המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
צבי סטרוק חטף בן 15 והותיר אותו פצוע, עירום, כפות ומחוסר הכרה. אמו, פעילת הימין אורית סטרוק: "צביקי לא עשה כלום, השופט העדיף מחבל. השם שלי נתן מוטיבציה לכולם"
MTA2311 כתב:ישן בטירוף. אני מאמין שכל מי שמתכוון להצביע לבנט יודע בדיוק מי זאת אורית סטרוק ומי זאת החמולה שלה.
חנו'ש כתב:אני פשוט לא מצליחה להבין את אלה שמתלבטים בין בנט ליאיר.
אפילו קראתי בעיתון על אדם שטוען שהוא מתלבט בין בנט לשלי.... מה הקשר??
איך יכולים להיות כאלו התלבטיויות?
אני יכולה להבין התלבטות בין בנט לביבי, בין ציפי ליאיר לשלי.
אבל מה קשורים מפלגות שבאות מאידיאולוגיות שונות לחלוטין??
yiffy כתב:MTA2311 כתב:ישן בטירוף. אני מאמין שכל מי שמתכוון להצביע לבנט יודע בדיוק מי זאת אורית סטרוק ומי זאת החמולה שלה.
אתה טועה. אני מכיר לא מעט אנשים שמתלבטים בין בנט ללפיד או בין בנט לליכוד ואין להם מושג כי הם לא רואים תשדירים. לצורך העניין, המשפט "ברוך גולדשטיין קדוש כמו קדושי השואה" לא אומר להם כלום.
אגב, לגבי הבן של אורית סטרוק, אני בעצמי לא הכרתי עד עכשיו. בארץ נהדרת הם אמרו לעשות חיפוש בגוגל על המילים "בן של, חטיפה, עינויים" וכו' וככה מצאתי את זה.
חנו'ש כתב:אני פשוט לא מצליחה להבין את אלה שמתלבטים בין בנט ליאיר.
אפילו קראתי בעיתון על אדם שטוען שהוא מתלבט בין בנט לשלי.... מה הקשר??
איך יכולים להיות כאלו התלבטיויות?
אני יכולה להבין התלבטות בין בנט לביבי, בין ציפי ליאיר לשלי.
אבל מה קשורים מפלגות שבאות מאידיאולוגיות שונות לחלוטין??
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שאלה של נובית
יש מצב שלא יהיה מפלגות חרדיות בממשלה הבאה?
אני מאמין שיש סיכוי רק במקרה שלפיד ייקבל 14-15 מנדטים, ואז הוא יעמיד את זה כתנאי לכניסה לממשלה.
לגבי יהדות התורה יש סיכוי די טוב לטעמי שהם לא ייכנסו לממשלה (שוב כנראה כתנאי של לפיד), אבל ש"ס היא מפלגה שיודעת להשתחל לממשלות.
בסופו של דבר, אם כוחה של שס מוגבל, אז לא כזה איכפת לי שיישבו בממשלה
MTA2311 כתב:yiffy כתב:MTA2311 כתב:ישן בטירוף. אני מאמין שכל מי שמתכוון להצביע לבנט יודע בדיוק מי זאת אורית סטרוק ומי זאת החמולה שלה.
אתה טועה. אני מכיר לא מעט אנשים שמתלבטים בין בנט ללפיד או בין בנט לליכוד ואין להם מושג כי הם לא רואים תשדירים. לצורך העניין, המשפט "ברוך גולדשטיין קדוש כמו קדושי השואה" לא אומר להם כלום.
אגב, לגבי הבן של אורית סטרוק, אני בעצמי לא הכרתי עד עכשיו. בארץ נהדרת הם אמרו לעשות חיפוש בגוגל על המילים "בן של, חטיפה, עינויים" וכו' וככה מצאתי את זה.
זה שהם מתלבטים בין יאיר לבנט, לא אומר שהם לא יודעים מי זאת אורית סטרוק. גם בנט מספיק קיצוני, בשביל שההתלבטות הזאת לא תהיה הגיונית.
טיפשים( כן, טיפשים), שמצביעים לבן אדם בגלל ראיונות שהוא נותן ל-cnn במהלך עמוד ענן, או לפי טור שהוא כתב בעיתון, לא ממש מרגשים אותי. גם לדמוקרטיה יש חסרונות.
Mta_atic כתב:MTA2311 כתב:yiffy כתב:MTA2311 כתב:ישן בטירוף. אני מאמין שכל מי שמתכוון להצביע לבנט יודע בדיוק מי זאת אורית סטרוק ומי זאת החמולה שלה.
זה שהם מתלבטים בין יאיר לבנט, לא אומר שהם לא יודעים מי זאת אורית סטרוק. גם בנט מספיק קיצוני, בשביל שההתלבטות הזאת לא תהיה הגיונית.
טיפשים( כן, טיפשים), שמצביעים לבן אדם בגלל ראיונות שהוא נותן ל-cnn במהלך עמוד ענן, או לפי טור שהוא כתב בעיתון, לא ממש מרגשים אותי. גם לדמוקרטיה יש חסרונות.
הזלזול שלך באנשים מדהים אותי כל פעם מחדש.
אני מתכוון להצביע לנפתלי בנט בבחירות הקרובות. עקבתי אחרי הבנאדם הזה לא מעט וגם הלכתי לשמוע אותו כשהגיע אלינו לאוניברסיטה.
אני ממש לא אצביע לו בגלל הראיונות שלו ב-CNN, אלא בגלל שאני מרגיש שהאדם האמיתי, הערכי והמוצלח הזה ראוי לקבל הזדמנות ולהיות שליח ציבור בכנסת.
למרות כל העליהום שעושים עליו ועל הרשימה שלו, מדובר בסופו של דבר באנשים איכותיים ונקיי כפיים (מצרך נדיר במדינה שלנו) ולא בכל מיני דפ"רים כמו שאפשר למצוא בלא מעט מפלגות היום בכנסת.
אז כן, בסשן הזה אני אעדיף לראות בכנסת אנשים כמו נפתלי בנט, איילת שקד, מוטי יוגב (מפקד מגלן לשעבר), אבי וורצמן (סגן ראש העיר ב"ש ומחזיק תיק הרווחה בה), ואחרים, שבראש ובראשונה הם אנשים מוצלחים וערכיים כשלעצמם אך גם תרמו רבות איש בדרכו למדינה, מאשר לראות אנשים כמו ליברמן (שכרגע מתמודד עם אישום של מרמה והפרת אמונים) ואת הרשימה הזקנה והמנומנת שלו.
שחף כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שאלה של נובית
יש מצב שלא יהיה מפלגות חרדיות בממשלה הבאה?
אני מאמין שיש סיכוי רק במקרה שלפיד ייקבל 14-15 מנדטים, ואז הוא יעמיד את זה כתנאי לכניסה לממשלה.
לגבי יהדות התורה יש סיכוי די טוב לטעמי שהם לא ייכנסו לממשלה (שוב כנראה כתנאי של לפיד), אבל ש"ס היא מפלגה שיודעת להשתחל לממשלות.
בסופו של דבר, אם כוחה של שס מוגבל, אז לא כזה איכפת לי שיישבו בממשלה
די יוני תפסתי ממך יותר
ש"ס זה סרטן בתוך הממשלה. התקציבים שהם מקבלים, כל ההטבות לאברכים במקום כסף שאפשר לתת אותו ל...כל דבר אחר. וגם הקיצבאות המסויימות שהם נלחמים עליהם, כמו ל"משפחות ברוכות ילדים"... כאילו שיש משפחות חילוניות של 10 ילדים.
והם משיגים את הדברים האלה גם אם יש להם 5 מנדטים והם בממשלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים