לעמדות האחרות, אם יחסכו את הסנטר השלישי, את ה4 המחליף היקר( או שיעיפו את ליאור), את פניני ואת רוט, לא אמורה להיות בעיה מיוחדת.
LIAV10 כתב:לורנס רוברטס מעמדה 4 יכול לסגור יפה את הקו הקדמי עם אליהו, ג׳יימס, פלאניניץ׳ ואולי גם טיוס..
זה גם יכול להשאיר יותר כבף לעמדות 1-3 בתקווה שהפעם יגדילו את התקציב (פ׳חחחחחח)
roy1000 כתב:אני מניח שמכבי ינסו לסגור איתו במחיר מציאה. לא רואה את מכבי משלמת 700K-800K לסנטר מחליף עם מיסוי ישראלי. זה לא סביר.
roy1000 כתב:אני מניח שמכבי ינסו לסגור איתו במחיר מציאה. לא רואה את מכבי משלמת 700K-800K לסנטר מחליף עם מיסוי ישראלי. זה לא סביר.
jol9 כתב:roy1000 כתב:אני מניח שמכבי ינסו לסגור איתו במחיר מציאה. לא רואה את מכבי משלמת 700K-800K לסנטר מחליף עם מיסוי ישראלי. זה לא סביר.
כנראה שזה נכון.
למרות שהכל תלוי ביכולת של ג'יימס בהמשך הטופ 16. אם יוכיח שהוא יכול להתמודד ולהמשיך בקצב הנוכחי שלו, יש מצב שמכבי תעשה כל מאמץ בשביל להשאיר אותו,
ולו בשביל להוכיח לעצמה ולכולם, שהם יכולים גם להשאיר כאן שחקנים.
לפי איך שהדברים נראים כרגע - היקמן ופלאניניץ' בטוח בפנים, ואת סמית' וג'יימס ינסו להשאיר, אבל זה תלוי במחיר שלהם.
האם זה טוב או לא, קשה לי כרגע להגיד.
yzafrir כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אני מניח שמכבי ינסו לסגור איתו במחיר מציאה. לא רואה את מכבי משלמת 700K-800K לסנטר מחליף עם מיסוי ישראלי. זה לא סביר.
כנראה שזה נכון.
למרות שהכל תלוי ביכולת של ג'יימס בהמשך הטופ 16. אם יוכיח שהוא יכול להתמודד ולהמשיך בקצב הנוכחי שלו, יש מצב שמכבי תעשה כל מאמץ בשביל להשאיר אותו,
לפי איך שהדברים נראים כרגע - היקמן ופלאניניץ' בטוח בפנים, ואת סמית' וג'יימס ינסו להשאיר, אבל זה תלוי במחיר שלהם.
אם זה אומר שמכבי תביא רכז בכיר לצידם אז זה יכול להיות בסדר . הכל כמובן תלוי אם הם ימשיכו להוכיח את עצמם בטופ 16 שזה מבחינתי השלב ההוכחה האמיתי לאור זה שהיריבות שלנו בשלב הראשון היו די בדיחה .
jol9 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אני מניח שמכבי ינסו לסגור איתו במחיר מציאה. לא רואה את מכבי משלמת 700K-800K לסנטר מחליף עם מיסוי ישראלי. זה לא סביר.
כנראה שזה נכון.
אם זה אומר שמכבי תביא רכז בכיר לצידם אז זה יכול להיות בסדר . הכל כמובן תלוי אם הם ימשיכו להוכיח את עצמם בטופ 16 שזה מבחינתי השלב ההוכחה האמיתי לאור זה שהיריבות שלנו בשלב הראשון היו די בדיחה .
צודק.
בינתיים בשלושה משחקים יש לג'יימס 16 נק' ו-7 רב' עם 77% מהשדה וכמעט 90% מהעונשין. כך שהוא בוודאות מוכיח את עצמו בינתיים. כנ"ל היקמן שעושה מדד מדהים של 26,
כשבמשחק האחרון והמעולה שלו הוא גם היה חלק מהמשחק הקבוצתי.
אלמוג כתב:שון ג'יימס שחקן חלש כלכך ומאוד מוגבל.
מכבי עושה טעות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים