מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה

הודעהעל ידי קודי » 19 פברואר 2013, 13:10

חנו'ש כתב:אני לוקחת קו אחורי של ג'קסון-לאנגפורד-אוחיון, עם הרבה מאוד חיוך.... :grin

לוקח קו אחורי כזה בכיף, אבל לצערי בעידן פדרמן הוא לא ריאלי ואפילו לא קרוב להיות כזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 פברואר 2013, 13:13

yzafrir כתב:
חנו'ש כתב:אני לוקחת קו אחורי של ג'קסון-לאנגפורד-אוחיון, עם הרבה מאוד חיוך.... :grin

הייתי גם שמח לראות קוו אחרוי כזה אם כי מעדיף את פארגו על לאנגפורד בגלל שניהול המשחק שלו טוב יותר אפילו מעמדה 2 וגם אני די בטוח שהוא זול מלאנגפורד....

זורמת איתך בכיף, אבל הכל רק בפנטזיה.... של פדרמן כמובן.... :tongue3
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 19 פברואר 2013, 13:34

בכתבה שהיתה אתמול ב"חדשות הספורט" אמר צביקה שרף כמה דברים נכונים:
1. הזרים שבאים למכבי לא חייבים להיות בחורים נחמדים אלא קודם כל שחקנים טובים שיודעים לתפקד תחת לחץ.
2. דווין סמית' ושון ג'יימס - שני השחקנים הכי טובים של מכבי - לא מספיק טובים כדי להיות אפילו שחקני ספסל בקבוצות צמרת כמו צסק"א או ברצלונה. הפער בין מכבי לבין ארבע-חמש קבוצות הצמרת הוא עצום.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי אדגר פו » 19 פברואר 2013, 15:41

קודי כתב:בכתבה שהיתה אתמול ב"חדשות הספורט" אמר צביקה שרף כמה דברים נכונים:
1. הזרים שבאים למכבי לא חייבים להיות בחורים נחמדים אלא קודם כל שחקנים טובים שיודעים לתפקד תחת לחץ.2. דווין סמית' ושון ג'יימס - שני השחקנים הכי טובים של מכבי - לא מספיק טובים כדי להיות אפילו שחקני ספסל בקבוצות צמרת כמו צסק"א או ברצלונה. הפער בין מכבי לבין ארבע-חמש קבוצות הצמרת הוא עצום.

!!

מאה אחווז צודק, זה בדיוק מה שחשבתי וכתבתי אתמול כאן בהקשר של ארל וויליאמס והשחקנים הנחמדים אליבא בלאט וההנהלה החדשה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי קודי » 19 פברואר 2013, 16:01

אדגר פו כתב:
קודי כתב:בכתבה שהיתה אתמול ב"חדשות הספורט" אמר צביקה שרף כמה דברים נכונים:
1. הזרים שבאים למכבי לא חייבים להיות בחורים נחמדים אלא קודם כל שחקנים טובים שיודעים לתפקד תחת לחץ.2. דווין סמית' ושון ג'יימס - שני השחקנים הכי טובים של מכבי - לא מספיק טובים כדי להיות אפילו שחקני ספסל בקבוצות צמרת כמו צסק"א או ברצלונה. הפער בין מכבי לבין ארבע-חמש קבוצות הצמרת הוא עצום.

!!

מאה אחווז צודק, זה בדיוק מה שחשבתי וכתבתי אתמול כאן בהקשר של ארל וויליאמס והשחקנים הנחמדים אליבא בלאט וההנהלה החדשה.

גם קווין מגי לא היה בחור זהב, גם סופו בחור עם בעיות, האפמן לא הבחור הנחמד ביותר בסביבה, מקדונלד גם לא החבר הכי טוב, וגם שאראס לא בחור קל לניהול. הנקודה היא שיש כאן קבוצת כדורסל שצריכה להגיע להישגים ולא שבט צופים ולכן קודם כל הם צריכים להיות טובים בכדורסל.
קודי

הודעהעל ידי אדגר פו » 19 פברואר 2013, 16:10

גם מיקי ודורון היו אגו מאנייקים לא קטנים, אבל שחקני על. גם מוריס היה טיפוס לא פשוט, בוודאי סולומון וביינום.

השאלה הנשאלת האם בלאט הוא חלק מהקונספט הזה, או שהוא מוביל דרך. יש לי הרגשה שבלאט מעדיף אותם קודם כל שחקני הגנה וילדים טובים, כישרון התקפי אצלו ממוקם אולי נמוך יותר בסקאלה.
זה לא דבר מוכח והייתי רוצה לבחון את זה בתנאי מעבדה סטריליים, אבל זה נראה לי יותר ויותר בצורה הזאת והלוואי ואני טועה.

כמובן שלכסף יש כאן משמעות גדולה מאוד, אבל גם בתנאים של תקציב נמוך אפשר להמר יותר לכיוןן הכישרון מאשר ללכת על שטנץ מסויים שנראה לי שמכבי הולכת עליו בזמן האחרון.

סתם דוגמא - מרכוס פייזר. שחקן בעייתי עם כישרון אדיר שמכבי הימרה עליו בתקופת שרף , היום אני משוכנע שמכבי לא הייתה הולכת לכיוונו, ולא משנה כרגע שהוא נפצע לפני סוף העונה. זה סוג של שחקן שיכול לשנות איזון מול קבוצות עשירות יותר .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 פברואר 2013, 14:26

כואב לי לראות משחקים בגולד, איפה הימים שהייתה לנו חמישיה עם 4 סופרסטארים וישראלי טוב (טל של התקופה ההיא היה טוב מאליהו של היום). איפה הימים שקלענו כל משחק 100 נקודות? איפה הימים שהובלנו את היורוליג עם אחוזים מהקו? איפה הימים שהיינו אימת אירופה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Chen » 20 פברואר 2013, 20:15

לאחרונה אני מתחיל לחשוש שההדחה מהטופ 16 לא באמת תעזור לשנה הבאה.. מכבי מקבלת כאן אפשרות לבנות את הסגל לעונה הבאה כבר בפברואר ולחשוב מה עושים, אך יש לי הרגשה שהם יחכו שהעונה תיגמר,אנחנו נחתים על ההתחלה איזה פורוורד שהצלחתו מוטלת בספק, נחכה להלפרין חודשיים, נדבר על הארכות חוזה לשחקנים בינונים כמו סמית והיקמן, וכל המועמדים הטובים יברחו. יש לנו עכשיו זמן לגשש אצל שחקנים ולהגיע למצב שהחתמתם תהיה בתחילת עונת המלפפונים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי jol9 » 21 פברואר 2013, 16:01

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2618926

גרינוולד מוציאעוד כתבה נחמדה שמדברת על הרבה דברים שמדוברים כאן.

- בין השאר לטענתו אפשר לנסות להיפרד מליאור ומפניני ויחד עם הכסף שישתחרר ממדלי, להביא לכאן זר יקר ואת טיוס.
- כנ"ל לגבי עמדה 5, שם הכסף שהיה מיועד לשרמדיני, תומאס ופלאניניץ', יילך על שחקן אחד.
- בעמדה 2 הוא מציע להביא גארד אחד איכותי במקום היקמן ולוגאן ואת הלפרין לספסל
- בעמדה 3 הוא מציע להפקיד את העמדה בידיים של סמית' ולאנדסברג, ובמידה וסמית' עוזב, להקפיץ את לאנדסברג כיתה
בטענה שאפשר לחיות איתו כסמול מוביל
- בעמדה 1 הוא לא סגור על עצמו לגמרי, ומדבר על האופציה של אוחיון+ מקל, או במידה וסמית' עוזב להביא רכז זר לפני אוחיון

סה"כ אפשר להתווכח לכאן ולכאן, אבל הכיוון של סגל קצר עם לפחות שני חברה צעירים, ומעט זרים, הוא הכיוון הנכון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 פברואר 2013, 17:40

אני חושבת שבעמדות שיש לנו כבר שחקנים טובים (עמדה 3 - סמית', עמדה 4 - אליהו, ועמדה 5 - ג'יימס), אפשר לחשוב על הימורים, מכיוון שבעמדות הגארדים אין לנו כלום, שם אין מקום להמר לדעתי.
והמחשבה של גרינוולד לגבי איוש עמדת הרכז באוחיון ומקל בלבד בכלל מעוררת בי חלחלה...
ולמה הוא חושב שבמידה וסמית' לא נשאר יש להפקיר את העמדה בידי לאנדסברג בלבד? הוא מחליף נהדר, אבל פה זה נגמר כרגע!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 פברואר 2013, 17:47

חנו'ש כתב:אני חושבת שבעמדות שיש לנו כבר שחקנים טובים (עמדה 3 - סמית', עמדה 4 - אליהו, ועמדה 5 - ג'יימס), אפשר לחשוב על הימורים, מכיוון שבעמדות הגארדים אין לנו כלום, שם אין מקום להמר לדעתי.
והמחשבה של גרינוולד לגבי איוש עמדת הרכז באוחיון ומקל בלבד בכלל מעוררת בי חלחלה...
ולמה הוא חושב שבמידה וסמית' לא נשאר יש להפקיר את העמדה בידי לאנדסברג בלבד? הוא מחליף נהדר, אבל פה זה נגמר כרגע!!

סמית וליאור- נכון, אבל אני לא חושב שג'יימס יכול להיות סנטר ראשון בקבוצה עם שאיפות( בתקווה שאנחנו עדיין קבוצה כזאת).
לנדסברג הוא 2. זאת העמדה שהוא צריך לשחק בה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 פברואר 2013, 18:11

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:אני חושבת שבעמדות שיש לנו כבר שחקנים טובים (עמדה 3 - סמית', עמדה 4 - אליהו, ועמדה 5 - ג'יימס), אפשר לחשוב על הימורים, מכיוון שבעמדות הגארדים אין לנו כלום, שם אין מקום להמר לדעתי.

סמית וליאור- נכון, אבל אני לא חושב שג'יימס יכול להיות סנטר ראשון בקבוצה עם שאיפות( בתקווה שאנחנו עדיין קבוצה כזאת).
לנדסברג הוא 2. זאת העמדה שהוא צריך לשחק בה.

אפשר לחפש סנטר נוסף לג'יימס שישלים אותו באגרסיביות ועוד כמה דברים ושיהיה קצת יותר בוגר מפלאניניץ אבל לא חייב להיות כוכב גדול ולכן חא חייבים להשקיע סכום עתק שם.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 22 פברואר 2013, 12:04

מה עם הרכז סקוט מאצ'אדו מה D-ליג ? שווה משהו? לפני שנה הוביל את ה NCAA באסיסטים...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 פברואר 2013, 13:54

felix_r כתב:מה עם הרכז סקוט מאצ'אדו מה D-ליג ? שווה משהו? לפני שנה הוביל את ה NCAA באסיסטים...

חלש מאוד התקפית. עומאר קוק סטייל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 27 פברואר 2013, 09:01

ב"ידיעות" הבוקר שוב מוציאים את כספי מהבוידעם.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 27 פברואר 2013, 11:45

er79 כתב:ב"ידיעות" הבוקר שוב מוציאים את כספי מהבוידעם.

המספרים של כספי על הפנים.
אחרי שתי העונות הראשונות ב NBA הוא לא השתפר בכלום.
אני לא רואה קבוצות NBA רצות אחריו.
הגיע הזמן לחזור הביתה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 27 פברואר 2013, 11:46

הגיע הזמן לחזור הביתה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 פברואר 2013, 12:01

אין כמו עוד ישראלי overrated ן overpriced בשביל לרצות את האוהדים (ובמקרה שלו גם האגו מטורף). נשמע עליו עוד הרבה בקיץ.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קובי » 27 פברואר 2013, 13:09

felix_r כתב:

הגיע הזמן לחזור הביתה

אני מניח שהבעיה תהיה המחיר הגבוה שהוא ידרוש ולטעמי זה לא יהיה מוצדק.
למרות שאני תמיד מצדד ב"ישראלים הטובים למכבי", אני נוטה להסתייג במקרה של עמרי, בעיקר בגלל האופי ושלדעתי האישית הוא לא שווה כסף גדול ולא יקח אותנו צעד נוסף ביורוליג.
אני חושב שלעמדת הסמול, עדיף להשקיע את הכסף בזר סווינגמן מוכשר וטוב, יחד עם לאנדסברג.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 27 פברואר 2013, 13:40

הבעיה היחידה שלי עם כספי זה באמת האגו והאופי. ככדורסלן הייתי מאוד שמח לקבל אותו במכבי. הוא מביא סט יכולות נהדר
והוא משחק מצויין יחד עם ליאור.

אני מאמין שפדרמן יהיה מוכן לשים עליו מליון נקי. השאלה היא מה זה אומר לגבי סמית', ולגבי הזרים האחרים שצריכים להגיע.

בכל אופן, לא הייתי פוסל מהר כ"כ את כספי, כי אני לא בטוח כמה זרים מכבי תוכל להביא עם היכולות שלו, בסכומים האלה בערך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־4 אורחים