חנו'ש כתב:אני לוקחת קו אחורי של ג'קסון-לאנגפורד-אוחיון, עם הרבה מאוד חיוך....
לוקח קו אחורי כזה בכיף, אבל לצערי בעידן פדרמן הוא לא ריאלי ואפילו לא קרוב להיות כזה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אני לוקחת קו אחורי של ג'קסון-לאנגפורד-אוחיון, עם הרבה מאוד חיוך....
yzafrir כתב:חנו'ש כתב:אני לוקחת קו אחורי של ג'קסון-לאנגפורד-אוחיון, עם הרבה מאוד חיוך....
הייתי גם שמח לראות קוו אחרוי כזה אם כי מעדיף את פארגו על לאנגפורד בגלל שניהול המשחק שלו טוב יותר אפילו מעמדה 2 וגם אני די בטוח שהוא זול מלאנגפורד....
קודי כתב:בכתבה שהיתה אתמול ב"חדשות הספורט" אמר צביקה שרף כמה דברים נכונים:
1. הזרים שבאים למכבי לא חייבים להיות בחורים נחמדים אלא קודם כל שחקנים טובים שיודעים לתפקד תחת לחץ.2. דווין סמית' ושון ג'יימס - שני השחקנים הכי טובים של מכבי - לא מספיק טובים כדי להיות אפילו שחקני ספסל בקבוצות צמרת כמו צסק"א או ברצלונה. הפער בין מכבי לבין ארבע-חמש קבוצות הצמרת הוא עצום.
אדגר פו כתב:קודי כתב:בכתבה שהיתה אתמול ב"חדשות הספורט" אמר צביקה שרף כמה דברים נכונים:
1. הזרים שבאים למכבי לא חייבים להיות בחורים נחמדים אלא קודם כל שחקנים טובים שיודעים לתפקד תחת לחץ.2. דווין סמית' ושון ג'יימס - שני השחקנים הכי טובים של מכבי - לא מספיק טובים כדי להיות אפילו שחקני ספסל בקבוצות צמרת כמו צסק"א או ברצלונה. הפער בין מכבי לבין ארבע-חמש קבוצות הצמרת הוא עצום.
!!
מאה אחווז צודק, זה בדיוק מה שחשבתי וכתבתי אתמול כאן בהקשר של ארל וויליאמס והשחקנים הנחמדים אליבא בלאט וההנהלה החדשה.
חנו'ש כתב:אני חושבת שבעמדות שיש לנו כבר שחקנים טובים (עמדה 3 - סמית', עמדה 4 - אליהו, ועמדה 5 - ג'יימס), אפשר לחשוב על הימורים, מכיוון שבעמדות הגארדים אין לנו כלום, שם אין מקום להמר לדעתי.
והמחשבה של גרינוולד לגבי איוש עמדת הרכז באוחיון ומקל בלבד בכלל מעוררת בי חלחלה...
ולמה הוא חושב שבמידה וסמית' לא נשאר יש להפקיר את העמדה בידי לאנדסברג בלבד? הוא מחליף נהדר, אבל פה זה נגמר כרגע!!
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:אני חושבת שבעמדות שיש לנו כבר שחקנים טובים (עמדה 3 - סמית', עמדה 4 - אליהו, ועמדה 5 - ג'יימס), אפשר לחשוב על הימורים, מכיוון שבעמדות הגארדים אין לנו כלום, שם אין מקום להמר לדעתי.
והמחשבה של גרינוולד לגבי איוש עמדת הרכז באוחיון ומקל בלבד בכלל מעוררת בי חלחלה...
ולמה הוא חושב שבמידה וסמית' לא נשאר יש להפקיר את העמדה בידי לאנדסברג בלבד? הוא מחליף נהדר, אבל פה זה נגמר כרגע!!
סמית וליאור- נכון, אבל אני לא חושב שג'יימס יכול להיות סנטר ראשון בקבוצה עם שאיפות( בתקווה שאנחנו עדיין קבוצה כזאת).
לנדסברג הוא 2. זאת העמדה שהוא צריך לשחק בה.
felix_r כתב:מה עם הרכז סקוט מאצ'אדו מה D-ליג ? שווה משהו? לפני שנה הוביל את ה NCAA באסיסטים...
er79 כתב:ב"ידיעות" הבוקר שוב מוציאים את כספי מהבוידעם.
er79 כתב:ב"ידיעות" הבוקר שוב מוציאים את כספי מהבוידעם.
felix_r כתב:er79 כתב:ב"ידיעות" הבוקר שוב מוציאים את כספי מהבוידעם.
המספרים של כספי על הפנים.
אחרי שתי העונות הראשונות ב NBA הוא לא השתפר בכלום.
אני לא רואה קבוצות NBA רצות אחריו.
הגיע הזמן לחזור הביתה
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־15 אורחים