מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

הודעהעל ידי Allan Turing » 24 מרץ 2013, 22:32

yzafrir כתב:
Allan Turing כתב:צפריר, אם הוא לא היה נראה ככה לא היה ריאלי לרצות אותו, כי הוא היה עולה המון.
דווקא עכשיו נכון להביא אותו (קונים מניה כשהיא נסחרת מתחת לשוויה הריאלי נכון?)

אני לא אומר שלא , אני פשוט לא בטוח בזה עדיין...

אין לנו את הפרבילגיה להיות בטוחים.. אני חושב שהוא עדיין שחקן מצוין. מהיר, מוסר מצויין, וכשהוא מחובר - חיית משחק.
הייתי מת לארות אותו נוחת כאן.

ועוד משהו, תראה מה בלאט עשה עם שחקנים כמו היקמן, פארגו, אידסון (שאנחנו רואים שהוא טוב בעיקר למכבי).
רק תחשוב מה יקרה עם מקאלב.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2013, 22:42

בואו רק נסגור מראש, שמי שלא רוצה את לנגפורד כי הוא סוליסט גם לא יציע להביא את מקאלב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 24 מרץ 2013, 22:50

MTA2311 כתב:בואו רק נסגור מראש, שמי שלא רוצה את לנגפורד כי הוא סוליסט גם לא יציע להביא את מקאלב.

ולי היה נדמה שיש לו סביב החמישה אסיסטים בערב.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2013, 22:54

ולאנדרסון היו 2.5.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מרץ 2013, 23:00

MTA2311 כתב:ולאנדרסון היו 2.5.

גם למק'אלב האמת יש 2.5
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2013, 23:05

LIAV10 כתב:

גם למק'אלב האמת יש 2.5

רכז גדול הוא לא היה, וגם לא יהיה. יש לו יכולת אישית טובה והוא מדהים במגרש הפתוח.
זה קצת מוזר לבטל את לנגפורד כי הוא לא שחקן קבוצתי, ואז לרצות להביא את מקאלב שהוא עוד רכז.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 מרץ 2013, 23:33

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:

גם למק'אלב האמת יש 2.5

רכז גדול הוא לא היה, וגם לא יהיה. יש לו יכולת אישית טובה והוא מדהים במגרש הפתוח.
זה קצת מוזר לבטל את לנגפורד כי הוא לא שחקן קבוצתי, ואז לרצות להביא את מקאלב שהוא עוד רכז.

את מקאלב אני עוד יכולה להבין.
בכל זאת מדובר בבחור שהוביל קבוצה לא מוכשרת במיוחד לפיינל פור, וגם הביא הישג נאה עם נבחרת הנגרים של מקדוניה + עונות יפות בסיינה.
אבל בובי בראון?? זה כבר עלוב....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Allan Turing » 25 מרץ 2013, 09:33

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:

גם למק'אלב האמת יש 2.5

את מקאלב אני עוד יכולה להבין.
בכל זאת מדובר בבחור שהוביל קבוצה לא מוכשרת במיוחד לפיינל פור, וגם הביא הישג נאה עם נבחרת הנגרים של מקדוניה + עונות יפות בסיינה.
אבל בובי בראון?? זה כבר עלוב....

מבין אותך, אבל היקמן היה הרבה פחות מבטיח מבראון לפני שהוא הגיע..
מכבי היא לדעתי המועדון עם ההתנהלות המקצועית ביותר באירופה, עם המאמן שמקדם שחקנים (אמרקאים לפחות) בצורה קונססטנטית, שנה אחרי שנה.
אם בובוי בראון יגיע לכאן, הוא עשוי לההפך לרכז אדיר.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 מרץ 2013, 13:47

ולא ראיתי שהיקמן גידל מוח והפך לרכז מאז שהגיע לפה, אז למה שזה יקרה לבראון??

ואל תצחיק אותי לגבי הניהול המקצועי. לתת לילד שלך קבוצה להשתעשע בה בלי שיש לילד שום ניסיון, אלא רק מזל שהוא נולד לאבא הנכון, זה לא מקצועי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 25 מרץ 2013, 14:13

MTA2311 כתב:בואו רק נסגור מראש, שמי שלא רוצה את לנגפורד כי הוא סוליסט גם לא יציע להביא את מקאלב.

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 26 מרץ 2013, 19:45

חנו'ש כתב:ולא ראיתי שהיקמן גידל מוח והפך לרכז מאז שהגיע לפה, אז למה שזה יקרה לבראון??

ואל תצחיק אותי לגבי הניהול המקצועי. לתת לילד שלך קבוצה להשתעשע בה בלי שיש לילד שום ניסיון, אלא רק מזל שהוא נולד לאבא הנכון, זה לא מקצועי.

לא התכוונתי להצחיק אותך, ויותר מזה, כשאמרתי 'מקצועי' לא התכוונתי להנהלה שלנו שחושבת שימי הביניים עדיין כאן.
התכוונתי למערכת המקצועית של מכבי, וליכולכת שלה לתת לשחקנים את התנאים שהם צריכים בכדי להשתפר.
תסתכלי כמה מהשחקנים של מכבי בשנים האחרונות האלו את שווים:
פארגו (הגיע כשחקן גלילי, ויצא שחקן נבא), אידסון (שחקן יורופקאפ שהשיג חוזה שאפילו הוא לא האמין שהוא קיבל),
הנדריקס, שאראס, טרנס מוריס, והרשימה ממשיכה עוד ועוד.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 מרץ 2013, 03:16

מה האיטלקיות עושות לשחקנים ולמה כולם רוצים לבוא למכבי?

http://www.sportando.net/eng/italy/seri ... -aviv.html

טיוס בדרך למכבי?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 29 מרץ 2013, 12:14

LIAV10 כתב:מה האיטלקיות עושות לשחקנים ולמה כולם רוצים לבוא למכבי?

http://www.sportando.net/eng/italy/seri ... -aviv.html

טיוס בדרך למכבי?

פשוט טמטום.מבזבזים כסף על סנטר שלישי ואחרי זה מתפלאים שאין כסף לגארד נורמלי
קודם שישקיעו כסף בשחקני החמישיה ובשני שחקנים טובים ואם ישאר כסף(כן ממש)שיביאו לנו סנטר שלישי
כל האתרים פרסמו שמכבי למדה לקח ומתכוונת לבנות סגל קצר,הם עוד לא הבינו שעדיף סגל קצר ואיכותי מארוך ובינוני?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 29 מרץ 2013, 12:28

http://www.one.co.il/Article/214907.html
אוי ואבוי.

פתאום יש סיכוי שלוגאן והיקמן ישארו, שלא נדבר על מדלי שעוד מחליטים לתת לו צאנסים ועכשיו מדברים רק על ישראלים וסנטר זר.
עוד פעם ירדפו אחרי הלפרין, לא יחתימו אף שחקן עד שידעו מה קורה עם יוגב אוחיון.

אם שואלים אותי אני משחרר פה חצי מהסגל..
מדלי לא פוגע בכלום.
לוגאן לא יציב בעליל.
היקמן לא כזה טוב כמו שעושים ממנו לאחרונה.
סמית' לא שחקן ששווה לשבור את הקופה בשבילו.
אוחיון לא צריך להיות רכז ראשון לכן לא צריך להשאיר אותו כאן מחיר גבוה.
פלאניניץ פשוט נפילה.

בלאט מוציא מהסגל הזה 200% אבל זה לא יספיק, אנחנו רוצים גביע אחרי הרבה שנים ואם הסגל הזה קשה להאמין שזה יקרה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי or163 » 29 מרץ 2013, 12:36

Chen כתב:http://www.one.co.il/Article/214907.html
אוי ואבוי.

פתאום יש סיכוי שלוגאן והיקמן ישארו, שלא נדבר על מדלי שעוד מחליטים לתת לו צאנסים ועכשיו מדברים רק על ישראלים וסנטר זר.

מדלי לא פוגע בכלום.
לוגאן לא יציב בעליל.
פלאניניץ פשוט נפילה.

בלאט מוציא מהסגל הזה 200% אבל זה לא יספיק, אנחנו רוצים גביע אחרי הרבה שנים ואם הסגל הזה קשה להאמין שזה יקרה.

קודם כל כדי להצליח, מכבי צריכה המשכיות, אלא אם היא תביא 5 סופרסטארים אירופאים וזה לא יקרה.
סמית' ג'יימס והיקמן הוכיחו שמקומם במכבי, ואני חושב שצריך להשאיר גם את לוגאן, כי אין כמעט קלעים כמוהו באירופה.
מה גם שאנחנו רואים ששחקנים בשנה השנייה במכבי עושים קפיצת מדרגה בשנים האחרונות (ביינום, פרקינס, אידסון, הנדריקס, סמית' וג'יימס).
את פלאניניץ' צריך להשאיל לדעתי ואת מדלי צריך לשחרר, אלא אם הוא פתאום יתחיל להזכיר את השחקן מספרד וימשיך ביכולת שהוא הציג אתמול גם בהצלבה ואז יש לשקול האם להשאיר אותו.
יש לי שאלה אליך היה ומכבי תצליח להגיע ב"טעות" לפיינל פור, אתה גם תחשוב שצריך להפוך שוב את כל הסגל?
נערך לאחרונה על ידי or163 בתאריך 29 מרץ 2013, 12:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 מרץ 2013, 12:38

אוי ואבוי.

מדלי לא פוגע בכלום.
לוגאן לא יציב בעליל.
פלאניניץ פשוט נפילה.

מסכימה איתך (למעט סמית').
קצת מצחיק העניין עם מדלי, כל העונה הוא לא פוגע אבל פתאום בא משחק אחד שהכדורים שכל העונה התגלגלו לו על הסל ובסוף יצאו, הפעם נכנסו (שמתם לב שלמעט הדאנק, כל הכדורים שלו התגלגלו לפני שהחליטו להיכנס לטבעת), ופתאום כבר יש הרהורים להשאיר את הבחור חסר הקוארדינציה והשכל הזה?? (חתיך ככל שיהיה.... :roll: )

אגב, אתמול התבוסה באה ממשחק רע של לוגאן ומשחק סביר של היקמן (למרות הסטט' הנאה), כך שאולי הקאמבק המפואר הוא לא רק בזכות השניים הללו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מרץ 2013, 12:53

אני בעד לשחרר את לוגאן כי למרות השלשות שהוא תופר מדי פעם הוא עדיין שחקן לא אחראי ולא יציב

אני בעד לשקול את עניין מדלי עד סוף העונה ולראות אם הוא ממשיך במגמה שלו

את היקמן אין לי בעיה להשאיר
סמית' צ-ר-י-ך להישאר
אוחיון לא צריך להיות הרכז הראשון ולמרות שמדי פעם יש לו הברקות אני עדיין לא אבכה אם לוקומוטיב תיקח אותו
פלאניניץ' פשוט מזכיר לי את יניב גרין, מצטערת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 29 מרץ 2013, 12:56

or163 כתב:
אוי ואבוי.

מדלי לא פוגע בכלום.
לוגאן לא יציב בעליל.
פלאניניץ פשוט נפילה.

קודם כל כדי להצליח, מכבי צריכה המשכיות, אלא אם היא תביא 5 סופרסטארים אירופאים וזה לא יקרה.
סמית' ג'יימס והיקמן הוכיחו שמקומם במכבי, ואני חושב שצריך להשאיר גם את לוגאן, כי אין כמעט קלעים כמוהו באירופה.
מה גם שאנחנו רואים ששחקנים בשנה השנייה במכבי עושים קפיצת מדרגה בשנים האחרונות (ביינום, פרקינס, אידסון, הנדריקס, סמית' וג'יימס).
את פלאניניץ' צריך להשאיל לדעתי ואת מדלי צריך לשחרר, אלא אם הוא פתאום יתחיל להזכיר את השחקן מספרד וימשיך ביכולת שהוא הציג אתמול גם בהצלבה ואז יש לשקול האם להשאיר אותו.
יש לי שאלה אליך היה ומכבי תצליח להגיע ב"טעות" לפיינל פור, אתה גם תחשוב שצריך להפוך שוב את כל הסגל?

כן, על כל משחק טוב שלוגאן נותן הוא יביא אחד גרוע, בגילו הוא לא יהפוך פתאום לשחקן יציב, מה גם שהוא לא תורם למשחק יותר מידי מלבד השלשות שלו.
היקמן זה לא לנגפורד, יש סיבה שהוא עד היום הסתובב בקבוצות קטנות, הוא סקורר שמתאים לקבוצות קטנות. בכל קבוצה גדולה באירופה הוא היה מתפקד כסקנד גארד שני או אפילו שלישי.
אי אפשר להסתמך תמיד על סיום העונה, חשבנו אחרי הסדרה עם פאו שאוחיון יתן קפיצת מדרגה שתהפוך אותו לרכז ראשון לגיטימי באירופה אך ראינו שהוא לא נהפך לכזה.

בנוגע לסמית' הבעיה היחידה שלי איתו זה שהוא כבר לא צעיר ולא צריך לשלם לו הרבה כסף על חוזה ארוך כי זה יקזז כסף מעמדות האחרות.

אם לבלאט יהיה סגל עם 2-3 שחקנים טובים והוא יצליח ליצור חיבור בניהם הקבוצה שלנו קטלנית שיכולה לנצח כל קבוצה באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2013, 13:26

Holiday_Armadillo כתב:אני בעד לשחרר את לוגאן כי למרות השלשות שהוא תופר מדי פעם הוא עדיין שחקן לא אחראי ולא יציב

סמית' צ-ר-י-ך להישאר
אוחיון לא צריך להיות הרכז הראשון ולמרות שמדי פעם יש לו הברקות אני עדיין לא אבכה אם לוקומוטיב תיקח אותו

מגמה של משחק אחד?
אי אפשר להשאיר שחקן כזה בכל כך הרבה כסף. גם קצת מצחיק שפלניניץ' מזכיר לך את יניב גרין ואת מדלי את רוצה להשאיר. דארקו נותן סטטיסטיקה יותר טובה בכל אספקט( גם באחוזים מהשדה) בפחות דקות. אני יודע שאת מתה על מדלי, וגם אני רציתי שהוא יחתום כאן, אבל זה ממש לא זה.

לוגאן הוא על חשבון sg אחר. לא ישאר פה גארד בחצי מיליון על הספסל. אני חושב שכולם פה מסכימים שלנגפורד עדיף עליו.
סמית' חייב להישאר, גם אם זה אומר שהנכד של פדרמן ייאלץ לוותר על הכריש שסבאלה הבטיח לו ליום הולדת 3.
אוחיון צריך להיות רכז שני. בקובאן.
היקמן צריך להישאר פה. המשכורת שלו לא צריכה להפריע לצירוף של עוד שני גארדים איכותיים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מרץ 2013, 13:30

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני בעד לשחרר את לוגאן כי למרות השלשות שהוא תופר מדי פעם הוא עדיין שחקן לא אחראי ולא יציב

סמית' צ-ר-י-ך להישאר

מגמה של משחק אחד?
אי אפשר להשאיר שחקן כזה בכל כך הרבה כסף. גם קצת מצחיק שפלניניץ' מזכיר לך את יניב גרין ואת מדלי את רוצה להשאיר. דארקו נותן סטטיסטיקה יותר טובה בכל אספקט( גם באחוזים מהשדה) בפחות דקות. אני יודע שאת מתה על מדלי, וגם אני רציתי שהוא יחתום כאן, אבל זה ממש לא זה.

לוגאן הוא על חשבון sg אחר. לא ישאר פה גארד בחצי מיליון על הספסל. אני חושב שכולם פה מסכימים שלנגפורד עדיף עליו.
סמית' חייב להישאר, גם אם זה אומר שהנכד של פדרמן ייאלץ לוותר על הכריש שסבאלה הבטיח לו ליום הולדת 3.
אוחיון צריך להיות רכז שני. בקובאן.
היקמן צריך להישאר פה. המשכורת שלו לא צריכה להפריע לצירוף של עוד שני גארדים איכותיים.

זה לא משחק אחד, זה מאז שליאור נפצע
ואני גם נוטה להאמין לו כשהוא אומר שעוד לא ראינו מה הוא יכול לעשות כי הייתה לו בעיית פציעות העונה
זה לא השחקן מולנסיה ואני מאמינה שיש לו עוד מה לתת לקבוצה הזאת

אני לא מצליחה להתחבר לפלאניניץ' מה אני אעשה? צעדים, תוקף, איבודים, חוסר יכולת לעשות סלים מתחת לסל
אם ישאילו אותו במטרה אמיתית להחזיר אותו לכאן כי מאמינים בו ולא כי רוצים להוריד את המשכורת שלו לשנה ואז לשלוח אותו הביתה אז בכיף, אבל אם לא רואים לו עתיד אז לחתוך את זה וזהו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־51 אורחים