מחאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחאה

הודעהעל ידי yellowaura » 20 אפריל 2013, 21:18

מקובי כתב:

ההנהלה פועלת נגד הקבוצה. אם אני פועל נגד ההנהלה, זה אומר שאני פועל לטובת הקבוצה.
פדרמן ובניו מייצגים אותך ואת שער 11, שאף פעם לא שואל יותר מדי שאלות. לא אותי, וכנראה שגם לא את רוב הפורום. מחירי המנויים פה עולים כל שנה, ובמקביל איכות השחקנים יורדת. בונים לי קבוצה עם היקמן ופלאניניץ', עפים בשלוש תבוסות משפילות בהצלבה, ועוד דורשים ממני להודות לקבוצה על עונה נפלאה. פחחח

אתה בטוח שההנהלה פועלת נגד הקבוצה? באמת? במה זה בא לידי ביטוי? בזה שהם תורמים לא מעט מהזמן שלהם להעמיד פה קבוצה כל שנה? מזה שהם הביאו (ולדעתי עדיין מביאים אבל לא ניכנס לזה כרגע) לא מעט כסף מהבית במשך השנים?
אנחנו לא רואי החשבון של מכבי ואנחנו לא יודעים אם העונה נגמרה ברווח, מאוזנת או בהפסד, עם כל הכבוד לדעות הרבות של חברינו בפורום בנושא.

פדרמן ובניו מייצגים את מכבי. תרצה או לא תרצה.
זכותך לא להסכים עם המהלכים שלהם, זכותך למחות על הדרך ניהול שלהם.

מחירי המנוי לא עולים כל שנה (השנה וגם שנה שעברה הם לא עלו... בוודאות.)
איכות השחקנים יורדת? לפעמים לא כל מה שיקר שווה יותר (אתה מוזמן להתקשר לפנר ולדבר איתם על זה...) ולפעמים קורה שיש נפילות בשחקנים. זכינו שגם שאנחנו נופלים אנחנו מגיעים לטופ של אירופה.

אותי לימדו שכפוי טובה זה מישהו שלא יודע להודות על הטוב שנתנו לו, פינוק זה להתרגל להצלחות, יש הרגשה שהתרגלנו להצלחות ופחות מפיינל פור זה כשלון מהדהד.

חני- זכותם של אנשים למחות, לרגע לא אמרתי אחרת. זה מדינה דמוקרטית וכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה במסגרת החוק.
אני ציינתי שמחאה זה נגד הקבוצה ואי אפשר להגיד- אני עושה מחאה נגד פדרמן! אבל לא נגד הקבוצה... כי זה היינו הך כל עוד פדרמן הוא הבעלים של מכבי.
ככה אני רואה את זה.

לפי הדברים שלך גם אם פדרמן היה מעמיד תקציב של 2 מיליון יורו זה היה בסדר... הרי הוא הבעלים...

בו לא נהיה תמימים. מכבי היא הקבוצה שמרוויחה הכי הרבה באירופה. זה לא השתנה. השנה התקציב הכולל שלה היה 15.5 מיליון יורו שזה הרבה פחות מעונה קודמת 19 מיליון יורו. מכבי כבר מזמן דיווחה שהיא התאזנה אחרי עונת אוריו. כלומר היא הייתה ברווחים קטנים כל שנה מאז עונת ארויו והשנה היא כנראה בפלוס(לא שיש בזה משהו רע).
מי שאומר את הדברים כאן זה גם אוהדים של 20 שנה ומעלה.
מבחינתי מכבי זה ערכים של מצויינות ולא רק שם חסר תוכן. אני גם לא מבקר אי הצלחה להעפיל לפיינל פור. תמיד נהיה נחותים תקציבית למדריד, צסק"א, ברצלונה ועוד כמה קבוצות שיחליטו לשרוף כספים מיותרים. אבל יש נקודת גבול. השנה התקציב של מכבי עמד על הממוצע של היורוליג, בדיוק באמצע. זה לא תקין. בכל מקרה אני הייתי מרוצה גם מעונות שלא הצלחנו כמו עונדת אנדרסון, אידסון. כי היה כאן ניסיון שפוי וכנה לבנות קבוצה איכותית. לא הצליח לא נורא. הנורא זה לכוון נמוך.שוב בלאט אמר את זה בעצמו בראיון . "הקבוצה לא נבנתה מלכתחילה להעפיל לפיינל פור". כלומר ידעו את זה עוד לפני שהעונה התחילה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שחף » 20 אפריל 2013, 21:22

קובי, אתה מדבר על פנר, אני מדבר על צסק''א, ברצלונה, ריאל, פאנתנייקוס ואולימפיאקוס. אפשר לעשות שטויות עם הרבה כסף אם אתה ממש מטומטם. ברוב המקרים זה לא ככה.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 אפריל 2013, 21:25

מקובי כתב:חני- זכותם של אנשים למחות, לרגע לא אמרתי אחרת. זה מדינה דמוקרטית וכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה במסגרת החוק.
אני ציינתי שמחאה זה נגד הקבוצה ואי אפשר להגיד- אני עושה מחאה נגד פדרמן! אבל לא נגד הקבוצה... כי זה היינו הך כל עוד פדרמן הוא הבעלים של מכבי.
ככה אני רואה את זה.

אז אם נמשיך עם ההשוואה שנתתי קודם, למה הפגנה נגד ביבי ומדיניותו (לדוגמא) אינה בהכרח הפגנה נגד מדינת ישראל??

ויש לי שאלה עבורך,
מה בעיניך מייצג את המכביזם? מהם בעיניך ערכים מכביסטיים שמייצגים את המועדון הזה באופן מובהק??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אפריל 2013, 21:25

מקובי כתב:

ההנהלה פועלת נגד הקבוצה. אם אני פועל נגד ההנהלה, זה אומר שאני פועל לטובת הקבוצה.
פדרמן ובניו מייצגים אותך ואת שער 11, שאף פעם לא שואל יותר מדי שאלות. לא אותי, וכנראה שגם לא את רוב הפורום. מחירי המנויים פה עולים כל שנה, ובמקביל איכות השחקנים יורדת. בונים לי קבוצה עם היקמן ופלאניניץ', עפים בשלוש תבוסות משפילות בהצלבה, ועוד דורשים ממני להודות לקבוצה על עונה נפלאה. פחחח

אתה בטוח שההנהלה פועלת נגד הקבוצה? באמת? במה זה בא לידי ביטוי? בזה שהם תורמים לא מעט מהזמן שלהם להעמיד פה קבוצה כל שנה? מזה שהם הביאו (ולדעתי עדיין מביאים אבל לא ניכנס לזה כרגע) לא מעט כסף מהבית במשך השנים?
אנחנו לא רואי החשבון של מכבי ואנחנו לא יודעים אם העונה נגמרה ברווח, מאוזנת או בהפסד, עם כל הכבוד לדעות הרבות של חברינו בפורום בנושא.

איכות השחקנים יורדת? לפעמים לא כל מה שיקר שווה יותר (אתה מוזמן להתקשר לפנר ולדבר איתם על זה...) ולפעמים קורה שיש נפילות בשחקנים. זכינו שגם שאנחנו נופלים אנחנו מגיעים לטופ של אירופה.

אותי לימדו שכפוי טובה זה מישהו שלא יודע להודות על הטוב שנתנו לו, פינוק זה להתרגל להצלחות, יש הרגשה שהתרגלנו להצלחות ופחות מפיינל פור זה כשלון מהדהד.

חני- זכותם של אנשים למחות, לרגע לא אמרתי אחרת. זה מדינה דמוקרטית וכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה במסגרת החוק.
ככה אני רואה את זה.

כן, אני בטוח. למה דני פדרמן לא מנכ"ל של החברה של אבא שלו? אולי כי בוס שקול שאכפת לו מהעסק שלו, לא נותן לאדם חסר ניסיון( גם אם זה הבן שלו), תפקיד ליבה? למה במכבי כן, ובחברה שהוא מתפרנס ממנה לא?
פדרמן הוא לא איזה פילנתרופ גדול. זה לא רע בכלל לעסקים להחזיק קבוצה כמו מכבי. גם מבחינת קשרים עסקיים וגם מבחינת יוקרה. כנראה שבמקרה שלו זה סוג של תחביב, אפילו לא יקר, כי הוא כבר לא מעט זמן לא מוציא כסף מהכיס. לא צריך להיות רואה חשבון בשביל להבין את זה.
הוא גם לא מציל אותנו מהתפרקות. יש לא מעט אנשים שרוצים להצטרף למועדון, או לקנות אותו, ופדרמן לא רוצה. למה? אין לך כסף\ רצון בשביל להשקיע? עוף הביתה. קבוצת ספורט זה לא עסק רווחי.
פדרמן לא מייצג מייצג את מכבי, בדיוק כמו שביבי לא מייצג את המדינה. שליטה היא זמנית. תשאל את אוהדי הפועל אם טביב ייצג את הקבוצה שלהם, בשנה וחצי שהוא היה הבעלים שלה.
סבבה, המחירים לא עולים כל שנה( הם עלו שנה שעברה, כנראה בגלל האדריאטית). הם עדיין הכי יקרים ביבשת? כן. הקבוצה שנבנית פה היא הכי טובה ביבשת? כבר הרבה מאוד זמן לא. מסקנה- האוהדים משלמים מחיר לא תואם למוצר שהם מקבלים.
אף אחד פה לא מבקש תקציב של 50 מיליון יורו, ואף אחד לא דורש גביע כל עונה. אבל הקבוצות שנבנות פה מאז פירוק השושלת, הן רעות. אם בלאט לא היה מוציא 200 אחוז מהסגלים שהוא מקבל כל שנה, הטופ 16 היה הופך להיות החלום של כולנו.

על מה אני צריך להודות בדיוק? על זה שהגענו להצלבה? אוהדי צסקא או ברצלונה, היו מודים למישהו אם הם היו עפות בהצלבה? אוהדי פרטיזן כן. לאיזו רמה אנחנו שייכים?

היה לי מנוי משהו כמו 15 שנה( מגיל 5). השנה לא חידשתי את המנוי בפעם הראשונה, כי זה לא הסתדר לי עם הצבא. אם ההנהלה תמשיך לזרוק זין על האוהדים שלה, שמשלמים ממיטב כספם כל עונה, ותמשיך לבנות פה סגלים שהצלבה תהיה הישג גדול בשבילם, אין סיכוי שאני אחזור לנוקיה בשנים הבאות. אני לא מתכוון לשלם כסף לאנשים שהורסים לי את הקבוצה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 20 אפריל 2013, 21:28

מקובי כתב:

אני לא אתן כבוד למי שקורא לי כפוי טובה מפונק. סורי.

ככה אני רואה את זה.

"תורמים מזמנם"???? אתה רציני? באמת תודה. הם הבעלים של מכבי. ה-ב-ע-ל-י-ם. מה אתה רוצה שיעשו, שלא יתעסקו עם הקבוצה? אני אמור להגיד להם תודה
שהם משקיעים זמן במכבי ובונים קבוצה?
את אותם סימני השאלה המהווים הפתעה והתפעמות מהדברים שכתבת אני כותב גם בהקשר לחלק השני של המשפט הראשון שלך.
הם הבעלים - הם אמורים להביא כסף. למעשה הם מביאים מעט מאוד כסף, כי את הרובמביא המותג עצמו, ואני לפחות כבר נתתי קרדיט גדול להנהלה על כך שהיא יידעה
להפוך את מכבי למותג מאוד רווחי ומכניס.
יש להנהלה שלנו הזדמנות גדולה להעמיד תקציב שחקנים גבוה מאוד אבל לא להשקיע הרבה, בדיוק בגלל שיש למכבי הכנסות גבוהות. במקום זה הם מתעסקים בקקי, עם אוחיון,
מביאים שחקנים עלומים מכל מיני ליגות, במקום לשמר בקבוצה את השחקנים הטובים שכבר הצליחו בה (לאנגפורד למשל).

"לא כל מה שיקר שווה יותר"... זה מדהים, אבל המנטרה הזאת תופסת.
יש אמרה מפורסמת שאומרת - "אני לא כ"כ עשיר בשביל לקנות דברים זולים"... השחקנים הזולים שקונה מכבי, גורמים לה להשקיע עוד ועוד כספים במהלך העונה
על שחקנים נוספים. מחלקת הסקאוטינג כושלת כל פעם מחדש, ועולה לקבוצה המון כסף, הסגל הרחב שבונים בקבוצה גורם להשקעות מיותרות על שחקנים חלשים, המדיניות
של ה"זול, החדש והלא מוכר" עדיף על ה"יקר, מוכח ומוכר" גורמת לפירוק והרכבה של הקבוצה בכל קיץ, ומקשה על האוהדים להתחבר לשחקנים.

לא יודע מה איתך, אבל ההתנהלות של המועדון מאז פירוק השושלת ההיא, היא התנהלות מאכזבת ובינונית, וזה למרות שני גמרים אירופאיים, שהיו די בפוקס חייבים לומר.
אפשר לעצום את העיניים, ואפשר להגיד שמספיק - משהו צריך להשתנות. בשיטה שלך, אנחנו עוד עלולים למצוא את עצמנו במצב באמת גרוע, עם אולם חצי ריק, ותקציב של לובליאנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 20 אפריל 2013, 21:33

קובי, אם פדרמן לא רוצה להשקיע את הקבוצה, שימכור אותה למישהו שרוצה לעשות את זה. כרגע הוא עושה רווח תדמיתי וכנראה גם כספי מזה שהוא מחזיק את הקבוצה.
להגיד לו תודה? על זה שהוא לקבוצה את תומאס והיקמן? לא נראה.
שחף

הודעהעל ידי Allan Turing » 20 אפריל 2013, 21:38

MTA2311 כתב:
מקובי כתב:

אני לא אתן כבוד למי שקורא לי כפוי טובה מפונק. סורי.

ככה אני רואה את זה.

כן, אני בטוח. למה דני פדרמן לא מנכ"ל של החברה של אבא שלו? אולי כי בוס שקול שאכפת לו מהעסק שלו, לא נותן לאדם חסר ניסיון( גם אם זה הבן שלו), תפקיד ליבה? למה במכבי כן, ובחברה שהוא מתפרנס ממנה לא?
פדרמן הוא לא איזה פילנתרופ גדול. זה לא רע בכלל לעסקים להחזיק קבוצה כמו מכבי. גם מבחינת קשרים עסקיים וגם מבחינת יוקרה. כנראה שבמקרה שלו זה סוג של תחביב, אפילו לא יקר, כי הוא כבר לא מעט זמן לא מוציא כסף מהכיס. לא צריך להיות רואה חשבון בשביל להבין את זה.
הוא גם לא מציל אותנו מהתפרקות. יש לא מעט אנשים שרוצים להצטרף למועדון, או לקנות אותו, ופדרמן לא רוצה. למה? אין לך כסף\ רצון בשביל להשקיע? עוף הביתה. קבוצת ספורט זה לא עסק רווחי.
פדרמן לא מייצג מייצג את מכבי, בדיוק כמו שביבי לא מייצג את המדינה. שליטה היא זמנית. תשאל את אוהדי הפועל אם טביב ייצג את הקבוצה שלהם, בשנה וחצי שהוא היה הבעלים שלה.
סבבה, המחירים לא עולים כל שנה( הם עלו שנה שעברה, כנראה בגלל האדריאטית). הם עדיין הכי יקרים ביבשת? כן. הקבוצה שנבנית פה היא הכי טובה ביבשת? כבר הרבה מאוד זמן לא. מסקנה- האוהדים משלמים מחיר לא תואם למוצר שהם מקבלים.
אף אחד פה לא מבקש תקציב של 50 מיליון יורו, ואף אחד לא דורש גביע כל עונה. אבל הקבוצות שנבנות פה מאז פירוק השושלת, הן רעות. אם בלאט לא היה מוציא 200 אחוז מהסגלים שהוא מקבל כל שנה, הטופ 16 היה הופך להיות החלום של כולנו.

על מה אני צריך להודות בדיוק? על זה שהגענו להצלבה? אוהדי צסקא או ברצלונה, היו מודים למישהו אם הם היו עפות בהצלבה? אוהדי פרטיזן כן. לאיזו רמה אנחנו שייכים?

היה לי מנוי משהו כמו 15 שנה( מגיל 5). השנה לא חידשתי את המנוי בפעם הראשונה, כי זה לא הסתדר לי עם הצבא. אם ההנהלה תמשיך לזרוק זין על האוהדים שלה, שמשלמים ממיטב כספם כל עונה, ותמשיך לבנות פה סגלים שהצלבה תהיה הישג גדול בשבילם, אין סיכוי שאני אחזור לנוקיה בשנים הבאות. אני לא מתכוון לשלם כסף לאנשים שהורסים לי את הקבוצה.

תשמע, הסגנון שלך קצת מתלהם, אבל אני יכול להבין למה - כי זה בא מהרגש.
בנוסף אני פשוט מסכים עם כל מילה: פדרמן לא עושה טובה לאף אחד, בטח לא לנו האוהדים.
מכבי תל-אביב זה לא איזה מועדון שצריך להתחנן שיבוא מישהו להוציא אותו מהבוץ - יש רבים (גילוי נאות לא בדקתי, אבל זאת הנחה סבירה), שיהיו מוכנים להשקיע במכבי.

איך אני יודע? כי במועדון הכדור-רגל נמצא משקיע שמוציא מכיסו מליונים רבים, ולא מדובר באותו סדר-גודל של קבוצות בכלל.
אז שפדרמן ישקיע, או שיחפש קונה. זאת ההחלטה הנוכונה, ועלינו מוטלת האחריות שהוא יגיע אליה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי מקובי » 20 אפריל 2013, 22:24

איזה סיכול ממוקד :)
אפשר להתפלפל פה בדעות עד מחורתיים.
ת'אמת יש לי המון מה לרשום אבל אני לא חושב שתזוזו מילימטר מהדעה שלכם (וזה בסדר) ככה שבסופו של דבר זה יהיה בזבוז זמן.

לילה טוב :)
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 03 מאי 2013, 11:25

כמו כן, בהנהלה דאגו ממספר האוהדים הקטן שנראה שנצפה אתמול ביד אליהו, זאת לאחר שבשנים האחרונות במשחקים היוקרתיים מול הפועל ירושלים היציעים היו גדושים ולא ניתן להשיג כרטיסים.

טוב מאוד,שיקלטו שאם אלה הקבוצות שהם יבנו פה אז זה רק ילך ויתדרדר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 03 מאי 2013, 13:57

rc4991 כתב:
כמו כן, בהנהלה דאגו ממספר האוהדים הקטן שנראה שנצפה אתמול ביד אליהו, זאת לאחר שבשנים האחרונות במשחקים היוקרתיים מול הפועל ירושלים היציעים היו גדושים ולא ניתן להשיג כרטיסים.

אתה יודע מה הבעיה נכון ? מממממננננווווייייםםםם ... כשההיכל מלא הרבה לפניי תחילת העונה אז לפדרמנים ורקאנטים זה לא משנה כמה מתוסכלים האוהדים , את הכסף הם מקבלים בין כה וכו .

ה 'אוהדים ' האלה לא ממש עונים להגדרה 'אוהדים ' הם יותר קהל ... סתם אנשים עשירים שבשבילם זה בילוי של סוף מפגש של אנשים אמידים ועשירים שמכבי מעניינת אותם רק בקטנה הבלוי , הלי ראות ולהיראות זה האישיו פה.

אני מכיר את זה מקרוב , הבוס שלי ( איש מיוחד ומקסים ) מחזיק במנוי באחד המקומות היקרים בהיכל הוא הולך רק למשחקיי יורוליג ואפילו היה בפיינל פור האחרון , כשאני שואל אותו הוא לא ממש מכיר את השחקנים , לא יודע שהיה משחק ליגה אתמול ומה התוצאה , ובקושי יודע נגד מי מכבי משחקת במשחק שהוא הולך לראות מחר...

אני זוכר בשנות התשעים שתמיד היה לי מנוי ( כשעוד המחיר היה שפוי ) 1000 אוהדים היו עושים יותר רעש מקהל הקונצרטים ( לא כולם כן אבל חלק גדול מדיי ) של היום .

המנויים ימכרו כולם גם השנה והשחקנים יהיו בינוניים גם השנה , אולי יבוא איזה פארגו בשביל לסתום לכולנו את הפה.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי rc4991 » 03 מאי 2013, 15:42

מקאדו 3 כתב:
rc4991 כתב:

אתה יודע מה הבעיה נכון ? מממממננננווווייייםםםם ... כשההיכל מלא הרבה לפניי תחילת העונה אז לפדרמנים ורקאנטים זה לא משנה כמה מתוסכלים האוהדים , את הכסף הם מקבלים בין כה וכו .

ה 'אוהדים ' האלה לא ממש עונים להגדרה 'אוהדים ' הם יותר קהל ... סתם אנשים עשירים שבשבילם זה בילוי של סוף מפגש של אנשים אמידים ועשירים שמכבי מעניינת אותם רק בקטנה הבלוי , הלי ראות ולהיראות זה האישיו פה.

אני מכיר את זה מקרוב , הבוס שלי ( איש מיוחד ומקסים ) מחזיק במנוי באחד המקומות היקרים בהיכל הוא הולך רק למשחקיי יורוליג ואפילו היה בפיינל פור האחרון , כשאני שואל אותו הוא לא ממש מכיר את השחקנים , לא יודע שהיה משחק ליגה אתמול ומה התוצאה , ובקושי יודע נגד מי מכבי משחקת במשחק שהוא הולך לראות מחר...

אני זוכר בשנות התשעים שתמיד היה לי מנוי ( כשעוד המחיר היה שפוי ) 1000 אוהדים היו עושים יותר רעש מקהל הקונצרטים ( לא כולם כן אבל חלק גדול מדיי ) של היום .

המנויים ימכרו כולם גם השנה והשחקנים יהיו בינוניים גם השנה , אולי יבוא איזה פארגו בשביל לסתום לכולנו את הפה.

ובגלל זה אני מאוד מקווה שיהיה חרם על המנויים העונה עד שמכבי תעמיד קבוצה נורמלית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 מאי 2013, 18:26

מקאדו, זה מטריד מה שאתה אומר כי זה רק מחזק את הטענות (של צפריר למשל) שחרם לא יהיה. גם אם כמה קבועים יוותרו
על המנוי שלהם, יבואו כמה אחרים וייקנו.

ירידה במנויים זה כנראה תהליך הדרגתי בלבד של שנים רעות והפסדים מרובים בהיכל.

סה״כ כמו שאמרתי לפני, הקרדיט הגדול על המיתוג מגיע לפדרמן, אבל אם אני מבין נכון, המיתוג הזה הוא בין השאר גם מה
שדופק את מכבי כי המוצר ממותג לאוהדים שהם לא באמת אוהדים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 04 מאי 2013, 20:23

yellowaura כתב:
מקובי כתב:
MTA2311 כתב:
ori b כתב:אני לא נוהג להגיב בעת האחרונה בפורום, אך כשראיתי את כותרת הנושא ומס' תגובות (לא קראתי את כולן), לא יכולתו להישאר אדיש.

כפויי טובה, מפונקים. אלו המילים לתיאור המצדדים ב"מחאה".
למחות כנגד קבוצה שבכל עונה מוציאה מעצמה 120% מהפוטנציאל?! קבוצה שבכל עונה זוכה במס' תארים?!
קמצנות?! אתם מוזמנים להחליף את פדרמן, שמעון ורקנטי, ולהשקיע בכל עונה מזמנכם ומכספכם (שאין לכם).

מודה בכל יום על היותי אוהד מכבי. כן, גם בעונה "חלשה" כזו (טופ 8 באירופה, גביע המדינה והולכת הליגה המקומית בבטחה).
מכבי שלי :wubyellow

מי מוחה נגד הקבוצה??
פדרמן ובניו, לא מייצגים את מכבי. לא מבחינתי ולא מבחינתם.
פדרמן לא מוציא שקל מהכיס כבר הרבה זמן( כי אין לו). מה שמכניסים, זה מה יש. אני אולי לא יכול להחליף את פדרמן, אבל לא חסרים אנשים אחרים שמעוניינים לעשות את זה, ולהשקיע באמת, לא רק לנהל את הקבוצה עם כספי המנויים.
אני שמח שאתה מאושר מעונה שנגמרה בסוויפ משפיל בטופ 8. אני בטוח שעמדת עם דמעות של התרגשות בעיניים והרעת ל"מכבי שלך" כשהכרוז ביקש מהאוהדים הפראיירים להודות לקבוצה על עונה נפלאה.

כל מחאה שתעשה היא מחאה נגד הקבוצה, ולא משנה כמה תנסה ליפות את זה.
חרם מנויים? מחאה נגד הקבוצה, ללכת למחות בבית של פדרמן? מחאה נגד הקבוצה.
זה אף פעם לא מחאה נגד הבעלים אלא מחאה נגד המועדון.

פדרמן ובניו מייצגים את מכבי, הם נתנו למכבי הרבה יותר מכל מה שכל אחד כאן נתן (אני מנוי 10 שנים ואני בטוח שהם נתנו יותר ממני..)

אף אחד לא שמח שהעונה נגמרה כמו שהיא נגמרה, אף אחד לא עמד עם דמעות של התרגשות- הסוויפ היא די משפיל ודי מביך, אבל אני אהיה שם תמיד להגיד תודה לקבוצה שלי על העונה שהיא נתנה. כבר קראו לי פה מטומטם, עכשיו אתה קורא לי פראייר... יפה.
אני יהיה איתם תמיד, לא רק בהצלחות.

המועדון הוא מעל הכל... גם מעל הבעלים.
חרם נגד הבעלים יכול לפגוע בקבוצה או לתרום לה.
פדרמן הוא אדם די חכם וחשוב לו המוניטין שמכבי מביאה לו. הוא הולך הרבה עם התקשורת. אני מאמין שהוא ינסה בכל הכוח להימנע ממחאה שתגיע לתקשורת. אני גם מאמין שהמחאה אז של התקשורת נגד ארויו ונגד התקציב המנופח של מכבי גרמה לו להוריד את הרגל מהגז ומחאה הפוכה יכולה לגרום לו להזרים כספים לקבוצה.

אם כל הכבוד אין ספק שהעונה הייתה עונה שכיוונה נמוך מאוד, עם תקציב נמוך מאוד. אם האוהדים ימשיכו לשתוק ולקנות מנויים אנחנו נראה נפילה הדרגתית והנמכת ציפיות לא רק של ההנהלה אלא גם של האוהדים (דבר שכבר קורה).

אני משבח אותך על ההתמדה... אני לא אהיה שם לראות קבוצה שמשחקת כדורסל מכוער ולא שאפתני. אני אוהד מכבי כבר כמעט 20 שנה אבל מבחינתי אם הם יתחילו לשחק כדורסל מגעיל באופן רציף ומכוון (מכוון ורציף = תקציבים שיורדים בהדרגה והנמכת ציפיות) אני לא אראה אותם. לא מתוך מחאה אלא משום שאני חושב שרוב האוהדים הם אוהדים של כדורסל ולא פנטיים של מכבי. אני כבר הייתי בתקופות לא טובות של מכבי אבל קשה מאוד לחזור אחורה. ובמבט לאחור שאתה הולך ומתבגר כבר אין לך סבלנות להכריח את עצמך לראות כדורסל מגעיל מתוך נאמנות עיוורת לקבוצה.
אהבה של רוב האוהדים למכבי בכדורסל היא ההזדהות עם ערכים של שאיפה למצויינות, רצון לנצח כל משחק ורצוי עם כדורסל אטרקטיבי. מבחינתי הערכים האלה הם מכבי.
אם מכוונים לטופ 16 ומביאים סגל שיודעים מלכתחילה שלא יכול להגיע יותר מזה אז זה כבר לא מכבי במיוחד אם אותו סגל משעמם.

לי אישית לא הייתה למשל בעיה בעונת ארויו... הבעלים השקיעו, ניסו ונכשלו , כנ"ל עם עונת אנדרסון ואידסון... הבנייה הייתה טובה רק שלא התחברה. כל עוד הבעילם עושה את המקסימום אני לא מבקר אותו על כישלונות. השנה הייתה פשוט ויתור של הבעלים מראש (וראינו את זה גם בדברים של פדרמן בטופ 16).

לא מאשים את השחקנים... היקמן למשל נתן עונה מדהימה ביחס ליכולות שלו. אבל כולנו ראינו כבר בבנייה שאין כישרון בקבוצה.
הדברים של בלאט מסכמים את הכול... ביקורת קשה להנהלה על בניית קבוצה בניגוד לערכים של מכבי.

דבר אחרון האשמים הם לא רק פדרמן ובניו... מבחינתי גם רקאנטי וקבוצת מזרחי הם חלק בלתי נפרד מהבעלות... משום מה נדבקים רק לפדרמן.

מסכים לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 09 מאי 2013, 19:53

לא קשור למחאה, אבל לא ידעתי איפה לדחוף את זה...

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2640875

מעניין אם ייצא מזה משהו. אולי יוסיף קצת לתזרים המזומנים של המועדון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 13 יוני 2013, 23:01

yzafrir כתב:לכל מי שמעוניין , הפייסבוק של דני פדרמן danny federman ....
תכתבו לו שם הודעות שידע מה אנחנו חושבים עליו ועל אבא שלו....הרי ברור שהם יפילו הכל על בלאט...
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 13 יוני 2013, 23:02

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:לכל מי שמעוניין , הפייסבוק של דני פדרמן danny federman ....
תכתבו לו שם הודעות שידע מה אנחנו חושבים עליו ועל אבא שלו....הרי ברור שהם יפילו הכל על בלאט...

רעיון מצויין
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 13 יוני 2013, 23:04

מישהו יודע איך לפתוח דף מחאה בפייסבוק?(או שהוא מוכן להסביר לי?)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי לברון » 16 יוני 2013, 19:03

https://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman

המחאה עדיין רצה הגיע הזמן לשינוי
לברון

הודעהעל ידי rc4991 » 04 יולי 2013, 23:08

נראה לי שזה זמן מצויין להקפיץ את הת'רד שלכולם כבר נמאס מההנהלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2013, 23:12

אני גר בצפון, אבל אם מישהו מתכנן ליזום מחאה מול המשרדים של מכבי או מול הבית של פדרמן המושתן, תיידעו אותנו בפורום ואני הראשון שמגיע. הגיע הזמן לפעול להדחתם של הקברניטים הקמצנים האלו. אין כסף - תרדו לנו מהגב ותמכרו את חלקכם.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים