felix_r כתב:jol9 כתב:חברים, צר לי לבשר לכם, אבל אתם תקועים בתקופת השושלת.
שחף, באמת??? מכבי לקחה את היורוליג עם בורשטיין ושארפ (ושניהם אגב טובים בהרבה ממה שהישראלים שלנו נותנים היום)? לא היו שם עוד איזה כמה חבר'ה בסביבה?
האם אתה יכול להביא שוב זרים ברמה הזאת? מה לגבי זר אחד כזה? כנראה שלא.
התקופה הזאת כבר לא רלוונטית.
אני מסתכל על המציאות ואני רואה - גרין = 500K, בורשטיין = 600K, ליאור = 750K... מכבי מוכנה לשלם על ישראלים. יש אחד ששווה את הסכומים האלה (ואף יותר) והוא כספי.
מכבי צריכה לבנות מודל להצלחה. המודל הזה לא יכול להתבסס על אותה קבוצה מדהימה עם שחקנים מדהימים ומאמן שמתאים להם באופן מושלם.
גם מכבי אז היתה קבוצה אחרת, שהצליחה להשאיר את כל השחקנים הטובים, ואפילו חיפשה להתחזק בכל שנה כמה שאפשר.
המודל לדעתי צריך להיות בנוי על שחקנים טובים, אבל לא כוכבי על, שמנגד יש להם רצון ועניין לשחק במכבי.
למשל - לאנגפורד. אפשר להחתים אותו כנראה לחוזה של 2-3 עונות בסכום סביר.
למשל ג'יימס וסמית' - כנ"ל. לא נראה כרגע שהם מחפשים לברוח מכאן.
למשל כספי - כפי שכבר כתבתי לפני (אם יחתום, זה בוודאי לא יהיה לעונה אחת).
יש כאן בסיס, שסביבו צריך להתאים את שאר החלקים על מנת לבנות קבוצה מנצחת. זה אולי ייקח עונה, אולי שתיים, אבל בסוף זה יבוא.
בעיניי זה עדיף מאשר כל הזמן לנסות לחפש את השאראס, הווייצ'יץ' או הפארגו והמוריס הבאים.
גרין קיבל 800K
לאאאאא... נראה לי שהוא קיבל 500, אבל זה לא עקרוני.
מכבי מוכנה לשלם על ישראלים, והיא הראתה את זה לא פעם. גם להלפרין היא רצתה לתת חוזים גבוהים בשנתיים האחרונות.
אני יודע שכספי הוא לא בדיוק אהוב הפורום, אבל אי אפשר להתעלם מהיכולות המקצועיות שלו, וגם אי אפשר להתעלם מהחולשה הגדולה של שאר חבריו הישראלים.