מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

הודעהעל ידי EulGam05 » 01 אפריל 2013, 22:12

Holiday_Armadillo כתב:
יש גם לא מעט שחקנים טובים ממנו שלא משחקים שם. עם כל הכשרון והכדורסל שלו, אנחנו מדברים על שחקן שבשנתיים שלו ב-NBA הראה לג'נרל מנג'רים שהוא רכז שמסוגל לקלוע 4.7 נק' למשחק ב-37% עלובים מהשדה ולמסור 1.8 אסיסטים על כל 1.2 איבודים ב-13 דקות משחק. לצורך העניין, זה לא הרבה יותר טוב ממה שעושה מרקוס טיג בן ה-19 העונה שאפילו אח שלו ג'ף הודה לפני כמה ימים שהוא היה צריך להישאר עוד עונה בקנטאקי. ביכולת שפארגו בן ה-26 מציג ב-NBA אין ל-GM סיבה להעדיף אותו כרכז שני/שלישי על פני הימור על איזשהו ילד מהדראפט, הרי רק לפני שנה סקרמנטו הצליחה לקחת רכז לא רע כמו איזאה ת'ומאס במקום ה-60 בדראפט.

כשקיירי אירווינג נפצע פארגו עלה בחמישייה ונתן משחקים שלא היו מביישים אף שחקן קבוע ב-NBA

נו אז מתוך 11 המשחקים שהוא עלה בחמישיה הוא נתן 4 משחקים טובים כשסך הכל ההרפתקה של לפתוח בחמישיה הסתכמה ב-14.5 נק' למשחק ב-41% מהשדה ו-4.4 אסיסטים על כל 2.6 איבודים. פר דקה, זה קצת פחות ממה שעשה בעונה שעברה ג'ון לוקאס השלישי, הידוע בכינויו John Lucas The Turd, בשיקאגו - מה ששיכנע את בריאן קולאנג'לו להחתים אותו בטורונטו בקיץ ולמיליוני (או אלפי?) אוהדי ראפטורס למרוט חלק ניכר משערות ראשם. ועדיין, איזו סיבה יש ל-GM להעדיף את פארגו בן ה-26 על פני איזשהו ילד בן 20 בדראפט שעוד יכול להתפתח? במקרה הגרוע, תמיד אפשר למצוא איזשהו פארגו/סונדיאטה גיינס/ג'ון לוקאס/מייק ג'יימס בשכר מינימום שיתן כמה משחקים טובים בתור רכז שלישי מהספסל.
EulGam05

הודעהעל ידי שחף » 01 אפריל 2013, 23:08

זה שפארגו עשה מספרים חביבים ב-NBA בכמה משחקים שהוא פתח בחמישייה לא הופך אותו לרכז לגיטימי בליגה. יש המון סיפורים על רכזים שעשו דברים יפים בוואקום ונעלמו בסופו של דבר אחר כך(איפה ראמון סשנז השנה?). השאלה מתי פארגו יתייאש מלקבל חוזי מינימום קצרים ולחיות על מזוודות, כשיש לו את היכולת להרוויח פי כמה באירופה על חוזים מובטחים וגם לשחק. אם הוא היה אירופאי הוא בוודאות היה חוזר לאירופה בקיץ. בתור אמריקאי נראה לי שייקח לו יותר זמן לעשות את זה, אם בכלל.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 01 אפריל 2013, 23:09

שחקן אדיר. אני מאמין שיחתום בדי ליג או באיזו ליגה סינית/פורטוריקנית עד סוף העונה, לא נראה לי שיבוא לאירופה. בקיץ הוא ימשיך לנסות ולהמשיך לממש את החלום שלו ולשחק באן.בי.איי. אני במקומו הייתי בא לאירופה והופך למלך. יש כמה קבוצות שבשקט יזרקו עליו כמה מליוני יורו. אני מת שיבוא למכבי אבל קשה לי לראות את זה קורה.
er79

הודעהעל ידי Chen » 01 אפריל 2013, 23:19

מעניין מה מצב היחסית שלו עם מכבי בכלל אחרי העזיבה שלו...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אפריל 2013, 23:53

