מורן רוט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מורן רוט

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 ינואר 2013, 22:57

גל גל כתב:גפרסוןן לעמדה 4..או קאנגור לפי דעתי

גם אני חשבתי על ג'פרסון, יכול להיות משלים נהדר לאליהו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 12 ינואר 2013, 23:36

בתור זה שמאוהב בג'קסון ומת שיגיע לכאן אני לא בטוח ששילוב שלו עם היקמן יהיה טוב כי היקמן לא מספיק טוב בהתקפה כדי לחפות על ההתקפה הבינונית של ג'קסון
זה דווקא יכול לעבוד נהדר אם יהיה לצידם שחקן התקפה טוב גם בעמדה 3 כמו כספי או אפילו ואסיליאדיס(איתו ג'קסון כבר שיתף פעולה)שירווח את המשחק עם השלשות הקטלניות שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 ינואר 2013, 00:32

rc4991 כתב:בתור זה שמאוהב בג'קסון ומת שיגיע לכאן אני לא בטוח ששילוב שלו עם היקמן יהיה טוב כי היקמן לא מספיק טוב בהתקפה כדי לחפות על ההתקפה הבינונית של ג'קסון
זה דווקא יכול לעבוד נהדר אם יהיה לצידם שחקן התקפה טוב גם בעמדה 3 כמו כספי או אפילו ואסיליאדיס(איתו ג'קסון כבר שיתף פעולה)שירווח את המשחק עם השלשות הקטלניות שלו

שחקן של 14 נקודות למשחק זה שחקן התקפה לא טוב?
גם ג׳אקסון עצמו יכול לקלוע לא מעט בשיטה של בלאט, וגם בספרד קלע 10 נקודות למשחק ביורוליג..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 ינואר 2013, 06:17

אני דווקא יכולה להסכים עם יוני בעניין.
אם אתה מביא קומבו ברמה גבוהה, שיש לו גם יכולות ניהול משחק טובות (כמו פארמר למשל), אז אפשר להשאיר גם את אוחיון וגם את היקמן, ואותו שחקן יוכל לשחק דקות מסוימות כרכז לצד היקמן, ודקות אחרות כ-2 לצד יוגב. וכאשר הוא נח, יוגב והיקמן ישחקו יחד.
ככה יש לך גם שחקן על וגם שחקנים טובים שיכולים להשלים ואתה עושה צעד נוסף לכיוון סגל קצר ואיכותי (חוץ מזה שגם יש את לאנדסברג שהוא עוד גארד טוב מהספסל).

הבעיה היא שגארד כזה יהיה שחקן שיעלה באמת הון תועפות, וראינו שמכבי לא מוכנה לשים סכומים כאלה על שחקן אחד גם במידה ודווקא יש את הכסף.

אי אפשר סתם לזרוק לאוויר שמות כמו פארמר או פארגו, כשברור לכולם ששחקן ברמה הזאת בחיים לא יגיע. אם זה היה ריאלי לא היה אכפת לי שגם את תשחקי רכז 25 דקות בערב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 13 ינואר 2013, 07:02

אוחיון הוא רכז שני קלאסי לקבוצה ששואפת גבוהה . כרכז ראשון לקבוצה כזאת הוא לא מספיק טוב כרגע .
מבחינה כספית אני חושב שהוא נישאר כאן דווקא במחיר מציאה יחסית לישראלי ולשחקן באיכות שלו בכלל . 400K נטו לישראלי ברמה שלו זה לא כזה הרבה וזה לא יעשה את ההבדל בין להביא לפה רכז מהדרג הראשון לבין שחקנים בשקל וחצי כמו שנוחתים פה בזמן האחרון .

לדעתי שנה הבאה מכבי צריכה להתרכז בלמצוא רכז איכותי או קומבו גארד שנוטה ותר לעמדה 1 כשיוגב הוא המחליף שלו . בעמדה 2 צריך לראות איך היקמן ממשיך לתפקד (סך הכל שחקן עם הובלת כדור כמו שלו לעמדה 2 זה יתרון גדול ) כסקורר בעמדה 2 וכמחליף בעמדה 2 הייתי שמח לראות פה את יותם . כך שיהיו בקבוצה לפחות שלושה שחקנים טובים שיכולים לנהל משחק .
לגבי ג'אקסון , אני גם מאוד אוהב אותו וכמו במקרה של מאחיה , אני חושב שהוא הגיע לקבוצה שלא כלכך מתאמיה לו והיה די צפוי שהוא לא יקבל את המושכות ולא יפרח שם . קצת קשה לעשות את זה לצד שחקן/אדם כמו תאודוסיץ' .
עוד רכז שאני מאוד מחבב הוא ניק קלאטיס . יכול להיות נחמד לראות אותו ואת אחיו יחד במכבי ...
מכיוון שהתרד הוא על רוט אז אני רק אגיד שלדעתי עם כל הכבוד למשחק האחרון שלו אין לו מקום במכבי אלא אם יחליטו להחזיק רכז שלישי שלדעתי לא בטוח שיש צורך עם הלפרין אוחיון ועוד רכז זר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 ינואר 2013, 08:55

היקמן מרוויח 350 אלף לעונה, ושון ג'יימס מרוויח 400 אלף. לא רק שסכום כזה בשביל שחקן כמו אוחיון הוא לא מציאה, הוא מוגזם בטירוף. מתי כבר תעבור התקופה הזאת, שכל אפס עם תעודת זהות כחולה מקבל פי 2 מהשווי שלו?
נראה איזה שחקן יביאו כשאוחיון מרוויח כל כך הרבה כרכז שני.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 13 ינואר 2013, 09:02

MTA2311 כתב:
אם אתה מביא קומבו ברמה גבוהה, שיש לו גם יכולות ניהול משחק טובות (כמו פארמר למשל), אז אפשר להשאיר גם את אוחיון וגם את היקמן, ואותו שחקן יוכל לשחק דקות מסוימות כרכז לצד היקמן, ודקות אחרות כ-2 לצד יוגב. וכאשר הוא נח, יוגב והיקמן ישחקו יחד.
ככה יש לך גם שחקן על וגם שחקנים טובים שיכולים להשלים ואתה עושה צעד נוסף לכיוון סגל קצר ואיכותי (חוץ מזה שגם יש את לאנדסברג שהוא עוד גארד טוב מהספסל).

הבעיה היא שגארד כזה יהיה שחקן שיעלה באמת הון תועפות, וראינו שמכבי לא מוכנה לשים סכומים כאלה על שחקן אחד גם במידה ודווקא יש את הכסף.

אי אפשר סתם לזרוק לאוויר שמות כמו פארמר או פארגו, כשברור לכולם ששחקן ברמה הזאת בחיים לא יגיע. אם זה היה ריאלי לא היה אכפת לי שגם את תשחקי רכז 25 דקות בערב.

נכון. אבל אם אתה מדבר על עוד שחקן בינוני במקום שחקן בינוני, אז מה עשית בזה?
בסדר, אז תביא איזה רכז אחר, אמריקאי, אתלט. האם אתה בטוח שהוא יישפר אותך כקבוצה? אני לא בטוח.

לכן, השדרוג האמיתי הוא להביא גארד איכותי באמת, וכמו שאמרו כאן, עם אוחיון, היקמן ולאנדסברג, יש לך קו אחורי טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 ינואר 2013, 09:19

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

נכון. אבל אם אתה מדבר על עוד שחקן בינוני במקום שחקן בינוני, אז מה עשית בזה?
בסדר, אז תביא איזה רכז אחר, אמריקאי, אתלט. האם אתה בטוח שהוא יישפר אותך כקבוצה? אני לא בטוח.

לכן, השדרוג האמיתי הוא להביא גארד איכותי באמת, וכמו שאמרו כאן, עם אוחיון, היקמן ולאנדסברג, יש לך קו אחורי טוב.

אבל זה לא בהכרח עוד רכז אמריקאי אתלט בינוני, או פארמר. יש גם באמצע.
בהנחה שמחליטים שמשאירים את היקמן בתור 2( החלטה סבירה והגיונית), אני מקווה שיביאו לפה שחקן בסדר גודל של ג'קסון( ממש לא בהכרח הוא), שיעלה בין 800 אלף למיליון. האם ההנהלה תוכל לעמוד בזה, למרות שאוחיון יחסית יקר בשביל רכז שני? נראה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 13 ינואר 2013, 09:44

אני מקווה שאם העונה הזאת תסתיים בצורה לא טובה (כמו שהקבוצה משחקת), אז בהנהלה יפיקו לקח אחד פשוט שצריך לבנות קבוצה יותר טובה,
עם פחות שחקנים, ואז במקום לבזבז מליונים על כל מיני עב"מים ישימו את הכסף איפה שצריך.

הרי אם נניח לא היה עכשיו את אוחיון, והיה במקומו איזה רכז זר טוב במקום נניח לוגאן, מה היינו אומרים? חסר לקבוצה רכז מחליף (כבר היו מקרים כאלה בעבר).
יש לך ביד שחקן טוב, שיכול וצריך להיות חלק ממצבת הגארדים שלך לשנים הבאות. אני לא הייתי ממהר לוותר על זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 13 ינואר 2013, 10:59

MTA2311 כתב:היקמן מרוויח 350 אלף לעונה, ושון ג'יימס מרוויח 400 אלף. לא רק שסכום כזה בשביל שחקן כמו אוחיון הוא לא מציאה, הוא מוגזם בטירוף. מתי כבר תעבור התקופה הזאת, שכל אפס עם תעודת זהות כחולה מקבל פי 2 מהשווי שלו?

כל עוד החוק הרוסי נשמר , ואני מניח שהוא יהיה איתנו עוד שנים (והאמת שאני מצדיק אותו) אז אוחיון ב-400K שווה כל שקל , בטח אם יחזור ליכולת מהסדרה עם פאו . ולחשוב שהלפרין כמעט סגר פה ב-500K נטו. (ברור ששנה הבאה הוא לא יקבל את זה)

בהנחה שאוחיון ישאר רכז שני שנה הבאה והיקמן יוסט לעמדה 2 אז אני חושב שלהביא רכז ב-800 עד מליון זה בהחלט אפשרי ולא מוגזם בכלל...אני חושב שגם סכום גבוהה מיזה ב-200-300K הוא עדיין הגיוני אם תיהיה אופציה טובה בשוק .
זה גם ההפרש ההגיוני בין הרכז הראשון והשני לדעתי .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 13 ינואר 2013, 12:20

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:היקמן מרוויח 350 אלף לעונה, ושון ג'יימס מרוויח 400 אלף. לא רק שסכום כזה בשביל שחקן כמו אוחיון הוא לא מציאה, הוא מוגזם בטירוף. מתי כבר תעבור התקופה הזאת, שכל אפס עם תעודת זהות כחולה מקבל פי 2 מהשווי שלו?

כל עוד החוק הרוסי נשמר , ואני מניח שהוא יהיה איתנו עוד שנים (והאמת שאני מצדיק אותו) אז אוחיון ב-400K שווה כל שקל , בטח אם יחזור ליכולת מהסדרה עם פאו . ולחשוב שהלפרין כמעט סגר פה ב-500K נטו. (ברור ששנה הבאה הוא לא יקבל את זה)

בהנחה שאוחיון ישאר רכז שני שנה הבאה והיקמן יוסט לעמדה 2 אז אני חושב שלהביא רכז ב-800 עד מליון זה בהחלט אפשרי ולא מוגזם בכלל...אני חושב שגם סכום גבוהה מיזה ב-200-300K הוא עדיין הגיוני אם תיהיה אופציה טובה בשוק .
זה גם ההפרש ההגיוני בין הרכז הראשון והשני לדעתי .

מסכים.
חוץ מזה, שבמקום שהכסף יזרק על השחקן ה-12 וה-13, כשברור לכולם שהם בכלל לא יהיו חלק מהרוטציה, עדיף לצמצם את הסגל, ולחזק אותו במקומות הנכונים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 ינואר 2013, 11:20

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:בתור זה שמאוהב בג'קסון ומת שיגיע לכאן אני לא בטוח ששילוב שלו עם היקמן יהיה טוב כי היקמן לא מספיק טוב בהתקפה כדי לחפות על ההתקפה הבינונית של ג'קסון

גם ג׳אקסון עצמו יכול לקלוע לא מעט בשיטה של בלאט, וגם בספרד קלע 10 נקודות למשחק ביורוליג..

