הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי Allan Turing » 23 אפריל 2013, 21:16

עצוב, אבל נכון. אם שוב מסבנים אותנו, אני מעדעף שיסבנו אחד את השני.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי yellowaura » 23 אפריל 2013, 21:25

על הדיבור אם פרגו רכז או סקנד. לפי דעתי הוויכוח נסגר בעונה שפארגו ופרקינס שיחקו ביחד. פרקינס התחיל את העונה רכז ופארגו היה מאוד בינוני... באמצע העונה פארגו הפך לרכז והמשחק שלו ושל מכבי הגיע לשיאים חדשים. אגב דיברו על זה לא מעט בעונה הזאת זה היה שינוי משמעותי
פארגו בלי כדור לא יעיל יותר מדי. הוא יוצר. לוקח לו גם כמה שניות ליצור....הוא לא שחקן שיודע לנצל את המצבים שרכז יוצר לו. מה שכן הוא יודע ליצור מצבים מעולה.
פארמר למשל יכול להיות אחלה של סקנד גארד כי יש לו את היכולת לזרוק שלשות מבלי לכדרר בנגיעה אחת. מקאלב לעומתו מבוזבז בעמדת הסקנד מאותה סיבה שפארגו לא מתאים.

אגב תראו את התגובות של בלאט אז:
http://www.one.co.il/Article/164812.html
בלאט ידע שפארגו יצליח עם פרקינס במקום בו הרבה מאיתנו פקפקו וגם חזה שתהיה קבוצה גדולה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 24 אפריל 2013, 07:30

yellowaura כתב:על הדיבור אם פרגו רכז או סקנד. לפי דעתי הוויכוח נסגר בעונה שפארגו ופרקינס שיחקו ביחד. פרקינס התחיל את העונה רכז ופארגו היה מאוד בינוני... באמצע העונה פארגו הפך לרכז והמשחק שלו ושל מכבי הגיע לשיאים חדשים. אגב דיברו על זה לא מעט בעונה הזאת זה היה שינוי משמעותי
פארגו בלי כדור לא יעיל יותר מדי. הוא יוצר. לוקח לו גם כמה שניות ליצור....הוא לא שחקן שיודע לנצל את המצבים שרכז יוצר לו. מה שכן הוא יודע ליצור מצבים מעולה.
פארמר למשל יכול להיות אחלה של סקנד גארד כי יש לו את היכולת לזרוק שלשות מבלי לכדרר בנגיעה אחת. מקאלב לעומתו מבוזבז בעמדת הסקנד מאותה סיבה שפארגו לא מתאים.

אגב תראו את התגובות של בלאט אז:
http://www.one.co.il/Article/164812.html
בלאט ידע שפארגו יצליח עם פרקינס במקום בו הרבה מאיתנו פקפקו וגם חזה שתהיה קבוצה גדולה.

מה שיותר מצחיק זה הטוקבקים שנכתבו שם ובכתבות בכלל בקיץ ההוא על ההחתמות של מכבי....
דיויד הוכיח ששני קומבוגארדים יכולים לשחק מצויין ביחד ואפילו טוב יותר מהמבנה המסורתי של רכז קלאסי וגארד קלאסי .
למכבי הייתה קבוצה מגוונת מאוד באותה עונה וכדורסל הכי יפה מאז בשושלת .
מבחינתי זו העונה האחרונה שנהנתי ממכבי מאז ימי השושלת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2013, 22:30

בעקבות דרשותיו החוזרות של yzafrir , החלטתי גם אני לכתוב אפשרות אחת לסגל :D

1) אוחיון, מקל
2) לאנגפורד, פאבל גאבל, לנדסברג
3) סמית', פניני
4) גיסט (או ג'אסטין דואלמן), ג'ייק כוהן
5) ג'יימס, ז'וריץ' (או פול דיוויס), רוברט רוטבארט

הסברים:

1) בגלל שלדעתי אין סיכוי שנצליח להחתים רכז ברמה, ובגלל שנמאס לי לראות כל מיני קומבו-גארדים אמריקאים מסתבכים בעמדה הזאת במכבי, החלטתי שעדיף כבר, ששני ישראלים יתחרו על העמדה. מה גם שבצורה כזאת לא נצטרך לשנות שום דבר במעבר בין יורוליג לליגה.

2) פאבל גאבל (באמברג), למי שלא מכיר, הוא סקורר טוב וזול, סוג של ג'סי קארול לאלה ש"מאותגרים תקציבית". הוא קצת פחות צלף מקארול, אבל יש לו גם יתרון - הוא יכול לרכז בצורה סבירה מאוד במקרה הצורך... מי שישאל למה אנחנו צריכים שני זרים בעמדה 2, אני רוצה להגיד, גאבל יכול לשחק בחלק מהמקרים ביחד עם לאנגפורד. מקרה ראשון - בתפקיד רכז, כפי שכבר ציינתי, מקרה שני זה אם בלאט ירצה לשחק בהרכב נמוך עם סמית' ב 4, לאנגפורד ב 3 ואז גאבל ב 2... לסיכום, גאבל יתן לבלאט גמישות בהרכבים שונים.

3) רוטבארט נותן עונה טובה מאוד בליגה הפולנית עם 14.5 נקודות למשחק. בתור הגבוה החמישי, שכמעט לא משחק ביורוליג, ועולה כמחליף רק בליגה, אני חושב שהוא מספיק טוב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אפריל 2013, 22:35

אתה לא משאיר את ליאור?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2013, 22:40

Holiday_Armadillo כתב:אתה לא משאיר את ליאור?

בכוונה נתתי את האפשרות שליאור לא ישאר. לא כי אני רוצה שיעזוב, אלא בגלל שהרוב פה לא רוצה אותו. אני גם לא רוצה לראות את טיוס במכבי, לכן חיפשתי אפשרות לסגל שלא כולל לא את ליאור ולא את טיוס, וגם שיהיה הגיוני מבחינה תקציבית
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 24 אפריל 2013, 22:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 24 אפריל 2013, 22:41

felix_r כתב:

בכוונה נתתי את האפשרות שליאור לא ישאר. לא כי אני רוצה שיעזוב, אלא בגלל שהרוב פה לא רוצה אותו. אני גם לא רוצה לראות את טיוס במכבי, לכן חיפשתי אפשרות לסגל שלא כולל לא את ליאור ולא את טיוס.

למרות שסביר ששניהם יהיו בסוף במכבי... :grin
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2013, 22:46

jol9 כתב:
felix_r כתב:

בכוונה נתתי את האפשרות שליאור לא ישאר. לא כי אני רוצה שיעזוב, אלא בגלל שהרוב פה לא רוצה אותו. אני גם לא רוצה לראות את טיוס במכבי, לכן חיפשתי אפשרות לסגל שלא כולל לא את ליאור ולא את טיוס.

למרות שסביר ששניהם יהיו בסוף במכבי... :grin

בהחלט יכול להיות, אם כי אני רוצה לציין, שטועים האנשים שחושבים, שטיוס יהיה זול. זול מליאור - כן, אבל לא ממש זול, כי גם הוא ישראלי, והמס עליו גבוה. לא בטוח בכלל שהוא שווה את המאמץ.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אפריל 2013, 09:50

felix_r כתב:בעקבות דרשותיו החוזרות של yzafrir , החלטתי גם אני לכתוב אפשרות אחת לסגל :D

1) אוחיון, מקל
3) סמית', פניני

הסברים:

1) בגלל שלדעתי אין סיכוי שנצליח להחתים רכז ברמה, ובגלל שנמאס לי לראות כל מיני קומבו-גארדים אמריקאים מסתבכים בעמדה הזאת במכבי, החלטתי שעדיף כבר, ששני ישראלים יתחרו על העמדה. מה גם שבצורה כזאת לא נצטרך לשנות שום דבר במעבר בין יורוליג לליגה.

2) פאבל גאבל (באמברג), למי שלא מכיר, הוא סקורר טוב וזול, סוג של ג'סי קארול לאלה ש"מאותגרים תקציבית". הוא קצת פחות צלף מקארול, אבל יש לו גם יתרון - הוא יכול לרכז בצורה סבירה מאוד במקרה הצורך... מי שישאל למה אנחנו צריכים שני זרים בעמדה 2, אני רוצה להגיד, גאבל יכול לשחק בחלק מהמקרים ביחד עם לאנגפורד. מקרה ראשון - בתפקיד רכז, כפי שכבר ציינתי, מקרה שני זה אם בלאט ירצה לשחק בהרכב נמוך עם סמית' ב 4, לאנגפורד ב 3 ואז גאבל ב 2... לסיכום, גאבל יתן לבלאט גמישות בהרכבים שונים.

