הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי jol9 » 17 אפריל 2013, 11:54

אנקראם,
פוסט ארוך ויפה (קראתי את כולו... :bigsmile3 )

לגבי הליגה - אתה צודק, אבל אין לזה קשר למה שאנחנו מדברים עכשיו. מחשבות הסגל לעונה הבאה לא צריכות להיות תלויות בליגה.

אני קצת מתקשה להבין את המושג "תותח לעמדה 5". אנחנו כולנו חיים את היורוליג יחסית מקרוב, ואני לא רואה תותח כזה פנוי וזמין.
את מקרה נייט האפמן יהיה קשה מאוד לשחזר, ולכן יש 3 אופציות:
1 - הימור זול בתקווה בכל זאת למצוא את הנייט האפמן הבא (האופציה המועדפת על דני פדרמן מן הסתם)
2 - החתמה של שחקן יחסית מוכח ויקר (אני לא יכול לחשוב על שמות מתאימים אחרים פרט לאלו שדיברנו עליהם בקיץ הקודם)
3 - החתמת ביניים זולה ובטוחה יחסית אך בעלת מגבלות ידועות (למשל הנדריקס או שחקן בסגנון של סלוטר)

לגבי פלאניניץ' - לא יודע אם שווה התעסקות. לדעתי לא יגיע ליותר מדי.
לגבי יותם אני מסכים איתך, אם כי אם הוא יגיע במחיר נמוך, ויחזור להיות שחקן כדורסל, אז יכולה להיות כאן גניבה.

לגבי כספי - כתבתי כאן לא מעט, שצריך ללכת עליו בכל הכוח. הבעיה היא שאיתו, עם לאנגפורד, עם ג'יימס ועם סמית', פשוט לא נראה שנשאר מספיק לאותו הרכז והסנטר השפיצים שאתה רוצה.
איפשהו צריך לוותר. אני אישית אומר - בוא נלך ונבנה קבוצה סביב הרביעייה הזאת.
יש לך גו טו גיי טוב, שחקני הגנה טובים כולם, כספי מביא כח, מהירות ואנרגיה מעמדת הפורוורד ויכול לשחק בשתי עמדות.
בקיצור רביעייה לא רעה בכלל.

לגבי הצעירים אני כמובן מסכים. לא מבין למה לא לתת להם לשחק.
כנ"ל לגבי בלאט - בסה"כ עונה לא מזהירה שלו, למרות שהצליח להוציא את הקבוצה מהבוץ, אבל הדרך היתה קשה ולא נעימה במיוחד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 17 אפריל 2013, 11:56

אני ממשיך לקוות שסמית לא ישאר כאן, אני מקווה שהוא יקבל הצעות גבוהות וילך לכסף. ככה יתפנה עוד כסף לשחקנים טובים בעמדות חשובות יותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי jol9 » 17 אפריל 2013, 11:58

ankram כתב:
jol9 כתב:
yzafrir כתב:דבר אחד אני מסכים בבסיס שלו זה שהנדריקס יכול להגיע רק במקום ג'יימס . אין מקום לשניהם בסגל ואם שיחרור ג'יימס תמורת פיצוי והחתמת הנדריקס במקומו יביא להשקעה בסנטר בכיר נוסף אז אני בעד .
ג'יימס והנדריקס כלכך דומים גם באופי שזה מדהים . שניהם בחורים מקסימים וגם מבחינה מקצועית הם די דומים...

דבר נוסף , אם אליהו צפוי להרוויח מליון נטו , אין לי ספק שהוא לא ימשיך . אם הוא ירצה להמשיך הוא ירד בלפחות חצי מהסכום...

לגבי ליאור אני מסכים איתך ועם כל מי שטען את מה שאמרת, אבל אני מסייג את זה לנוכחות של בלאט בקבוצה. זה לא עובד, ואין טעם ללכת עם הראש בקיר.

לגבי ג'יימס והנדריקס אני פחות מסכים. אם נניח שניהם יישבו על חוזה של 700-800K, אז יכול להיות שבלאט באופן הזה סוגר את עמדה 5 עם שני שחקנים שיכולים לשחק 20-25 דקות כל אחד,
וברמה מספיק טובה.
נכון - זה לא אידיאלי, אבל תחשבו עד כמה מצבנו היה טוב יותר עם שחקן כמו הנדריקס בסגל. יכול להיות אפילו הבדל בין הצלבה לפיינל פור.
לכן, אולי בהקשר הזה, כדאי לשים את החלומות בצד, ולהפסיק לחפש את הסנטר המצויין שיכול להשלים את ג'יימס, אלא פשוט להביא עוד סנטר טוב ומוכח שייסגור יחד עם ג'יימס את עמדה 5.