הכוונה שלי היא שהיקמן עוד לא הוכיח את עצמו כגו טו גאי(שלדעתי חייב שיהיה אחד כזה בקבוצה)ולכן זה יכול להיות קצת בעייתי להוסיף אליו עוד רכז שההתקפה האישית לא החלק החזק שלו כי ההגנה תהיה מרווחת ויהיה קשה לקנות ככה סל.אם נוסיף אליהם שחקן יוצר ברמה סבירה כמו כספי(שאני רוצה במכבי)או אפילו קלעי שלשות מדופלם כמו ואסילידיס אז יהיו הרבה חורים בהגנת היריב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 ינואר 2013, 11:41

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:

הכוונה שלי היא שהיקמן עוד לא הוכיח את עצמו כגו טו גאי(שלדעתי חייב שיהיה אחד כזה בקבוצה)ולכן זה יכול להיות קצת בעייתי להוסיף אליו עוד רכז שההתקפה האישית לא החלק החזק שלו כי ההגנה תהיה מרווחת ויהיה קשה לקנות ככה סל.אם נוסיף אליהם שחקן יוצר ברמה סבירה כמו כספי(שאני רוצה במכבי)או אפילו קלעי שלשות מדופלם כמו ואסילידיס אז יהיו הרבה חורים בהגנת היריב

אני לא מסכים, קו אחורי של היקמן וג׳אקסון הוא קו אחורי אתלטי מכל האחרים באירופה, המהירות של שניהם יכולה לתסכל את היריב..
שניהם ביחד עם כספי שגדול מכל sf באירופה נשמע חלומי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 18 ינואר 2013, 11:53

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:

אני לא מסכים, קו אחורי של היקמן וג׳אקסון הוא קו אחורי אתלטי מכל האחרים באירופה, המהירות של שניהם יכולה לתסכל את היריב..
שניהם ביחד עם כספי שגדול מכל sf באירופה נשמע חלומי..

עם זה אני מסכים לגמרי...
האמת שזה לא מופרך שהוא יגיע לכאן,בטח לאור העובדה ששלושה מהזרים הטובים שלנו(היקמן,פלאניניץ' וג'יימס)חתומים פה לעוד עונה במחיר מצחיק
אולי גם פדרמן יתלהב מהרעיון גם במקרה שלא ישאר מספיק כסף ויפתח את הארנק עבורו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 מרץ 2013, 22:36

אולי אתם תצחקו עלי אבל לדעתי רוט מנהל משחק נהדר ושייך לטופ של היורוליג מהבחינה הזאת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 מרץ 2013, 22:39

אני מת עליו...
הוא מנהל משחק בחסד, אבל חוץ מזה אין לו מה למכור ביורוליג. שווה 10-12 דקות כל משחק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 30 מרץ 2013, 20:11

yellowaura כתב:לאנשים זיכרון קצר מאוד... סך הכול ביורוליג רוט נתן גם הופעה זוועתית במיוחד למי ששכח שבגללה בלאט סינן אותו.
סך הכל מדובר בשחקן שנמצא 2 רמות מתחת לאוחיון אם כל הכבוד. למרות שאוחיון בתקופה לא טובה כמו שלכל שחקן יש.
אני לא הייתי בונה על רוט. מדובר בשחקן מחליף שלישי שאמור לתת דקות טובות ששני הרכזים הראשונים לא בכושר ולנצל את העובדה שהקבוצה היריבה לא מכירה אותו.

לרוט אולי חסרים כמה אלמנטים, אבל הוא לא שווה 10-15 דקות בערב? כמעט בכל הפעמים שהוא קיבל את הבמה, הוא ניצל אותה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי yellowaura » 01 אפריל 2013, 12:35

אמרתי כבר שרוט שחקן פחות טוב משמעותית מאוחיון. אבל הוא הוכיח שברמה של היורוליג יש צורך גם ב PG שלישי. גם אם זה אומר לתת 2 משחקים טובים בשנה במחיר של גארד שלישי זה משתלם במחיר של אליהו זה לא.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 אפריל 2013, 13:07

Pg שלישי? יש רק שני רכזים בקבוצה הזאת, ורוט צריך לקבל הרבה יותר קרדיט. יוגב רחוק מלהרשים העונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אפריל 2013, 19:16

yellowaura כתב:אמרתי כבר שרוט שחקן פחות טוב משמעותית מאוחיון. אבל הוא הוכיח שברמה של היורוליג יש צורך גם ב PG שלישי. גם אם זה אומר לתת 2 משחקים טובים בשנה במחיר של גארד שלישי זה משתלם במחיר של אליהו זה לא.

בינתיים לא רק שרוט מנהל המשחק הכי טוב במכבי,הוא גם מוביל בתחום הזה על האחרים בפער גדול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1 ו־28 אורחים