בחירות 2013

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בחירות 2013

הודעהעל ידי yiffy » 19 ינואר 2013, 17:34

מן הסתם זיוף, אבל מצחיק בהחלט :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 19 ינואר 2013, 20:52

אם יש כאן מישהו ששוקל להצביע לבנט, משהו שכדאי לקחת בחשבון:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4048324,00.html

צבי סטרוק חטף בן 15 והותיר אותו פצוע, עירום, כפות ומחוסר הכרה. אמו, פעילת הימין אורית סטרוק: "צביקי לא עשה כלום, השופט העדיף מחבל. השם שלי נתן מוטיבציה לכולם"
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2013, 21:34

ישן בטירוף. אני מאמין שכל מי שמתכוון להצביע לבנט יודע בדיוק מי זאת אורית סטרוק ומי זאת החמולה שלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 19 ינואר 2013, 21:55

MTA2311 כתב:ישן בטירוף. אני מאמין שכל מי שמתכוון להצביע לבנט יודע בדיוק מי זאת אורית סטרוק ומי זאת החמולה שלה.

אתה טועה. אני מכיר לא מעט אנשים שמתלבטים בין בנט ללפיד או בין בנט לליכוד ואין להם מושג כי הם לא רואים תשדירים. לצורך העניין, המשפט "ברוך גולדשטיין קדוש כמו קדושי השואה" לא אומר להם כלום.
אגב, לגבי הבן של אורית סטרוק, אני בעצמי לא הכרתי עד עכשיו. בארץ נהדרת הם אמרו לעשות חיפוש בגוגל על המילים "בן של, חטיפה, עינויים" וכו' וככה מצאתי את זה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 ינואר 2013, 22:06

אני פשוט לא מצליחה להבין את אלה שמתלבטים בין בנט ליאיר.
אפילו קראתי בעיתון על אדם שטוען שהוא מתלבט בין בנט לשלי.... מה הקשר??
איך יכולים להיות כאלו התלבטיויות?
אני יכולה להבין התלבטות בין בנט לביבי, בין ציפי ליאיר לשלי.
אבל מה קשורים מפלגות שבאות מאידיאולוגיות שונות לחלוטין??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 19 ינואר 2013, 22:16

דווקא לבת שלי כבר היו שיניים בגיל חצי שנה.
היתה יכולה להנות מטיפולים חינם... חבל שפיספסנו את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 19 ינואר 2013, 22:20

חנו'ש כתב:אני פשוט לא מצליחה להבין את אלה שמתלבטים בין בנט ליאיר.

רואים אנשים צעירים ועאלק כריזמטיים (בעיקר במקרה של לפיד) ושוכחים לשאול מי מה מו. אין ספק שמדובר בתופעה עצובה, בעיקר כשהיא מופיעה אצל אנשים משכילים.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2013, 22:36

yiffy כתב:
MTA2311 כתב:ישן בטירוף. אני מאמין שכל מי שמתכוון להצביע לבנט יודע בדיוק מי זאת אורית סטרוק ומי זאת החמולה שלה.

אתה טועה. אני מכיר לא מעט אנשים שמתלבטים בין בנט ללפיד או בין בנט לליכוד ואין להם מושג כי הם לא רואים תשדירים. לצורך העניין, המשפט "ברוך גולדשטיין קדוש כמו קדושי השואה" לא אומר להם כלום.
אגב, לגבי הבן של אורית סטרוק, אני בעצמי לא הכרתי עד עכשיו. בארץ נהדרת הם אמרו לעשות חיפוש בגוגל על המילים "בן של, חטיפה, עינויים" וכו' וככה מצאתי את זה.

זה שהם מתלבטים בין יאיר לבנט, לא אומר שהם לא יודעים מי זאת אורית סטרוק. גם בנט מספיק קיצוני, בשביל שההתלבטות הזאת לא תהיה הגיונית.
טיפשים( כן, טיפשים), שמצביעים לבן אדם בגלל ראיונות שהוא נותן ל-cnn במהלך עמוד ענן, או לפי טור שהוא כתב בעיתון, לא ממש מרגשים אותי. גם לדמוקרטיה יש חסרונות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 ינואר 2013, 22:47

יש לי ידיד שיש לו דעות מאוד משונות.
הוא טוען שהדמוקרטיה כבר פשטה רגל, ולכן צריך לשנות את השיטה ולתת לכל אדם כוח השפעה בהתאם לרמת המשכל שלהם לפי איזה מבחן שיעברו לפני כן.
ככה הקולות של המפגרים יהיו שווים פחות....
מי יודע? אולי יש משהו בדבריו.... :bigsmile2
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 19 ינואר 2013, 22:53

חנו'ש כתב:אני פשוט לא מצליחה להבין את אלה שמתלבטים בין בנט ליאיר.

זו לא ההתלבטות שלי, אבל זה מאוד פשוט להסביר: בנט, כי יש לו אג'נדה מדינית ימנית יותר מהמרכזנות המדינית שביבי-ליברמן הפגינו בקדנציה האחרונה. אז אם אני רוצה מדיניות ימנית יותר מביבי אני הולך על בנט.
מהצד השני, אני גם לא מרוצה מההתנהלות הכלכלית-חברתית של ביבי וחושש ששוב שהוא ילך יד ביד עם החרדים וכו'. לכן, יש לי את "יש עתיד", שהאג'נדה הכלכלית-חברתית שלהם מוצאת חן בעיניי. ולמרות שאני רוצה את בנט, כיד נוקשה בעניין הפלסטינאים, אני לא רוצה השקעה מרובה מדיי בהתנחלויות, אז עדיף לי יאיר.

אז מה יותר חשוב לי - מדיני ימני חזק, או אולי חברתי-כלכלי-חילוני.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שחף » 19 ינואר 2013, 22:54

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:שאלה של נובית
יש מצב שלא יהיה מפלגות חרדיות בממשלה הבאה?

אני מאמין שיש סיכוי רק במקרה שלפיד ייקבל 14-15 מנדטים, ואז הוא יעמיד את זה כתנאי לכניסה לממשלה.

לגבי יהדות התורה יש סיכוי די טוב לטעמי שהם לא ייכנסו לממשלה (שוב כנראה כתנאי של לפיד), אבל ש"ס היא מפלגה שיודעת להשתחל לממשלות.
בסופו של דבר, אם כוחה של שס מוגבל, אז לא כזה איכפת לי שיישבו בממשלה

די יוני תפסתי ממך יותר :)
ש"ס זה סרטן בתוך הממשלה. התקציבים שהם מקבלים, כל ההטבות לאברכים במקום כסף שאפשר לתת אותו ל...כל דבר אחר. וגם הקיצבאות המסויימות שהם נלחמים עליהם, כמו ל"משפחות ברוכות ילדים"... כאילו שיש משפחות חילוניות של 10 ילדים.
והם משיגים את הדברים האלה גם אם יש להם 5 מנדטים והם בממשלה.
שחף

הודעהעל ידי Mta_atic » 20 ינואר 2013, 01:52

MTA2311 כתב:
yiffy כתב:

זה שהם מתלבטים בין יאיר לבנט, לא אומר שהם לא יודעים מי זאת אורית סטרוק. גם בנט מספיק קיצוני, בשביל שההתלבטות הזאת לא תהיה הגיונית.
טיפשים( כן, טיפשים), שמצביעים לבן אדם בגלל ראיונות שהוא נותן ל-cnn במהלך עמוד ענן, או לפי טור שהוא כתב בעיתון, לא ממש מרגשים אותי. גם לדמוקרטיה יש חסרונות.

הזלזול שלך באנשים מדהים אותי כל פעם מחדש.
אני מתכוון להצביע לנפתלי בנט בבחירות הקרובות. עקבתי אחרי הבנאדם הזה לא מעט וגם הלכתי לשמוע אותו כשהגיע אלינו לאוניברסיטה.
אני ממש לא אצביע לו בגלל הראיונות שלו ב-CNN, אלא בגלל שאני מרגיש שהאדם האמיתי, הערכי והמוצלח הזה ראוי לקבל הזדמנות ולהיות שליח ציבור בכנסת.
למרות כל העליהום שעושים עליו ועל הרשימה שלו, מדובר בסופו של דבר באנשים איכותיים ונקיי כפיים (מצרך נדיר במדינה שלנו) ולא בכל מיני דפ"רים כמו שאפשר למצוא בלא מעט מפלגות היום בכנסת.

אז כן, בסשן הזה אני אעדיף לראות בכנסת אנשים כמו נפתלי בנט, איילת שקד, מוטי יוגב (מפקד מגלן לשעבר), אבי וורצמן (סגן ראש העיר ב"ש ומחזיק תיק הרווחה בה), ואחרים, שבראש ובראשונה הם אנשים מוצלחים וערכיים כשלעצמם אך גם תרמו רבות איש בדרכו למדינה, מאשר לראות אנשים כמו ליברמן (שכרגע מתמודד עם אישום של מרמה והפרת אמונים) ואת הרשימה הזקנה והמנומנת שלו.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2013, 06:13

אני לא מבין למה הרגשת צורך להגן על הבחירה שלך. אין לי בעיה עם אנשים שמצביעים לבנט, או ליאיר. יש לי בעיה כללית עם אנשים שמצביעים בלי לדעת למי ולמה(ולא חסרים כאלה). אז זלזול באנשים שמצביעים לבן אדם בגלל שהוא מדבר יפה באנגלית מדהים אותך? אני אחיה עם זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 20 ינואר 2013, 07:10

Mta_atic כתב:
MTA2311 כתב:
yiffy כתב:

הזלזול שלך באנשים מדהים אותי כל פעם מחדש.
אני מתכוון להצביע לנפתלי בנט בבחירות הקרובות. עקבתי אחרי הבנאדם הזה לא מעט וגם הלכתי לשמוע אותו כשהגיע אלינו לאוניברסיטה.
אני ממש לא אצביע לו בגלל הראיונות שלו ב-CNN, אלא בגלל שאני מרגיש שהאדם האמיתי, הערכי והמוצלח הזה ראוי לקבל הזדמנות ולהיות שליח ציבור בכנסת.
למרות כל העליהום שעושים עליו ועל הרשימה שלו, מדובר בסופו של דבר באנשים איכותיים ונקיי כפיים (מצרך נדיר במדינה שלנו) ולא בכל מיני דפ"רים כמו שאפשר למצוא בלא מעט מפלגות היום בכנסת.

אז כן, בסשן הזה אני אעדיף לראות בכנסת אנשים כמו נפתלי בנט, איילת שקד, מוטי יוגב (מפקד מגלן לשעבר), אבי וורצמן (סגן ראש העיר ב"ש ומחזיק תיק הרווחה בה), ואחרים, שבראש ובראשונה הם אנשים מוצלחים וערכיים כשלעצמם אך גם תרמו רבות איש בדרכו למדינה, מאשר לראות אנשים כמו ליברמן (שכרגע מתמודד עם אישום של מרמה והפרת אמונים) ואת הרשימה הזקנה והמנומנת שלו.

הבן של אורית סטרוק חטף צעיר ערבי בן 15, כפת אותו, הפשיט אותו ועינה אותו. הוא הורשע ונשלח לשנה וחצי לכלא והיא הצדיקה את מעשיו.
דוב ליאור אמר שברוך גולדשטיין קדוש כמו קדושי השואה.

אלה אנשים שנכנסים לכנסת כתוצאה מהצבעה לבנט. אני בכלל לא בטוח שברוך מרזל ואיתמר בן גביר יותר גרועים מהחבר'ה האלה, שלא נדבר על ליברמן שהוא דובון אכפת לי לידם.

אני לא אומר שבנט הוא אדם לא ראוי או לא מוכשר. בעיני הוא קיצוני, אבל אני לא מתכחש לכך שיש הרבה אנשים שמזדהים עם מה שהוא אומר. רק חשוב להבין את ההשלכות של הכנסה של אנשים כאלה לכנסת.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 20 ינואר 2013, 10:41

שחף כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:שאלה של נובית
יש מצב שלא יהיה מפלגות חרדיות בממשלה הבאה?

אני מאמין שיש סיכוי רק במקרה שלפיד ייקבל 14-15 מנדטים, ואז הוא יעמיד את זה כתנאי לכניסה לממשלה.

לגבי יהדות התורה יש סיכוי די טוב לטעמי שהם לא ייכנסו לממשלה (שוב כנראה כתנאי של לפיד), אבל ש"ס היא מפלגה שיודעת להשתחל לממשלות.
בסופו של דבר, אם כוחה של שס מוגבל, אז לא כזה איכפת לי שיישבו בממשלה

די יוני תפסתי ממך יותר :)
ש"ס זה סרטן בתוך הממשלה. התקציבים שהם מקבלים, כל ההטבות לאברכים במקום כסף שאפשר לתת אותו ל...כל דבר אחר. וגם הקיצבאות המסויימות שהם נלחמים עליהם, כמו ל"משפחות ברוכות ילדים"... כאילו שיש משפחות חילוניות של 10 ילדים.
והם משיגים את הדברים האלה גם אם יש להם 5 מנדטים והם בממשלה.

הנושא הזה הוא מסובך.
הרי אם עכשיו ש"ס לא בממשלה, זה לא שפתאום אתה יכול להפסי לגמרי את העברות הכספים. באופן הזה אתה דן אנשים לחיות רחובות, ואף נציג ממשלה לא ירצה את זה על מצפונו.
אתה כן יכול לקצץ בהוצאות הללו, ואת זה אפשר לעשות גם כשש"ס בפנים, אבל מוגבלים מבחינת הכוח שלהם.

בסופו של דבר, זה לא כזה רע כשיש לך מפלגה שדואגת לחלשים בממשלה (ובין השאר, הם דואגים גם לחלשים לא חרדים).
הכל תלוי בכוח שלהם. בממשלה צרה, עם מפלגת שלטון חלשה, אין ספק שהם יקבלו כל מה שהם רוצים (בדיוק בגלל זה ההבטחות של יחימוביץ' הן הבטחות חסרות בסיס
כי היא בשום אופן לא תוכל להרכיב ממשלה בלי ש"ס).
אם הליכוד כן יהיה חזק (37-38 מנדטים), ואם קדימה ולפיד יחד יחזיקו משהו כמו 15-18 מנדטים, אז בהחלט יש מקום לכך שש"ס תהיה מוגבלת בכוחה בממשלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 20 ינואר 2013, 19:23

הינה, לכל מי שחשב שמחיר הדיור תלוי בעיקר במחיר הקרקעות שהמדינה מוכרת לבניה, כדאי לקרוא.
http://finance.walla.co.il/?w=/3/2608781
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 ינואר 2013, 08:40

ספרו למי הצבעתם..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודם

חזור אל פורום שכונה