yzafrir כתב:אני לא אמרתי שהוא ברמה של פארקר אבל אם הוא היה נשאר באירופה כמה שנים הוא היה הופך להיות דומיננטי כמו שפארקר היה בזמנו , כלומר שחקן בילתי עציר באירופה .
הלפרין וטיוס הם באמת החלק השולי בבניית הקבוצה אבל הם שחקנים שמכבי חייבת להשלמת הסגל . הנסיון של הלפרין וחוכמת המשחק שלו עדיף על מה שרוט מביא
וההגנה של טיוס והריבאונד משלימים את החסר בעמדה 4 אפילו אם יגיע זר נוסף . אלו לא ההחתמות שישנו את הקבוצה אבל בהחלט יסגרו פינות .
רבעיית הזרים היא הדבר הדחוף לקראת הקיץ .
אני לא חושב שאפשר לדעת דבר כזה. פארקר היה ברמות השליטה של פטרוביץ' וסבוניס באירופה, עם שלושה תארי יורוליג ב5 עונות בהן שיחק בה (אחת מתוכן בסופרוליג) ועוד 2 פיינל פורים
באחרות...
אפשר להגיד שפארגו שחקן טוב מאוד, אבל שהיה מגיע לרמה כזאת? זה ניחוש פרוע, בערך כמו להמר על סטיב ג'ובס ואפל שלו בשנות ה-90.
לגבי הישראלים - כמו שאני חוזר ואומר כאן כבר כמה זמן, דרושה מחשבה בנושא הזה. עד עכשיו, מכבי היתה חוטפת את הישראלים הטובים, משלמת עליהם הרבה כסף,
אבל ההצלחה שלה היתה נגזרת ישירה של איכות הזרים. כשהיו כאן מוריס, ניקולה, פארגו, אידסון, סופו ופרקינס, זה נגמר בגמר היורוליג. כשהיו כאן די בראון, ביופורד ופיליקס, זה נגמר בהדחה
מוקדמת.
על כן, הייתי מעט משנה את הקוסנפט ומנסה להביא את הישראלי היחיד היום שכן יכול לשחקן ביורוליג ולהיות טוב בה (כמו שהלפרין וליאור היו בקבוצות שהזכרתי), ולידו משלים את מה שנשאר,
אבל עם שחקנים זולים יותר כמו לנדסברג, רוט (או אולי מקל) וכו'.
הלפרין ב-400K, פניני ב-400K ואוחיון ב-400K, משום מה נראה לי כמתכון לעוד סגל ארוך ובינוני.