01 אפריל 2013, 22:12
Holiday_Armadillo כתב:יש גם לא מעט שחקנים טובים ממנו שלא משחקים שם. עם כל הכשרון והכדורסל שלו, אנחנו מדברים על שחקן שבשנתיים שלו ב-NBA הראה לג'נרל מנג'רים שהוא רכז שמסוגל לקלוע 4.7 נק' למשחק ב-37% עלובים מהשדה ולמסור 1.8 אסיסטים על כל 1.2 איבודים ב-13 דקות משחק. לצורך העניין, זה לא הרבה יותר טוב ממה שעושה מרקוס טיג בן ה-19 העונה שאפילו אח שלו ג'ף הודה לפני כמה ימים שהוא היה צריך להישאר עוד עונה בקנטאקי. ביכולת שפארגו בן ה-26 מציג ב-NBA אין ל-GM סיבה להעדיף אותו כרכז שני/שלישי על פני הימור על איזשהו ילד מהדראפט, הרי רק לפני שנה סקרמנטו הצליחה לקחת רכז לא רע כמו איזאה ת'ומאס במקום ה-60 בדראפט.
כשקיירי אירווינג נפצע פארגו עלה בחמישייה ונתן משחקים שלא היו מביישים אף שחקן קבוע ב-NBA
01 אפריל 2013, 23:08
01 אפריל 2013, 23:09
01 אפריל 2013, 23:19
01 אפריל 2013, 23:53
EulGam05 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש גם לא מעט שחקנים טובים ממנו שלא משחקים שם. עם כל הכשרון והכדורסל שלו, אנחנו מדברים על שחקן שבשנתיים שלו ב-NBA הראה לג'נרל מנג'רים שהוא רכז שמסוגל לקלוע 4.7 נק' למשחק ב-37% עלובים מהשדה ולמסור 1.8 אסיסטים על כל 1.2 איבודים ב-13 דקות משחק. לצורך העניין, זה לא הרבה יותר טוב ממה שעושה מרקוס טיג בן ה-19 העונה שאפילו אח שלו ג'ף הודה לפני כמה ימים שהוא היה צריך להישאר עוד עונה בקנטאקי. ביכולת שפארגו בן ה-26 מציג ב-NBA אין ל-GM סיבה להעדיף אותו כרכז שני/שלישי על פני הימור על איזשהו ילד מהדראפט, הרי רק לפני שנה סקרמנטו הצליחה לקחת רכז לא רע כמו איזאה ת'ומאס במקום ה-60 בדראפט.
כשקיירי אירווינג נפצע פארגו עלה בחמישייה ונתן משחקים שלא היו מביישים אף שחקן קבוע ב-NBA
נו אז מתוך 11 המשחקים שהוא עלה בחמישיה הוא נתן 4 משחקים טובים כשסך הכל ההרפתקה של לפתוח בחמישיה הסתכמה ב-14.5 נק' למשחק ב-41% מהשדה ו-4.4 אסיסטים על כל 2.6 איבודים. פר דקה, זה קצת פחות ממה שעשה בעונה שעברה ג'ון לוקאס השלישי, הידוע בכינויו John Lucas The Turd, בשיקאגו - מה ששיכנע את בריאן קולאנג'לו להחתים אותו בטורונטו בקיץ ולמיליוני (או אלפי?) אוהדי ראפטורס למרוט חלק ניכר משערות ראשם. ועדיין, איזו סיבה יש ל-GM להעדיף את פארגו בן ה-26 על פני איזשהו ילד בן 20 בדראפט שעוד יכול להתפתח? במקרה הגרוע, תמיד אפשר למצוא איזשהו פארגו/סונדיאטה גיינס/ג'ון לוקאס/מייק ג'יימס בשכר מינימום שיתן כמה משחקים טובים בתור רכז שלישי מהספסל.
02 אפריל 2013, 00:08
02 אפריל 2013, 13:47
02 אפריל 2013, 13:50
yzafrir כתב:מה זה משנה מה פארגו שווה בNBA , מה שחשוב זה מה הוא שווה באירופה , ולדעתי הוא יכל להיות שחקן על באירופה ברמת דומיננטיות כמו שהייתה לפארקר בזמנו .