EulGam05 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
יש גם לא מעט שחקנים טובים ממנו שלא משחקים שם. עם כל הכשרון והכדורסל שלו, אנחנו מדברים על שחקן שבשנתיים שלו ב-NBA הראה לג'נרל מנג'רים שהוא רכז שמסוגל לקלוע 4.7 נק' למשחק ב-37% עלובים מהשדה ולמסור 1.8 אסיסטים על כל 1.2 איבודים ב-13 דקות משחק. לצורך העניין, זה לא הרבה יותר טוב ממה שעושה מרקוס טיג בן ה-19 העונה שאפילו אח שלו ג'ף הודה לפני כמה ימים שהוא היה צריך להישאר עוד עונה בקנטאקי. ביכולת שפארגו בן ה-26 מציג ב-NBA אין ל-GM סיבה להעדיף אותו כרכז שני/שלישי על פני הימור על איזשהו ילד מהדראפט, הרי רק לפני שנה סקרמנטו הצליחה לקחת רכז לא רע כמו איזאה ת'ומאס במקום ה-60 בדראפט.

כשקיירי אירווינג נפצע פארגו עלה בחמישייה ונתן משחקים שלא היו מביישים אף שחקן קבוע ב-NBA

נו אז מתוך 11 המשחקים שהוא עלה בחמישיה הוא נתן 4 משחקים טובים כשסך הכל ההרפתקה של לפתוח בחמישיה הסתכמה ב-14.5 נק' למשחק ב-41% מהשדה ו-4.4 אסיסטים על כל 2.6 איבודים. פר דקה, זה קצת פחות ממה שעשה בעונה שעברה ג'ון לוקאס השלישי, הידוע בכינויו John Lucas The Turd, בשיקאגו - מה ששיכנע את בריאן קולאנג'לו להחתים אותו בטורונטו בקיץ ולמיליוני (או אלפי?) אוהדי ראפטורס למרוט חלק ניכר משערות ראשם. ועדיין, איזו סיבה יש ל-GM להעדיף את פארגו בן ה-26 על פני איזשהו ילד בן 20 בדראפט שעוד יכול להתפתח? במקרה הגרוע, תמיד אפשר למצוא איזשהו פארגו/סונדיאטה גיינס/ג'ון לוקאס/מייק ג'יימס בשכר מינימום שיתן כמה משחקים טובים בתור רכז שלישי מהספסל.

נו באמת,זו לא סטט' טובה בשביל רוקי שגם פתאום מקבל את המושכות?
גם יניב גרין הוביל על פני סנטרים טובים ביעילות פר דקה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אפריל 2013, 00:08

הוא לא רוקי והוא גם לא בגיל של רוקי/שנה שנייה/שלישית/רביעית.

אבל הוא באמת שחקן אדיר שלא מקבל שם גמול ליכולת שלו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אפריל 2013, 13:47

מה זה משנה מה פארגו שווה בNBA , מה שחשוב זה מה הוא שווה באירופה , ולדעתי הוא יכל להיות שחקן על באירופה ברמת דומיננטיות כמו שהייתה לפארקר בזמנו .
מצידי שמכבי יביאו אותו לחמישה משחקים ב-200K וישב על הספסל , בתנאי שהוא חותם לעוד שנתיים....

מה הסטטוס של נתן ג'אווי לעונה הבאה ? סך הכל הבחור הוא סנטר מחליף בברצלונה ומעניין אותי אם אפשר יהיה להוציא אותו משם . אני לא מחזיק ממנו סנטר על אבל יש לו משהו שמאוד חסר למכבי וזה מאסה ומשחק פוסט אפ טוב . יכול להשלים מצויין את ג'יימס.
הוא סוג של סופו רק פחות חזק אבל יותר מהיר ושומר יותר טוב...העונה למדתי להעריך אותו הרבה יותר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 02 אפריל 2013, 13:50

yzafrir כתב:מה זה משנה מה פארגו שווה בNBA , מה שחשוב זה מה הוא שווה באירופה , ולדעתי הוא יכל להיות שחקן על באירופה ברמת דומיננטיות כמו שהייתה לפארקר בזמנו .
מצידי שמכבי יביאו אותו לחמישה משחקים ב-200K וישב על הספסל , בתנאי שהוא חותם לעוד שנתיים....

מה הסטטוס של נתן ג'אווי לעונה הבאה ? סך הכל הבחור הוא סנטר מחליף בברצלונה ומעניין אותי אם אפשר יהיה להוציא אותו משם . אני לא מחזיק ממנו סנטר על אבל יש לו משהו שמאוד חסר למכבי וזה מאסה ומשחק פוסט אפ טוב . יכול להשלים מצויין את ג'יימס.
הוא סוג של סופו רק פחות חזק אבל יותר מהיר ושומר יותר טוב...העונה למדתי להעריך אותו הרבה יותר...

כל סנטר שתביא , ייתן לך תפוקה אך ורק אם יהיה משהו בקו האחורי שיידע להפעיל אותו.
בסגל הנוכחי של מכבי ברמת "ההפעלה "של הגבוהים ע"י הקו האחורי , ג'אווי היה נראה כמו שרמנדיני רק שמן יותר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אפריל 2013, 14:06

ankram כתב:
yzafrir כתב:מה זה משנה מה פארגו שווה בNBA , מה שחשוב זה מה הוא שווה באירופה , ולדעתי הוא יכל להיות שחקן על באירופה ברמת דומיננטיות כמו שהייתה לפארקר בזמנו .

כל סנטר שתביא , ייתן לך תפוקה אך ורק אם יהיה משהו בקו האחורי שיידע להפעיל אותו.
בסגל הנוכחי של מכבי ברמת "ההפעלה "של הגבוהים ע"י הקו האחורי , ג'אווי היה נראה כמו שרמנדיני רק שמן יותר.

ברור , ברור...אני לא מתכוון עם צוות הגארדים הנוכחית...
אני גם בדעה שצריך לשחרר מפה גם את היקמן וגם את לוגן ( על מדלי ופלאנניץ' אני בכלל לא מדבר...) ולהביא שני גארדים איכותיים .
כמובן שפארגו הוא השחקן שהייתי רוצה לראות פה אבל נראה לי שיותר הגיוני שבובי בראון ינחת פה מאשר פארגו . שאגב אני חושב שזו אופציה לא כלכך רעה יחסית .
אישית הייתי רוצה לראות פה את פארגו יותר בעמדה 2 לצד רכז טוב כמו ג'אקסון אבל ברור לי שזה לא יקרה .
מה שכן אני אהבתי כשמכבי שיחקה עם שני קומבוגארדים בהרכב (פרקינס , פארגו ) שכל הזמן מתחליפים בעמדות , ולדעתי זה הקונספט שצריך ללכת עליו . לכן גם אם בכל זאת יוחלט להשאיר אחד מהגארדים אז היקמן יהיה הגיוני יותר בגלל הגיל/מחיר/יכולת לעומת לוגן .

הסגל שהייתי שמח לקבל הוא

1. ג'אקסון , אוחיון
2. פארגו , הלפרין/מקל , לאנדסברג
3. סמית' , פניני
4 . ליאור , קלאטס , טיוס
5. ג'יימס , ג'וואי

במידה ומכבי יחליטו לשחרר את ליאור אז אפשר יהיה להסתדר עם קלאטס וטיוס בעמדה 4 כשסמית' מחפה מידי פעם למרות שאני עדיין מאמין בליאור...
חוץ מג'אקסון לא הייתי מתנגד לקבל את בראון למרות שהוא פחות רכז . הוא מאוד הפתיע אותי השנה בסיינה גם בניהול המשחק שלו וגם ביכולת האישית שלו .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי or163 » 02 אפריל 2013, 14:14

לג'אוואי יש חוזה לעונה אחת בברצלונה בסך 750 אלף יורו.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אפריל 2013, 14:22

ג׳וואי לפוסט אפ? יכול להיות שהוא לא רע משם, אבל אל תבנה על זה יותר מידי, הוא ללא ספק שחקן של פיק אנד רול.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Allan Turing » 02 אפריל 2013, 16:00

אין נביא בעירו... זוכר שאמרתי לך היום לפני שנה בדיוק שג'וואי הוא סנטר מצויין?
אמרתם לי תשובות כמו: "כן, אבל הוא זורק כדורים באימונים.."
הוא נתן סידרה מצויינת בשנה שעברה (עם קאזאן זה היה?) והיה ברור שבמצב הנוכחי של היורוליג הוא יהיה דומיננטי.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אפריל 2013, 17:07

LIAV10 כתב:ג׳וואי לפוסט אפ? יכול להיות שהוא לא רע משם, אבל אל תבנה על זה יותר מידי, הוא ללא ספק שחקן של פיק אנד רול.

לפי מה שראיתי ממנו העונה יש לו משחק פוסטאפ מצויין . זה שהוא יודע לעשות פיק אנרול טוב זה בונוס...
במשחק האחרון נגד סיינה הוא היה אדיר , בכלל הוא שחקן שעושה עבודה מצויינת בדקות שהוא משחק .
שוב , הוא לא סנטר מגוון אבל מה שהוא יודע לעשות הוא עושה טוב ...
גם בהגנה הוא לא רע בכלל , יחסית למאסה שלו הוא זז טוב...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אפריל 2013, 17:13

or163 כתב:לג'אוואי יש חוזה לעונה אחת בברצלונה בסך 750 אלף יורו.

צודק , הוא חתום רק לעונה הזאת והוא חופשי בקיץ . בהחלט שחקן שצריך להוסיף לרשימה שהוא גם בהחלט בהישג יד ....
מתאים מאוד להשלים את ג'יימס ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אפריל 2013, 17:28

הדיבורים על מאריץ', שנותן עונה טובה בקבוצת יורוקאפ טובה עוד איכשהו מובנים לי( לא ממש אבל שיהיה), אבל ג'אוואי, שנותן עונה טובה בקבוצת טופ יורוליג? ועוד כשיש מחסור רציני בסנטרים איכותיים באירופה? הלאה, לא יקרה בחיים.

את פארגו מעניין רק הנבא. הוא היה יכול להיות היום סופרסטאר באירופה, ולהרוויח מיליונים, אבל הוא בוחר לקפוץ מחוזה זמני לחוזה זמני. יש לו חלום, והוא עדיין לא מוכן לוותר עליו. הלאה, לא יקרה בחיים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 02 אפריל 2013, 19:32

אני מקווה, שמלאגה לא תעלה לפליי-אוף בספרד (נכון לעכשיו מקום תשיעי). אז יהיה מצב שהיורוליג יקח ממנה את החוזה.
...ואז נוכל לקחת ממנה את ז'וריץ' :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אפריל 2013, 19:35

felix_r כתב:אני מקווה, שמלאגה לא תעלה לפליי-אוף בספרד (נכון לעכשיו מקום תשיעי). אז יהיה מצב שהיורוליג יקח ממנה את החוזה.

אני מרגישה פספוס מאוד גדול שבסוף מצ'באן הגיע הנה בזמנו ולא זוריץ' שגם היה מועמד
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 02 אפריל 2013, 19:45

felix_r כתב:אני מקווה, שמלאגה לא תעלה לפליי-אוף בספרד (נכון לעכשיו מקום תשיעי). אז יהיה מצב שהיורוליג יקח ממנה את החוזה.

אל תשלה את עצמך. זוריץ לא מחכה לאלף שקל לחודש + שווארמה ע"ח הבית של דני פלצני.
אחרי מספרים כאלו, רב הסיכויים שתהינה עוד קבוצות שתרצנה בשירותיו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי שחף » 02 אפריל 2013, 19:48

אני לא בטוח שבלאט היה עושה יותר עם זוריץ' מאשר מה שהוא עשה עם מאצ'באן. שלא לדבר על זה שזוריץ' היה הופך למחליף של סופו, מה שהיה די מגביל את הדקות שלו.
שחף

הודעהעל ידי Allan Turing » 02 אפריל 2013, 19:56

שחף כתב:אני לא בטוח שבלאט היה עושה יותר עם זוריץ' מאשר מה שהוא עשה עם מאצ'באן. שלא לדבר על זה שזוריץ' היה הופך למחליף של סופו, מה שהיה די מגביל את הדקות שלו.

אתה חושב שזה אותו המקרה? מאצבן לא הצליח אצל דיויד, כי הוא אוהב לשחק רחוק מהסל ואין לו משחק גב לסל.
זוריץ שחקן שונה, אבל זאת כמובן השערה בלבד.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים