מחאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחאה

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 אפריל 2013, 23:29

שחף כתב:יוסי, אתה חושב שלתת לפדרמן ורקאנטי להמשיך להשתין על האוהדים בקשת, לייקר את המנויים ובמקביל להוריד את התקציב זה פיתרון טוב?
אתה יודע שהמנויים השנה יותר יקרים מהעונה ששאראס ופארקר שיחקו פה?

לא , אבל להפגין זה לא הפיתרון .

הבעיה היא לא בפדרמן שהוא חלק משמעותי בבניה של מכבי כקבוצה אלא בטירונים שקיבלו ניהול על הקבוצה ולא מבינים לאיפה הם הגיעו.

אם דיברת על הג'וניורים אז אני מסכים שהם אסון למכבי אבל לא נראה לי שהפגנות זה הפיתרון , תראה מה זה עשה למכבי הכדורגל שרק נס בדמות גולדהר שבא משום מקום הציל אותם משנים של דשדוש שרק העמיק עם כל ההפגנות.
יוסי22

הודעהעל ידי yellowaura » 16 אפריל 2013, 23:32

Mta_atic כתב:לא מתחבר לגישה הזאת.
חרם מנויים יפגע בקבוצה, לא באף אחד מהבעלים.

במקום להתלונן כל שנייה ולחיות בפראנויות על משפחת פדרמן, תתחילו לחשוב איך אפשר לתמוך ולהרים את הקבוצה.

דני פדרמן אמר שהוא מתכוון להתייחס לקבוצה כאל עסק.
אם מכבי עסק אז אנחנו לקוחות ושהלקוחות לא מרוצים הם לא קונים את המוצר.
חייבים להיות קשוחים אחרת לא ישתנה כלום.
יש לי תחושה שאפילו לשמעון מזרחי פחות אכפת מהקבוצה מבעבר....רואים את זה בהבעות הפנים שלו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 אפריל 2013, 23:34

yellowaura כתב:

במקום להתלונן כל שנייה ולחיות בפראנויות על משפחת פדרמן, תתחילו לחשוב איך אפשר לתמוך ולהרים את הקבוצה.

יש לי תחושה שאפילו לשמעון מזרחי פחות אכפת מהקבוצה מבעבר....רואים את זה בהבעות הפנים שלו.

אוי נו באמת , סלח לי אבל זה הזוי .
יוסי22

הודעהעל ידי Mta_atic » 16 אפריל 2013, 23:41

yellowaura כתב:

עם כל הכבוד מכבי זה לא דני פדרמן ואני לא אוהד את מכבי בגללו.
אם אתה מוכן להיגרר למהלכים שיפגעו בקבוצה בגלל כל מיני אינטרפרטציות שאתה נותן למשפטים שלו אז לדעתי אתה לא כ"כ שונה מאותם אוהדים שעוזבים את ההיכל 5 דק' לסוף ואין להם מספיק כבוד לעמוד ולמחוא כפיים לשחקנים גם אחרי הפסד.
מי שרוצה למחות - יש דרכים לעשות את זה בצורה עניינית גם מבלי ליצור נזק סביבתי.

חוץ מזה, אני באמת חייב להודות שיש אנשים שכל שני וחמישי פותחים פה אשכולות באסה ונותנים תחושה כאילו יש להם רצון לראות את מכבי מפסידה רק כדי לכתוב עוד כמה פוסטים ממורמרים.
אולי גם על זה כדאי לעשות חשבון נפש לקראת העונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 16 אפריל 2013, 23:48

אני חושב שאדם שהוא מנוי, רשאי להחליט שלא מתאים לו יותר. זוהי זכותם הבסיסית של כל בעלי המנויים.
הנהלת מכבי צריכה לזכור שהמנויים היוקרתיים נקנים ע"י אוהדים שאינם שרופים, אלא כי היום זה טרנדי. עוד עונה אחת כזאת, וקרחות במושבים היקרים יהיו נפוצות יותר ויותר.

אבל לא זה העניין.
העניין הוא, כמו שיוסי אומר, שיש כאן אנשים שקיבלו את המפתחות, בלי שיש להם ולו קבלה אחת, דקה של נסיון או משהו שמכשיר אותם לתפקיד פרט לכך שנולדו למשפחה הנכונה.

ככה לא מנהלים קבוצת ספורט. מה היה רע אם דני פדרמן היה מנהל את קבוצות הנוער של מכבי, או נכנס למערכת באיזשהו תפקיד זוטר ולומד איך עושים את הדברים.
ובכלל, למה צריך כ"כ הרבה דרגות ניהול במועדון כדורסל?
הבעיה היא שבארץ האגו לא נותן לאנשים את האפשרות לעבוד ביחד. דייויד למשל, לא היה מסכים כנראה לקבל מעליו איזשהו GM שהוא איש מקצוע אמיתי.
את דני פדרמן כנראה היה לו יותר קל לבלוע, וככה זה נראה גם.

אין באמת פתרון למצב הזה כרגע חוץ מאשר הפקת לקחים של הג'וניורים וניהול נכון יותר של התקציב ושל עונת המלפפונים הקרובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 אפריל 2013, 00:23

למישהו יש את המספר של מיקי אריסון?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקובי » 17 אפריל 2013, 00:34

מה שיש לי להגיד זה: תודה לך מכבי.

אני לא יכול לדבר בשם מנויים אחרים אבל את המנוי שלי אני אחדש גם אם נהיה בליגה ג'.
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 אפריל 2013, 00:40

מקובי כתב:מה שיש לי להגיד זה: תודה לך מכבי.

אני לא יכול לדבר בשם מנויים אחרים אבל את המנוי שלי אני אחדש גם אם נהיה בליגה ג'.

יכול להיות שמנוי לשער 11 זה הרבה יותר רומנטי (וגם הרבה יותר זול).
אני מאוד אוהב את המנוי ושמח שכל שנה מחדש אותו (כמה ילדים בני 17 סוגרים 10 שנות מנוי?) אבל כמה אפשר שידרכו עליך.
הגיון פשוט הוא שאם אתה משלם את המנוי היקר באירופה יש לך את הסגל הכי יקר/נוצץ בכוכבים באירופה, לא? אוקיי, אז לא, מתקבל, אחד היקרים. לא הדבר המגוחך הזה שיש עכשיו.
ברור שהרבה יותר כיף לזכות עם אלמוניים, אבל זה לא קורה, ומה, זה הזוי לבקש כוכב? מישהו ששווה לבוא בישבילו, מישהו שהרבה מדברים עליו.

כבר הרבה מאוד זמן שלא היה לנו אחד כזה שמקבל כבוד משופטים (ופאפס לא נחשב)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אפריל 2013, 00:45

העניין של המנויים הוא לא בגלל ש''אוי, שנה אחת לא הצלחנו אז לא מחדשים''
זה הרבה יותר עמוק והרבה יותר מלוכלך מזה
משתינים עלינו ואומרים לנו שזה גשם
לא לחדש מנוי מהסיבות הנכונות מבחינתי זה מאהבה למועדון שהולך בכיוון רע מאוד ואתה מסתכל מהצד ולא יודע איך לעצור את המפלצת הזאת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 17 אפריל 2013, 00:59

Holiday_Armadillo כתב:

העניין של המנויים הוא לא בגלל ש''אוי, שנה אחת לא הצלחנו אז לא מחדשים''
זה הרבה יותר עמוק והרבה יותר מלוכלך מזה
משתינים עלינו ואומרים לנו שזה גשם
לא לחדש מנוי מהסיבות הנכונות מבחינתי זה מאהבה למועדון שהולך בכיוון רע מאוד ואתה מסתכל מהצד ולא יודע איך לעצור את המפלצת הזאת

אני מנוי לכדורגל, 10 שנים לא ראיתי אליפות, ראיתי איך כל שנה בונים סגלים במיליונים שלא מביאים אותנו לכלום, הייתי שותף למחאת אוהדים כשהיה לנו בעלים שהלך נגד האוהדים במודע, ראיתי מאמנים בונקריסטים ועדיין- האהבה אל הקבוצה הזאת רק התחזקה עם הזמן.
גם אז, הכל היה נראה רע, הניהול היה נראה על הפנים, אנשים הזויים תפסו עלינו טרמפ (רוני מאנה ויעקב בוזגלו למשל) אבל עדיין אני יהיה מאחוריהם תמיד, גם שקשה ולא הולך, לעניות דעתי זאת מהותו של אוהד.

בסופו של דבר אנחנו בין 5-8 הקבוצות הטובות באירופה, אז נכון שכדורסל גדול לא ראינו פה, נכון שעשו טעויות בבניית הסגל אבל זה ספורט ונכון שאולי לא ראוי שיש לנו ג'נרל מנג'ר שנמצא בתפקיד בגלל שהוא נולד למשפחה הנכונה (אגב, קחו בחשבון שהמנהלים הוותיקים עדיין שם כדי לכוון ולהדריך...) אבל בסופו של דבר אנחנו אימפריה וכבר 50 שנה אנחנו תמיד עושים את שלנו באירופה.
הקבוצות האיטלקיות? אין אחת בהצלבה, היווניות? בקשיים תקציביים, הספרדיות? נשענות מאוד על הכדורגל שגם שם יש חובות לא קטנים, הטורקיות? עם הרבה כסף אבל לא יודעים לבנות קבוצה. מכבי? גם שהתקציב קטן (יחסית לאירופה) וגם שעושים טעויות אנחנו תמיד שם.
היום אני כ"כ בזתי לאלה שיצאו לפני שנגמר המשחק, המינימום של המינימום זה לחכות עד הסוף ולהגיד תודה לשחקנים על העונה הזאת, גם אם יש ביקורת (ותאמיני לי שגם לי יש ביקורת...)

אני אישית לא חושב שהמועדון הולך לכיוון רע. ולכן אני לא חושב שיש סיבה לעשות מחאה, ויש סיבה לא לחדש את המנוי.
מקובי

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 17 אפריל 2013, 01:05

מקובי כתב:אני אישית לא חושב שהמועדון הולך לכיוון רע. ולכן אני לא חושב שיש סיבה לעשות מחאה, ויש סיבה לא לחדש את המנוי.

מאז עונת הגמר ב-2011 שתי העונות האחרונות הולכות לכיוון אחד, וזה לא למעלה.
אם זה לא כיוון רע מה זה כן :roll:
~Box & 1~

הודעהעל ידי מקובי » 17 אפריל 2013, 01:11

~Box & 1~ כתב:
מקובי כתב:אני אישית לא חושב שהמועדון הולך לכיוון רע. ולכן אני לא חושב שיש סיבה לעשות מחאה, ויש סיבה לא לחדש את המנוי.

מאז עונת הגמר ב-2011 שתי העונות האחרונות הולכות לכיוון אחד, וזה לא למעלה.
אם זה לא כיוון רע מה זה כן :roll:

רגע, ואם שנה הבאה נעלה לפיינל פור זה אומר שאנחנו בכיוון טוב?
בסופו של דבר מכבי היא בטופ 8 באירופה לאורך זמן, יש עונות שבהם אנחנו יותר טובים (2011) יש עונות שפחות (העונה) יש עונות שרואים כדורסל טוב יותר (2011) ועונות שרואים כדורסל פחות טוב.

שלא תבין לא נכון- יש דברים לא טובים, וגם לי יש ביקורת על כל מיני דברים אבל להגיד שאנחנו צריכים לצאת למחאה זה קצת מוגזם. לא תמיד אפשר לבנות קבוצה שתדרוס את אירופה (כמובן שזאת המטרה אבל לי אישית חשוב שמכבי תישאר לאורך זמן ולא תשקיע כמה שנים ואז תיפול חזק ע"ע בית"ר בכדורגל למשל)

נ.ב.- שחף- יש שיתופי פעולה בין ארגוני האוהדים להנהלה, אבל אני מבטיח לך שההנהלה לא תומכת בgate 11 כספית.
מקובי

הודעהעל ידי אלמוג » 17 אפריל 2013, 07:23

אין מחאה ללא אירגוני האוהדים. אם שער 13 לא נכנס למחאה אז אין לה שום סיכוי.
אם באמת הם מקבלים תקציבים ממכבי ולכן הם לא מוחאים, הם מוכרים את מכבי לא פחות ממשפחת פדרמן.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי yzafrir » 17 אפריל 2013, 07:37

חרם מנויים לא יחזיק מים , יש רשימת המתנה כלכך ארוכה למנויים שאפשר למלא עוד נוקיה .
צריך ללמוד מהחברה של הכדורגל שמיררו ללוני את החיים והפגינו ליד ביתו .
כרגע לא רואים ולא שומעים שום קריאה או שלט בהיכל נגד פדרמן שמשוכנע שעדיין מתים עליו וזאת הבעיה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Allan Turing » 17 אפריל 2013, 09:03

yzafrir כתב:חרם מנויים לא יחזיק מים , יש רשימת המתנה כלכך ארוכה למנויים שאפשר למלא עוד נוקיה .
כרגע לא רואים ולא שומעים שום קריאה או שלט בהיכל נגד פדרמן שמשוכנע שעדיין מתים עליו וזאת הבעיה...

אני לא בטוח שהלחץ על המנויים ימשך אם המגמה תימשך.
תהיה בטוח: אם אנשים יפסיקו לקנות מנויים, ה"מודל הכלכלי" של דני מזומני יקרוס.
אני אישית לא מתכוון לחדש מנוי - יש גבול לכל תעלול.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 17 אפריל 2013, 09:35

yzafrir כתב:חרם מנויים לא יחזיק מים , יש רשימת המתנה כלכך ארוכה למנויים שאפשר למלא עוד נוקיה .

צפריר, לך לא צריך בוודאי להזכיר את שנות ה-90 וההיכל החצי ריק.
אתה חושב שעוד עונה כמו העונה הזאת, לא תתחיל תהליך לכיוון הזה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 17 אפריל 2013, 09:43

jol9 כתב:

ברור שאני זוכר , הרי בזכות השנים האלו הצלחתי לשדרג את עצמי בהיכל....ויש עוד אלפים שרק מחכים להזדמנות כזו כדי להיכנס להיכל....
אתה פשוט לא תאמין כמה מטומטמים יש שחושבים שמכבי נתנה עונה טובה ועמדו ומחאו כפיים בטרוף בסוף המשחק אתמול .
אני נתתי צעקה פדרמן הביתה וקיבלתי מבטים כאילו רצחתי מישהו , הם לא הבינו על מה אני מדבר בכלל....
בשנות ה-90 ההכיל לא היה כל כך ריק אלא שפשוט מכרו רק 7000 מנויים אבל במשחקים טובים מכרו את כל הכרטיסים....ה-7000 האלו זה אותו גרעין שיש עכשיו וכל השאר זה מזדנבים שמחתחלפים כל כמה עונות . וכאלו יש בתור עוד הרבה...

הנזק הכי גדול שיכול לקרות זה שהתקשורת תפסיק להתעניין במכבי וזכויות השידור ירדו בצורה משמעותית ...וכמובן שפדרמן יתעורר מהחלום שכולם אוהבים אותו ברגע שיראה שילטי מחאה ליד ביתו והתקשורת תסקר את זה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 17 אפריל 2013, 09:51

yzafrir כתב:
jol9 כתב:

ברור שאני זוכר , הרי בזכות השנים האלו הצלחתי לשדרג את עצמי בהיכל....ויש עוד אלפים שרק מחכים להזדמנות כזו כדי להיכנס להיכל....
אתה פשוט לא תאמין כמה מטומטמים יש שחושבים שמכבי נתנה עונה טובה ועמדו ומחאו כפיים בטרוף בסוף המשחק אתמול .
אני נתתי צעקה פדרמן הביתה וקיבלתי מבטים כאילו רצחתי מישהו , הם לא הבינו על מה אני מדבר בכלל....
בשנות ה-90 ההכיל לא היה כל כך ריק אלא שפשוט מכרו רק 7000 מנויים אבל במשחקים טובים מכרו את כל הכרטיסים....ה-7000 האלו זה אותו גרעין שיש עכשיו וכל השאר זה מזדנבים שמחתחלפים כל כמה עונות . וכאלו יש בתור עוד הרבה...

הנזק הכי גדול שיכול לקרות זה שהתקשורת תפסיק להתעניין במכבי וזכויות השידור ירדו בצורה משמעותית ...וכמובן שפדרמן יתעורר מהחלום שכולם אוהבים אותו ברגע שיראה שילטי מחאה ליד ביתו והתקשורת תסקר את זה .

מעניין מה שאתה אומר...
האמת, שכל דבר אפשר לסובב ככה. הרי זאת המומחיות של אנשי שיווק, לבוא ולהגיד לך שהשחור שאתה מקבל זה בעצם לא שחור, אלא מוקה מיוחד מיערות הגשם של ברזיל,
שצריך כלבים מזן מיוחד שהורבעו עם תניני נחל, בשביל למצוא אותם.

אני גם חושב שבפורום הזה יש איזשהי ציפיה מיוחדת לראות קבוצה ברמה גבוהה יותר שמגיעה להישגים טובים יותר, בעוד בארגוני אוהדים אחרים, זה נראה ממש לא ככה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 17 אפריל 2013, 18:16

yzafrir כתב:
jol9 כתב:

.

אני לא חושב שהיתה עונה טובה אבל עמדתי ומחאתי כפיים לקבוצה הזאת על העונה שהיא נתנה. לדעתי זה המינימום שמגיע להם, למרות האכזבה מהסדרה ומרמת הכדורסל במשך העונה.
בכל מקרה שמח שאתה מגדיר אותי ואת כל מי שמחא כפיים כמטומטם.

אלמוג- אני ועוד רבים בארגון (גייט 11) לא חושבים שיש צורך בחרם מנויים.
בסופו של דבר כל אחד יעשה מה שטוב לו... אני אישית עדיין חושב שבשנה הבאה יהיה מינ' 10000 מנויים.

יוני- אתה רציני? אנחנו בארגוני האוהדים לא רוצים שתהיה פה קבוצה טובה יותר?
אנחנו מתים על הקבוצה הזאת, עושים פעילויות, מארגנים צביעות עד אמצע הלילה, משקיעים המון זמן מהחיים זה לא סתם...
הכל זה בשביל שנצליח לדחוף את הקבוצה עוד קצת להצלחות. ת'אמת אני לא מאמין שרשמת את זה.

נ.ב.
חבל לי שנמחקה ההיסטוריה של הפורום הזה... אני זוכר איך כל המשתמשים פה צעקו שהמחאה של הכדורגל לפני עשור לא מוצדקת וכמה ניסיתי לשכנע אותם שזאת המחאה הכי מוצדקת בעולם. אני רק אציין שהמחאה ההיא היתה צרכנית (מחירים, יחס לאוהדים וכד'), לרגע לא חשבנו להתערב למכבי בעניינים מקצועיים.
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 17 אפריל 2013, 18:26

מקובי כתב:
yzafrir כתב:
jol9 כתב:

.

אני לא חושב שהיתה עונה טובה אבל עמדתי ומחאתי כפיים לקבוצה הזאת על העונה שהיא נתנה. לדעתי זה המינימום שמגיע להם, למרות האכזבה מהסדרה ומרמת הכדורסל במשך העונה.
בכל מקרה שמח שאתה מגדיר אותי ואת כל מי שמחא כפיים כמטומטם.

אלמוג- אני ועוד רבים בארגון (גייט 11) לא חושבים שיש צורך בחרם מנויים.
בסופו של דבר כל אחד יעשה מה שטוב לו... אני אישית עדיין חושב שבשנה הבאה יהיה מינ' 10000 מנויים.

יוני- אתה רציני? אנחנו בארגוני האוהדים לא רוצים שתהיה פה קבוצה טובה יותר?
אנחנו מתים על הקבוצה הזאת, עושים פעילויות, מארגנים צביעות עד אמצע הלילה, משקיעים המון זמן מהחיים זה לא סתם...
הכל זה בשביל שנצליח לדחוף את הקבוצה עוד קצת להצלחות. ת'אמת אני לא מאמין שרשמת את זה.

נ.ב.
חבל לי שנמחקה ההיסטוריה של הפורום הזה... אני זוכר איך כל המשתמשים פה צעקו שהמחאה של הכדורגל לפני עשור לא מוצדקת וכמה ניסיתי לשכנע אותם שזאת המחאה הכי מוצדקת בעולם. אני רק אציין שהמחאה ההיא היתה צרכנית (מחירים, יחס לאוהדים וכד'), לרגע לא חשבנו להתערב למכבי בעניינים מקצועיים.

הכוונה שלי היתה כמובן שהפורום הזה הוא מאוד ביקורתי, לטוב ולרע, ולא מתוך ידיעה אלא מתוך תחושה - בפורומים אחרים זה לא ככה.
הרי לא סתם לא היתה באמת שום מחאה במהלך העונה.

כמובן שכל אוהד רוצה שהקבוצה תהיה טובה ותצליח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים