פוסט ארוך ויפה (קראתי את כולו...

לגבי הליגה - אתה צודק, אבל אין לזה קשר למה שאנחנו מדברים עכשיו. מחשבות הסגל לעונה הבאה לא צריכות להיות תלויות בליגה.
אני קצת מתקשה להבין את המושג "תותח לעמדה 5". אנחנו כולנו חיים את היורוליג יחסית מקרוב, ואני לא רואה תותח כזה פנוי וזמין.
את מקרה נייט האפמן יהיה קשה מאוד לשחזר, ולכן יש 3 אופציות:
1 - הימור זול בתקווה בכל זאת למצוא את הנייט האפמן הבא (האופציה המועדפת על דני פדרמן מן הסתם)
2 - החתמה של שחקן יחסית מוכח ויקר (אני לא יכול לחשוב על שמות מתאימים אחרים פרט לאלו שדיברנו עליהם בקיץ הקודם)
3 - החתמת ביניים זולה ובטוחה יחסית אך בעלת מגבלות ידועות (למשל הנדריקס או שחקן בסגנון של סלוטר)
לגבי פלאניניץ' - לא יודע אם שווה התעסקות. לדעתי לא יגיע ליותר מדי.
לגבי יותם אני מסכים איתך, אם כי אם הוא יגיע במחיר נמוך, ויחזור להיות שחקן כדורסל, אז יכולה להיות כאן גניבה.
לגבי כספי - כתבתי כאן לא מעט, שצריך ללכת עליו בכל הכוח. הבעיה היא שאיתו, עם לאנגפורד, עם ג'יימס ועם סמית', פשוט לא נראה שנשאר מספיק לאותו הרכז והסנטר השפיצים שאתה רוצה.
איפשהו צריך לוותר. אני אישית אומר - בוא נלך ונבנה קבוצה סביב הרביעייה הזאת.
יש לך גו טו גיי טוב, שחקני הגנה טובים כולם, כספי מביא כח, מהירות ואנרגיה מעמדת הפורוורד ויכול לשחק בשתי עמדות.
בקיצור רביעייה לא רעה בכלל.
לגבי הצעירים אני כמובן מסכים. לא מבין למה לא לתת להם לשחק.
כנ"ל לגבי בלאט - בסה"כ עונה לא מזהירה שלו, למרות שהצליח להוציא את הקבוצה מהבוץ, אבל הדרך היתה קשה ולא נעימה במיוחד.