המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yellowaura כתב:על הדיבור אם פרגו רכז או סקנד. לפי דעתי הוויכוח נסגר בעונה שפארגו ופרקינס שיחקו ביחד. פרקינס התחיל את העונה רכז ופארגו היה מאוד בינוני... באמצע העונה פארגו הפך לרכז והמשחק שלו ושל מכבי הגיע לשיאים חדשים. אגב דיברו על זה לא מעט בעונה הזאת זה היה שינוי משמעותי
פארגו בלי כדור לא יעיל יותר מדי. הוא יוצר. לוקח לו גם כמה שניות ליצור....הוא לא שחקן שיודע לנצל את המצבים שרכז יוצר לו. מה שכן הוא יודע ליצור מצבים מעולה.
פארמר למשל יכול להיות אחלה של סקנד גארד כי יש לו את היכולת לזרוק שלשות מבלי לכדרר בנגיעה אחת. מקאלב לעומתו מבוזבז בעמדת הסקנד מאותה סיבה שפארגו לא מתאים.
אגב תראו את התגובות של בלאט אז:
http://www.one.co.il/Article/164812.html
בלאט ידע שפארגו יצליח עם פרקינס במקום בו הרבה מאיתנו פקפקו וגם חזה שתהיה קבוצה גדולה.
Holiday_Armadillo כתב:אתה לא משאיר את ליאור?
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה לא משאיר את ליאור?
בכוונה נתתי את האפשרות שליאור לא ישאר. לא כי אני רוצה שיעזוב, אלא בגלל שהרוב פה לא רוצה אותו. אני גם לא רוצה לראות את טיוס במכבי, לכן חיפשתי אפשרות לסגל שלא כולל לא את ליאור ולא את טיוס.
jol9 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה לא משאיר את ליאור?
בכוונה נתתי את האפשרות שליאור לא ישאר. לא כי אני רוצה שיעזוב, אלא בגלל שהרוב פה לא רוצה אותו. אני גם לא רוצה לראות את טיוס במכבי, לכן חיפשתי אפשרות לסגל שלא כולל לא את ליאור ולא את טיוס.
למרות שסביר ששניהם יהיו בסוף במכבי...
felix_r כתב:בעקבות דרשותיו החוזרות של yzafrir , החלטתי גם אני לכתוב אפשרות אחת לסגל![]()
1) אוחיון, מקל
2) לאנגפורד, פאבל גאבל, לנדסברג
3) סמית', פניני
4) גיסט (או ג'אסטין דואלמן), ג'ייק כוהן
5) ג'יימס, ז'וריץ' (או פול דיוויס), רוברט רוטבארט
הסברים:
1) בגלל שלדעתי אין סיכוי שנצליח להחתים רכז ברמה, ובגלל שנמאס לי לראות כל מיני קומבו-גארדים אמריקאים מסתבכים בעמדה הזאת במכבי, החלטתי שעדיף כבר, ששני ישראלים יתחרו על העמדה. מה גם שבצורה כזאת לא נצטרך לשנות שום דבר במעבר בין יורוליג לליגה.
2) פאבל גאבל (באמברג), למי שלא מכיר, הוא סקורר טוב וזול, סוג של ג'סי קארול לאלה ש"מאותגרים תקציבית". הוא קצת פחות צלף מקארול, אבל יש לו גם יתרון - הוא יכול לרכז בצורה סבירה מאוד במקרה הצורך... מי שישאל למה אנחנו צריכים שני זרים בעמדה 2, אני רוצה להגיד, גאבל יכול לשחק בחלק מהמקרים ביחד עם לאנגפורד. מקרה ראשון - בתפקיד רכז, כפי שכבר ציינתי, מקרה שני זה אם בלאט ירצה לשחק בהרכב נמוך עם סמית' ב 4, לאנגפורד ב 3 ואז גאבל ב 2... לסיכום, גאבל יתן לבלאט גמישות בהרכבים שונים.
3) רוטבארט נותן עונה טובה מאוד בליגה הפולנית עם 14.5 נקודות למשחק. בתור הגבוה החמישי, שכמעט לא משחק ביורוליג, ועולה כמחליף רק בליגה, אני חושב שהוא מספיק טוב.
yzafrir כתב:felix_r כתב:בעקבות דרשותיו החוזרות של yzafrir , החלטתי גם אני לכתוב אפשרות אחת לסגל![]()
1) אוחיון, מקל
3) סמית', פניני
הסברים:
1) בגלל שלדעתי אין סיכוי שנצליח להחתים רכז ברמה, ובגלל שנמאס לי לראות כל מיני קומבו-גארדים אמריקאים מסתבכים בעמדה הזאת במכבי, החלטתי שעדיף כבר, ששני ישראלים יתחרו על העמדה. מה גם שבצורה כזאת לא נצטרך לשנות שום דבר במעבר בין יורוליג לליגה.
2) פאבל גאבל (באמברג), למי שלא מכיר, הוא סקורר טוב וזול, סוג של ג'סי קארול לאלה ש"מאותגרים תקציבית". הוא קצת פחות צלף מקארול, אבל יש לו גם יתרון - הוא יכול לרכז בצורה סבירה מאוד במקרה הצורך... מי שישאל למה אנחנו צריכים שני זרים בעמדה 2, אני רוצה להגיד, גאבל יכול לשחק בחלק מהמקרים ביחד עם לאנגפורד. מקרה ראשון - בתפקיד רכז, כפי שכבר ציינתי, מקרה שני זה אם בלאט ירצה לשחק בהרכב נמוך עם סמית' ב 4, לאנגפורד ב 3 ואז גאבל ב 2... לסיכום, גאבל יתן לבלאט גמישות בהרכבים שונים.
3) רוטבארט נותן עונה טובה מאוד בליגה הפולנית עם 14.5 נקודות למשחק. בתור הגבוה החמישי, שכמעט לא משחק ביורוליג, ועולה כמחליף רק בליגה, אני חושב שהוא מספיק טוב.
תודה רבה שהחלטת לרדת אל העם סוף סוף !!
יש לי כמה שאלות אליך :
1. אתה באמת מאמין שאפשר לתת את עמדת הרכז לאוחיון (במיוחד אחרי העונה הזו) ולמקל (שעוד לא עשה כלום אפילו לא ביורוקאפ ) ?
2. אנטון (פאבל?) גאבל ? אתה רציני ?
3.ג'יק כהן מספיק טוב לדעתך כדי להיות כבר עכשיו מחליף לעמדה 4 ? אתה לא מעדיף את טיוס עליו ?
5. אתה באמת חושב שסגל שכולל את לאנגפורד , זוריץ' או דיוויס (שניהם שחקנים של מעל מליון שנה הבאה ) , גיסט או דלומן (כנל) הוא בתקציב ?
6. אתה באמת מאמין שהסגל הזה מספיק טוב כדי לעשות לפחות מה שהסגל של השנה עשה ?
7. הכי חשוב , מי יאמן את הסגל הזה ?
felix_r כתב:בעקבות דרשותיו החוזרות של yzafrir , החלטתי גם אני לכתוב אפשרות אחת לסגל![]()
1) אוחיון, מקל
3) סמית', פניני
הסברים:
felix_r כתב:זה לא שאלה של להתפשר על עמדת הרכז. מכבי לא יכולה להרשות לעצמה להחתים רכז ברמה. זאת המציאות, ועם זה נצטרך לחיות.
באתר של המכללה בה הוא משחק, ג'ייק כהן רשום כפורווארד. עד כמה שאני מבין הוא סוג של לורבק כזה בסגנון המשחק (לא ברמה כמובן)
MTA2311 כתב:ג'ייק כהן איטי, מסורבל וכבד מדי בשביל להיות 4 ורך מדי בשביל להיות 5.
הוא צריך לעבור בקבוצה אירופאית לפני שהוא מגיע למכבי, או שזה שוב ייגמר בבכי.
יש מספיק שחקנים בין יוגב ומקל לבין "רכז ברמה". אין שום סיבה שנישאר רק איתם בעמדה הזאת.
1) אוחיון, מקל
3) סמית', פניני
הסברים:
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־23 אורחים