אולי האסימון ייפול בכל זאת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אולי האסימון ייפול בכל זאת

הודעהעל ידי jol9 » 12 אפריל 2013, 23:51

felix_r כתב:
jol9 כתב:חברים, צר לי לבשר לכם, אבל אתם תקועים בתקופת השושלת.
שחף, באמת??? מכבי לקחה את היורוליג עם בורשטיין ושארפ (ושניהם אגב טובים בהרבה ממה שהישראלים שלנו נותנים היום)? לא היו שם עוד איזה כמה חבר'ה בסביבה?
האם אתה יכול להביא שוב זרים ברמה הזאת? מה לגבי זר אחד כזה? כנראה שלא.

התקופה הזאת כבר לא רלוונטית.
אני מסתכל על המציאות ואני רואה - גרין = 500K, בורשטיין = 600K, ליאור = 750K... מכבי מוכנה לשלם על ישראלים. יש אחד ששווה את הסכומים האלה (ואף יותר) והוא כספי.

מכבי צריכה לבנות מודל להצלחה. המודל הזה לא יכול להתבסס על אותה קבוצה מדהימה עם שחקנים מדהימים ומאמן שמתאים להם באופן מושלם.
גם מכבי אז היתה קבוצה אחרת, שהצליחה להשאיר את כל השחקנים הטובים, ואפילו חיפשה להתחזק בכל שנה כמה שאפשר.

המודל לדעתי צריך להיות בנוי על שחקנים טובים, אבל לא כוכבי על, שמנגד יש להם רצון ועניין לשחק במכבי.
למשל - לאנגפורד. אפשר להחתים אותו כנראה לחוזה של 2-3 עונות בסכום סביר.
למשל ג'יימס וסמית' - כנ"ל. לא נראה כרגע שהם מחפשים לברוח מכאן.
למשל כספי - כפי שכבר כתבתי לפני (אם יחתום, זה בוודאי לא יהיה לעונה אחת).

יש כאן בסיס, שסביבו צריך להתאים את שאר החלקים על מנת לבנות קבוצה מנצחת. זה אולי ייקח עונה, אולי שתיים, אבל בסוף זה יבוא.

בעיניי זה עדיף מאשר כל הזמן לנסות לחפש את השאראס, הווייצ'יץ' או הפארגו והמוריס הבאים.

גרין קיבל 800K

לאאאאא... נראה לי שהוא קיבל 500, אבל זה לא עקרוני.
מכבי מוכנה לשלם על ישראלים, והיא הראתה את זה לא פעם. גם להלפרין היא רצתה לתת חוזים גבוהים בשנתיים האחרונות.

אני יודע שכספי הוא לא בדיוק אהוב הפורום, אבל אי אפשר להתעלם מהיכולות המקצועיות שלו, וגם אי אפשר להתעלם מהחולשה הגדולה של שאר חבריו הישראלים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 12 אפריל 2013, 23:52

ושוב, כולם פה מדברים כאילו מיליון דולר יביאו לפה את כספי, ואני ממש לא בטוח בזה.

ושוב כולם חושבים שאם אפילו כספי כן יקבל וכן יבוא, שהוא גם ישחק. הוא שיחק בארה"ב, אבל הוא לא אמריקאי. לך תדע אם ישחק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 12 אפריל 2013, 23:55

MTA2311 כתב:
והמציאות שאני רואה היא: גרין- כישלון, בורשטיין- כישלון, ליאור- כישלון, פניני- כישלון. אז למה לעשות את אותה הטעות שוב, ולשפוך מיליונים על ישראלי?
ושוב, כולם פה מדברים כאילו מיליון דולר יביאו לפה את כספי, ואני ממש לא בטוח בזה.

מכבי הגיעה לשני הגמרים האחרונים שלה עם הלפרין, אליהו ובלו כישראלים חשובים (כל אחד בעונתו).
השנה, אין לה אחד שיכול לשחק ברמה של החבר'ה האלה.

תחשוב על זה ככה - אתה חייב ישראלים בקבוצה. איזה ישראלי פרט לכספי היום (בהינתן בלאט והבעיה שלו עם ליאור), לא היית מתבייש לעלות למשחק העלייה לפיינל פור,
או לפיינל פור עצמו.

לגבי המליון - אתה צודק. אי אפשר לדעת אם זה יספיק או לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 13 אפריל 2013, 00:04

יוני, למה שלאנגפורד יבוא לפה בשביל להרוויח פחות כסף ממה שהוא מרוויח במילאנו?
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 13 אפריל 2013, 00:07

שחף כתב:יוני, למה שלאנגפורד יבוא לפה בשביל להרוויח פחות כסף ממה שהוא מרוויח במילאנו?

לפי הפרסומים שהיו, הוא אמר בעצמו שהוא רוצה לחזור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי CYellow7 » 13 אפריל 2013, 00:09

מה אתם אומרים על טלטוביץ'?יש סיכוי להנחית אותו כאן?
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי שחף » 13 אפריל 2013, 00:10

jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, למה שלאנגפורד יבוא לפה בשביל להרוויח פחות כסף ממה שהוא מרוויח במילאנו?

הוא הכחיש נדמה לי את זה בטוויטר או משהו כזה. זה נשמע לי הזוי שזר ירצה לבוא למכבי בשביל בערך חצי מהכסף שהוא יכול להרוויח. זה נראה לי בולשיט.

לגבי הישראלים, כל הקבוצות הכי מוצלחות של מכבי כללו ישראלים בתפקידים משלימים וזרים מוצלחים.

צריך להבין שעם בעלים שעובדים בטבלאות אקסל של רווח והפסד צריך להחתים קודם כל את השחקנים המובילים ואז את המשלימים, כמו שעושים ב-NBA.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 13 אפריל 2013, 08:39

שחף כתב:
jol9 כתב:

הוא הכחיש נדמה לי את זה בטוויטר או משהו כזה. זה נשמע לי הזוי שזר ירצה לבוא למכבי בשביל בערך חצי מהכסף שהוא יכול להרוויח. זה נראה לי בולשיט.

לגבי הישראלים, כל הקבוצות הכי מוצלחות של מכבי כללו ישראלים בתפקידים משלימים וזרים מוצלחים.

צריך להבין שעם בעלים שעובדים בטבלאות אקסל של רווח והפסד צריך להחתים קודם כל את השחקנים המובילים ואז את המשלימים, כמו שעושים ב-NBA.

אני לא שמעתי על הכחשה.
בהחלט יש סיכוי ששחקן שכשל מקצועית ירצה ללכת למקום אחר שטוב לו שם גם אם זה בפחות כסף.

אני אומר שוב שבשיטה הנוכחית הרבה יותר קל לראות את ההנהלה חורגת מהתקציב בשביל כספי ולא בשביל ניקולה
מירוטיץ׳ למשל.
אתה גם חייב ישראלים שיוכלו לשחק ביורוליג.
שארפ, בלו, אליהו (בגרסתו הטובה), הלפרין, בורשטיין, תומאס... כולם היו שחקנים חשובים מאוד.
היום אין לך אחד אפילו שנמצא ברמה הזאת
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 13 אפריל 2013, 10:35

CYellow7 כתב:מה אתם אומרים על טלטוביץ'?יש סיכוי להנחית אותו כאן?

לא.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי yellowaura » 13 אפריל 2013, 12:15

http://www.one.co.il/Article/215552.html

אני אעשה סיכום שלי לעונה עד כה.

מכבי עשתה את מה שהיא הייתה צפויה לעשות מתחילת העונה.

כמו שאמרתי כבר בתחילת העונה הסגל של מכבי הוא מקום 7-8 ביורוליג (זה כולל הפקטור של איכות המועדון והמסורת). הגעה להצלבה היא צפויה. דווקא הכישלון ההתחלתי של הטופ 16 היה מפתיע ובסופו של דבר התיישרנו לממוצע. סיינה השנה לא הייתה ראויה לעלות להצלבה ואכן בסוף עניינים התאזנו.

מה שכן השתנה הוא הגדלת הפערים בינינו לקבוצות הבכירות ופדרמן יודע את זה. להגיע להצלבה זה לא ההישג שאני מצפה. אני מצפה שמכבי תגיע להצלבה עם סיכוי מסויים ותקווה גם אם זה ממקום של אנדרדוג, לזכות בתואר.

הדברים שבכתבה מסכמים את מה שאמרנו כל השנה. מכבי חייבת לבנות שלד של 5 זרים איכותיים (התקופה של 4 זרים תותחי על לא תחזור בקרוב לכן חייבים קצת עומק) .

בניגוד לכותב אני הייתי מנפה את אליהו אך לא את אוחיון שמבחינתי הוא יכול לתרום בתור פוינט גארד שיחלוק דקות עם הפוינט גארד הזר שיגיע. היום יש צורך ב 3 פוינט גארדים באיכות טובה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 13 אפריל 2013, 13:04

שחף כתב:ניוז פלאש משני המשחקים האחרונים- מכבי קבוצה מחורבנת.
החודש וחצי האלה היו סוג של פוקס מטורף בתוך כל הגועל נפש של העונה הנוכחית.
רוב הסגל הזה צריך להתחלף, כולל התכשיט היקר מדלי, הישראלי האוברפייד ביותר בהיסטוריה(ליאור) ואחד מבין היקמן ולוגאן לפחות.
אני מנסה לפתח איזושהם ציפיות לקראת הקיץ אבל קשה לי. צריך לקוות שאולי הסטירה הזאת תחזיר את פדרמן ורקנאטי, ושלא נראה פה בעונה הבאה את מרקו קילינגסוורת' כמחליף לג'יימס.

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2632888
לא ישתנה כלום כל עוד דני פדרמן קובע עניינים. כל ראיון איתו הוא מבליט שלא צריך "שחקנים נוצצים" ונראה כאילו הוא לא ממש שם קצוץ על הקבוצה ברמה האישית.
מבחינתו זה עסק טהור.

מכבי מאבדת כל שנה עוד ועוד אוהדים... השנה כבר חצי מהמשחקים כבר לא יכולתי לראות.

דני פדרמן צריך לדעת שעסק טוב זה עסק שלבעלים שלו יש תשוקה כלפיו ולא עסק שמנוהל בצורה קרה ועניינית בלבד. פדרמן האבא היה יותר נלהב מהקבוצה מהבן זה בטוח.

מי שצריך להתעורר שנה הבאה אלו האוהדים שהשנה עשו מחאה מאוד עלובה וקטנה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Allan Turing » 13 אפריל 2013, 13:08

מסכים. אפ האוהדים לא יעשו מעשה, דני שובבני ימשיך להשתין עלינו בקשת.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 אפריל 2013, 21:31

שחף כתב:היו לנו שני ישראלים טובים שזכינו ביורוליג- דרק ובורשטיין+ מתאזרחים חביבים(בלו ותומאס). כשמשקיעים כסף בפניני וליאור נשארים עם תומאס ומדלי בתור קו קדמי שאמור להוביל את הקבוצה וככה זה גם נראה. לא יודע, חוץ ממיקי אף ישראלי לא הוביל את מכבי להצלחה ברמה האירופאית. מה שהזוי שלפחות לגבי חלק מהשחקנים מכבי משלמת להם הרבה מעל ערך השוק שלהם. פניני לא יקבל בשום מקום 350K כזר, ובטח שלא בארץ.

זה די נחמד שאתה מחשיב את דריק כישראלי כמו בורשטיין ולא בקטגוריה של מתאזרח חביב כמו בלו ותומאס... ;)

CYellow7 כתב:מה אתם אומרים על טלטוביץ'?יש סיכוי להנחית אותו כאן?

:laugh3 :fuck
זו בערך התגובה של דני שובבני כשראה את הפוסט הזה :D
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 13 אפריל 2013, 21:41

חייבים לעשות מהפכה גדולה בסגל...
סמית וג'יימס הם היחידים שבטוח צריכים להמשיך ואולי גם היקמן(למרות שאני נוטה לשחרר אותו)
את פלאניניץ' צריך להשאיל(אני עדיין מאמין בו אבל זה גם תלוי במה שבלאט חושב עליו כי הוא זה שבסופו של דבר מחליט)ואת כל שאר הזרים להעיף
אוחיון יכול להישאר רק כרכז מחליף וחייבים להגיע עם הבנה כלשהי עם אליהו(או לשחחר אותו או להאריך לו את החוזה תמורת סכומים נמוכים יותר)
במקום כל הקבוצה הגרועה הזאת צריך להביא רכז טוב,סקורר,סנטר מאסיבי ו-4 מגוון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 אפריל 2013, 22:55

החשש הכי גדול שלי הוא שבלאט כל הזמן מדבר על המשכיות. על זה שהגדולות מצליחות בעיקר בזכות ההמשכיות ושזה הכישלון הכי גדול של מכבי בשנים האחרונות, שלא הצליחה לשמור על ההמשכיות.
הבעיה היא שדווקא השנה, בשל העובדה שיש לנו בעיקר שחקנים לא יוצלחים - דווקא עכשיו מכבי תוכל לשמור על המשכיות כי מי כבר ירצה אותם?? (חוץ מסמית' וג'יימס אולי)
ודווקא על הקבוצה העלובה הזו, מכבי עוד תמשיך לעונה נוספת ו"תשמור על המשכיות"....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 13 אפריל 2013, 23:35

jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:חברים, צר לי לבשר לכם, אבל אתם תקועים בתקופת השושלת.
שחף, באמת??? מכבי לקחה את היורוליג עם בורשטיין ושארפ (ושניהם אגב טובים בהרבה ממה שהישראלים שלנו נותנים היום)? לא היו שם עוד איזה כמה חבר'ה בסביבה?
האם אתה יכול להביא שוב זרים ברמה הזאת? מה לגבי זר אחד כזה? כנראה שלא.

התקופה הזאת כבר לא רלוונטית.
אני מסתכל על המציאות ואני רואה - גרין = 500K, בורשטיין = 600K, ליאור = 750K... מכבי מוכנה לשלם על ישראלים. יש אחד ששווה את הסכומים האלה (ואף יותר) והוא כספי.

מכבי צריכה לבנות מודל להצלחה. המודל הזה לא יכול להתבסס על אותה קבוצה מדהימה עם שחקנים מדהימים ומאמן שמתאים להם באופן מושלם.
גם מכבי אז היתה קבוצה אחרת, שהצליחה להשאיר את כל השחקנים הטובים, ואפילו חיפשה להתחזק בכל שנה כמה שאפשר.

המודל לדעתי צריך להיות בנוי על שחקנים טובים, אבל לא כוכבי על, שמנגד יש להם רצון ועניין לשחק במכבי.
למשל - לאנגפורד. אפשר להחתים אותו כנראה לחוזה של 2-3 עונות בסכום סביר.
למשל ג'יימס וסמית' - כנ"ל. לא נראה כרגע שהם מחפשים לברוח מכאן.
למשל כספי - כפי שכבר כתבתי לפני (אם יחתום, זה בוודאי לא יהיה לעונה אחת).

יש כאן בסיס, שסביבו צריך להתאים את שאר החלקים על מנת לבנות קבוצה מנצחת. זה אולי ייקח עונה, אולי שתיים, אבל בסוף זה יבוא.

בעיניי זה עדיף מאשר כל הזמן לנסות לחפש את השאראס, הווייצ'יץ' או הפארגו והמוריס הבאים.

גרין קיבל 800K

לאאאאא... נראה לי שהוא קיבל 500, אבל זה לא עקרוני.
מכבי מוכנה לשלם על ישראלים, והיא הראתה את זה לא פעם. גם להלפרין היא רצתה לתת חוזים גבוהים בשנתיים האחרונות.

אני יודע שכספי הוא לא בדיוק אהוב הפורום, אבל אי אפשר להתעלם מהיכולות המקצועיות שלו, וגם אי אפשר להתעלם מהחולשה הגדולה של שאר חבריו הישראלים.

גרין קיבל מיליון ומשהו בסמארה, ואז מכבי בקושי רב שכנעה אותו לחזור תמורת 800 (אחרי מו"מ מאוד ארוך). תמורת 500 הוא לא היה חוזר בחיים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 אפריל 2013, 23:50

felix_r כתב:גרין קיבל מיליון ומשהו בסמארה, ואז מכבי בקושי רב שכנעה אותו לחזור תמורת 800 (אחרי מו"מ מאוד ארוך). תמורת 500 הוא לא היה חוזר בחיים

העסקה התמוהה ביותר נוגעת ליניב גרין – שממשיך חוזה עליו חתם בקיץ 2008. לא פחות מ-952,100

http://sports.walla.co.il/?w=//1656259
זה מהפרסום המפורסם של גרינוולד של כל ספרי החשבונות של מכבי (השכר הוא בברוטו כמובן)
יניב גרין הגיע היום (חמישי) למשרדיו של יו"ר מכבי ת"א, שמעון מזרחי, וחתם על חוזה לשלוש שנים במועדון הצהוב. הסנטר צפוי על פי ההערכות, להרוויח כ-500 אלף דולר לעונה

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000358182
הנציג הבכיר של ליגת ווינר בכדורסל הוא הסנטר של מכבי תל אביב. גרין (29) שיחק עד לפני שנתיים בסמארה הרוסית וקיבל 800 אלף דולר בעונה. כיום הוא מסתפק בחוזה העומד על כ־600 אלף דולר בעונה. הוא הישראלי בעל השכר הגבוה ביותר במכבי תל אביב.

http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 50,00.html
אומנם הם מדברים על סכום קצת יותר גבוה, אבל עדיין לא מה שאתה טוען
כאמור, גרין חתם לשלוש שנים במועדון, במהלכן הוא צפוי להשתכר כ-450 אלף דולר נטו לעונה.

http://sports.walla.co.il/?w=/151/1307491

בקיצור, כולם דיברו על סכומים שבין 450 ל-600 אלף.
מה שגרין קיבל בסמארה היה מטורף לכל הדיעות, אבל זה ידוע שהרוסיות מפריזות בשכר ושמכבי משלמת הרבה פחות, כנראה חזר כי נמאס לו מהקור הרוסי והתגעגע הביתה (גם ליאור וויתר מסיבות דומות על הכסף של וויטוריה)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 14 אפריל 2013, 00:22

חנו"ש, זכור לי משהו, שאחר כך פורסם איזה מסמך של כץ , ושם מול השם של גרין המספר היה מחוק בשחור, אבל ראו, שזה 7 ספרות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 14 אפריל 2013, 00:39

פליקס, אני זוכר את זה די טוב, ולדעתי זה היה 500, אבל באמת ש500 או 800 זה לא משנה, כי זה 500 או 800 יותר מדי...

חני, את צודקת. זה סוג של חשש מבוסס אפילו. בהקשר הזה, יש צדק בציפיות של אור, לפני שהעפלנו להצלבה, שאולי עדיף שלא להעפיל, אם זה אומר שצריך
לסבול את מדלי עוד עונה. לא תודה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אפריל 2013, 01:24

אל תדאגו לגבי התקציב לשנה הבאה , פדרמן מכר את הוילה שלו המעל 50 מליון...כל מה שרוי אמר לגבי המצב של פרמן הוא אמת ( ממקור מאוד מאוד אמין ) ומסתבר שהוא מתכוון לבקש תספורת ....
אני מקווה שחד מהנכסים שהוא יאלץ להפטר ממנו יהיה מכבי .

לגבי שנה הבאה , יש את מה שצריך לעשות וזה להעיף את מדלי , פלאנניץ' , היקמן , לוגן ולהביא 4 זרים איכותיים במקומם .
מה שאומר שאוחיון , ג'יימס הופכים להיות מחליפים (מעולים לטעמי) , סמית' ישאר יחד עם פניני בעמדה 3 .
עמדה 2 תקבל חיזוק לספסל בדמות הלפרין יחד עם לאנדסבר וזר איכותי שיגיע
ואוחיון יהיה מחליף לרכז איכותי שיגיע
בעמדה 4 צריך להביא את טיוס ועוד זר זול יחד עם אליהו , זה צריך להספיק...
אגב , זה בהחלט מהפכה בסגל...

מה יקרה בפועל ? סיווי סביר שלא יהיה כזה שינוי קיצוני בסגל עד שלא יתבררו העיניינים הכלכליים של פדרמן ונושא הרוכש החדש....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל, עידן ו־24 אורחים