מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה

הודעהעל ידי jol9 » 16 פברואר 2013, 13:11

מקאדו 3 כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:לדעתי אם כבר יש על מה לדבר, אז זה על הקונספט - סגל מצומצם, רכז מוביל ברמה גבוהה וכו'. אפשר כמובן לדבר על שמות, אבל
בעיקר של ישראלים, כי לדבר על זרים עכשיו זה מתאים יותר לשרשור הסקאוטינג, ולא למשהו שקשור למכבי.

כל שנה מדברים על קונספט
מוכרים לנו שמחפשים סופרסטאר ושחקן ברמה הכי גבוהה של אירופה ובסוף מוכרים לנו לוקשים שרוביו לא הגיע כי לא הובטחו לו נעליים שעשויות מנחשי גומי ובורוסיס לא פה כי לא היה לקאסטרו את המכנסיים שהוא רצה אז מביאים לפה את לוגאן או ביופורד ומסבירים לנו כמה שהם יעזרו לקבוצה ושהשכר שלהם לא קובע כלום

זה נכון, אבל תסבירי לי מה ההגיון להתעסק בשחקן כמו גיסט. הרי כאלה יש כמו זבל לא רק באירופה, גם בליגה שלנו, וגם טובים בהרבה ממנו...

מילא תגידי לי מכבי שמו לה למטרה להחזיר לכאן את ג'ורדן פארמר, אבל גיסט? זה מה שאנחנו רוצים לדבר עליו עד יוני??

גיסט הוא מסוג השחקנים שבלאט מחבב , שם נמצאת התשובה לשאלה שלך לדעתי , לא במקרה שרמאדיני מאצ'באן ונכון להיום גם פלאניניץ לא ממש פורחים תחתיו .

השאלה שלי היא למה אנחנו מתעסקים עם זה. אני בטוח שבלאט לא מתעסק עם זה עכשיו, וגם אם זה שם הגיוני בגלל סיבות כאלה או אחרות, עדיין לדעתי זה מאוד
מוקדם.

בכל מקרה, אני לא קונה את העניין הזה "בלאט אוהב". אם היה לו אפשרות להביא את קרסטיץ' או את פקוביץ',הוא לא היה מביא?
בנבחרת רוסיה שיחקו אצלו סשה קאון ומוזגוב הגדולים והכבדים.
הסנטרים היותר מצליחים ששיחקו תחתיו במכבי היו האפמן, ווייצ'יץ' וסופו - לא בדיוק שיא הקלילות והקפיציות...

זה נכון שבלאט אוהב שחקנים מסוגם של הנדריקס וג'יימס, אבל זה לא במקום סנטר גדול, חזק ואמיתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 פברואר 2013, 13:14

er79 כתב:
roy1000 כתב:
er79 כתב:עם כל הכבוד לבראון, והוא בהחלט נותן עונה מדהימה, אני מעדיף את פארגו. מכבי חייבת לנסות להביא אותו קודם כל. אם זה לא יילך, בראון הוא אופציה טובה, רק שבעונה הבאה הוא יקבל הצעות פי 4 יותר גבוהות מהשכר שלו כרגע, וזה מחוץ לתחום חצי מליון דולר הנדיבים שפדרמן יציע לו. מה שאומר שגם פארגו לא יבוא.

דיבורים על לנגפורד ופארגו הם לא ריאליים כרגע. תכוון יותר לשחקנים ברמה של היקמן.

הבעלים של מכבי מגיעים בקיץ לפרשת דרכים. הם צריכים להחליט אם הם ממשיכים לשקוע בבינוניות ולהיראות כמו לובליאנה, או שמשקיעים יותר/מוכרים את חלקם לבעלים חדש/מוסיפים עוד בעלים. אני מקווה שבקיץ יהיה שינוי, ואם לא - אני מאוד מקווה שיהיה חרם מינויים הקיץ. אם לא יבואו קליברים כמו פארגו ולנגפורד, אפשר לסגור את הבאסטה ולעבור להתמודד ביורוקאפ (גם אותו לא ניקח עם תקציב כזה).

אני לא ראיתי שום סממן שהבעלים של מכבי אכן מגיעים למקום הזה.
תשמע את הראיונות של כולם...
דני פדרמן אפילו טוען שאי אפשר להפיל את כל התיק על בלאט... כאילו שיש יותר משני אנשים שעושים את זה...

ההנהלה הזאת לא תברח מכאן כ"כ מהר. דייויד פדרמן כבר 40 שנה נמצא במועדון, גם רקנאטי נמצא שם המון זמן. הילדים נהנים ומבלים, הנכדים עושים סקאוטינג,
מכבי זה אפילו עסק רווחי או על גבול הרווחיות... למה להם לוותר על זה כ"כ מהר?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 16 פברואר 2013, 14:42

קצת קשה לקבוע בשלב הזה איך יראה התקציב בעונה הבאה .
סך הכל פדרמן לא מטומטם וככל שנתבזה יותר והביקורת בתקשורת תיהיה חדה יותר והעניין סביב מכבי ירד , כך גם ישתנה התפיסה של פדרמן....

לגבי המעומדים , גיסט אכן מתאים מבחינה מקצועית לתפיסה של בלאט אבל דיויד שם דגש חשוב על אישיות ופה גיסט נכשל . אישית אני מעדיף לעמדה 4 מחליף שחקן זול כמו קאלטיס מאשר את גיסט שהוא לא זול בכלל...

מה שהצחיק אותי זה שהוא אמר שמכבי לא מביאה שחקנים שבעים , פאפאס מוסר דש , וגם שאראס שאבא שלו מנסה לדחוף כל עונה גם כן...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 פברואר 2013, 14:54

פדרמן לא ישנה את הגישה שלו. מבחינתו מדובר בסך הכל בעונה אחת לא טובה.
שנה הבאה נראה שוב סגל בינוני, כשאם הוא יראה שתהיה לו בעיה עם המנויים, או עם זכויות השידור, הוא "יפציץ" ויביא את כספי כוכב העל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 16 פברואר 2013, 15:08

קלאטיס אולי זול אבל הוא גם הימור. הוא לא ממש הוכיח את עצמו ביורוליג ויכול להיות שהוא יראה כמו מדלי 2.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2013, 15:09

er79 כתב:הבעלים של מכבי מגיעים בקיץ לפרשת דרכים. הם צריכים להחליט אם הם ממשיכים לשקוע בבינוניות ולהיראות כמו לובליאנה, או שמשקיעים יותר/מוכרים את חלקם לבעלים חדש/מוסיפים עוד בעלים. אני מקווה שבקיץ יהיה שינוי, ואם לא - אני מאוד מקווה שיהיה חרם מינויים הקיץ. אם לא יבואו קליברים כמו פארגו ולנגפורד, אפשר לסגור את הבאסטה ולעבור להתמודד ביורוקאפ (גם אותו לא ניקח עם תקציב כזה).

אתה צריך להבין שאין לפדרמן אפשרות להביא כרגע כסף מהבית. לפחות לא סכומים משמעותיים.
פדרמן ג'וניור עדיין לא רק שנשמע יהיה ושבטחונו לא נפגע, אלא שהוא יהיר מתמיד. הוא עדיין מאמין בסיפור הזה של קבוצה בשקל וחצי שתגיע להצלבה ואולי תגנוב איזה פיינל פור. לא שום חרם מנויים ולא נפילה בזכויות השידור (שתגיע לא משנה מה יעשו) ישנו את דעתו. רק תהליך ארוך של כמה שנים שבסופו נוקיה יהיה חצי ריק בימי חמישי יפיל את האסימון. אנחנו עדיין רחוקים משם.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2013, 15:10

שחף כתב:קלאטיס אולי זול אבל הוא גם הימור. הוא לא ממש הוכיח את עצמו ביורוליג ויכול להיות שהוא יראה כמו מדלי 2.

אם הוא זול, הוא לא יכול להיות מדלי 2. במילא מחליף לעמדה 4 זה הזר הכי פחות משמעותי ולכן חבל לבזבז שם את הכסף של דני.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2013, 15:12

MTA2311 כתב:פדרמן לא ישנה את הגישה שלו. מבחינתו מדובר בסך הכל בעונה אחת לא טובה.
שנה הבאה נראה שוב סגל בינוני, כשאם הוא יראה שתהיה לו בעיה עם המנויים, או עם זכויות השידור, הוא "יפציץ" ויביא את כספי כוכב העל.

אתה מתכוון שהוא ידליף לעיתונים שיש מו"מ עם כספי ופארגו ולאנגפורד וגם עם לברון ג'יימס והאוהדים חייבים לרוץ לקנות מנוי (שמחירו חייב לעלות ב- 10% בכדי לכסות את ההוצאות) לפני שכולם יימכרו. בסופו של דבר נראה פה את היקמן (או שווה ערך) וסמית' (או שווה ערך) לעוד עונה.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 פברואר 2013, 15:16

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:פדרמן לא ישנה את הגישה שלו. מבחינתו מדובר בסך הכל בעונה אחת לא טובה.

אתה מתכוון שהוא ידליף לעיתונים שיש מו"מ עם כספי ופארגו ולאנגפורד וגם עם לברון ג'יימס והאוהדים חייבים לרוץ לקנות מנוי (שמחירו חייב לעלות ב- 10% בכדי לכסות את ההוצאות) לפני שכולם יימכרו. בסופו של דבר נראה פה את היקמן (או שווה ערך) וסמית' (או שווה ערך) לעוד עונה.

כל שנה הוא משתדל לעשות איזו החתמת גימיק.
לפני שנתיים זה היה סופו( למזלנו בלאט הצליח להוציא ממנו המון), שנה שעברה זה היה פאפאלוקאס והשנה זה היה פופס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2013, 15:18

MTA2311 כתב:כל שנה הוא משתדל לעשות איזו החתמת גימיק.
לפני שנתיים זה היה סופו( למזלנו בלאט הצליח להוציא ממנו המון), שנה שעברה זה היה פאפאלוקאס והשנה זה היה פופס.

פאפאלוקאס זה לא שחקן שמוכר לך מנויים. גימיק ב- 400 אלף...
פופס בסוף לא בא, שזה הגימיק האולטימטיבי, רק שהשנה פדרמן יצטרך גימיק הרבה יותר גדול. בקרוב נשמע על כל מיני שמות גדולים שאוטוטו נוחתים ובסוף אנחנו יודעים מה יקרה.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 פברואר 2013, 15:22

roy1000 כתב:

פופס בסוף לא בא, שזה הגימיק האולטימטיבי, רק שהשנה פדרמן יצטרך גימיק הרבה יותר גדול. בקרוב נשמע על כל מיני שמות גדולים שאוטוטו נוחתים ובסוף אנחנו יודעים מה יקרה.

"היינו קרובים להחתים את בורוסיס, אבל בגלל שהוא לא מתאים לפילוסופיה שלנו הוחלט בסופו של דבר להחתים את בראינט דאנסטון כגבוה המשמעותי שלנו"
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 פברואר 2013, 15:29

roy1000 כתב:

גם סופו ופופס לא השפיעו על מכירת המנויים. ההחתמות האלה נעשות בדרך כלל בסוף הקיץ, כשמתחילים לשמוע הדי ביקורת על עוד קיץ שהתנהל כמו שכונה.
זאת הטקטיקה, בנייה זולה+ החתמת גימיק כלשהו בסוף הקיץ.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 16 פברואר 2013, 15:38

roy1000 כתב:
er79 כתב:הבעלים של מכבי מגיעים בקיץ לפרשת דרכים. הם צריכים להחליט אם הם ממשיכים לשקוע בבינוניות ולהיראות כמו לובליאנה, או שמשקיעים יותר/מוכרים את חלקם לבעלים חדש/מוסיפים עוד בעלים. אני מקווה שבקיץ יהיה שינוי, ואם לא - אני מאוד מקווה שיהיה חרם מינויים הקיץ. אם לא יבואו קליברים כמו פארגו ולנגפורד, אפשר לסגור את הבאסטה ולעבור להתמודד ביורוקאפ (גם אותו לא ניקח עם תקציב כזה).

אתה צריך להבין שאין לפדרמן אפשרות להביא כרגע כסף מהבית. לפחות לא סכומים משמעותיים.
פדרמן ג'וניור עדיין לא רק שנשמע יהיה ושבטחונו לא נפגע, אלא שהוא יהיר מתמיד. הוא עדיין מאמין בסיפור הזה של קבוצה בשקל וחצי שתגיע להצלבה ואולי תגנוב איזה פיינל פור. לא שום חרם מנויים ולא נפילה בזכויות השידור (שתגיע לא משנה מה יעשו) ישנו את דעתו. רק תהליך ארוך של כמה שנים שבסופו נוקיה יהיה חצי ריק בימי חמישי יפיל את האסימון. אנחנו עדיין רחוקים משם.

ומה יביא לחצי אולם ריק אם לא חרם מנויים?
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2013, 15:45

LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:

"היינו קרובים להחתים את בורוסיס, אבל בגלל שהוא לא מתאים לפילוסופיה שלנו הוחלט בסופו של דבר להחתים את בראינט דאנסטון כגבוה המשמעותי שלנו"

משהו כזה. ניהלנו מגעים עם לברון ג'יימס, כמלו אנתוני ודווייט הווארד. היינו מאוד קרובים והצענו להם הצעות מאוד נדיבות של כחצי מליון דולר עונה, אבל קבוצות כמו מיאמי והניקס החליטו להשתגע השנה והרי כולנו יודעים שמכבי זו קבוצה אחראית שלא משגעת בסכומים חסרי פרופורציה.

אנחנו מעמידים סגל מצויין עם שחקנים לפני פריצה כמו קורטני פלס ודמונטס סטיט, והמטרה שלנו, כמו בכל עונה זה פיינל פור.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2013, 15:46

er79 כתב:
roy1000 כתב:

זה תהליך של כמה שנים. זה לא יקרה בין לילה.
roy1000

הודעהעל ידי Chen » 16 פברואר 2013, 17:36

קראתי איפשהו, לא זוכר איפה, שהקבוצה שהייתה הכי קרובה להחתים את פארגו באירופה היא דווקא באמברג, אם זה נכון, לא נראה לי שאמורה להיות לנו בעיה להחתים אותו בעונה הבאה... אבל כרגיל, ברגע שהשם שלו יעלה כמועמד הבעיות יתחילו לצוץ לבד.
וסתם שאלה שמעניינת אותי ,בהנחה ויש רכז כמו פארגו בעמדה 1 איזה שחקן לעמדה 2 ישתלב איתו טוב כמו שהיה עם פרקינס?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 פברואר 2013, 17:38

Chen כתב:קראתי איפשהו, לא זוכר איפה, שהקבוצה שהייתה הכי קרובה להחתים את פארגו באירופה היא דווקא באמברג, אם זה נכון, לא נראה לי שאמורה להיות לנו בעיה להחתים אותו בעונה הבאה... אבל כרגיל, ברגע שהשם שלו יעלה כמועמד הבעיות יתחילו לצוץ לבד.
וסתם שאלה שמעניינת אותי ,בהנחה ויש רכז כמו פארגו בעמדה 1 איזה שחקן לעמדה 2 ישתלב איתו טוב כמו שהיה עם פרקינס?

קלעי קלאסי, קרול :D
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Chen » 16 פברואר 2013, 17:56

אם קלעי טוב אז יש גם את Chris Douglas Roberts קלעי מצוין וגם חופשי בשוק.. אבל לא עדיף עוד שחקן הגנה טוב להגנת לחץ? אפשר להוריד את בוורלי מהרשימה, קיבל חוזה ביוסטון עד 2015 עם בייאוט של 600K.. איזה עוד שחקני הגנה טובים יש?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 פברואר 2013, 18:02

Chen כתב:אם קלעי טוב אז יש גם את Chris Douglas Roberts קלעי מצוין וגם חופשי בשוק.. אבל לא עדיף עוד שחקן הגנה טוב להגנת לחץ? אפשר להוריד את בוורלי מהרשימה, קיבל חוזה ביוסטון עד 2015 עם בייאוט של 600K.. איזה עוד שחקני הגנה טובים יש?

הוא מאוד נוטה לכיוון הפורוורד, יהיה מוגבל מדי ביחד עם סמית׳ לדעתי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 16 פברואר 2013, 18:17

roy1000 כתב:
er79 כתב:
roy1000 כתב:

זה תהליך של כמה שנים. זה לא יקרה בין לילה.

לא מסכים, לקהל יש יותר כח להצביע ברגליים ממה שאתה חושב. זה בהחלט אפשרי לקבל החלטה על חרם מנויים מהיום למחר, שתפעיל לחץ על הבעלים.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־22 אורחים