מצידי שמכבי יביאו אותו לחמישה משחקים ב-200K וישב על הספסל , בתנאי שהוא חותם לעוד שנתיים....
מה הסטטוס של נתן ג'אווי לעונה הבאה ? סך הכל הבחור הוא סנטר מחליף בברצלונה ומעניין אותי אם אפשר יהיה להוציא אותו משם . אני לא מחזיק ממנו סנטר על אבל יש לו משהו שמאוד חסר למכבי וזה מאסה ומשחק פוסט אפ טוב . יכול להשלים מצויין את ג'יימס.
הוא סוג של סופו רק פחות חזק אבל יותר מהיר ושומר יותר טוב...העונה למדתי להעריך אותו הרבה יותר...
02 אפריל 2013, 14:06
ankram כתב:yzafrir כתב:מה זה משנה מה פארגו שווה בNBA , מה שחשוב זה מה הוא שווה באירופה , ולדעתי הוא יכל להיות שחקן על באירופה ברמת דומיננטיות כמו שהייתה לפארקר בזמנו .
מצידי שמכבי יביאו אותו לחמישה משחקים ב-200K וישב על הספסל , בתנאי שהוא חותם לעוד שנתיים....
מה הסטטוס של נתן ג'אווי לעונה הבאה ? סך הכל הבחור הוא סנטר מחליף בברצלונה ומעניין אותי אם אפשר יהיה להוציא אותו משם . אני לא מחזיק ממנו סנטר על אבל יש לו משהו שמאוד חסר למכבי וזה מאסה ומשחק פוסט אפ טוב . יכול להשלים מצויין את ג'יימס.
הוא סוג של סופו רק פחות חזק אבל יותר מהיר ושומר יותר טוב...העונה למדתי להעריך אותו הרבה יותר...
כל סנטר שתביא , ייתן לך תפוקה אך ורק אם יהיה משהו בקו האחורי שיידע להפעיל אותו.
בסגל הנוכחי של מכבי ברמת "ההפעלה "של הגבוהים ע"י הקו האחורי , ג'אווי היה נראה כמו שרמנדיני רק שמן יותר.
02 אפריל 2013, 14:14
02 אפריל 2013, 14:22
02 אפריל 2013, 16:00
yzafrir כתב:מה זה משנה מה פארגו שווה בNBA , מה שחשוב זה מה הוא שווה באירופה , ולדעתי הוא יכל להיות שחקן על באירופה ברמת דומיננטיות כמו שהייתה לפארקר בזמנו .
02 אפריל 2013, 17:07
LIAV10 כתב:ג׳וואי לפוסט אפ? יכול להיות שהוא לא רע משם, אבל אל תבנה על זה יותר מידי, הוא ללא ספק שחקן של פיק אנד רול.
02 אפריל 2013, 17:13
or163 כתב:לג'אוואי יש חוזה לעונה אחת בברצלונה בסך 750 אלף יורו.
02 אפריל 2013, 17:28
02 אפריל 2013, 19:32
02 אפריל 2013, 19:35
felix_r כתב:אני מקווה, שמלאגה לא תעלה לפליי-אוף בספרד (נכון לעכשיו מקום תשיעי). אז יהיה מצב שהיורוליג יקח ממנה את החוזה.
...ואז נוכל לקחת ממנה את ז'וריץ'
02 אפריל 2013, 19:45
felix_r כתב:אני מקווה, שמלאגה לא תעלה לפליי-אוף בספרד (נכון לעכשיו מקום תשיעי). אז יהיה מצב שהיורוליג יקח ממנה את החוזה.
...ואז נוכל לקחת ממנה את ז'וריץ'
02 אפריל 2013, 19:48
02 אפריל 2013, 19:56
שחף כתב:אני לא בטוח שבלאט היה עושה יותר עם זוריץ' מאשר מה שהוא עשה עם מאצ'באן. שלא לדבר על זה שזוריץ' היה הופך למחליף של סופו, מה שהיה די מגביל את הדקות שלו.