הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי מעין » 19 אפריל 2013, 09:37

er79 כתב:
מעין כתב:
er79 כתב:ברוך הבא לפורום, מעין. אני לא סומך על אליהו ועל הלפרין. סורי. מבחינת העמדה של יותם, נעימי בכושר הרבה יותר טוב ממנו נכון לשנה זו. לגבי אליהו, כבר לא הסתרתי את חוסר אהבתי אליו אחרי השנה הפאתטית הזו. גם פה יש ישראלים שיעשו תפוקות טובות ממנו, כמו טיוס או בלו, אם הוא מחליט לחזור לשחק לאחר שנת שבתון. לגבי הציוות של לנגפורד את פארגו, בגדול מה שאתה אומר זה בתיאוריה נכון, כי פרקינס פחות גו טו גאי מפארגו ולנגפורד, אבל ממה שהבנתי, גם מחברים פה בפורום, לנגפורד לאחר הפציעות שלו פחות חודר פנימה ומתבסס יותר על קליעות, הגם ששיפר את האחוזים מחוץ לקשת. אני חושב שהם כן יכולים להסתדר וליצור קו אחורי מוחץ. לא אתנגד כמובן לקו אחורי של לנגפורד עם רכז יותר "טבעי", כמו זוראן או ג'קסון, אבל דברים שפארגו עשה מעמדה 1 בעונה של מכבי היו פנטסטיים. הוא היה בלתי עציר. מבחינתי הוא חייב להיות בראש סדר העדיפויות של המועדון. אם זה או הוא או לנגפורד אני הולך עליו. אם חייבים להתפשר על עמדה 2 ולוותר על קית' היקר, אני דווקא לא הולך על לוגאן או היקמן. אולי פרידזון שיש אפשרות שישחק כישראלי. אולי מישהו אחר. ברור שאני מעדיף את קית'. לגבי כספי, הוא פריבילגיה בלבד. אני גם רוצה אותו, אבל לא על חשבון שחקנים איכותיים בעמדות 1 ו-2. אני גם חושב שזה מסוכן שוב להמר על סנטר אנמי ליד ג'יימס. ראית מה קרה השנה עם פלאניניץ', לא? מכבי חייבת להחתים מישהו טוב שיוריד משון את העומס. השניים המועדפים עליי הם דיוויס או באראץ. אם לחסוך כסף, אני שוב טוען שזה בעמדה 4 בלבד, לאחר מכן בסדר העדיפויות עמדה 3. לגבי ג'ייק כהן, לחלוטין לא פוסל החתמה שלו כסנטר שלישי שיצבור דקות בליגה, אבל בתנאי שזה יהיה בשכר מצחיק ולא בשכר א-לה-ג'ף פוט. הקמצנים לבית פדרמן צריכים לנצל בתבונה כל דולר שיוצא להם מהכיס.

אבל זה העניין: אתה לא יכול גם באראץ', גם לנגפורד וגם פלאניניץ' או פארגו. אין למכבי כסף לזה, אלא אם כן פדרמן יחליט להכניס יד עמוק לכיס. צריך לבחור. אז בעיני רכז איכותי זה מעל הכל. אם פלאניניץ' יהיה פה, סיכוי טוב שפתאום גם שחקנים כמו היקמן יתחילו להראות ניצוצות, שלא לדבר על זה שגם השחקנים שהם הימור יצליחו יותר. ובעונה שלו, עד הפציעה של פרקינס, פארגו שיחק יותר 2 מאשר 1.
כל השאלה זה איפה להמר. אולי באמת עדיף להמר בעמדה 4 ולהביא שחקנים מוכחים יותר לעמדות 2 ו5, אבל אז לא יהיה לך כסף לרכז טוב. אני רואה את זה ככה: אתה צריך להביא ארבעה שחקנים, לעמדות 1, 2, 4 ו5. שניים מהם צריכים להיות זולים, ושניים יקרים יותר. אני מעדיף להביא לעמדות 1 ו5, אבל בגלל הקושי שלי עם חמישייה חסרת ישראלים הצעתי את כספי כ4 ושחקנים זולים בעמדות 2 ו5.
ואגב, פרידזון ייקח שכר דומה יותר לשל קית' מאשר לשל היקמן או לוגאן. אם מהמרים בעמדה 2 הייתי הולך על הלפרין.

ולכן אני טוען, אם מכבי רוצה לחזור לפיינל פור ולא לחזור אחורה יותר לשנות ה-90 העליזות, היא צריכה, בעזרת המשקיע החדש, לשים את היד בכיס. קמצנות ורכישת שחקנים בחצי מליון דולר לראש לא תביא אותם מעבר להצלבה, זה הכל. אם זה מה שעתיד להיות שמלכתחילה ישחקו ביורוקאפ. אגב, הסגל שאני מציע הוא לא סגל ב-30 או 40 מליון יורו, זה סגל של בין 12 ל-15 מליון דולר ברוטו, וזה עוד אם אתה כולל את כספי. על דבר אחד אני מסכים איתך, עמדה 1 היא הכי חשובה, כי ראינו את הרפיון של אוחיון והיקמן. ולכן אני אומר, אם אתה הולך על רכז טבעי יותר כמו זוראן או ג'קסון, שהם זולים מפארגו, זה בסדר כל עוד יש גו טו גאי לידם כמו לנגפורד. אבל זה לא רכש בהרבה יותר יקר מפארגו. עדיין אני מעדיף ללכת על פארגו, שהוא עושה משחק לא רע בכלל, ולשים לידו עוד שחקן שיעזור לו בניהול המשחק ובהובלת הכדור כמו לנגפורד. מימד הקליעה יכול לבוא מעמדות אחרות, הוא לא חייב לבוא מעמדה 2 (ובין כה וכה גם בסגל של ג'קסון/זוראן +קית' גם אין לך מימד קליעה אוטומטית). לגבי פארגו את פרקינס, לדעתי אתה טועה, במרבית העונה פארגו היה הרכז. לגבי היקמן, אני בכלל לא בטוח אם הוא יפרח ליד זוראן, אבל זה הימור מושכל. אני יכול לחיות עם זה. ושוב אני אומר, לא ניתן להמר על עמדה מס' 5. אתה לא יכול לדבר חזק ללא סנטר טוב נוסף. תביא את דיוויס ותוותר על כספי. על עמדות 1, 2, ו-5 לא כדאי לוותר.

תראה, כל מה שאני מנסה לעשות זה לדבר על הקבוצה הכי טובה שאפשר לבנות עם התקציב הנוכחי. ובתכלס? סגל של פלאניניץ', אוחיון, הלפרין, לנדסברג, סמית', פניני, תומפסון, טיוס, ג'יימס ובאראץ' לדוגמא יכול להיות לגיטימי לחלוטין לפיינל פור, אם הוא מתחבר כמו שצריך ובלאט עושה את העבודה כמו שהוא יודע, למרות חולשה בעמדה 2. עכשיו, כמובן שהייתי רוצה לראות שם את לנגפורד במקום הלפרין. אבל אני מדבר על התקציב הנוכחי.
מעין

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2013, 09:44

אני פותר לך את הבעיה הזו בשנייה: תוותר על הלפרין, אוחיון ותומפסון, במקום אוחיון תביא את מקל, שהוא זול יותר וטוב יותר, במקום הלפרין תביא את נעימי, כנ"ל, ובמקום תומפסון וכספי תתפשר בעמדה 4 על טיוס וקלאטיס. נשאר לך כסף, ואולי תצטרך להוסיף עוד מעט, ובכסף הזה תרכוש את לנגפורד, או לחלוטין אופציה שאני מעדיף - פארגו במקום זוראן (לדעתי ההבדל ביניהם מבחינת שכר לא משמעותי אם בכלל) ובכסף שחסכת מהעמדות שציינתי, תנסה להביא את קית'. כולכם צריכים להבין שקית' ככל הנראה יהיה יקר יותר מפארגו, כי מילאנו תבקש עליו גם ביי אאוט, בלי שום קשר לשכר שלו, שהוא בוודאות מעל למליון דולר.
er79

הודעהעל ידי מעין » 19 אפריל 2013, 09:45

er79 כתב:אני פותר לך את הבעיה הזו בשנייה: תוותר על הלפרין, אוחיון ותומפסון, במקום אוחיון תביא את מקל, שהוא זול יותר וטוב יותר, במקום הלפרין תביא את נעימי, כנ"ל, ובמקום תומפסון וכספי תתפשר בעמדה 4 על טיוס וקלאטיס. נשאר לך כסף, ואולי תצטרך להוסיף עוד מעט, ובכסף הזה תרכוש את לנגפורד, או לחלוטין אופציה שאני מעדיף - פארגו במקום זוראן (לדעתי ההבדל ביניהם מבחינת שכר לא משמעותי אם בכלל) ובכסף שחסכת מהעמדות שציינתי, תנסה להביא את קית'. כולכם צריכים להבין שקית' ככל הנראה יהיה יקר יותר מפארגו, כי מילאנו תבקש עליו גם ביי אאוט, בלי שום קשר לשכר שלו, שהוא בוודאות מעל למליון דולר.

אבל לא דיברתי על כספי בכלל. דיברתי על עמדה 4 של תומפסון וטיוס.
מעין

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2013, 09:47

מעין כתב:
er79 כתב:אני פותר לך את הבעיה הזו בשנייה: תוותר על הלפרין, אוחיון ותומפסון, במקום אוחיון תביא את מקל, שהוא זול יותר וטוב יותר, במקום הלפרין תביא את נעימי, כנ"ל, ובמקום תומפסון וכספי תתפשר בעמדה 4 על טיוס וקלאטיס. נשאר לך כסף, ואולי תצטרך להוסיף עוד מעט, ובכסף הזה תרכוש את לנגפורד, או לחלוטין אופציה שאני מעדיף - פארגו במקום זוראן (לדעתי ההבדל ביניהם מבחינת שכר לא משמעותי אם בכלל) ובכסף שחסכת מהעמדות שציינתי, תנסה להביא את קית'. כולכם צריכים להבין שקית' ככל הנראה יהיה יקר יותר מפארגו, כי מילאנו תבקש עליו גם ביי אאוט, בלי שום קשר לשכר שלו, שהוא בוודאות מעל למליון דולר.

אוקיי, זה גם סביר, אבל הייתי מוותר גם על תומפסון ומביא את קלאטיס, זול הרבה יותר. שוב, נקודת המבט כאן היא להשקיע ככל שניתן בעמדות 1, 2, ו-5.
er79

הודעהעל ידי מעין » 19 אפריל 2013, 09:50

er79 כתב:
מעין כתב:

אוקיי, זה גם סביר, אבל הייתי מוותר גם על תומפסון ומביא את קלאטיס, זול הרבה יותר. שוב, נקודת המבט כאן היא להשקיע ככל שניתן בעמדות 1, 2, ו-5.

אגב, מה זו כל השנאה הזאת לאוחיון? נתן עונה סבירה לגמרי והוא עוד לא בשיאו, בעיני הוא בהחלט רכז יורוליג טוב. אמנם לא מספיק בשביל לפתוח בקבוצה לפיינל פור, אבל מאוד קשה לי להאמין שיש רכז ישראלי טוב ממנו.
מעין

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2013, 10:14

לא שונא אותו (העצבים שהיו לי עליו כבר פגו) אבל מכאן ועד להפוך אותו לשחקן ען עונה סבירה ולרכז יורוליג טוב? הגזמה בעיניי. הבעיה היא שאנשים עדיין מקובעים על הסדרה שלו נגד פאו. מספיק להיתקע בקיבעון הזה. לא אמרתי שהוא לא יכול להיות שחקן מחליף, אבל קח בחשבון שסאגת קובאן תחזור גם הקיץ, אולי ברזולוציות יותר גבוהות, ובדרך אתה תפספס אלטרנטיבות טובות ממנו, כאשר מכבי תילחם עליו מלחמה לא שווה בעיניי. ואין מה לעשות, מקל נותן עונה טובה ממנו, ולכן הוא ראוי יותר.
er79

הודעהעל ידי מעין » 19 אפריל 2013, 10:21

er79 כתב:לא שונא אותו (העצבים שהיו לי עליו כבר פגו) אבל מכאן ועד להפוך אותו לשחקן ען עונה סבירה ולרכז יורוליג טוב? הגזמה בעיניי. הבעיה היא שאנשים עדיין מקובעים על הסדרה שלו נגד פאו. מספיק להיתקע בקיבעון הזה. לא אמרתי שהוא לא יכול להיות שחקן מחליף, אבל קח בחשבון שסאגת קובאן תחזור גם הקיץ, אולי ברזולוציות יותר גבוהות, ובדרך אתה תפספס אלטרנטיבות טובות ממנו, כאשר מכבי תילחם עליו מלחמה לא שווה בעיניי. ואין מה לעשות, מקל נותן עונה טובה ממנו, ולכן הוא ראוי יותר.

מקל נתן עונה טובה ממנו בליגה הישראלית. אי אפשר לקחת אותה כמדד. אוחיון שלישי ביורוליג מבחינת מדד אסיסטים-איבודים ויש לו שמונה נקודות למשחק, סטטיסטיקות לא רעות בכלל.
מעין

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2013, 10:34

מעין כתב:
er79 כתב:לא שונא אותו (העצבים שהיו לי עליו כבר פגו) אבל מכאן ועד להפוך אותו לשחקן ען עונה סבירה ולרכז יורוליג טוב? הגזמה בעיניי. הבעיה היא שאנשים עדיין מקובעים על הסדרה שלו נגד פאו. מספיק להיתקע בקיבעון הזה. לא אמרתי שהוא לא יכול להיות שחקן מחליף, אבל קח בחשבון שסאגת קובאן תחזור גם הקיץ, אולי ברזולוציות יותר גבוהות, ובדרך אתה תפספס אלטרנטיבות טובות ממנו, כאשר מכבי תילחם עליו מלחמה לא שווה בעיניי. ואין מה לעשות, מקל נותן עונה טובה ממנו, ולכן הוא ראוי יותר.

מקל נתן עונה טובה ממנו בליגה הישראלית. אי אפשר לקחת אותה כמדד. אוחיון שלישי ביורוליג מבחינת מדד אסיסטים-איבודים ויש לו שמונה נקודות למשחק, סטטיסטיקות לא רעות בכלל.

סטטיסטיקות אף פעם לא עניינו אותי. שאני מסתכל על אוחיון, אני רואה דברים שלא רואים בכל סטטיסטיקה, אני רואה קבלת החלטות גרועה, אני רואה ראש בקיר, אני רואה איבודים מטופשים, ואני רואה סדרה זוועתית נגד ריאל. לגבי מקל, נכון שהליגה היא לא מדד לכלום, אבל מאותה ליגה הנחתת את אוחיון במכבי. בכל מקרה לא שמעתי אותי מדבר על מקל כעל הרכז הפותח.
er79

הודעהעל ידי מעין » 19 אפריל 2013, 10:37

er79 כתב:
מעין כתב:

סטטיסטיקות אף פעם לא עניינו אותי. שאני מסתכל על אוחיון, אני רואה דברים שלא רואים בכל סטטיסטיקה, אני רואה קבלת החלטות גרועה, אני רואה ראש בקיר, אני רואה איבודים מטופשים, ואני רואה סדרה זוועתית נגד ריאל. לגבי מקל, נכון שהליגה היא לא מדד לכלום, אבל מאותה ליגה הנחתת את אוחיון במכבי. בכל מקרה לא שמעתי אותי מדבר על מקל כעל הרכז הפותח.

מצטער, אני לא רואה אותו דבר. אני ראיתי העונה קבוצה, שכשאוחיון לא על המגרש, הייתה נתונה לחסדי הקליעה של היקמן. ודווקא מול ריאל הוא היה אחד מהשחקנים שלא הסריחו את המגרש.
מעין

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2013, 10:51

מעין כתב:
er79 כתב:
מעין כתב:

מצטער, אני לא רואה אותו דבר. אני ראיתי העונה קבוצה, שכשאוחיון לא על המגרש, הייתה נתונה לחסדי הקליעה של היקמן. ודווקא מול ריאל הוא היה אחד מהשחקנים שלא הסריחו את המגרש.

זה בדיוק העניין, שגם אוחיון לא ראוי להיות רכז פותח, ובטח שלא היקמן. ולכן אוחיון נראה לך ומרגיש לך "כל כך" גדול, כי אין לך אלטרנטיבות. יודע מה, היו הרבה מאוד דקות העונה שרוט היה ראוי להיות על הפרקט הרבה לפני אוחיון. בעונה הבאה, כשתהיה לך אלטרנטיבה ראויה בעמדה 1 (בתקווה, כן?) אוחיון ממש לא יהיה נחוץ. לגבי היכולות של אוחיון מול ריאל, היה סביר במשחק 3 ותו לא, אפס מאופס ביתר המשחקים.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 19 אפריל 2013, 11:09

er79 כתב:
סילבר כתב:
yellowaura כתב:
felix_r כתב:
שחף כתב:אני כעיקרון מסכים איתך, ולמדתי מהקיץ האחרון להיות פסימי כדי לא להתאכזב אחר כך(ואולי לקוות להיות מופתע).
אם שולחים את ליאור הביתה בהחלט יש כסף לשניהם לדעתי, אבל זה כבר עניין אחר.
אני יכול לקוות פה שההנהלה לא תמשיך הקיץ להשתין על האוהדים ולקוות שהם יחשבו שזה גשם.

רוצה לשמוע את הערכה שלי?
ההנהלה לא תשחרר את ליאור מכמה סיבות:

א) הוא הישראלי הטוב ביותר מחוץ ל NBA, זאת עובדה.
ב) כספי בכלל לא יבוא, אז ההנהלה תרצה להשאיר את ליאור (גם אם במחיר נמוך מהיום, במשהוא כמו 550-600 אלף נטו).
ג) ההנהלה היא זו שהביאה את ליאור אחרי שראו שהוא חסר למכבי כשהיה בקאחה, וכמו שאתה מכיר את ההנהלה שלנו, הכבוד האישי חשוב לה הרבה יותר מטובת הקבוצה (אחרת רענן כץ עדיין היה במכבי).
ד) הסיכוי היחיד שליאור לא יהיה במכבי בעונה הבאה, זה אם ליאור מרצונו האישי יקח החלטה אמיצה ויעזוב לקבוצה, בה המאמן רוצה אותו יותר.

עדיין, גם אם יעזוב, אני לא רואה את פלניניץ' ולאנגפורד ביחד במכבי. כי מתי בפעם האחרונה ראית במכבי שני שחקנים של מיליון דולר מינימום כל אחד?

אם מכבי מצליחים להשאיר את ליאור ב 600,000 נטו זה סכום מתקבל. ליאור שחקן מיוחד. הוא טוב בסיטואציות מסוימות. אם בלאט מתכנן קבוצה שתרוץ ותלחץ עם הגנות אזוריות ומתפרצות אז אני בעד להשאיר את ליאור. יש לו ידיים מצוינות. ברור שהוא יכול לעשות יותר.

זה הדבר הכי מתסכל בו... הרבה כישרון ומיצוי של 60%. כל השמות שהוזכרו כמו קלאתיס, תומפסון הרבה פחות מוכשרים אבל ממצים את עצמם.

אני לא בטוח לגבי המינוח 'הרבה פחות מוכשרים' מדויק ואני לא מתעכב על 'הרבה פחות...'
קלאיטיס אתמול ביום לא טוב סגר 23 נק' ובאזור 7 ריבאונדים. אמנם אין לו גוייבות אבל 'הרבה פחות מוכשרים...'? אולי נסכים על 'הרבה פחות עלות...' או 'יעילים הרבה יותר...' או 'נשבר לי מהשלשות שאליהו חוטף אחת לדקת משחק'?

אני לחלוטין מסכים וטענתי זאת לא פעם. שורה סטטיסטית תחתונה, המספרים של קלאטיס הרבה יותר טובים משל אליהו. וגם אם שניהם רכים בהגנה, קלאטיס לפחות קולע יותר, כולל שלשות, וקוטף כמעט כל משחק דאבל פיגרס של ריבאונדים. ואיפה אליהו במשוואה הזאת? קלאטיס ומקל פשוט מצוינים העונה. לשניהם יש מקום במכבי.

שורה סטטיסטית יותר טובה?? אתה מודע לזה שמחוץ למכבי, אליהו הוא שחקן של 20+ נק' בממוצע למשחק בליגה, נכון?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2013, 11:27

שורה סטטיסטית יותר טובה?? אתה מודע לזה שמחוץ למכבי, אליהו הוא שחקן של 20+ נק' בממוצע למשחק בליגה, נכון?

הדבר היחידי שאני מודע אליו השנה זה שאליהו מחרבן קוביות בעונה הזאת. לא שום דבר אחר. לא שכנע אותי שהוא ראוי ללבוש את הגופיה הצהובה. אני מסכים עם מה שמליניאק אמר אתמול ביציע, כספי עדיף עליו, ואם הוא רוצה להמשיך ולחלום בלשחק במכבי, שיקצץ חצי מהשכר שלו, כי הוא לא שווה כרגע יותר מזה. אני אגב יותר קיצוני מממליניאק, אבל איש באמונתו יחיה.
er79

הודעהעל ידי מעין » 19 אפריל 2013, 11:32

er79 כתב:
מעין כתב:
er79 כתב:
מעין כתב:

זה בדיוק העניין, שגם אוחיון לא ראוי להיות רכז פותח, ובטח שלא היקמן. ולכן אוחיון נראה לך ומרגיש לך "כל כך" גדול, כי אין לך אלטרנטיבות. יודע מה, היו הרבה מאוד דקות העונה שרוט היה ראוי להיות על הפרקט הרבה לפני אוחיון. בעונה הבאה, כשתהיה לך אלטרנטיבה ראויה בעמדה 1 (בתקווה, כן?) אוחיון ממש לא יהיה נחוץ. לגבי היכולות של אוחיון מול ריאל, היה סביר במשחק 3 ותו לא, אפס מאופס ביתר המשחקים.

גם אני אמרתי שאוחיון לא מתאים להיות רכז פותח. אני רק לא מבין את הזלזול בו.
מעין

הודעהעל ידי jol9 » 19 אפריל 2013, 11:33

er79 כתב:

הדבר היחידי שאני מודע אליו השנה זה שאליהו מחרבן קוביות בעונה הזאת. לא שום דבר אחר. לא שכנע אותי שהוא ראוי ללבוש את הגופיה הצהובה. אני מסכים עם מה שמליניאק אמר אתמול ביציע, כספי עדיף עליו, ואם הוא רוצה להמשיך ולחלום בלשחק במכבי, שיקצץ חצי מהשכר שלו, כי הוא לא שווה כרגע יותר מזה. אני אגב יותר קיצוני מממליניאק, אבל איש באמונתו יחיה.

זה משהו אחד וזה משהו אחר.
זה שאליהו משחק גרוע אחרי הפציעה זה ברור, מצד שני קלאתס לא משחק יותר טוב, כי הוא פשוט לא משחק ברמה הזאת.
קודם שייתן משחק יורוליג אחד טוב, ואח"כ נראה מה הוא שווה והאם הוא מתאים למכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מעין » 19 אפריל 2013, 11:43

כמה כסף לדעתכם יכול לקחת בראון?
מעין

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2013, 11:43

עם כל הצער בדבריי, וברור לי שאני ואתה חלוקים בעניין אליהו, וזה בסדר, אליהו פשוט כשלון. ואין מה לעשות, שאני מסתכל על קלאתיס אני רואה שהוא עושה דברים טוב יותר, פשוט יותר. אז אליהו חתולי, ואליהו זריז, בעיקר בתוך הצבע, אבל מה אתה יכול לעשות עם זה כשהגויאבות שלו מבשילות רק פעם אחת בעונה? אליהו אפילו מוסר טוב יותר. יש דברים שאני לא אקח מאליהו. אבל מה עם נקודות? קלאתיס בבירור ספק נקודות טוב יותר ממנו, שלא לדבר על אחוזים מחוץ לקשת. ומה עם ריבאונדים? קלאתיס מלקט דאבל פיגרס גם בתחום הזה? מי יעשה את העבודה השחורה של נקודות וריבאונדים? שכחת כבר איך ריאל תפרו אותנו 3 משחקים בריבאונד התקפה? מי יעשה חוץ מג'יימס ריבאונד הגנה? חתוליות וזריזות לא שוות כלום שהן לא מתורגמות לתפוקה התקפית, ובטח ובטח שלא הגנתית. על ההגנה אפשר להתווכח כי גם קלאתיס לא מציאה גדולה, אבל גם בזה הוא עדיף לדעתי על אליהו. בקיצור, אני לא רואה שום סיבה למה לא להמר על קלאתיס, ואני מסכים איתך שהוא הימור, אבל הימור מושכל. עמדה 4 השנה הייתה כל כך יקרה וכל כך עקרה, אז מקסימום הבינגו על קלאתיס לא יצלח, לפחות חסכנו קצת כסף לעמדות חשובות יותר.
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 19 אפריל 2013, 11:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
er79

הודעהעל ידי שחף » 19 אפריל 2013, 11:44

יש בעיה אחת עם קלאטיס. בליגה שלנו הוא קולע 30% משלוש. זה לא מספיק טוב, ובטח לא מספיק כדי להגדיר אותו סטרץ' 4, כי אף אחד לא יודע איך יראו האחוזים שלו ביורוליג.

אני גם מעדיף הימור בעמדה הזאת למען האמת בתנאי שיגיעו שחקנים מוכחים בעמדות אחרות. אבל זה נתון מאוד בעייתי ואולי צריך להסתכל על שחקנים אחרים בעמדה הזאת, כי האיש רחוק מלהיות אוטומאט אפילו אצלנו, בליגה שההגנות בה ברמה הרבה יותר נמוכה.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2013, 11:46

לרגע לא אמרתי שקלאתיס הוא פיור שוטר מהעמדה, ולכן הוא לא העדיפות הראשונה שלי, אבל יותר גרוע מאליהו הוא לא יכול להיות. מה שכן, אם הגאנר מחוץ לקשת לא יבוא מעמדה 4, אני מסכים איתך שחייב שיהיה אחד שכזה לפחות מעמדה אחרת.
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 19 אפריל 2013, 11:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
er79

הודעהעל ידי מעין » 19 אפריל 2013, 11:47

er79 כתב:לרגע לא אמרתי שקלאתיס הוא פיור שוטר מהעמדה, ולכן הוא לא העדיפות הראשונה שלי, אבל יותר גרוע מאליהו הוא לא יכול להיות. מה שכן, עם הגאנר מחוץ לקשת לא יבוא מעמדה 4, אני מסכים איתך שחייב שיהיה אחד שכזה לפחות מעמדה אחרת.

מה עם לוגאן כ2 שעולה מהספסל ונותן שלשות? יכול להיות אחלה של פתרון.
מעין

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2013, 11:49

לא יודע, לוגאן הוא לא ה-cup of tea שלי. הוא סוג של פשרה, אבל הוא לא קארול, לא נבארו, לא בלו, והוא אפילו לא קירק פני. אם אתה אומר לי שפארגו מגיע, אני יכול לחיות איתו, אבל לא בשמחה.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־19 אורחים