מקובי כתב:
ההנהלה פועלת נגד הקבוצה. אם אני פועל נגד ההנהלה, זה אומר שאני פועל לטובת הקבוצה.
פדרמן ובניו מייצגים אותך ואת שער 11, שאף פעם לא שואל יותר מדי שאלות. לא אותי, וכנראה שגם לא את רוב הפורום. מחירי המנויים פה עולים כל שנה, ובמקביל איכות השחקנים יורדת. בונים לי קבוצה עם היקמן ופלאניניץ', עפים בשלוש תבוסות משפילות בהצלבה, ועוד דורשים ממני להודות לקבוצה על עונה נפלאה. פחחח
אתה בטוח שההנהלה פועלת נגד הקבוצה? באמת? במה זה בא לידי ביטוי? בזה שהם תורמים לא מעט מהזמן שלהם להעמיד פה קבוצה כל שנה? מזה שהם הביאו (ולדעתי עדיין מביאים אבל לא ניכנס לזה כרגע) לא מעט כסף מהבית במשך השנים?
אנחנו לא רואי החשבון של מכבי ואנחנו לא יודעים אם העונה נגמרה ברווח, מאוזנת או בהפסד, עם כל הכבוד לדעות הרבות של חברינו בפורום בנושא.
פדרמן ובניו מייצגים את מכבי. תרצה או לא תרצה.
זכותך לא להסכים עם המהלכים שלהם, זכותך למחות על הדרך ניהול שלהם.
מחירי המנוי לא עולים כל שנה (השנה וגם שנה שעברה הם לא עלו... בוודאות.)
איכות השחקנים יורדת? לפעמים לא כל מה שיקר שווה יותר (אתה מוזמן להתקשר לפנר ולדבר איתם על זה...) ולפעמים קורה שיש נפילות בשחקנים. זכינו שגם שאנחנו נופלים אנחנו מגיעים לטופ של אירופה.
אותי לימדו שכפוי טובה זה מישהו שלא יודע להודות על הטוב שנתנו לו, פינוק זה להתרגל להצלחות, יש הרגשה שהתרגלנו להצלחות ופחות מפיינל פור זה כשלון מהדהד.
חני- זכותם של אנשים למחות, לרגע לא אמרתי אחרת. זה מדינה דמוקרטית וכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה במסגרת החוק.
אני ציינתי שמחאה זה נגד הקבוצה ואי אפשר להגיד- אני עושה מחאה נגד פדרמן! אבל לא נגד הקבוצה... כי זה היינו הך כל עוד פדרמן הוא הבעלים של מכבי.
ככה אני רואה את זה.
לפי הדברים שלך גם אם פדרמן היה מעמיד תקציב של 2 מיליון יורו זה היה בסדר... הרי הוא הבעלים...
בו לא נהיה תמימים. מכבי היא הקבוצה שמרוויחה הכי הרבה באירופה. זה לא השתנה. השנה התקציב הכולל שלה היה 15.5 מיליון יורו שזה הרבה פחות מעונה קודמת 19 מיליון יורו. מכבי כבר מזמן דיווחה שהיא התאזנה אחרי עונת אוריו. כלומר היא הייתה ברווחים קטנים כל שנה מאז עונת ארויו והשנה היא כנראה בפלוס(לא שיש בזה משהו רע).
מי שאומר את הדברים כאן זה גם אוהדים של 20 שנה ומעלה.
מבחינתי מכבי זה ערכים של מצויינות ולא רק שם חסר תוכן. אני גם לא מבקר אי הצלחה להעפיל לפיינל פור. תמיד נהיה נחותים תקציבית למדריד, צסק"א, ברצלונה ועוד כמה קבוצות שיחליטו לשרוף כספים מיותרים. אבל יש נקודת גבול. השנה התקציב של מכבי עמד על הממוצע של היורוליג, בדיוק באמצע. זה לא תקין. בכל מקרה אני הייתי מרוצה גם מעונות שלא הצלחנו כמו עונדת אנדרסון, אידסון. כי היה כאן ניסיון שפוי וכנה לבנות קבוצה איכותית. לא הצליח לא נורא. הנורא זה לכוון נמוך.שוב בלאט אמר את זה בעצמו בראיון . "הקבוצה לא נבנתה מלכתחילה להעפיל לפיינל פור". כלומר ידעו את זה עוד לפני שהעונה התחילה.