05 מרץ 2013, 23:19
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ללכת על האוצר זאת טעות לא פחות גדולה מבחינתו. יהיה כמעט בלתי אפשרי להצליח בתור שר האוצר תחת תנאים כאלה.
נוצר מצב שבו הוא מרגיש מחוייב לקחת את אחד משלושת התיקים הבכירים( 19 מנדטים, המפלגה השנייה בגודלה וכו')- הביטחון זה לא אופציה, האוצר זאת התאבדות ומה שנשאר זה תיק החוץ שביבי הבטיח לליברמן.
אני חושב שיהיה הרבה יותר חכם מבחינתו "להסתפק" בחינוך, שיכון ופנים.
מה זה התאבדות? מה הוא נכנס לפוליטיקה בשביל להסתובב בעולם וללכת לקבלות פנים של הקונסולים? איך ואיפה זה בדיוק מסתדר עם הדברים שהוא הבטיח?
מתי יהיה לו זמן לטפל בכל הדברים האזרחיים שהוא הבטיח לטפל בהם?
וממתי תיק האוצר זה התאבדות? בימינו אנו מדובר בתיק הכי חשוב שיש.
זה מראה על פחדנות ועל פוליטיקה ישנה של תכסיסים ותרגילים
06 מרץ 2013, 00:11
MTA2311 כתב:להיכנס למשרד האוצר, עם גירעון כזה, וכשאומרים שהמצב רק יחמיר, זאת התאבדות.
לא צריך להיות שר האוצר בשביל לטפל בדברים האזרחיים שהוא הבטיח לטפל בהם. אפשר לעשות את זה מהמשרדים שציינתי קודם.
06 מרץ 2013, 00:12
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ללכת על האוצר זאת טעות לא פחות גדולה מבחינתו. יהיה כמעט בלתי אפשרי להצליח בתור שר האוצר תחת תנאים כאלה.
נוצר מצב שבו הוא מרגיש מחוייב לקחת את אחד משלושת התיקים הבכירים( 19 מנדטים, המפלגה השנייה בגודלה וכו')- הביטחון זה לא אופציה, האוצר זאת התאבדות ומה שנשאר זה תיק החוץ שביבי הבטיח לליברמן.
אני חושב שיהיה הרבה יותר חכם מבחינתו "להסתפק" בחינוך, שיכון ופנים.
מה זה התאבדות? מה הוא נכנס לפוליטיקה בשביל להסתובב בעולם וללכת לקבלות פנים של הקונסולים? איך ואיפה זה בדיוק מסתדר עם הדברים שהוא הבטיח?
מתי יהיה לו זמן לטפל בכל הדברים האזרחיים שהוא הבטיח לטפל בהם?
וממתי תיק האוצר זה התאבדות? בימינו אנו מדובר בתיק הכי חשוב שיש.
זה מראה על פחדנות ועל פוליטיקה ישנה של תכסיסים ותרגילים
זה התאבדות בשבילו כי הוא הבטיח דברים והוא רוצה לקיים אותם אבל הוא לא יכול כרגע כשהוא לא בשילטון
הוא רוצה לקחת את תיק האוצר כשהוא יהיה ראש ממשלה
06 מרץ 2013, 00:18
06 מרץ 2013, 00:28
06 מרץ 2013, 00:39
06 מרץ 2013, 11:29
06 מרץ 2013, 11:54
06 מרץ 2013, 11:59
06 מרץ 2013, 12:18
MTA2311 כתב:למה לרדת רמה? קשה למצוא פרשנים פוליטיים מוצלחים.
ולעניין- שוב, אני בכלל לא בטוח שהאוצר יגרום לציבור להעריך אותו יותר עכשיו( אני הייתי מעריך אותו הרבה יותר, אם היה מוותר הפעם על אחד משלושת התיקים הבכירים) ואני בטוח שעוד שנה הציבור כבר יקרא להדחתו.
מבחינתו, אם זה או חוץ, או אוצר, אני יכול להבין את ההעדפה שלו. אבל זה ממש לא יוריד מכבודו לבחור בתיקים קטנים יותר, ולהוכיח את עצמו שם, לפני הבחירות הבאות
07 מרץ 2013, 19:15
07 מרץ 2013, 21:11
07 מרץ 2013, 21:19
jol9 כתב:נראה שהעניינים מתקרבים לסיום.
חייבים לציין שלפיד מצליח לצאת טוב מכל הסיפור הזה כי הוא מצליח כנראה לקרוא את המפה ולהבין שזה
לא מצטייר טוב.
אני מאמין שלפיד בסוף ייקח את האוצר או שיוותר על האוצר לבנט תמורת תיק אחר כמו משרד הפנים
או תמת מורחב.
בכל אופן נראה שתוך יום יומיים הכל כבר ייסגר
07 מרץ 2013, 21:39
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:נראה שהעניינים מתקרבים לסיום.
חייבים לציין שלפיד מצליח לצאת טוב מכל הסיפור הזה כי הוא מצליח כנראה לקרוא את המפה ולהבין שזה
לא מצטייר טוב.
אני מאמין שלפיד בסוף ייקח את האוצר או שיוותר על האוצר לבנט תמורת תיק אחר כמו משרד הפנים
או תמת מורחב.
אני מקווה שלפיד ייקח את משרד הפנים
בממשלה בלי חרדים ועם לפיד במשרד הפנים אפשר אשכרה לעשות שינוי(נישואים אזרחיים ANYONE?)
יודעים כבר מי לוקח את תיק הספורט?
07 מרץ 2013, 21:42
yiffy כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:נראה שהעניינים מתקרבים לסיום.
לא מצטייר טוב.
או תמת מורחב.
אני מקווה שלפיד ייקח את משרד הפנים
בממשלה בלי חרדים ועם לפיד במשרד הפנים אפשר אשכרה לעשות שינוי(נישואים אזרחיים ANYONE?)
יודעים כבר מי לוקח את תיק הספורט?
בטח עופר שלח ויואל רזבוזוב יהיו השר וסגנו.
08 מרץ 2013, 01:25
10 מרץ 2013, 11:25
10 מרץ 2013, 12:17
10 מרץ 2013, 12:43
קובי כתב:גם לי זה מאוד מפריע ! הדוגמא האישית קודם כל חייבת לבוא מנבחרי הציבור. עדיין, יותר מדיי שרים ויותר מדיי סגנים בהסכם המתגבש.
השר לענייני ירושלים והתפוצות, השר המקשר בין הממשלה לכנסת, השר להגנת העורף, השר לעניינים אסטרטגיים ומודיעין ועוד, שהיו יכולים להיות תחת קורת גג אחת של משרד אחר.
אותי מטרידה העובדה שמשרד השיכון נמצא בידי הבית היהודי (מסתמן שיהיה זה אורי אריאל). דיור בר השגה בהתנחלויות לא ממש מדבר אל הרוב. מקווה שאני טועה.
10 מרץ 2013, 12:46