לא הייתי חוזר שוב על עמדות 4-5 ללא משחק גב לסל. מכבי הגיע להשגים רק שהיה לה שחקן כזה בסגל.
שון והנדריקס יכולים לספק ריבאונדים וחסימות , אבל בהתקפה , הם יותר תלויין בשחקן שיפעיל אותם , כי הארסנל ההתקפי שלהם מוגבל(טווח זריקה נמוך , יכולת מסירה בינונית , אי יכולת לייצר מצב).
ליאור ובלאט לא מסתדרים , וזה לא רק אשמת בלאט , ליאור נמצא בשפל בקרייריה שלו , ואני לא צופה שהיא תתרומם לגבהים יותר גבוהים ממה שהציג העונה בשלב הבתים , ה 2 שלשות על הראש שלו אמש + תפוקה אפסית ומטה של מיידלע , השאירו את מכבי להשחט בריבאונד ללא 4 אמיתי).
ליאור גם לא הסתדר עם שרף , וגם עם פיני לא היתה לו עדנה , כנראה שהוא יכול לשחק מול סוג מאד ספציפי של קבוצות , לרמות הגבוהות הוא נון פאקטור.

בכל מקרה דיויד הראה הרבה חוסר סבלנות ( אם לא ייבוש מוחלט) לגבי השחקנים הישראלים שלו. אני מצפה ממאמן כמו בלאט לא לאפשר להנהלה להנחית לו על הראש שחקנים (ליאור\רוט ועוד כמה זרים). אם הוא לא מוכן ללכת על הנושא הזה ל"רבנות" הוא גורם עוול לעצמו , לקבוצה , לאוהדים ולשחקן עליו הוא לא יכול לסמוך.

בהקשר הזה לדיויד יש 2 אוציות , או לקבל שככה זה במכבי (ובעוד כמה קבוצות באירופה אפילו לרובם) בהם להנהלה יש את ה SAY שלה, ולקבל את זה כמו גבר ולנסות להוציא את המקסימום משחקן שלא עליו פיללת.
או לקום וללכת , כי כשהוא מקובע ולא רוצה שחקן , בדר"כ זה נגמר רע , רע מאד.

תראה, המקרה של ליאור מעט שונה מזה של רוט. בכל זאת ליאור היה שחקן חמישייה בקבוצה שהגיעה לגמר היורוליג, ונתן עונה טובה פלוס (מתי היה שחקן ישראלי מאז קטש ולפניו ג'מצ'י שהגיע
לדאבל פיגרס ביורוליג, חוץ מליאור עצמו? אולי שפר איפשהו בדרך, אולי טל למשך עונה אחת או שתיים, אפילו בלו ודרק לא עשו את זה לדעתי בעשור וחצי הקודמים).

בכל אופן, אנחנו צריכים להיות ריאליים. אתה מדבר על פארגו, לאנגפורד, כספי וסנטר תותח ב2M יורו. יחד איתם יש את סמית' ואת ג'יימס.
לדעתי השישיה הזאת שווה לבדה משהו כמו 10-12 מליון ברוטו...
לא נשמע לי סביר לצערי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 17 אפריל 2013, 12:04

ankram כתב:ראשית העונה לא נגמרה עדיין , ואני כלל לא בטוח שאנחנו יכולים להיות רגועים לגבי הליגה.
שנית, הסגל העונה לא בנוי טוב לליגה , והישראלים של מכבי בכושר רע + חוסר אמון מוחלט של בלאט.
בליגה להזכירכם אנו משחקים עם החוק הרוסי , קרי 2 ישראלים משחקים כל הזמן.

מבין הישראלים אוחיון , פניני , רוט , לנסברג , אליהו , רק לאוחיון יש קצת ביטחון ואמון מבלאט (הגם שהאמון הזה נפגם מאד בזמן האחרון) , את הריצה של מכבי בטופ 16 אפשר לזקוף בעיקר לעובדה שמכבי שיחקו עם חמשייה אמריקאית\זרה.

אני כלל לא בטוח שבליגה לא יהיו לנו קשיים רציניים.

לגבי עונה הבאה , אין מנוס מלהביא 2 שפיצים לעמדות 5 ו 1 , שון , צאריך לרדת לספסל , טיוס יגיע לדעתי במקום אליהו (אין מקום לאליהו בכושרו הנוכחי ובמידת השיטנה שחש כלפיו דיויד) , יחד עם סנטר רציני , ואולי עוד זר זול , זה יכול לסגור את עמדות 4-5.
את שאראס אין מה להביא כי דיויד לא רוצה אותו , אישית אני לא מבין למה , אבל להביא שחקן על הראש של המאמן (כל עוד זה המאמן שנשאר) זה מתכון לפאפאלוקס 2. שאראס הוא גם לא נייס גאי בחדר ההלבשה ותסכול שלו יחלחל לקבוצה.

למעת סמית (שהסדרה הזאת עשתה לו רע בכל הקשור לחוזה לעונה הבאה) , שון , יוגב (תלוי בקובאן והסיפור שם , אם לא , נעימי או מקל הם אופציות לא פחות טובות) , ולאנסברג , אני לא רואה מישהו שצריך להמשיך , דהיינו reconstruction.

את פלאניניץ' כן הייתי משאיל ולא מוכר כדי לראות האם הוא מסוגל לעשות את קפיצת המדרגה מחוץ למכבי.

הלפרין לא צריך לבוא יש אופציות טובות ממנו ובעיקר כאלו שיכולים לעשות משהו עם הכדור חוץ מלהפטר ממנו (נעימי\מקל\ניסים).

אני אישית הייתי הולך בכל הכוח על כספי , לנגפורד\פארגו וסנטר איכותי אפילו אם זה אומר ללכת על 2M יורו.

סגל לעונה הבאה

פארגו\רכז איכותי אחר , אוחיון\מקל\נעימי.
לנגפורד\ לנסברג\פניני (עונה אחרונה בהחלט שלו)
כספי , סמית'
טיוס\זר זול (קלאטיס וכיוצ"ב)
סנטר רציני \שון

6 זרים , הרכב מאוזן.

הרכב שיכול לרוץ , לשחק פיק נ רול , הרכב חזק בריבאונד.

ודי כבר לייבש את שגב וזלמנסון , אם אין להם מקום במכבי תנו להם לשחק בגליל\מקום אחר. חבל על הנעורים של החברה האלו.

ובעוד מאמר מוסגר , דיויד בלאט הצליח לאכזב אותי העונה , בעיקר בכל מה שקשור לחוסר הסובלנות שלו כלפי שחקני הרכב ושחקני ספסל.

הוא מגיע ליישורת הסופית של העונה כמו שפיני הגיע בעונה האחרונה שלו. שהסגל ממורמר , שהרבה שחקנים לא מוצאים את מקומם בהיררכיה , ו80% מהסגל בכושר משחק רע. זאת עבודה של מאמן , וכמו הסגל שלו , גם
לדיויד היתה עונה לא טובה.

אני מצפה מבלאט שייתן דקות לצעירים בליגה , אין שום סיבה ששגב וזלמנסון לא יכולים לתת 5 דקות לפחות בממוצע במשחק ליגה , גם ע"ח הפסדים (תראו את ריאל , בארסה בליגה , אם הם לא מתרגשים מהפסדים גם מכבי לא צריכה להתרגש מהפסדים)
ואת הדקות האלו לא לתת בגארבג' , אלא שהמשחק חיי , רק רווח אפשר לקבל מזה , אחרת ? שישחקו במקום אחר. אם בלאט לא מקבל את זה זה צריך לבוא מההנהלה.

בכל מקרה אם בלאט לא מקבל את זה , יש לו גם בעייה איתי.

העונה הבאה היא העונה האחרונה של בלאט פה , במידה והוא לא מביא עונת יורוליג מצויינת (פיינל פור ולמעלה מזה) , הקרדיט שלו אינו מוגבל.

בכל מקרה גם להנהלה יש עונת מבחן הגיע הזמן שמכבי תחליף תקליט ותחליט אם היא קבוצת פיינל פור , או מרכז טבלא ביורוליג , לצורך האחרון אין סיבה להמשיך עם דיוויד.

אני מסכים עם הדברים, וכמו שאתה שם לב הסגל שלנו דומה אחד לאחד (למרות שפניני רשום לי שם לצידו של סמית', ברור שאני מעדיף את כספי).
er79

הודעהעל ידי toja27 » 17 אפריל 2013, 12:07

אני יודע שנאמר כאן לבנות קבוצה עם תקציב "ריאלי", אבל אני לא יודע מה תקציב ריאלי נכון לעכשיו(אם זה אומר תקציב של העונה הנוכחית אז אני לא בטוח שמתחשק לי לבנות קבוצה בכלל :)) וכשיוודע לי אני אתאים את הקבוצה לתקציב, ומי פנוי ולא פנוי להחתמה. כרגע אני רוצה קצת להשתעשע ואנ בונה קבוצה שמה שמאפיין אותה שהיא קבוצה מלהיבה, שרצה מטביעה וטורפת את המגרש, כל מה שלא היה לנו בקבוצה המשעממת של העונה.

PG:בו מקאלב 2.יובל נעימי 3.מורן רוט

SG: דיוויד לוגאן 2. סקוטי הופסון

SF:עומרי כספי 2.דיווין סמית 3.גיא פניני

PF: ליאור אליהו 2.אלכס טיוס

C: בורוסיס/ביינס 2.שון ג'יימס
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 17 אפריל 2013, 12:27

שם טוב שיכול אולי בקונסטלציה להגיע לפה (עמדה 5 זר תותח) הוא ארזם לורבק שנותן עונת יורוליג לא טובה כלל בברצלונה וזה בעיקר כי הוא משחק 4 , עמדה בו הוא לא יכול לבוא לידי ביטוי.
אם המניות שלו בירידה ומכבי מוכנים לשים את היד בכיס (2 אופציות לא ראליות) ייתכן וניתן להנחית אותו פה בסכום לא מופרך.
זה סוגר לחלוטין את עמדות 4-5 (לורבק , טיוס ציוות טוב , מהספסל שון\הנדריס יחד עם שחקן סטייל קלאטיס עם טווח טוב לקליעה , מהווים אחלה עמדות 4-5)

את בו מקאלב לא הייתי לוקח , זה לא רכז שמנהל משחק טוב , ולא משחק את הפיק נ רול היטב , לדעתי הוא גם די נוטה לדכאונות , הרמה שהוא הציג בשלב הטופ16 , היא מחפירה)
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 17 אפריל 2013, 12:37

jol9 כתב:אנקראם,
פוסט ארוך ויפה (קראתי את כולו... :bigsmile3 )

לגבי הליגה - אתה צודק, אבל אין לזה קשר למה שאנחנו מדברים עכשיו. מחשבות הסגל לעונה הבאה לא צריכות להיות תלויות בליגה.

אני קצת מתקשה להבין את המושג "תותח לעמדה 5". אנחנו כולנו חיים את היורוליג יחסית מקרוב, ואני לא רואה תותח כזה פנוי וזמין.
את מקרה נייט האפמן יהיה קשה מאוד לשחזר, ולכן יש 3 אופציות:
1 - הימור זול בתקווה בכל זאת למצוא את הנייט האפמן הבא (האופציה המועדפת על דני פדרמן מן הסתם)
2 - החתמה של שחקן יחסית מוכח ויקר (אני לא יכול לחשוב על שמות מתאימים אחרים פרט לאלו שדיברנו עליהם בקיץ הקודם)
3 - החתמת ביניים זולה ובטוחה יחסית אך בעלת מגבלות ידועות (למשל הנדריקס או שחקן בסגנון של סלוטר)

לגבי פלאניניץ' - לא יודע אם שווה התעסקות. לדעתי לא יגיע ליותר מדי.
לגבי יותם אני מסכים איתך, אם כי אם הוא יגיע במחיר נמוך, ויחזור להיות שחקן כדורסל, אז יכולה להיות כאן גניבה.

לגבי כספי - כתבתי כאן לא מעט, שצריך ללכת עליו בכל הכוח. הבעיה היא שאיתו, עם לאנגפורד, עם ג'יימס ועם סמית', פשוט לא נראה שנשאר מספיק לאותו הרכז והסנטר השפיצים שאתה רוצה.
איפשהו צריך לוותר. אני אישית אומר - בוא נלך ונבנה קבוצה סביב הרביעייה הזאת.
יש לך גו טו גיי טוב, שחקני הגנה טובים כולם, כספי מביא כח, מהירות ואנרגיה מעמדת הפורוורד ויכול לשחק בשתי עמדות.
בקיצור רביעייה לא רעה בכלל.

לגבי הצעירים אני כמובן מסכים. לא מבין למה לא לתת להם לשחק.
כנ"ל לגבי בלאט - בסה"כ עונה לא מזהירה שלו, למרות שהצליח להוציא את הקבוצה מהבוץ, אבל הדרך היתה קשה ולא נעימה במיוחד.

תודה , לקח לי הרבה זמן לחשוב....
מקרה נייט הפמן לא יחזור בטח בעידן האינטרנט , הבלוגים והפורומים , סטיל כזה קשה למצוא.

סנטר תותח? אראזם לורבק בעונת יורוליג רעה , אולי אפשר יהיה ל"גנוב" אותו , במידה ולא יש עוד שמות לא רעים , ביינס לדוגמא , ואז ה4 צריך להיות רציני , או פליט NBA טוב.
חייבים בעמדות 4-5 שחקנים שהם ריבאונדרים טובים עד מצויינים , מכבי צריכה ריבאונד איכותי כדי לרוץ , היא צריכה הרתעה מתחת לסל כדי לשמור על ה 3 , ובעיקר היא צריכה משחק פנים כדי לרווח את המשחק.

זה הבסיס , עליו יש לבנות רבדים , אם אתה מקדיש מאמץ וכסף לעמדות 4-5 , אתה חייב קו אחורי שיפעיל אותם הייטב , דהיינו רכז רציני , אין מנוס מזה.

אני גם לא חושב שיש לנו מה להתייחס להנהלה בהקשר הזה ומה היא מוכנה ללשים בקופה או לא. ללא סנטר רציני ורכז רציני , האופציה היחידה היא להשיג מציאות , היות וגם לבלאט וגם להנהלה בשנים האחרונות אין הצלחות מסחררות
בתחום הזה (לא היתה עונה של בלאט שלא שוחרר בה שחקן , בעונה הראשונה כדיר , בעונה השנייה שייר ומצ'באן, בעונה האחרונה תומאס ושרמנדיני).

מכבי חייבת להגדיר לעצמה זהות , האם היא מועמדת לפיינל פור , ואז התקציב (או חלוקת התקציב) צריכים להיות תואמים את הצפייה הזאת , או להיות "לובליאנה של הצמרת" ולהסתפק בגג הצלבה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אפריל 2013, 12:40

אם כבר להביא את כספי לעמדה 3( אני הייתי מביא אותו כ-4), אז זה במקום סמית' ולא לידו.

אני חושב שמבין השחקנים שהועלו פה, השם הכי ריאלי הוא לנגפורד. קשה לי להאמין שהוא נהנה בקבוצת הפח ממילאנו, אנחנו יודעים שהוא אוהב את המועדון, וסביר שאם פדרמן לא היה מעליב אותו עם הצעה מגוחכת, הוא היה היום במכבי.
פארגו רוצה נבא, ובשביל לשכנע אותו לחזור לאירופה צריך כסף גדול. במכבי אין כזה.

את מקאלב אף פעם לא אהבתי, וגם עכשיו אני לא רוצה אותו. הוא לא רכז מבחינתי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 17 אפריל 2013, 12:48

אני חושב שפדרמן עשה עבודה נהדרת בהנמכת הציפיות שלנו . אם אנחנו מקווים לשחקן אחד או שניים במליון דולר אז הגענו לתחתית .
היו ימים לא כלכך מזמן שמליון דולר לא היה מילת גנאי מבחינה תקציבית ולשם אנחנו צריכים לשאוף . לא לחפש פשרה לטובת הכיס של פדרמן אלא לשאוף גבוהה . שיחפש תספורות על חשבון מישהו אחר ( למרות שבסוף זה על חשבונינו בכל מקרה )
זה לא שביקשנו את כספי ( שלדעתי הוא לא ברמת המחיר שמכבי גם בימיה הטובים מדברת ) או פארמר שהוא בכלל מחוץ לתחום...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 17 אפריל 2013, 12:49

משיחות עם הרבה חברה שישבו אתמול בנוקיה להלן הרשמים:
1. 80% מהקהל עמד בסוף המשחק ומחה כפיים לשחקנים.
2. רוב המשחק היתה אוירה נהדרת ביציעים.
3. דיויד בלאט פשוט בהיסטריה על הקווים , צורח על השחקנים , נובח על הספסל , לכמה שחקנים שהוא החליף אפילו הוא לא ניגש , מקרין הרבה לחץ , הרבה אי שקט.
יש לזה מין הסתם הרבה סיבות טובות (האיבודים המטומטמים של היקמן ויוגב, הכושר הרע של סמית', הריבאונד החלש , ההנהלה שיושבת לו על הראש (אני מנייק אם מזרחי לא דוקר את בלאט עם הקמע שלו , פדרמן בכלל נראה לי מסמס כל המשחק לבלאט)
אבל תפקידו של המאמן במיוחד במערכת לחוצה כמו מכבי הוא להרגיע ולהיות בקונטרול , השנה לבלאט היו יותר מדי משחקים בהם הוא איבד שליטה על הקבוצה , ו"הצליח" לאבד את תחושת הביטחון של 50% מהסגל.
הרי אין סיבה שאליהו יראה כמו זלמנסון במשחק יורוליג , משהו רע עובר על דיויד והוא חייב לפתור את הנושא הזה.

גם לא אהבתי את הביקורת שהוא הפנה לשון לאחר המשחק הראשון ואת הביקורת כלפי סמית' במשחק השני , מאמן צריך לגבות ת את השחקנים שלו , לא להפיל עליהם אחריות להפסד.

זאת אחת הסיבות מדוע לבלאט היתה עונת אימון לא טובה , והבעייה הגדולה היא שמשנה לשנה זה רק נעשה חמור יותר ויותר , ככה שרף איבד את האליפות (סכסוך עם אליהו) ככה פיני איבד את האליפות(סכסוך כמעט עם כל ההרכב) וככה בלאט יאבד את האליפות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 17 אפריל 2013, 12:54

yzafrir כתב:אני חושב שפדרמן עשה עבודה נהדרת בהנמכת הציפיות שלנו . אם אנחנו מקווים לשחקן אחד או שניים במליון דולר אז הגענו לתחתית .
היו ימים לא כלכך מזמן שמליון דולר לא היה מילת גנאי מבחינה תקציבית ולשם אנחנו צריכים לשאוף . לא לחפש פשרה לטובת הכיס של פדרמן אלא לשאוף גבוהה . שיחפש תספורות על חשבון מישהו אחר ( למרות שבסוף זה על חשבונינו בכל מקרה )
זה לא שביקשנו את כספי ( שלדעתי הוא לא ברמת המחיר שמכבי גם בימיה הטובים מדברת ) או פארמר שהוא בכלל מחוץ לתחום...

מסכים איתך לגמרי לגבי איך שהציפיות ירדו כאן, נראה לי הדבר הכי מסוכן שיכול לקרות לאוהד כדורסל. חוץ מזה שאני דווקא כן דורש את כספי :)
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 17 אפריל 2013, 12:57

ankram כתב:משיחות עם הרבה חברה שישבו אתמול בנוקיה להלן הרשמים:
3. דיויד בלאט פשוט בהיסטריה על הקווים , צורח על השחקנים , נובח על הספסל , לכמה שחקנים שהוא החליף אפילו הוא לא ניגש , מקרין הרבה לחץ , הרבה אי שקט.
יש לזה מין הסתם הרבה סיבות טובות (האיבודים המטומטמים של היקמן ויוגב, הכושר הרע של סמית', הריבאונד החלש , ההנהלה שיושבת לו על הראש (אני מנייק אם מזרחי לא דוקר את בלאט עם הקמע שלו , פדרמן בכלל נראה לי מסמס כל המשחק לבלאט)
אבל תפקידו של המאמן במיוחד במערכת לחוצה כמו מכבי הוא להרגיע ולהיות בקונטרול , השנה לבלאט היו יותר מדי משחקים בהם הוא איבד שליטה על הקבוצה , ו"הצליח" לאבד את תחושת הביטחון של 50% מהסגל.
הרי אין סיבה שאליהו יראה כמו זלמנסון במשחק יורוליג , משהו רע עובר על דיויד והוא חייב לפתור את הנושא הזה.

גם לא אהבתי את הביקורת שהוא הפנה לשון לאחר המשחק הראשון ואת הביקורת כלפי סמית' במשחק השני , מאמן צריך לגבות ת את השחקנים שלו , לא להפיל עליהם אחריות להפסד.

זאת אחת הסיבות מדוע לבלאט היתה עונת אימון לא טובה , והבעייה הגדולה היא שמשנה לשנה זה רק נעשה חמור יותר ויותר , ככה שרף איבד את האליפות (סכסוך עם אליהו) ככה פיני איבד את האליפות(סכסוך כמעט עם כל ההרכב) וככה בלאט יאבד את האליפות.

אני אהבתי את השינוי בזמנו מפיני גרשון לדיוויד בלאט, אבל כעת יש לי תחושה שהזמן של דיוויד בלאט במכבי צריך להגיע לסוף.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי docariel » 17 אפריל 2013, 12:59

1-2 - נעימי, אוחיון לנגפורד, לוגאן
3 - סמית', פניני, לאנדסברג
4 - אליהו, בוגדנוביץ',טיוס
5 - וויוקאס, ג'יימס
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי jol9 » 17 אפריל 2013, 13:01

yzafrir כתב:אני חושב שפדרמן עשה עבודה נהדרת בהנמכת הציפיות שלנו . אם אנחנו מקווים לשחקן אחד או שניים במליון דולר אז הגענו לתחתית .

תבדיל בין מה שאנשים רוצים שיהיה לבין מה שהם חושבים שיהיה. אפשר לפצל כל הודעה לשניים, ואז תראה שמה שאנשים רוצים זה יהיה באיזור של אנקראם נניח, ומה שהם חושבים
שיהיה, יהיה באיזור אחר לחלוטין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 17 אפריל 2013, 13:04

אני מתייחס לסגלים שאנשים כותבים פה בלי לפרט רצוי ומצוי . הסגל שאני כתבתי הוא הרצוי שלי וגם אני לא חושב שהוא כלכך לא הגיוני שעם קצת שידרוג לתקציב אפשר להפוך אותו למצוי...
זה לא כלכך שידרוג לתקציב אלא יותר חזרה לתקציב שהיה בעבר (אפילו בתקופה של פיני לפני 3-4 שנים...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 17 אפריל 2013, 13:05

MTA2311 כתב:אם כבר להביא את כספי לעמדה 3( אני הייתי מביא אותו כ-4), אז זה במקום סמית' ולא לידו.

אני חושב שמבין השחקנים שהועלו פה, השם הכי ריאלי הוא לנגפורד. קשה לי להאמין שהוא נהנה בקבוצת הפח ממילאנו, אנחנו יודעים שהוא אוהב את המועדון, וסביר שאם פדרמן לא היה מעליב אותו עם הצעה מגוחכת, הוא היה היום במכבי.

אני אוהב את סמית ואני רוצה שהוא ישאר אבל לפי דעתי המקום של סמית הוא כמחליף(כמובן זה בהנחה שלמועדון יש מספיק כסף לזה ושהמועדון שואף יותר מההצלבה). סמית הוכיח לי שהמעמד של שחקן בכיר לא מתאים לו והוא יתפקד יותר טוב כשהוא משלים את הכוכבים בעבודה המצוינת שהוא עושה.

מקאלב זה טעם אישי. אני חשבתי שהוא היה נהדר בפרטיזן וטוב בסיינה. עונה נוראית מבחינתו בפנר', אבל בהתחשב בעובדה שהמועדון הזה הוא בית קברות לשחקנים זה לא מפתיע. אני אוהב אוהב את הקצב המהיר שהוא נותן למשחק, איך שהוא חוצה את המגרש במהירות, וממה שזכור לי בפרטיזן הוא גם ניהל את המשחק בצורה טובה. הבעיה הכי גדולה שלו שהוא נפצע, זה בעצם החשש היחידי שיש לי לגביו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 17 אפריל 2013, 13:17

דרך אגב אור, לגבי כספי בעמדה 3-4, אם כספי יכול לשחק בעמדה 3 אז למה לא? הגיע הזמן שמכבי לא תתקשה נגד הקבוצות הספרדיות בעיקר בגלל הגובה והפיסיות, הדבר הזה תמיד נמצא בעוכרה של מכבי. טוב יהיה שיהיה לנו 3 גבוה וחזק. איידסון היה דוגמא טובה לכך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אפריל 2013, 13:18

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:אם כבר להביא את כספי לעמדה 3( אני הייתי מביא אותו כ-4), אז זה במקום סמית' ולא לידו.

אני אוהב את סמית ואני רוצה שהוא ישאר אבל לפי דעתי המקום של סמית הוא כמחליף(כמובן זה בהנחה שלמועדון יש מספיק כסף לזה ושהמועדון שואף יותר מההצלבה). סמית הוכיח לי שהמעמד של שחקן בכיר לא מתאים לו והוא יתפקד יותר טוב כשהוא משלים את הכוכבים בעבודה המצוינת שהוא עושה.

מקאלב זה טעם אישי. אני חשבתי שהוא היה נהדר בפרטיזן וטוב בסיינה. עונה נוראית מבחינתו בפנר', אבל בהתחשב בעובדה שהמועדון הזה הוא בית קברות לשחקנים זה לא מפתיע. אני אוהב אוהב את הקצב המהיר שהוא נותן למשחק, איך שהוא חוצה את המגרש במהירות, וממה שזכור לי בפרטיזן הוא גם ניהל את המשחק בצורה טובה. הבעיה הכי גדולה שלו שהוא נפצע, זה בעצם החשש היחידי שיש לי לגביו.

סמית' שחקן מצויין, אבל הוא לא גו טו גאי יציב. לא צריך בכל עמדה גו טו גאי, והוא הוכיח בשנה וחצי האחרונות שהוא ראוי לחמשייה. כשיהיו לידו שחקנים טובים, ולא לוגאנים ואוחיונים, הוא יוכל להראות יכולת יציבה.
אין טעם להחזיק שחקן כזה על הספסל. הוא כבר עכשיו לא זול, והוא יקבל שדרוג בקיץ. זה לא שווה את ה-10 דקות שהוא יקבל כאן כמחליף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אפריל 2013, 13:21

toja27 כתב:דרך אגב אור, לגבי כספי בעמדה 3-4, אם כספי יכול לשחק בעמדה 3 אז למה לא? הגיע הזמן שמכבי לא תתקשה נגד הקבוצות הספרדיות בעיקר בגלל הגובה והפיסיות, הדבר הזה תמיד נמצא בעוכרה של מכבי. טוב יהיה שיהיה לנו 3 גבוה וחזק. איידסון היה דוגמא טובה לכך.

אני חושב שלכספי יש בעיה בעמדה 3. יש לו בעיה רצינית כשהוא צריך להוריד כדור לריצפה בהתקפה עומדת( זאת הביקורת העיקרית שהוא סופג בנבא), וב-3 זה יהיה חיסרון די משמעותי.
ב-4 הוא יקבל יותר זריקות פנויות, הוא יוכל לנצל את הזריזות שלו גם בהתקפה העומדת ובהתקפות מעבר הוא נשק קטלני.

אני חושב שסמית' מספיק פיזי בשביל להיחשב כ-3 חזק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 17 אפריל 2013, 13:28

toja27 כתב:
ankram כתב:משיחות עם הרבה חברה שישבו אתמול בנוקיה להלן הרשמים:

אני אהבתי את השינוי בזמנו מפיני גרשון לדיוויד בלאט, אבל כעת יש לי תחושה שהזמן של דיוויד בלאט במכבי צריך להגיע לסוף.

הבעיה היא שאתה לא חושב על מה יהיה אחרי. אני רק אזכיר שאחרי שפיני עזב (וגם אז היו כאלה ששמחו), לקח למכבי כמה וכמה עונות בשביל להתייצב, ובינתיים איבדנו אליפויות, ונתנו
עונות יורוליג די משמימות ולא רלוונטיות (למעט אותה הבלחה חד פעמית בעונת צביקה שגם שם היה תקציב מאוד גבוה והרבה מזל בבחירת הזרים).

אני בהחלט חושב שדייויד הוא האדם הנכון לעמוד בראש המערכת, גם כי הוא מאמן טוב מאוד, וגם כי האלטרנטיבות לא רלוונטיות לרמה.
מה שכן, כמו ההנהלה וחלק גדול מהשחקנים, הוא גם צריך לבדוק את עצמו ולחשוב מה היה בסדר ומה לא בתפקוד שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים