מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

הודעהעל ידי jol9 » 15 אפריל 2013, 13:18

yzafrir כתב:אני לא אמרתי שהוא ברמה של פארקר אבל אם הוא היה נשאר באירופה כמה שנים הוא היה הופך להיות דומיננטי כמו שפארקר היה בזמנו , כלומר שחקן בילתי עציר באירופה .

הלפרין וטיוס הם באמת החלק השולי בבניית הקבוצה אבל הם שחקנים שמכבי חייבת להשלמת הסגל . הנסיון של הלפרין וחוכמת המשחק שלו עדיף על מה שרוט מביא
וההגנה של טיוס והריבאונד משלימים את החסר בעמדה 4 אפילו אם יגיע זר נוסף . אלו לא ההחתמות שישנו את הקבוצה אבל בהחלט יסגרו פינות .
רבעיית הזרים היא הדבר הדחוף לקראת הקיץ .

אני לא חושב שאפשר לדעת דבר כזה. פארקר היה ברמות השליטה של פטרוביץ' וסבוניס באירופה, עם שלושה תארי יורוליג ב5 עונות בהן שיחק בה (אחת מתוכן בסופרוליג) ועוד 2 פיינל פורים
באחרות...
אפשר להגיד שפארגו שחקן טוב מאוד, אבל שהיה מגיע לרמה כזאת? זה ניחוש פרוע, בערך כמו להמר על סטיב ג'ובס ואפל שלו בשנות ה-90.

לגבי הישראלים - כמו שאני חוזר ואומר כאן כבר כמה זמן, דרושה מחשבה בנושא הזה. עד עכשיו, מכבי היתה חוטפת את הישראלים הטובים, משלמת עליהם הרבה כסף,
אבל ההצלחה שלה היתה נגזרת ישירה של איכות הזרים. כשהיו כאן מוריס, ניקולה, פארגו, אידסון, סופו ופרקינס, זה נגמר בגמר היורוליג. כשהיו כאן די בראון, ביופורד ופיליקס, זה נגמר בהדחה
מוקדמת.

על כן, הייתי מעט משנה את הקוסנפט ומנסה להביא את הישראלי היחיד היום שכן יכול לשחקן ביורוליג ולהיות טוב בה (כמו שהלפרין וליאור היו בקבוצות שהזכרתי), ולידו משלים את מה שנשאר,
אבל עם שחקנים זולים יותר כמו לנדסברג, רוט (או אולי מקל) וכו'.
הלפרין ב-400K, פניני ב-400K ואוחיון ב-400K, משום מה נראה לי כמתכון לעוד סגל ארוך ובינוני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אפריל 2013, 13:43

הדבר הראשון שחייבים לעשות לפני שבונים את הסגל זה לקבוע סדר עדיפויות
בסדר עדיפויות הזה צריך לקבוע סדר החחתמות והכספים שיושקעו על כל עמדה וכן איזו תרומה הם מצפים לראות מכל שחקן וזאת תוך כדי ידיעה שהולכים על סגל קצר ואיכותי:
1.בראש ובראשונה צריך להשקיע ברכז וחייבים לבדוק טוב טוב את השוק,הרכז שיבחר צריך להיות הרכז עם יכולות ניהול המשחק הכי גבוהות שאפשר,הסקורינג יהיה רק בונוס(במידה ויש)
2.במידה ומשחררים את היקמן צריך להביא שוטינג גארד איכותי שיהיה הגו טו גאי של הקבוצה ויקלע כשההתקפה תתקע
3.סנטר נוסף,רצוי שיהיה כמה שיותר מאסיבי ועם יכולות גבוהות בפוסט כדי שיהיה לנו שחקן מטרה בצבע וכדי שהוא ישלים את ג''ימס בעמדה 5
4.פורוורד זר,רצוי שיהיה הגנתי ועם קליעה מבחוץ.כל תרומה נוספת תתקבל בשמחה
5.מבחינת הישראלים:
א.אין טעם להביא את טיוס,הוא שחקן בינוני שיקבל סתם כסף שאפשר להשקיע בשחקנים שציינתי לעיל.אם הוא לא היה ישראלי אפילו לא היינו חושבים להביא אותו
ב.אני גם לא בטוח שכדאי להביא את הלפרין או גארד ישראלי נוסף לסגל ושאפשר להסתדר עם לאנדסברג ב-2 ופניני ב-3 כשבליגה גם שגב יזכה לדקות משמעותיות,אם ישאר כסף הוא מוזמן להצטרף
ג.אוחיון.מצידי הוא יכול ללכת לקובאן אבל אם הוא נשאר אז שיבין טוב טוב שהוא יעלה מהספסל
ד.אם אפשר להוריד קצת מהעלויות של אליהו זה יהיה מצויין אבל אני לא מאמין שזה יקרה ולכן לא ארחיב עליו

בכל מקרה,הישראלים שהם השחקנים המשלימים הם השחקנים האחרונים שצריך להתעסק איתם וקודם כל יש לבנות בסיס טוב לפי ארבעת השחקנים הראשונים שהצגתי ורק לאחר שרואים כמה כסף נשאר בקופה ניתן יהיה לראות כמה ואיזה ישראלים להביא(אם בכלל)כדי שישלמיו את הסגל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 אפריל 2013, 13:47

rc4991 כתב:הדבר הראשון שחייבים לעשות לפני שבונים את הסגל זה לקבוע סדר עדיפויות
בסדר עדיפויות הזה צריך לקבוע סדר החחתמות והכספים שיושקעו על כל עמדה וכן איזו תרומה הם מצפים לראות מכל שחקן וזאת תוך כדי ידיעה שהולכים על סגל קצר ואיכותי:
1.בראש ובראשונה צריך להשקיע ברכז וחייבים לבדוק טוב טוב את השוק,הרכז שיבחר צריך להיות הרכז עם יכולות ניהול המשחק הכי גבוהות שאפשר,הסקורינג יהיה רק בונוס(במידה ויש)
2.במידה ומשחררים את היקמן צריך להביא שוטינג גארד איכותי שיהיה הגו טו גאי של הקבוצה ויקלע כשההתקפה תתקע
3.סנטר נוסף.רצוי שיהיה כמה שיותר מאסיבי ועם יכולות גבוהות בפוסט כדי שיהיה לנו שחקן מטרה בצבע וכדי שהוא ישלים את ג''ימס בעמדה 5
5.מבחינת הישראלים:
א.אין טעם להביא את טיוס,הוא שחקן בינוני שיקבל סתם כסף שאפשר להשקיע בשחקנים שציינתי לעיל.אם הוא לא היה ישראלי אפילו לא היינו חושבים להביא אותו
ב.אני גם לא בטוח שכדאי להביא את הלפרין או גארד ישראלי נוסף לסגל ושאפשר להסתדר עם לאנדסברג ב-2 ופניני ב-3 כשבליגה גם שגב יזכה לדקות משמעותיות,אם ישאר כסף הוא מוזמן להצטרף
ג.אוחיון.מצידי הוא יכול ללכת לקובאן אבל אם הוא נשאר אז שיבין טוב טוב שהוא יעלה מהספסל
ד.אם אפשר להוריד קצת מהעלויות של אליהו זה יהיה מצויין אבל אני לא מאמין שזה יקרה ולכן לא ארחיב עליו

בכל מקרה,הישראלים שהם השחקנים המשלימים הם השחקנים האחרונים שצריך להתעסק איתם וקודם כל יש לבנות בסיס טוב לפי ארבעת השחקנים הראשונים שהצגתי ורק לאחר שרואים כמה כסף נשאר בקופה ניתן יהיה לראות כמה ואיזה ישראלים להביא(אם בכלל)כדי שישלמיו את הסגל

אתה צריך ללכת לפי מה שהשוק נותן לך. אם השוק ייתן לך רכז איכותי, אז מצויין - ללכת עליו. אבל אם השוק ייתן לך SG שיכול להיות שובר שוויון - אז ללכת עליו.
לכן, אין טעם לקבוע את זה מראש.
מה שאני מדבר עליו הוא קונספט שמתאים לשחקנים פנויים שמכבי יכולה בסיטואציה כזאת או אחרת להביא (לאנגפורד, פארגו, כספי,...) ועל צמצום עלותם של הישראלים וגם צמצום
כמותם אבל רק בתנאי שמכבי תוכל להביא ישראלי שהוא באמת שחקן טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אפריל 2013, 13:50

jol9 כתב:
rc4991 כתב:הדבר הראשון שחייבים לעשות לפני שבונים את הסגל זה לקבוע סדר עדיפויות
3.סנטר נוסף.רצוי שיהיה כמה שיותר מאסיבי ועם יכולות גבוהות בפוסט כדי שיהיה לנו שחקן מטרה בצבע וכדי שהוא ישלים את ג''ימס בעמדה 5
5.מבחינת הישראלים:

אתה צריך ללכת לפי מה שהשוק נותן לך. אם השוק ייתן לך רכז איכותי, אז מצויין - ללכת עליו. אבל אם השוק ייתן לך SG שיכול להיות שובר שוויון - אז ללכת עליו.

לכן, אין טעם לקבוע את זה מראש.
מה שאני מדבר עליו הוא קונספט שמתאים לשחקנים פנויים שמכבי יכולה בסיטואציה כזאת או אחרת להביא (לאנגפורד, פארגו, כספי,...) ועל צמצום עלותם של הישראלים וגם צמצום
כמותם אבל רק בתנאי שמכבי תוכל להביא ישראלי שהוא באמת שחקן טוב.

בדרך כלל בתחילת כל קיץ כל השחקנים האלה פנויים וצריך "רק לבחור" ביניהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 אפריל 2013, 14:01

זה לא נכון. נבארו יהיה פנוי? מירוטיץ'? מה לגבי ספאנוליס?

אפשר להחליט שהולכים על רכז ברמה גבוהה. סבבה. מי זה יהיה אם אין אחד כזה פנוי בקיץ?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אפריל 2013, 14:05

יש פה מישהו שמעדיף את ג'קסון על לנגפורד, בגלל שג'קסון רכז?
אסור לפספס הזדמנויות להחתים פה שחקנים טובים, רק כי הם לא בדיוק בעמדה שאנחנו רוצים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אפריל 2013, 14:08

MTA2311 כתב:יש פה מישהו שמעדיף את ג'קסון על לנגפורד, בגלל שג'קסון רכז?

אסור לי לענות, נכון?(ואני לא רוצה את ג'קסון ספציפית אבל הכוונה ברורה)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אפריל 2013, 14:09

DD לא פנוי?

(אין לי ספק שלא יגיע, סתם שאלה)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אפריל 2013, 14:10

Holiday_Armadillo כתב:

האמת שבכוונה נתתי את ג'קסון, כי אני יודע שאת לא מחזיקה ממנו( כמוני), אבל מסתבר שגם זה לא עזר...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 15 אפריל 2013, 14:46

or163 כתב:הוא גם לא בסיקסרס, הם חתכו אותו לפני חודש לטובת האח של ג'רו הולידיי וכרגע הוא שחקן חופשי.

פארגו שחקן MUST אני בספק אם שאר אירופה עוקבת אחריו כמו האוהדים של מכבי. סך הכל שהוא היה פה הוא עדיין היה נחות לבו מקאלב ו-DD.
אחרי שראינו מה האופציות שלנו הבנו כמה הוא שחקן טוב. אבל עדיין הוא לא הוכיח את עצמו שהוא בליגה של הגדולים באמת (DD, ספאנוליס).

אני הייתי מפתה אותו בסכום של 1.5M-2M דולר. אחרי חוויה לא נעימה בנ.ב.א זה יכול להיות אפשרי. אני לא רואה קבוצת נ.ב.א שמה עליו כסף שמתקרב לסכומים האלה.

בנוסף הייתי מנסה להחזיר את אידסון. אידסון כבר לא חשוף ליורוליג, מבוגר יחסית אבל עדיין מראה סטטיסטית את אותם דברים ואני חושב שהיום הוא פחות או יותר אותו שחקן שעזב את מכבי בסכומים גדולים אבל השווי הכספי שלו בשוק נמוך בהרבה. את אידסון אפשר להביא ב- 700K-800K. קצת יושב על הבלטה של סמית' אבל יתן הרבה גיוון ואפשרויות בעמדות 1-3. כמו כן הוא היה ציר מרכזי ביותר במשחק הלחץ.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אפריל 2013, 15:18

jol9 כתב:זה לא נכון. נבארו יהיה פנוי? מירוטיץ'? מה לגבי ספאנוליס?

אפשר להחליט שהולכים על רכז ברמה גבוהה. סבבה. מי זה יהיה אם אין אחד כזה פנוי בקיץ?

לא אמרתי שצריכים להביא בכל עמדה מישהו מהטופ,התכוונתי להביא רכז טוב מאלה שפנויים
אסור לפספס הזדמנויות להחתים פה שחקנים טובים, רק כי הם לא בדיוק בעמדה שאנחנו רוצים.

אני יענה לך ועל הדרך גם ליוני...
רכז זו עמדה הרבה יותר חשובה משוטינג גארד(שלדעתי נצמאת בעדיפות שניה ואני ממש לא מזלזל בה)ולכן במקרים מסוימיםעדיף רכז איכותי על פני שוטינג גארד טוב ממנו(כל עוד זה בהפרש סביר)
במקרה של ג'קסון-לאנגפורד זה שאלה יותר קשה ואני נוטה לטובת לאנגפורד בגלל שהוא טוב הרבה יותר מג'קסון אבל אם ההפרש ביניהם לא היה גבוה אז הייתי בוחר בג'קסון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 אפריל 2013, 16:23

Holiday_Armadillo כתב:

ברור שיהיו כאלה שיעדיפו את ג'קסון על לאנגפורד וזה בסדר.
הכוונה של אור היא שעדיף להחתים שחקן טוב, פנוי, שגם רוצה לשחק במכבי, ע"פ שחקן פחות טוב, גם אם הוא מתאים יותר לתפקיד שעליו חשבו מלכתחילה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 אפריל 2013, 20:36

ביינום מסיים חוזה בדטרויט :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי refael » 16 אפריל 2013, 09:33

מה המצב של ארון ביינס לעונה הבאה חתום בסן אנטוניו?
תמונה
refael

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2013, 10:48

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2633641
1.הילד כבר לא אהוב? יוגב אוחיון פצע גיד בברך במהלך המשחק מול הרצליה, אך נראה שלא רק פיזית מצא אוחיון את עצמו מוכה וחבול. בעשרת הימים האחרונים הוא סופג הצלפות לא רק מהמזל, אלא גם מדיוויד בלאט.אם יש משהו שהבדיל עד עכשיו את אוחיון מיתר הישראלים במכבי הוא יחסו האוהד של בלאט כלפיו. אולם השבוע, מספרים במכבי, שינה בלאט את יחסו אל'הילד המועדף' מהקצה אל הקצה. התהפכות לבו של בלאט מתבטאת בכל החזיתות: במהלך האימונים, המשחקים וגם האסיפות ותדרוכי הווידאו, התנפל המאמן בצעקות על יוגב אוחיון, והעיר לו בחוסר סבלנות על מהלכים ופעולות שעשה. "הוא די השפיל אותו מול כולם עם הצעקות בלא מעט מקרים השבוע", מופתעים גורמים במכבי שחזו מקרוב במהפך.לגבי אוחיון, זוהי מן הסתם פגיעה קשה. הרי במשך השנה החולפת השתדל בלאט להעניק לו קרדיט נדיב. אולי נדיב מדי, שכן האמון הגורף בשחקן התגלה כחרב פיפיות: שלושה משחקי יורוליג פספס אוחיון, עד שפקעה סבלנותו של מטפחו. זה החל בסוף המשחק מול ברצלונה, בפעולה לא נכונה של אוחיון שהייתה עלולה להוריד לטמיון את כל העונה האירופית. בלאט מיהר להוציא את אוחיון בזעם. אולי עברה בו איזו מחשבת התפכחות לפיה אוחיון הוא שחקן לעשר דקות, ולא למאני טיים.לא מן הנמנע שאורך רוחו של בלאט התקצר דרסטית (ביחס לאוחיון) עקב הלחץ שבו שרוי המאמן בשל שקיעתה של מכבי בבור של 2:0 מול ריאל. אם כי יש הטוענים ש"בלאט הבין סוף סוף את המגבלות של אוחיון".ואולם, למערכת היחסים העכורה-פתאום בין המאמן ובין מי שהיה שחקן חביב עליו מתווסף אספקט נוסף: מה שבלאט בישל כל העונה –הוא אוכל כעת בסדרת ההצלבה. שהרי כעת זקוק בלאט לתרומה מכל השחקנים ושיגיעו בשיא הכושר, ואינו יכול להסתמך על שחקן בודד. קל וחומר שחקן שהכזיב אותו.

2.ישראלי נוסף שלא מלקק דבש במכבי הוא ליאור אליהו. כואב לראות כיצד הישראלי המוכשר ביותר בארץ מתפוגג לאיטו. אם כי בניצחון שלשום על הרצליה, נצנץ משהו מהאליהו של פעם. נשאר רק לדמיין אילו ביצועים היה מפריח לאוויר האולם, לוּ רק היה זוכה מבלאט לתמיכה דומה לזו שזכה לה אוחיון. לא מן הנמנע שהיינו מקבלים את השחקן שהוביל את קאחה לבוראל לאליפות, לאחר שקלע 18 נקודות מול ברצלונה במשחק המכריע של סדרת הגמר.חוסר התלהבותו של בלאט מהישראלים במדי מכבי אינו מתמצה באליהו: מורן רוט, שעלה בלא מעט משחקים כמו טיל בליסטי, הצטרף לחבורת החבוטים וזוכה לדקות משחק צנומות. האם באמת לא ניתן להעניק לרוט האנרגטי – שבמו ידיו הפך את המומנטום במשחקי יורוליג, מול פנרבחצ'ה, חימקי ומשחקים נוספים – יותר זמן פרקט? לא מעט אוהדים כועסים שיוגב אוחיון זוכה ליחס מועדף לא על חשבונו של רוט. גם גיא פניני הפייטר לא בא לידי ביטוי.אגב, גם הזרים שבין השחקנים לא טומנים את ידם בצלחת המרמור, אך זה כבר סיפור אחר. כעת מעוניין בלאט להעלות אל הסיפון את יותם הלפרין ואלכס טיוס. ההנהלה הצהירה לא אחת כי הזהות הישראלית חשובה לה. לא מזמן נאבקו השחקנים הישראלים על מעמדו השחקן הישראלי. "השביתה הזאת היא בדיחה", אמר אז בלאט. השאלה היא, על מי תהיה הבדיחה בסופו של יום. או בסופה של עונה.

3.ריצ'רד הנדריקס, אחד השחקנים האהובים על דיוויד בלאט, היה יכול ודאי לתרום בסדרה הזאת מול מדריד. אך לא בטוח שהנדריקס הוא רק זיכרון-עבר מתוק: לוואלה! ספורט נודע כי הנדריקס הגיע לישראל – ולא רק מתוך געגוע אל חופי תל אביב. השחקן מוקיר ומעריך את בלאט, ששומר איתו על קשר העונה. לאור אכזבתו העמוקה של בלאט מהסגל ורצונו לשנות אותו – צפוי חריש עמוק בהרכב. הפגישה המחודשת והחשאית בין מכבי להנדריקס היא יריית הפתיחה בניסיון להחזרתו לנוקיה.הנדריקס גורם למכבי געגועים עזים, שכן בדיוק בשבוע הקשה של מכבי הוא גרף הישג הפוך: זכייה ביורוקאפ עם קבוצתו החדשה, לוקומוטיב קובאן, שגברה בגמר 64:75 על בילבאו. הגבוה המוכשר, שהגיע לקובאן כמושאל, הצטיין וזכה בתואר ה-MVP של הגמר. זאת, לאחר שסגר ערב מצוין עם 14 נקודות (7 מ-10 מהשדה), 9 ריבאונדים, שתי חטיפות ושתי חסימות. מן הסתם, הנדריקס ינשוף בעורפם של שחקנים במכבי הנוכחית. מכבי אמורה לעבור מתיחת פנים שמתגמדת אפילו לנוכח השיפוצים שביצעה במהלך הקיץ האחרון. גוברים הקולות לשחרורו של ריקי היקמן, שיעזוב כנראה, ובלאט לא רוצה גם את דרקו פלאניניץ' ודייויד לוגן.

התייחסות שלי:
1.אתם כבר יודעים מה אני חושב על אוחיון ואני מאוד מרוצה שבלאט לא מעריך אותו
2.אין מה לעשות,ככה זה כשהישראלים שלנו לא מוכשרים
3.אנחנו ממש לא צריכים את הנדריקס המוגבל אלא שחקן פיזי עם משחק גב לסל.אני מקווה שיביאו גארד טוב במקום היקמן ולוגן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2013, 10:58

אז אחרי הרבה זמן שחיפשתי סנטר טוב למכבי נראה שהשחקן שהכי מתאים לנו הוא בויאן דובלייביץ' שעל פי פרסומים נמצא חזק בתכניות של מכבי(וגם צפוי לקבל הצעה ממכבי בתום העונה)
אני מודה שכשש מעתי שהוא מועמד לפני כחודש לא התרשמתי אבל מאז קראתי עליו לא מעט וגם ראיתי כמה משחקים שלו והוא ממש מרשים.הוא אמנם 4-5 אבל נראה שהוא יכול לתפקד גם רק כסנטר-יש לו מהלכים טובים עם הגב לסל והוא מספיק אגרסיבי,בנוסף יש לו קליעה מצויינת מחצי מרחק ומהשלוש והוא יכול לעשות המון כאב ראש ליריבה
הוא יכול להיות תוך כמה שנים אחד הגבוהים הטובים באירופה ואני ממש שמח שמכבי כבר שמה עליו את העין וממש רוצה אותו.נקווה שזה יצליח לה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 16 אפריל 2013, 11:25

הוא יגמור כאן כמו מאצ'באן במקרה הטוב.
או כמו פלאניניץ' במקרה הפחות טוב.
בלאט מאמן נכה התקפית, אין לו מושג מה עושים עם שחקנים כאלה.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2013, 11:47

שחף כתב:הוא יגמור כאן כמו מאצ'באן במקרה הטוב.
או כמו פלאניניץ' במקרה הפחות טוב.
בלאט מאמן נכה התקפית, אין לו מושג מה עושים עם שחקנים כאלה.

אני ממש לא בטוח.הוא הרבה יותר מוכשר ממצ'באן ויותר מתאים למכבי כי הוא באמת סנטר ומצ'באן לא התאים בעיקר כי הוא היה איטי מדי לעמדה 4 ולא יכל לשחק כסנטר
בנוסף הקליעה שלו ברמה יותר גבוהה ממצ'באן ולא מביישת אף גארד באירופה(שלשה למשחק ב-44.5% בליגה הספרדית ו-39% ביורוקאפ וקליעה קטלנית מחצי מרחק)
גם נראה שמכבי מאוד רוצה אותו ואני מאמין שלבלאט יש חלק גדול מאוד ברצון הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 16 אפריל 2013, 11:52

הוא לא מספיק טכני או גבוה ל-5. ולא מספיק אתלטי לשמור על כל מיני מספרי 4. זה לא מתאים לבלאט, הוא לא יודע לעבוד עם שחקנים כאלה.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 16 אפריל 2013, 12:01

הכי מתאים לבלאט זה מישהו כמו גיסט. לא הכי חכם או מוכשר בעולם, אבל עם אתלטיות, קליעה ויכולת חסימה. הוא כנראה לא יהפוך לקישוט על הספסל של בלאט כמו הילד החביב הזה.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים