המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:לא סתם הכינוי שלו באיטליה היה "הפרופסור".
פשוט שחקן קלאסה, התרומה שלו למשחק מדהימה.
בגיל 30 הוא עשה סוף סוף את קפיצת המדרגה והפך משחקן יורוקאפ טוב לשחקן יורוליג מהשורה הראשונה באירופה.
EulGam05 כתב:איך שגלגל מסתובב לו...
viewtopic.php?f=2&t=886
בכל אופן, אחלה שחקן ובדומה ללא מעט שחקנים בשנים האחרונות (פרקינס, איידסון, הנדריקס, ג'יימס) נותן עונה שניה הרבה יותר טובה מהעונה הראשונה. אולי מוסר ההשכל מכל הסיפורים האלה הוא ששווה לגלות קצת סבלנות כלפי שחקנים ולא למהר לשלוח אותם הבייתה אחרי חודשים בטענה שהם טפשים, לא אטרקטיביים מספיק או לא מסוגלים לתרום שום דבר ביורוליג.
EulGam05 כתב:איך שגלגל מסתובב לו...
viewtopic.php?f=2&t=886
בכל אופן, אחלה שחקן ובדומה ללא מעט שחקנים בשנים האחרונות (פרקינס, איידסון, הנדריקס, ג'יימס) נותן עונה שניה הרבה יותר טובה מהעונה הראשונה. אולי מוסר ההשכל מכל הסיפורים האלה הוא ששווה לגלות קצת סבלנות כלפי שחקנים ולא למהר לשלוח אותם הבייתה אחרי חודשים בטענה שהם טפשים, לא אטרקטיביים מספיק או לא מסוגלים לתרום שום דבר ביורוליג.
jol9 כתב:הגלגל בהחלט מסתובב אבל כל מה שנאמר אז היה נכון לחלוטין.
סמית' שדרג את המשחק שלו בצורה מדהימה בשנה וקצת שעברו מאז נפתח השרשור ההוא.
חנו'ש כתב:האמת שאני עדיין לא מסכימה עם הכינוי "הפרופסור" שהודבק לו.
הוא שחקן נהדר ואני מתה עליו ומאוד רוצה שיישאר כאן בהמשך, אבל חוכמת משחק היא לא אחת התכונות הבולטות שמאפיינות אותו (לא כמו שזה אפיין למשל את איידסון).
יש המון תכונות נהדרות שאפשר להגיד עליו ובאמת שלא חסר לו הרבה, אבל "פרופסור" זה לצערי לא אחד מהם.
"מנהיג שקט", "רוצח הגנתי", "קלעי בחסד" ועוד - זה בהחלט הרבה יותר מתאים לו....
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:האמת שאני עדיין לא מסכימה עם הכינוי "הפרופסור" שהודבק לו.
הוא שחקן נהדר ואני מתה עליו ומאוד רוצה שיישאר כאן בהמשך, אבל חוכמת משחק היא לא אחת התכונות הבולטות שמאפיינות אותו (לא כמו שזה אפיין למשל את איידסון).
יש המון תכונות נהדרות שאפשר להגיד עליו ובאמת שלא חסר לו הרבה, אבל "פרופסור" זה לצערי לא אחד מהם.
מסכים.
כשהביאו אותו, דיברו על עוד מנהל משחק, כמו אידסון. אין ספק שיש לו אינטיליגנציית משחק גבוהה, אבל הכינוי פרופסור לא בדיוק מתאים לו.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:האמת שאני עדיין לא מסכימה עם הכינוי "הפרופסור" שהודבק לו.
מסכים.
כשהביאו אותו, דיברו על עוד מנהל משחק, כמו אידסון. אין ספק שיש לו אינטיליגנציית משחק גבוהה, אבל הכינוי פרופסור לא בדיוק מתאים לו.
אני לא יודעת למי אתה מתכוון כשאתה אומר ''דיברו על עוד מנהל משחק, כמו אידסון'' אבל מאנשי מכבי זה מעולם לא יצא המשפט הזה
גודס אמר ''אידסון יש רק אחד ובגלל זה הוא בברצלונה''
אם אתה מתכוון לכל מיני אתרי אינטרנט אז אני כבר חשבתי שלמדת שרוב הפעמים הפורום הזה יותר חכם ויותר מבין מ''עיתונאים'' כאלה ואחרים
זה שמכרו לכם מנהל משחק ואתם קניתם זה לא אשמתו של סמית', לא בגלל זה הוא קיבל את הכינוי הזה והוא הסביר כבר כמה פעמים למה המאמן שלו התחיל לקרוא לו ככה אבל מעולם זה לא היה בגלל ניהול משחק
or163 כתב:jol9 כתב:הגלגל בהחלט מסתובב אבל כל מה שנאמר אז היה נכון לחלוטין.
סמית' שדרג את המשחק שלו בצורה מדהימה בשנה וקצת שעברו מאז נפתח השרשור ההוא.
אמנם הוא שדרג את המשחק שלו אך לא בהרבה, כי תמיד היו לו את היכולות האלו,
אני חושב שההבדל הגדול הוא שסמית' שינה פאזה במשחק שלו,
סמית' של אז היה בולט בעיקר בפן ההגנתי ובהתקפה הוא פשוט לא היה לוקח על עצמו את המשחק והיה זורק ממש מעט זריקות יחסית לסמית' של השנה שמחפש יותר את הסל ולוקח על עצמו את המשחק כשהמשחק של מכבי נתקע וכך גם מבליט את היכולות ההתקפיות שלו.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:האמת שאני עדיין לא מסכימה עם הכינוי "הפרופסור" שהודבק לו.
מסכים.
אני לא יודעת למי אתה מתכוון כשאתה אומר ''דיברו על עוד מנהל משחק, כמו אידסון'' אבל מאנשי מכבי זה מעולם לא יצא המשפט הזה
גודס אמר ''אידסון יש רק אחד ובגלל זה הוא בברצלונה''
אם אתה מתכוון לכל מיני אתרי אינטרנט אז אני כבר חשבתי שלמדת שרוב הפעמים הפורום הזה יותר חכם ויותר מבין מ''עיתונאים'' כאלה ואחרים
זה שמכרו לכם מנהל משחק ואתם קניתם זה לא אשמתו של סמית', לא בגלל זה הוא קיבל את הכינוי הזה והוא הסביר כבר כמה פעמים למה המאמן שלו התחיל לקרוא לו ככה אבל מעולם זה לא היה בגלל ניהול משחק
גם בפורום הזה דיברו על שלוש עם יכולת מסירה. כששומעים את הכינוי "פרופסור", אין הרבה אופציות. שחקן שקולע טוב מבחוץ, וששומר מצויין ושלוקח ריבאונד מצויין, הוא לא פרופסור.
ובגלל שעיצבנת אותי:"מוסר? כן. אולי בסטטיסטיקה זה לא נראה,אבל הוא מוסר את הכדור נהדר ואם בלאט יצליח להנחיל עוד פעם שיטה קבוצתית אז יהיה לנו יופי של מוסר בעמדה 3 שגם יכול לקלוע אם יש לו הזדמנות". ציטוט שלך מפורום אחר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים