מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

הודעהעל ידי yzafrir » 08 אפריל 2013, 13:26

EulGam05 כתב:
jol9 כתב:אני בטוח שגם מול ריאל זה לא יהיה הרבה יותר טוב מזה.

קשה לדעת, אולי כן ואולי לא. מה שכן, לדעתי אא"כ ליאור יהיה לא פחות ממבריק מבחינה התקפית בדקות שהוא יקבל אז למדלי יהיו המון הזדמנויות מול ריאל כי בלאט יעדיף אותו במץ'-אפ מול מירוטיץ' מאשר את אליהו. מירוטיץ' נראה לי כמו המץ'-אפ ההגנתי כמעט הכי גרוע שיכול להיות לליאור - גבוה שיודע לקלוע מבחוץ, לשים כדור על הרצפה, לעשות פה ושם מהלך פוסט-אפ, לסחוט עבירות ולקחת ריבאונד. לטעמי בלאט יעדיף להמר על הגנה בינונית/מינוס של מדלי תוך כדי התקווה שהלבנים שלו יכנסו בטעות מאשר על האין-הגנה/ריבאונד-בינוני (וריאל היא קבוצת ריבאונד ההתקפה הכי טובה במפעל) של ליאור תוך כדי התקווה שהמשחק ההתקפי שלו יבוא לידי ביטוי ויהיה מספיק טוב בשביל לחפות על האין-אונות ההגנתית שלו.

בו נגיד שלמשחק הזה מכבי לא מגיע במצב טוב מבחינת המאצ'אפ בעמדה 4 , שני השחקנים של מכבי בעמדה הזאת לא נימצאים במצב הרגיל שלהם .
אבל אני מסכים שמבין שניהם בלאט כנראה יעדיף לוותר על הנקדות מהעמדה הזאת בתמורה לזה שמדלי יספק לו הגנה , כי במקרה של אליהו כמו שהוא נראה כרגע (כשגוייבות רקובות) אז גם בהתקפה לא בטוח שנקבל ממנו משהו .
יצטרך לקרות נס כדי שהעמדה הזאת תיתן משהו משמעותי במשחקים האלו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אפריל 2013, 13:52

לא צריך יותר מדי מהעמדה הזאת. אני אסתפק בפחות מ15 נקודות של מירוטיץ' במשחק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אפריל 2013, 14:04

MTA2311 כתב:לא צריך יותר מדי מהעמדה הזאת. אני אסתפק בפחות מ15 נקודות של מירוטיץ' במשחק.

אני לא בטוחה שאפשר לעצור את מירוטיץ', נצטרך לעצור שחקנים אחרים בשביל לנצח
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אפריל 2013, 14:18

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:לא צריך יותר מדי מהעמדה הזאת. אני אסתפק בפחות מ15 נקודות של מירוטיץ' במשחק.

לעצור לא, אבל גם אין סיבה שהוא יתפוצץ עלינו כל משחק, וזה הדבר היחיד שאני מצפה ששני הכישלונות שלנו בעמדה הזאת יעשו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הסגל שלי לשנה הבאה

הודעהעל ידי yehooda » 08 אפריל 2013, 16:01

אחת הרעות החולות של מכבי במשך השנים האחרונות היא חוסר היכולת להחזיק שחקנים שמצליחים אצלה לתקופה של 3 שנים לפחות. כל שחקן סביר שחותם אצלה עושה זאת לשנתיים בלבד כאשר בשנה הראשונה הוא מתאקלם ובשנה השניה הוא עושה את הפריצה וזוכה להצעות ענקיות מקבוצות אחרות ואומר ביי ביי למכבי. מצד שני מכבי לוקה מאוד בבחירת שחקני פנים זולים אך איכותיים ומחתימה אותם לחוזים ארוכי טווח כך לדוגמה ג'ף פוט שהיה שחקן אלמוני ולא הוכיח דבר באירופה זכה לחוזה תלת שנתי במכבי על סך של 300 אלף דולר לעונה ומאידך הצעות זולות במיוחד עבור שחקנים איכותיים כמו אלכס מריץ' נדחו על הסף. מכבי השנה שוב חזרה על הטעות הזו כשיכלה להביא את ארון ביינס להיכל ובמקום זאת בחרה לוותר עליו בגלל 50 אלף דולר!!! אתם מבינים? 50 אלף דולר הבדל . במקום זאת מכבי בחרה בשחקן בוסרי חסר אנרגיות ולמען האמת די מוגבל מתחת לסל - פלניניץ' ומשחקת עם שחקן וחצי בלבד בעמדת הסנטר. רק לאלוקים פתרונים על בחירה לקויה כי ביינס אמר שלום ללובליאנה ולמכבי ומשחק עכשיו בסאן אנטוניו. אולי צריך להכתיר את וויצץ' לסקאוט של מכבי שיעזור לה בבחירת סנטרים זולים ואיכותיים כי עד עכשיו מכבי תקועה מאוד בתחום הזה.

לגבי קיינר מדלי - אין מה לעשות לפעמים טועים ואני מקבל את זה אמנם בספרד הוא הוכיח יכולת גבוהה אך לא כל שחקן יודע להתקלם בקבוצה כמו מכבי עם ציפיות גבוהות להצלחה בכל משחק אבל מה שראינו ממנו העונה זה פשוט בושה. אם הבנאדם יעבור מהפך ויוכיח יכולת גבוהה במשחקים הבאים יש לבדוק הכל מחדש אבל ברור שבמצב הקיים אין מה להמשיך איתו במיוחד בכסף הגדול שהוא מקבל.

לגבי ליאור אליהו - איך אני אנסח זאת... לעיתים נדמה שליאור הוא אחד השחקנים הבלתי עצירים באירופה . הגויבה של ליאור זה דבר שלא ניתן ללמד וכשהוא טוב הוא עושה זאת באחוזים גבוהים. גם אלמנטים נוספים במשחק שלו כמו ראיית משחק ותנועה ללא כדור ראויים לציון אך השאלה שצריכה להישאל היא האם מדובר בשחקן שלמכבי שווה להחזיק בסכום של מיליון וחצי דולר ברוטו כשמנגד ידוע שמדובר בשחקן שלוקה מאוד בחלק ההגנתי ובנוסף לא מצליח להביא לידי ביטוי את יכולותיו במשחקים המכריעים באמת. דעתי בעניין שאם מכבי יכולה למצוא לו קבוצה אחרת שתיקח על עצמה את החוזה שלו כן ייטב. אם יבחר השחקן מרצונו לוותר על חוזהו ולהשאר במכבי בחוזה חדש על סך של עד 800 אלף דולר ברוטו אהלן וסהלן.

לגבי שאר השחקנים באמת שאין לי דבר רע לומר. התברר שהחמישיה החזקה של מכבי: אוחיון, היקמן, לוגן, סמית', ג'ימס, מספיקה לה כמעט למשחק שלם והראתה לנו ניסים ונפלאות השנה למרות שלכל הדעות מדובר בחמישיה מהדרג השני של קבוצות העילית באירופה. כמו שאומרים: מה שעובד לא מפרקים ולכן מכבי צריכה להחזיק בקבוצת השחקנים הזו היטב ולא להרפות אך מאידך למצוא שחקנים נוספים שיתנו אויר והמשכיות ליכולת שהחמישיה הקיימת מציגה.

ההצעה שלי לשנה הבאה:

PG - ג'רמי פארגו (1.88). יוגב אוחיון (1.88) או יותם הלפרין (1.95).

SG - היקמן (1.88), לוגן (1.85), גיא פניני (2.00).

SF - סמית' (1.97), לנדסברג (1.98).

PF - כריסטיאן קאנגור (2.01) מסיינה. אלכס טיוס (2.03)

C - שון ג'ימס (2.08), פול דיויס (2.11).

השחקנים שהוספתי למצבת השחקנים:

פארגו: עליו לא צריך להכביר במילים. ולדעתי מכבי צריכה לעשות הכל ולהביא אותו. מבחינתי הוא שווה הרבה יותר מלנגפורד כי הוא יכול לשחק גם בעמדת הרכז ולנהל משחק. אם מכבי תצליח לשכנע אותו לחתום על סכום של עד מיליון דולר זה מעולה.

יותם הלפרין: כרכז שני ורק אם אוחיון לא נשאר ב 300K לכל היותר.

קאנגור: http://www.euroleague.net/competition/p ... ode=000326 ב-500K לכל היותר כולל דמי שחרור מסיינה.

טיוס: http://www.euroleague.net/competition/p ... code=e2012 ב- 370K לכל היותר. במקום ליאור אליהו.

דיויס: http://www.euroleague.net/competition/p ... code=e2012 ב- 1M$.

שכר סגל השחקנים והמאמנים השנה שרצוי להשאיר:

ג'ימס - 400K נטו = 800K ברוטו. נחשב כישראלי לצורכי מס.
היקמן - 300K נטו = 375K ברוטו.
לוגן - 500K = נטו = 625 ברוטו.
סמית'- 550K נטו = 680 ברוטו. צפוי לשידרוג בשכר.
הלפרין/אוחיון - 300K נטו = 600K ברוטו.
לנדסברג - 350K נטו = 700K ברוטו.
פניני - 350K נטו = 700K ברוטו.

סה"כ שחקנים - 4.3 M$ ברוטו

מאמנים:
דיויד בלאט - 700K נטו = 1.4M ברוטו.
גודס - 110K נטו = 220K ברוטו.
שארפ - 185K ברוטו
אבי אבן - 60K נטו = 120K ברוטו.

סה"כ מאמנים - 1.925M$ ברוטו
דהיינו - 6.2 m$ ברוטו

אל גרעין הקבוצה העיקרי הוספתי 3 זרים ומתאזרח:

פארגו - מיליון דולר נטו = 1.25 M ברוטו
דיויס - מיליון דולר נטו = 1.25 M ברוטו
קאנגור - 500K נטו = 625K ברוטו.
טיוס - 350K נטו = 700K ברוטו.

סה"כ = 3.825 $M ברוטו

מנגד ירדו 3 M$ ברוטו (שמשולמים לליאור אליהו, קיינר מדלי ופלניניץ') מרשימת השחקנים. וכך, ב-10 מיליון דולר ברוטו נבנה סגל איכותי ביותר ומאוזן מאוד מבחינה מקצועית וכלכלית.
נערך לאחרונה על ידי yehooda בתאריך 08 אפריל 2013, 18:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
yehooda

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אפריל 2013, 17:44

פניני לא 2 ולאנדסברג לא 3.
עם קאנגור( אני עדיין בשוק שמזכירים שחקן כזה כמועמד למכבי) וטיוס נוכל להתהדר בעמדה 4 הכי גרועה באירופה.
דייויס נותן עונה מצויינת בקבוצה יותר עשירה מאיתנו. למה שנוכל להחתים אותו?
פארגו רוצה נבא, ואם הוא כבר לא ירצה נבא, הוא ירצה כסף גדול.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yehooda » 08 אפריל 2013, 18:40

1. אמת. אך תמיד אפשר לכוון גבוה בדרישות. פארגו ודיויס אכן נראים רחוקים מהישג ידה של מכבי אבל בסכום של מיליון דולר לכל אחד מהם + העובדה שמכבי נחשבת לאחד הקבוצות הגדולות ביבשת בניגוד לחימקי שגם בעונה שנחשבת לטובה ביותר שלה לא הצליחה להעפיל לטופ 8 היא גם גורם. מעבר לכך שחקנים זרים אוהבים לחיות כאן וזהו מרכיב חשוב ביותר.
לגבי פארגו - ברור שהוא מעדיף נ.ב.א אבל מה לעשות שבינתיים הוא נודד מקבוצה לקבוצה שם ולא ביסס מעמדו באף אחת מהן. אני חושב שבשלב מסויים ימאס לו מכך. אם הסכומים שיציעו לו באירופה הם גדולים בהרבה ממיליון דולר אז אין מה לעשות בעניין מכבי תיאלץ לוותר ולחפש שחקן אחר שיענה לאיכויות שהיא מחפשת בסכום הזה וכך גם לגבי דיויס.
2. פניני בהרבה מיקרים משחק כ - 2 ולא כ-3 וכך גם לנדסברג אז זה באמת לא משנה היכן מיקמתי אותו ברשימה.
3. מכבי השנה הסתדרה היטב ללא שחקן בעמדה 4 שניפק לה נקודות או הכריע משחקים או שאפילו תרם במהלך הגנתי מכריע. גם ליאור וגם מדלי התגלו כלא יעילים ולא משפיעים במאומה לקבוצה ולמרות זאת מכבי הצליחה גם בלעדיהם כך שלדעתי צריך להשקיע יותר בעמדות הגארד והסנטר בהן היא התקשתה ובכדי שבמכבי יוכלו לגייס מיליון דולר לשתי עמדות אלו מכבי תהיה חייבת לקצץ בשכר שחקני עמדה 4. קאנגור וטיוס יכולים לכסות את העמדה הזו ברמה טובה לדעתי.
דבר נוסף קאנגור הוא 3-4 כפי שבלו היה וכפי שקיינר מדלי השנה - שלושתם סביב ה -2 מטר. קאנגור נתן השנה משחקים נפלאים ובאחוזים גבוהים מ-3. ראיתי אותו השנה בנבחרת אסטוניה נגד ישראל והוא פשוט עשה צחוק מכספי ואליהו. אם כספי טוב למכבי אז גם קאנגור טוב. (לא שהוא יותר טוב מכספי כן)
לגבי טיוס מדובר בשחקן שביורוליג נתן תפוקה טובה ובאחוזים טובים:
8 נקודות ב-20 דקות. 58% ל-2 . 4 ריבאונדים וחסימה למשחק נתונים טובים מאוד לשחקן מחליף. בפירוש לא פותח.
yehooda

הודעהעל ידי Allan Turing » 08 אפריל 2013, 19:18

Holiday_Armadillo כתב:

אין דבר כזה "אי-אפשר לעצור", לא ברמות האלו (לא מדובר לא בלברון, ולא במייקל גורדן), אפשר תמיד לעצור,
השאלה היא באיזה מחיר. אם דיויד יסמן את מירוטיץ כזה שינצח אותו, הוא ייעצר.
הנקודה היא, שאני לא חושב שהוא המפתח. המפתחות הם רודי וגי.סי קארול.
כשהם טובים, ריאל רצה, ואז קשה לנצח אותה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי rc4991 » 08 אפריל 2013, 19:29

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אבל כרגע יש שני שחקנים יקרים
אם אחד הולך ובא אחד זול אז כן חסכת

חסכת אבל עדיין השארת שחקן יקר שאוכל חלק גדול מתקציב השחקנים, תורם פחות ולא ממש שיפרת את העמדה.
אם כבר לחסוך אז עד הסוף. בכסף של מדלי אפשר להביא שחקן כדורסל אמיתי. מכבי לא יכולה להחזיק זר כל כך יקר שנראה כמו שמדלי נראה.

מסכים,ממש לא מובן לי למה את מוכנה להחזיק בשחקן כל כך גרוע שלוקח כל כך הרבה כסף
חנו'ש כתב:בשם ההמשכיות יכלנו גם להשאיר את תומאס או את לאזמה או את קאמינגס (והרשימה עוד ארוכה).
הרעיון של המשכיות הוא לעשות מה שניתן כדי להשאיר שחקנים שהצליחו אצלך בקבוצה, שנתנו עונה מוצלחת ולרוב הופכים למבוקשים בקבוצות אחרות (כמו סמית' או שון ג'יימס, או לאנגפורד או פארגו וכ'ו), לא שחקן שנתן לך כ-4 נק' בממוצע תמורת שכר של כ-700 אלף לעונה.....

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 08 אפריל 2013, 19:48

EulGam05 כתב:
jol9 כתב:אני בטוח שגם מול ריאל זה לא יהיה הרבה יותר טוב מזה.

קשה לדעת, אולי כן ואולי לא. מה שכן, לדעתי אא"כ ליאור יהיה לא פחות ממבריק מבחינה התקפית בדקות שהוא יקבל אז למדלי יהיו המון הזדמנויות מול ריאל כי בלאט יעדיף אותו במץ'-אפ מול מירוטיץ' מאשר את אליהו. מירוטיץ' נראה לי כמו המץ'-אפ ההגנתי כמעט הכי גרוע שיכול להיות לליאור - גבוה שיודע לקלוע מבחוץ, לשים כדור על הרצפה, לעשות פה ושם מהלך פוסט-אפ, לסחוט עבירות ולקחת ריבאונד. לטעמי בלאט יעדיף להמר על הגנה בינונית/מינוס של מדלי תוך כדי התקווה שהלבנים שלו יכנסו בטעות מאשר על האין-הגנה/ריבאונד-בינוני (וריאל היא קבוצת ריבאונד ההתקפה הכי טובה במפעל) של ליאור תוך כדי התקווה שהמשחק ההתקפי שלו יבוא לידי ביטוי ויהיה מספיק טוב בשביל לחפות על האין-אונות ההגנתית שלו.

מסכים איתך.
מה שכן, בגלל האופי של המשחקים האלה, שחקני הספסל צריכים להיות מוכנים לעלות ולשחק כי יהיו להם לא מעט דקות, אחרת שחקנים ייפלו מהרגליים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 08 אפריל 2013, 22:04

לא ברור לי מה ניתפסתם לקאנגור ? הבחור כבר לא ילד והשנה הזאת היא הטובה בקריירה שלו וגם היא לא משהו....אני ממש לא מתלהב ממנו , הבחור השתנק בדיוק ברגע האמת ויש לו חלק גדול בזה שסיינה לא עלתה בסוף. מצד שני היה לו חלק מזה שקבוצה בלוף כמו סיינה בכלל הייתה במצב שיש לה סיכוי לעלות שלב...
מכוון שהעונה עוד רחוקה מסיום , קשה לדעת מה הולך להיות שנה הבאה מבחינת תקציב , מה שבטוח שהמשכיות לסגל הזה לא נראה , לפחות לרובו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 08 אפריל 2013, 23:52

yzafrir כתב:לא ברור לי מה ניתפסתם לקאנגור ? הבחור כבר לא ילד והשנה הזאת היא הטובה בקריירה שלו וגם היא לא משהו....אני ממש לא מתלהב ממנו , הבחור השתנק בדיוק ברגע האמת ויש לו חלק גדול בזה שסיינה לא עלתה בסוף. מצד שני היה לו חלק מזה שקבוצה בלוף כמו סיינה בכלל הייתה במצב שיש לה סיכוי לעלות שלב...
מכוון שהעונה עוד רחוקה מסיום , קשה לדעת מה הולך להיות שנה הבאה מבחינת תקציב , מה שבטוח שהמשכיות לסגל הזה לא נראה , לפחות לרובו...

יש פה אנשים שחיים בסרט מדע בדיוני. הם רואים איזה שחקן שקולע 2 שלשות נגד מכבי, והשחקן הזה מייד הופך להיות אצלהם בראש שחקן נהדר.
ככה זה, כשהאנשים רואים רק משחקים של מכבי ולא מכירים שחקנים אחרים, אבל רוצים להשתתף בדיונים פה באשכול...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אלמוג » 09 אפריל 2013, 06:05

yzafrir כתב:לא ברור לי מה ניתפסתם לקאנגור ? הבחור כבר לא ילד והשנה הזאת היא הטובה בקריירה שלו וגם היא לא משהו....אני ממש לא מתלהב ממנו , הבחור השתנק בדיוק ברגע האמת ויש לו חלק גדול בזה שסיינה לא עלתה בסוף. מצד שני היה לו חלק מזה שקבוצה בלוף כמו סיינה בכלל הייתה במצב שיש לה סיכוי לעלות שלב...

לא התרגלת כבר?
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי yzafrir » 09 אפריל 2013, 07:17

אלמוג כתב:

לא התרגלת כבר?

התרגלתי למה ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 09 אפריל 2013, 10:00

felix_r כתב:

יש פה אנשים שחיים בסרט מדע בדיוני. הם רואים איזה שחקן שקולע 2 שלשות נגד מכבי, והשחקן הזה מייד הופך להיות אצלהם בראש שחקן נהדר.
ככה זה, כשהאנשים רואים רק משחקים של מכבי ולא מכירים שחקנים אחרים, אבל רוצים להשתתף בדיונים פה באשכול...

אנשים שממעיטים פה בערכו של קאנגור צריכים להבין דבר אחד: לעמדה שלו - הוא מטובי הקלעים באירופה, בוודאי שיותר ממדלי. מה אתם צריכים יותר מזה? ראיתי אותו רק על סמך 2 שלשות שהוא קלע נגד מכבי? עם כל הכבוד, ראיתי אותו קצת יותר, גם במדי סיינה וגם במדי אסטוניה שהוא תפר אותנו, תן לי קצת קרדיט. מדובר בפורוורד התקפי מצוין, וכל עוד אתה משבץ אותו עם פורוורד הגנתי שיודע להשלים אותו ולשחק בתוך הצבע, אני לא רואה שום פסול בהחתמתו, הגיל שלו פחות משחק תפקיד. בלו היה באותו גיל שנה שעברה, מעטים פה האנשים שלא השתגעו אחרי בלו בעונה שעברה, אולי חוץ ממך, שבדרך כלל הולך נגד הזרם, לא אוהב את בלו אבל משתגע אחרי אליהו. זה שאתה חושב הפוך, לא אומר שדעותיך הן הנכונות, וכמובן שאותו הדבר גם רלוונטי לגביי, לא שאני תופס ממני גאון הדור, אבל אני לא מציע שתשפוט אנשים שפעילים בפורום ומביעים דעות בהסתמך על כלום, לטענתך.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 09 אפריל 2013, 13:06

מצד שני יש שחקנים בגילו שפרשו מכדורסל . בלו הוא תופעה די חריגה מבחינת איך שהוא שומר על הגוף שלו . לא מכיר הרבה שחקנים שמצליחים לשמור על עצמם בצורה כזאת....
קאנגור העונה הוא בשיא שלו ועם כל הכבוד לאחוז שלו מהשלוש , הוא קולע בסך הכל שלשה אחת למשחק . חוץ מלקלוע שלשות הוא לא עושה הרבה , הוא לא ריבאונדר טוב וגם לא שומר מצטיין ובטח שלא מוסר טוב...לא מבין את ההתלהבות מהשחקן הזה .
מה גם שהוא לא שחקן זול (אולי זול יותר ממדלי אבל עדיין לא זול )
אני מעדיף עליו את קאלת'ס שבטוח יהיה זול יותר , צעיר יותר , מוכשר יותר , ומגוון יותר ...אולי לא השחקן האידיאלי אבל במחיר שאני חושב שצריך להשקיע בעמדה הזאת אז הוא יחד עם טיוס ואליהו אם ישאר מספקים בהחלט...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 09 אפריל 2013, 14:16

אני לא מסכים עם דעותיך על קאנגור, אבל כבר הבהרתי קודם שאני יכול לחיות עם קלאתיס.
er79

הודעהעל ידי Chen » 09 אפריל 2013, 15:52

מה יש להם משחקנים בליגה האיטלקית?!
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2631867
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אפריל 2013, 15:58

Chen כתב:מה יש להם משחקנים בליגה האיטלקית?!
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2631867

האמת שזה פשוט מאוד
אין לנו מה לחפש בליגה הסינית או הפורטו-ריקנית בגלל שאין שם שחקנים ברמה טובה מספיק
אין לנו מה לחפש ב-D-LEAGUE כי זה ידוע שבמכבי שחקנים מגיעים הכי מוכנים אחרי עונה באירופה
אין לנו מה לחפש בספרד או ביוון כי יש שם כסף
אין לנו מה לחפש בטורקיה כי זאת ליגה לזונות סטטיסטיקה
באיטליה יש מספיק שחקנים טובים שלא משלמים להם הרבה(אלא אם כן זה מילאנו או משהו)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 09 אפריל 2013, 16:36

שניים מתוך שלושת עמודי התווך העונה של מכבי הגיעו מהליגה האיטלקית, סמית' והיקמן.
סמל אישי של המשתמש
or163

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים