Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:מה שיש לי להגיד זה: תודה לך מכבי.
אני לא יכול לדבר בשם מנויים אחרים אבל את המנוי שלי אני אחדש גם אם נהיה בליגה ג'.
העניין של המנויים הוא לא בגלל ש''אוי, שנה אחת לא הצלחנו אז לא מחדשים''
זה הרבה יותר עמוק והרבה יותר מלוכלך מזה
משתינים עלינו ואומרים לנו שזה גשם
לא לחדש מנוי מהסיבות הנכונות מבחינתי זה מאהבה למועדון שהולך בכיוון רע מאוד ואתה מסתכל מהצד ולא יודע איך לעצור את המפלצת הזאת
אני מנוי לכדורגל, 10 שנים לא ראיתי אליפות, ראיתי איך כל שנה בונים סגלים במיליונים שלא מביאים אותנו לכלום, הייתי שותף למחאת אוהדים כשהיה לנו בעלים שהלך נגד האוהדים במודע, ראיתי מאמנים בונקריסטים ועדיין- האהבה אל הקבוצה הזאת רק התחזקה עם הזמן.
גם אז, הכל היה נראה רע, הניהול היה נראה על הפנים, אנשים הזויים תפסו עלינו טרמפ (רוני מאנה ויעקב בוזגלו למשל) אבל עדיין אני יהיה מאחוריהם תמיד, גם שקשה ולא הולך, לעניות דעתי זאת מהותו של אוהד.
בסופו של דבר אנחנו בין 5-8 הקבוצות הטובות באירופה, אז נכון שכדורסל גדול לא ראינו פה, נכון שעשו טעויות בבניית הסגל אבל זה ספורט ונכון שאולי לא ראוי שיש לנו ג'נרל מנג'ר שנמצא בתפקיד בגלל שהוא נולד למשפחה הנכונה (אגב, קחו בחשבון שהמנהלים הוותיקים עדיין שם כדי לכוון ולהדריך...) אבל בסופו של דבר אנחנו אימפריה וכבר 50 שנה אנחנו תמיד עושים את שלנו באירופה.
הקבוצות האיטלקיות? אין אחת בהצלבה, היווניות? בקשיים תקציביים, הספרדיות? נשענות מאוד על הכדורגל שגם שם יש חובות לא קטנים, הטורקיות? עם הרבה כסף אבל לא יודעים לבנות קבוצה. מכבי? גם שהתקציב קטן (יחסית לאירופה) וגם שעושים טעויות אנחנו תמיד שם.
היום אני כ"כ בזתי לאלה שיצאו לפני שנגמר המשחק, המינימום של המינימום זה לחכות עד הסוף ולהגיד תודה לשחקנים על העונה הזאת, גם אם יש ביקורת (ותאמיני לי שגם לי יש ביקורת...)
אני אישית לא חושב שהמועדון הולך לכיוון רע. ולכן אני לא חושב שיש סיבה לעשות מחאה, ויש סיבה לא לחדש את המנוי.