מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 מרץ 2013, 19:29

וזה לא שאתמול שיחקנו מול קבוצה עם קאדר גבוהים מרשים במיוחד.
ג'יימס הוא סנטר מצויין ל20 דקות. לדקות שהוא לא משחק, צריך למצוא שחקן שישלים אותו. פיזי עם משחק פוסט אפ טוב. אם אין כאלה, אז לפחות שחקן עם גוף גדול.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 23 מרץ 2013, 19:33

felix_r כתב:
Allan Turing כתב:למה צריך לבחור בין לוגן להיקמן?
שניהם טובים, סביר שישתפרו בשנה השניה שלהם, ושווים את השכר שלהם בגדול.
למה שניהם לא יכולים להישאר?

בדקת את הגיל של שניהם?
בגיל הזה כבר לא משתפרים, במקרה הטוב נשארים באותה הרמה.
זה נכון במיוחד לגבי לוגאן, שהוא יהיה בן 31 השנה

לא עניין הגיל, זה ההתאמה לקבוצה שתשתפר, הוא מבין יותר מה רוצים ממנו ומה התפקיד שלו בדיוק.
אני חושב שהוא בדיוק השחקן למכבי. סקורר אדיר, קרח בוורידים, ובמחיר שאפילו דני שובבני מוכן לשלם.
רוצים את לנג'? סבבה. לא אל חשבון לוגן, ולא על חשבון היקמן.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי NY boy » 23 מרץ 2013, 19:41

שחף כתב:ג'יימס הוא שחקן הגנה מעולה וסנטר התקפי לא רע בכלל. אני חושב שהוא צריך לחלוק דקות עם מישהו כמו מאריץ' נניח שיש לו פוסט אפ, כי אתמול ראינו מה קורה מול קבוצה שסגרה את החדירות לסל וכשאין את הדבר הזה אז נשארים עם זריקות מהחצי של דווין סמית'. צריך איזשהו משחק פנימה- החוצה שלא קיים כל כך עם ג'יימס, כי הוא לא פיזי לתפוס עמדה מול כל מיני חבר'ה מאסיביים.

סופו! כמה חבל. שילוב מושלם. לדעתי אם במכבי היו מעריכים ומאמינים שג'יימס יתפתח למה שהוא עשה העונה היו משאירים את סופו. קו קידמי של ג'יימס, כשסופו המחליף שלו (או להפך, לא ממש משנה, גם ככה ג'יימס שחקן של 23-24 דקות וסופו של 15-20 דקות) היה יכול להיות קלאסי ואדיר. כשמביאים איזה טיוס שכזה כגיבוי לפציעות או בעיות אחרות (טיוס יכול גם לשחק עם ג'יימס ביחד 10 דקות בהרכב הגנתי וריבאונד מצוין).
NY boy

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 מרץ 2013, 20:03

אני אגיד לך את האמת, פאוול נראה לי כמו אופציה סבירה וזולה לשחקן שיכול לתת לג'יימס מנוחה. הוא העלה המון מאסה מתחילת הקריירה ונראה כמו חמש לכל דבר.
הוא מתאים לשיטה של בלאט- הוא נע מהר מאוד על המגרש אבל שם גוף בהגנה ובהתקפה. יש לו פיקנרול, יש לו טרנ-אראונד ג'מפר, קליעה מחצי מרחק.

לא חייבים סופו, מאריץ' או וויוקאס שיעלו לנו מיליון דולר- בפועל, בלאט לא הולך להפוך אותם למוקד המשחק שלו, ולכן אין שום טעם בהבאה שלהם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 מרץ 2013, 20:07

החציל האצטקי כתב:אני אגיד לך את האמת, פאוול נראה לי כמו אופציה סבירה וזולה לשחקן שיכול לתת לג'יימס מנוחה. הוא העלה המון מאסה מתחילת הקריירה ונראה כמו חמש לכל דבר.
הוא מתאים לשיטה של בלאט- הוא נע מהר מאוד על המגרש אבל שם גוף בהגנה ובהתקפה. יש לו פיקנרול, יש לו טרנ-אראונד ג'מפר, קליעה מחצי מרחק.

לא חייבים סופו, מאריץ' או וויוקאס שיעלו לנו מיליון דולר- בפועל, בלאט לא הולך להפוך אותם למוקד המשחק שלו, ולכן אין שום טעם בהבאה שלהם.

דווקא נראה שדייויד כן רוצה להפוך אותם למוקד המשחק.
אפילו הקבוצה של פ"פ ואיידסון שהייתה אחת הקבוצות שהכי רצות שיחקה המון על סופו, לא סתם בלאט התעקש על מאריץ', הוא רוצה לפתוח משחקים חזק בצבע ושחקן שסוחט עבירות מגבוהים ואז רק שההגנה של היריב מתעייפת להתחיל לרוץ. אני מבין את זה.
אני חושב שגו טו גאי מתחת לסל זה הכרחי, שחקן של מאסה עם פוסט.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Chen » 23 מרץ 2013, 22:33

yellowaura כתב:http://www.youtube.com/watch?v=VQo9J5_dDnQ
http://www.mavsmoneyball.com/2013/3/9/4 ... ique-jones
דומיניק ג'ונס- קומבו גארד שסיכוי טוב שנראה אותו שנה הבאה באחת הקבוצות האירופאיות אחרי כישלון נ.ב.א. כמו שנכתב במכללות הוא התבסס על אתלטיות וחדירות,
בנ.ב.א הוא לא הצליח לחדור לסל מה שאפיין אותו בתיכונים אבל לדעתי באירופה הוא יהיה הרבה יותר מוצלח כי הוא יתמודד מול שחקנים פחות אתלטיים.
קומבו גארד- אתלטי, חזק פיזית בפלג גוף עליון, כדרור טוב, אוריינטציה של חדירה לסל. במקרה הטוב- וויל ביינום.

בכל מקרה זאת אופציה בעייתית אבל ריאלית ביותר.

שחקן מעניין מאוד אבל מה הסיכוי שמכבי ישמו דווקא עליו עין?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Assaf M » 24 מרץ 2013, 01:39

אל תתכננו שום דבר-עד שלא תסתיים העונה הנוכחית, שעם קצב ההפתעות שלה מכבי עלולה להניף גביע, שום דבר לא מתרחש. היקמן ולוגאן בכושר מצויין שעוד עלול להשאיר כאן את שניהם למרות שסביר להניח שרק אחד ישאר ואליו יצוות גארד ברמה גבוהה קרי לנגפורד.
Assaf M

הודעהעל ידי NY boy » 24 מרץ 2013, 02:13

יש פה יותר מידי הפרזה וציפויות לביזבוז כספי. בהנחה והתקציב לא יגדל (מה שההנהלה משדרת כל הזמן) צריך לקחת בחשבון שסמית, ג'יימס, היקמן הולכים לעלות יותר בשנה הבאה (חלק הרבה יותר). טיוס זה החתמה של ישראלי שיעלה עוד משהו כמו 700-800 אלף דולר ברוטו (שזה המחיר של שארמדיני). יוגב יותר יקר. פניני ואליהו לא הולכים לשם מקום עם החוזים שלהם. אל זה אנשים פה רוצים להוסיף 2 שחקנים של מיליון דולר? זה לא יקרה. אם יגיע מישהו כמו לאנגפורד במקום לוגן זה אומר שנצטרך להסתפק בגבוה בסדר גודל כספי קטן יותר והימור מסויים. אם יגיע גבוה במיליון דולר זה אומר שנצטרך להסתפק בגארד פחות טוב. מישהו רואה את ההנהלה באמת משדרגת את החוזים של סמית, היקמן, יוגב, ג'יימס, מחתימה את טיוס ובנוסף מביאה עוד 2 שחקנים של מיליון דולר? אני לא.
NY boy

הודעהעל ידי Asf » 24 מרץ 2013, 02:46

אם אומרים לי לבחור בין רכז מהרמה הגבוהה באירופה לבין לאנגפורד ברור שאני מעדיף רכז, אבל בהתחשב באיך שהדברים מתנהלים בשנים האחרונות אצלנו, אני מעדיף לאנגפורד אחד ביד מאשר 2 פארגו על העץ.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי gliuk » 24 מרץ 2013, 06:07

לקבוצה ה זאת חסרים רק! 2 שחקנים: שאראס וטיוס

זאהוה!

לא צריך שום דבר מעבר לזה!
gliuk

הודעהעל ידי סילבר » 24 מרץ 2013, 10:03

LIAV10 כתב:
החציל האצטקי כתב:אני אגיד לך את האמת, פאוול נראה לי כמו אופציה סבירה וזולה לשחקן שיכול לתת לג'יימס מנוחה. הוא העלה המון מאסה מתחילת הקריירה ונראה כמו חמש לכל דבר.

דווקא נראה שדייויד כן רוצה להפוך אותם למוקד המשחק.
אפילו הקבוצה של פ"פ ואיידסון שהייתה אחת הקבוצות שהכי רצות שיחקה המון על סופו, לא סתם בלאט התעקש על מאריץ', הוא רוצה לפתוח משחקים חזק בצבע ושחקן שסוחט עבירות מגבוהים ואז רק שההגנה של היריב מתעייפת להתחיל לרוץ. אני מבין את זה.
אני חושב שגו טו גאי מתחת לסל זה הכרחי, שחקן של מאסה עם פוסט.

צודק, אך הכרחי שידע למסור ברמה של ניקולה או יכולת מסירה שאליהו פיתח. גיימס וסופו לא יודעים למסור כשמבצעים עליהם דאבל-אפ ואצל סופו זה הביא לאין סוף איבודים.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי סילבר » 24 מרץ 2013, 10:08

gliuk כתב:לקבוצה ה זאת חסרים רק! 2 שחקנים: שאראס וטיוס

זאהוה!

לא?
ומה על פאט קלאיטיס צריך להגיע במקום מדלי? ומה עם סנטר מאסיבי במקום פלניניץ שיעזוב לסוג של וילרבאן?

דווקא מתאים לי שאראס ל 15 דק' במקום רוט וטיוס במקום תומאס.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי Allan Turing » 24 מרץ 2013, 10:30

סילבר כתב:

זאהוה!

לא?
ומה על פאט קלאיטיס צריך להגיע במקום מדלי? ומה עם סנטר מאסיבי במקום פלניניץ שיעזוב לסוג של וילרבאן?

מסכים עם בקונספט, לא עם הפרטים. חסרים שני שחקנים: פול דיוויס ובו מקאלב.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי yzafrir » 24 מרץ 2013, 12:14

ושוב כמו בעונה שעברה חמישה משחקים גורמים לאנשים לחשוב שהסגל הזה שווה משהו וראוי להמשכיות...שנה שעברה זה קרה בהצלבה שהרבה הכתירו את אוחיון לרכז הבא של אירופה ועכשיו זה קורה עם היקמן ולוגן....
בתור אחד שטען בתחילת העונה שאני מעדיף לוגאן ב0.5K ולא את לאנגפורד ב-1.5K אז אני יכול לומר שאומנם בתמורה למחיר הוא אכן שווה את הכסף אבל באופן כללי אילו שחקנים ( גם היקמן) שלא יובילו אותנו מספיק רחוק ובטח שלא לאורך זמן .
העונה יש למכבי הרבה מזל (בהגרלת הבתים ) ופחות שכל . המזל הכי גדול זה ששחקנים נימצאים עכשיו בשיא הכושר שלהם , השאלה כמה זמן זה יחזיק וכמה רחוק זה יביא אותנו העונה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 24 מרץ 2013, 12:30

Allan Turing כתב:
סילבר כתב:

זאהוה!

לא?

מסכים עם בקונספט, לא עם הפרטים. חסרים שני שחקנים: פול דיוויס ובו מקאלב.

בו מקלאב? בחוזה בטורקיה ולא בראדאר של משפחת 2 מליון דולר ומטה. הוא באלפיון העליון, חביבי. פארגו, שטוב יותר ממנו, אמור להיות זול יותר.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 24 מרץ 2013, 12:59

ראיתי את המשחק האחרון של פנר' ואני חייב לומר שבחיים לא ראיתי את מקאלב כלכך כבוי . הוא משחק בלי חשק בכלל ומזלזל בהגנה ולא מחייך בכלל . הוא פשוט גמור שם .
לא יודע אם ישחררו אותו או לא אבל הוא יצטרך שיקום מנטאלי רציני אחרי העונה הזאת ואני לא בטוח שהייתי רוצה שיעשה את זה במכבי....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Allan Turing » 24 מרץ 2013, 13:31

צפריר, אם הוא לא היה נראה ככה לא היה ריאלי לרצות אותו, כי הוא היה עולה המון.
דווקא עכשיו נכון להביא אותו (קונים מניה כשהיא נסחרת מתחת לשוויה הריאלי נכון?)
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 מרץ 2013, 13:47

מתוך הטוויטר של פיק
Read reports that Keith Langford reached out to Maccabi. In our rhetoric, Langford said he hasn't spoken to ANY Tel Aviv officials.

לא אומרת שזה נכון, מביאה עוד אינפורמציה

אני אישית לא האמנתי לידיעה כשהיא פורסמה ומצד שני הייתי לי ברור שתגיע הכחשה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 24 מרץ 2013, 15:23

Allan Turing כתב:צפריר, אם הוא לא היה נראה ככה לא היה ריאלי לרצות אותו, כי הוא היה עולה המון.
דווקא עכשיו נכון להביא אותו (קונים מניה כשהיא נסחרת מתחת לשוויה הריאלי נכון?)

אני לא אומר שלא , אני פשוט לא בטוח בזה עדיין...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 מרץ 2013, 16:57

yzafrir כתב:ושוב כמו בעונה שעברה חמישה משחקים גורמים לאנשים לחשוב שהסגל הזה שווה משהו וראוי להמשכיות...שנה שעברה זה קרה בהצלבה שהרבה הכתירו את אוחיון לרכז הבא של אירופה ועכשיו זה קורה עם היקמן ולוגן....
בתור אחד שטען בתחילת העונה שאני מעדיף לוגאן ב0.5K ולא את לאנגפורד ב-1.5K אז אני יכול לומר שאומנם בתמורה למחיר הוא אכן שווה את הכסף אבל באופן כללי אילו שחקנים ( גם היקמן) שלא יובילו אותנו מספיק רחוק ובטח שלא לאורך זמן .
העונה יש למכבי הרבה מזל (בהגרלת הבתים ) ופחות שכל . המזל הכי גדול זה ששחקנים נימצאים עכשיו בשיא הכושר שלהם , השאלה כמה זמן זה יחזיק וכמה רחוק זה יביא אותנו העונה .

מסכימה לחלוטין.
אני שמחה שמכבי מנצחת ושהעונה לא עומדת להיגמר בעוד שבועיים.
אבל מכאן ועד לרצות להמשכיות מאחד הסגלים החלשים של מכבי בשנים האחרונות??
כדי שעוד עונה נדפוק את הראש בקיר אחרי עוד מתפרצת אבודה של היקמן??
לא תודה!! :beee
הרעיון של מכבי זה תמיד לשאוף ליותר מבינוניות שאיכשהו מוציאה מים מהסלע.
אולי ההנהלה שלנו השתנתה והפכה לבעלת אופי אדום ולוזרי, זה לא אומר שגם האוהדים צריכים להיגרר אחרי זה!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, גל גל ו־23 אורחים