המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:Allan Turing כתב:למה צריך לבחור בין לוגן להיקמן?
שניהם טובים, סביר שישתפרו בשנה השניה שלהם, ושווים את השכר שלהם בגדול.
למה שניהם לא יכולים להישאר?
בדקת את הגיל של שניהם?
בגיל הזה כבר לא משתפרים, במקרה הטוב נשארים באותה הרמה.
זה נכון במיוחד לגבי לוגאן, שהוא יהיה בן 31 השנה
שחף כתב:ג'יימס הוא שחקן הגנה מעולה וסנטר התקפי לא רע בכלל. אני חושב שהוא צריך לחלוק דקות עם מישהו כמו מאריץ' נניח שיש לו פוסט אפ, כי אתמול ראינו מה קורה מול קבוצה שסגרה את החדירות לסל וכשאין את הדבר הזה אז נשארים עם זריקות מהחצי של דווין סמית'. צריך איזשהו משחק פנימה- החוצה שלא קיים כל כך עם ג'יימס, כי הוא לא פיזי לתפוס עמדה מול כל מיני חבר'ה מאסיביים.
החציל האצטקי כתב:אני אגיד לך את האמת, פאוול נראה לי כמו אופציה סבירה וזולה לשחקן שיכול לתת לג'יימס מנוחה. הוא העלה המון מאסה מתחילת הקריירה ונראה כמו חמש לכל דבר.
הוא מתאים לשיטה של בלאט- הוא נע מהר מאוד על המגרש אבל שם גוף בהגנה ובהתקפה. יש לו פיקנרול, יש לו טרנ-אראונד ג'מפר, קליעה מחצי מרחק.
לא חייבים סופו, מאריץ' או וויוקאס שיעלו לנו מיליון דולר- בפועל, בלאט לא הולך להפוך אותם למוקד המשחק שלו, ולכן אין שום טעם בהבאה שלהם.
yellowaura כתב:http://www.youtube.com/watch?v=VQo9J5_dDnQ
http://www.mavsmoneyball.com/2013/3/9/4 ... ique-jones
דומיניק ג'ונס- קומבו גארד שסיכוי טוב שנראה אותו שנה הבאה באחת הקבוצות האירופאיות אחרי כישלון נ.ב.א. כמו שנכתב במכללות הוא התבסס על אתלטיות וחדירות,
בנ.ב.א הוא לא הצליח לחדור לסל מה שאפיין אותו בתיכונים אבל לדעתי באירופה הוא יהיה הרבה יותר מוצלח כי הוא יתמודד מול שחקנים פחות אתלטיים.
קומבו גארד- אתלטי, חזק פיזית בפלג גוף עליון, כדרור טוב, אוריינטציה של חדירה לסל. במקרה הטוב- וויל ביינום.
בכל מקרה זאת אופציה בעייתית אבל ריאלית ביותר.
LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:אני אגיד לך את האמת, פאוול נראה לי כמו אופציה סבירה וזולה לשחקן שיכול לתת לג'יימס מנוחה. הוא העלה המון מאסה מתחילת הקריירה ונראה כמו חמש לכל דבר.
הוא מתאים לשיטה של בלאט- הוא נע מהר מאוד על המגרש אבל שם גוף בהגנה ובהתקפה. יש לו פיקנרול, יש לו טרנ-אראונד ג'מפר, קליעה מחצי מרחק.
לא חייבים סופו, מאריץ' או וויוקאס שיעלו לנו מיליון דולר- בפועל, בלאט לא הולך להפוך אותם למוקד המשחק שלו, ולכן אין שום טעם בהבאה שלהם.
דווקא נראה שדייויד כן רוצה להפוך אותם למוקד המשחק.
אפילו הקבוצה של פ"פ ואיידסון שהייתה אחת הקבוצות שהכי רצות שיחקה המון על סופו, לא סתם בלאט התעקש על מאריץ', הוא רוצה לפתוח משחקים חזק בצבע ושחקן שסוחט עבירות מגבוהים ואז רק שההגנה של היריב מתעייפת להתחיל לרוץ. אני מבין את זה.
אני חושב שגו טו גאי מתחת לסל זה הכרחי, שחקן של מאסה עם פוסט.
gliuk כתב:לקבוצה ה זאת חסרים רק! 2 שחקנים: שאראס וטיוס
זאהוה!
לא צריך שום דבר מעבר לזה!
סילבר כתב:gliuk כתב:לקבוצה ה זאת חסרים רק! 2 שחקנים: שאראס וטיוס
זאהוה!
לא?
ומה על פאט קלאיטיס צריך להגיע במקום מדלי? ומה עם סנטר מאסיבי במקום פלניניץ שיעזוב לסוג של וילרבאן?
דווקא מתאים לי שאראס ל 15 דק' במקום רוט וטיוס במקום תומאס.
Allan Turing כתב:סילבר כתב:gliuk כתב:לקבוצה ה זאת חסרים רק! 2 שחקנים: שאראס וטיוס
זאהוה!
לא?
ומה על פאט קלאיטיס צריך להגיע במקום מדלי? ומה עם סנטר מאסיבי במקום פלניניץ שיעזוב לסוג של וילרבאן?
דווקא מתאים לי שאראס ל 15 דק' במקום רוט וטיוס במקום תומאס.
מסכים עם בקונספט, לא עם הפרטים. חסרים שני שחקנים: פול דיוויס ובו מקאלב.
Allan Turing כתב:צפריר, אם הוא לא היה נראה ככה לא היה ריאלי לרצות אותו, כי הוא היה עולה המון.
דווקא עכשיו נכון להביא אותו (קונים מניה כשהיא נסחרת מתחת לשוויה הריאלי נכון?)
yzafrir כתב:ושוב כמו בעונה שעברה חמישה משחקים גורמים לאנשים לחשוב שהסגל הזה שווה משהו וראוי להמשכיות...שנה שעברה זה קרה בהצלבה שהרבה הכתירו את אוחיון לרכז הבא של אירופה ועכשיו זה קורה עם היקמן ולוגן....
בתור אחד שטען בתחילת העונה שאני מעדיף לוגאן ב0.5K ולא את לאנגפורד ב-1.5K אז אני יכול לומר שאומנם בתמורה למחיר הוא אכן שווה את הכסף אבל באופן כללי אילו שחקנים ( גם היקמן) שלא יובילו אותנו מספיק רחוק ובטח שלא לאורך זמן .
העונה יש למכבי הרבה מזל (בהגרלת הבתים ) ופחות שכל . המזל הכי גדול זה ששחקנים נימצאים עכשיו בשיא הכושר שלהם , השאלה כמה זמן זה יחזיק וכמה רחוק זה יביא אותנו העונה .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־18 אורחים