3) רוטבארט נותן עונה טובה מאוד בליגה הפולנית עם 14.5 נקודות למשחק. בתור הגבוה החמישי, שכמעט לא משחק ביורוליג, ועולה כמחליף רק בליגה, אני חושב שהוא מספיק טוב.

תודה רבה שהחלטת לרדת אל העם סוף סוף !!

יש לי כמה שאלות אליך :
1. אתה באמת מאמין שאפשר לתת את עמדת הרכז לאוחיון (במיוחד אחרי העונה הזו) ולמקל (שעוד לא עשה כלום אפילו לא ביורוקאפ ) ?
2. אנטון (פאבל?) גאבל ? אתה רציני ?
3.ג'יק כהן מספיק טוב לדעתך כדי להיות כבר עכשיו מחליף לעמדה 4 ? אתה לא מעדיף את טיוס עליו ?
5. אתה באמת חושב שסגל שכולל את לאנגפורד , זוריץ' או דיוויס (שניהם שחקנים של מעל מליון שנה הבאה ) , גיסט או דלומן (כנל) הוא בתקציב ?
6. אתה באמת מאמין שהסגל הזה מספיק טוב כדי לעשות לפחות מה שהסגל של השנה עשה ?
7. הכי חשוב , מי יאמן את הסגל הזה ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2013, 10:39

yzafrir כתב:
felix_r כתב:בעקבות דרשותיו החוזרות של yzafrir , החלטתי גם אני לכתוב אפשרות אחת לסגל :D

1) אוחיון, מקל
3) סמית', פניני

הסברים:

תודה רבה שהחלטת לרדת אל העם סוף סוף !!

יש לי כמה שאלות אליך :
1. אתה באמת מאמין שאפשר לתת את עמדת הרכז לאוחיון (במיוחד אחרי העונה הזו) ולמקל (שעוד לא עשה כלום אפילו לא ביורוקאפ ) ?
2. אנטון (פאבל?) גאבל ? אתה רציני ?
3.ג'יק כהן מספיק טוב לדעתך כדי להיות כבר עכשיו מחליף לעמדה 4 ? אתה לא מעדיף את טיוס עליו ?
5. אתה באמת חושב שסגל שכולל את לאנגפורד , זוריץ' או דיוויס (שניהם שחקנים של מעל מליון שנה הבאה ) , גיסט או דלומן (כנל) הוא בתקציב ?
6. אתה באמת מאמין שהסגל הזה מספיק טוב כדי לעשות לפחות מה שהסגל של השנה עשה ?
7. הכי חשוב , מי יאמן את הסגל הזה ?

זה לא שירדתי אל העם, אני פשוט חושב שזה די מיותר, כי בסוף במילא נקבל שחקנים ב 5 שקל.

1) למה אני צריך לנחש? אוחיון עשה את זה כבר. דווקא עם לאנגפורד הוא הרגיש טוב יותר. מקל פורח, חייבים לתת לו הזדמנות, אחרת נמשיך לדבר על הלפרין עוד 5 שנים... חוץ מזה, כפי שכתבתי בהסברים, במילא אין סיכוי שמכבי תחתים רכז זר ברמה, אז אני פשוט מציאותי.

2) ואללה אנטון. למה קראתי לו פאבל? :duh סוג של בלאק-אאוט :grin כן, אני רציני. בתפקיד סקורר שעולה מהספסל (מה שלוגאן עשה העונה) הוא יכול להיות טוב לדעתי. מה גם שהוא יכול לרכז (או לפחות לעזור לרכז בבניית ההתקפה) יותר טוב מלוגאן. הוא צד את עייני עוד במוקדמות היורובאסקט (שיחק בבית של ישראל), כשסיים במקום הראשון בנקודות בין שחקני כל הבתים עם כמעט 26 נקודות למשחק. אחרי כך ראיתי אותו לא מעט ביורוליג העונה. אז נכון, הוא לא מתאים להיות השחקן המוביל בקבוצה גדולה, אבל כאחד שעולה מהספסל, ונותן דחיפה התקפית, הוא נראה לי מתאים.

3) אני לא יודע עד כמה טוב ג'ייק כהן. באמת שלא יודע. אני רק קורא עליו, לא באמת רואה אותו משחק. אבל כל האנשים פה רוצים 4 עם קליעה לשלוש, אז כדאי שנתחיל לבנות לנו אחד, כי בלו כבר לא יחזור, וליאור לא ילמד לקלוע, גם כדיר לא. אז נכון, תמיד אפשר להחתים זר, אבל אל תשכח, שהשנה כמות הזרים צומצמה עוד יותר... את טיוס אני באמת לא רוצה לראות כאן. כל עוד אין לנו פה את שאראס או את דיאמנטידיס שירימו לו לאליי-הופ, אין לו מה לעשות כאן. הוא שחקן בדיוק מאותו סוג של מאלקולם תומאס. קופי. לא רוצה שחקנים עם 0 כשרון התקפי במכבי.

4) מכל הרשימה רק לאנגפורד ודיוויס הם שחקנים של מיליון דולר, כל השאר זולים יותר (לפחות העונה). בכל מקרה, בכוונה חסכתי בשחקנים אחרים, כדי שנוכל להחתים 2-3 שחקנים יקרים יחסית. במקום 8 שחקנים בנוניים במחיר בנוני, 2-3 יקרים, והשאר זולים.

5) כמובן שהוא טוב יותר, בעיקר בעמדות 4 ו 5.

6) מי יאמן? אני יוצא מנקודת הנחה שזה בלאט. לא שמעתי שההנהלה רוצה להחליף אותו. זה לא תלוי ברצונות שלי. זה מה שיש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 25 אפריל 2013, 12:18

1) אוחיון, מקל
3) סמית', פניני

הסברים:

מבחינה תקציבית, אני חושב דווקא שמכבי יכולה לחיות עם הסגל שהצעת. הוא אפילו יותר נמוך מהסגל האלטרנטיבי שאני הצעתי בדף הקודם.
הבעיה פה לדעתי היא יותר בפן המקצועי. איך שלא תסובב את זה, אם לא יהיה לך רכז איכותי בעמדה 1, אתה לא תגיע לשום מקום. אוחיון ומקל, אף אחד מהם לא ראוי כרגע להיות רכז ראשון בקבוצה ששואפת גבוה. אני דווקא מתחיל לצדד בהבאת מקל הרבה לפני אוחיון, אבל כרכז מחליף. מכבי חייבת רכז איכותי לעמדה 1. אני לא חושב שניתן להתפשר בעמדה הקריטית הזו. לגבי עמדה 2, דעתי על לנגפורד ידועה, אצלי הוא מתקבל תמיד בברכה. את הבחור השני אני לא מכיר אז לא אחווה עליו דעה, אבל כל עוד אתה משבץ אותו כמחליף, דיינו. לגבי עמדה 4, את דעתי על חוסר הצורך להביא שחקן יחסית יקר לעמדה הזו כבר הבעתי. גם דולמן וגם גיסט שחקנים טובים, אני הייתי הולך על פורוורדים זולים יותר לטובת עמדות אחרות. אגב, אם אני לא טועה, בתפר הדק הזה שבין 4 ל-5, נראה לי שג'ייק כהן הוא יותר 5. הוא סוג של טווינר, כמו ג'יימס, אני מאמין שאם בלאט מביא אותו זה לעמדה 5. אני דווקא כן בעד טיוס. אם היית שואל אותי לפני הקיץ לא הייתי מעז לדבר עליו, אבל גם אחרי עונה טובה בקאנטו, גם בגלל שלמכבי הייתה בעיה קשה בעזרה לג'יימס בריבאונד הגנה, גם בגלל החוק הרוסי, וגם בגלל שאני מעדיף סגל שיהיה בו רכז שיידע להפעיל אותו טוב יותר, אני חושב שכן יש לו מקום בקבוצה. את האטריה העונה לשם רותבארט אני לא מסוגל לראות בקבוצה. אם מביאים נער פוסטר שישחק כמה דקות בליגה וייתן מנוחה לגבוהים, אז עדיף כבר את כהן, שלפחות תופר לך שלשות. גם טיוס יכול להספיק למשימה. אבל שורה תחתונה, הסגל שלך סביר, למעט לדעתי בעמדה מס' 1, המאוד חלשה.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2013, 12:21

זה לא שאלה של להתפשר על עמדת הרכז. מכבי לא יכולה להרשות לעצמה להחתים רכז ברמה. זאת המציאות, ועם זה נצטרך לחיות.

באתר של המכללה בה הוא משחק, ג'ייק כהן רשום כפורווארד. עד כמה שאני מבין הוא סוג של לורבק כזה בסגנון המשחק (לא ברמה כמובן)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 25 אפריל 2013, 12:29

felix_r כתב:זה לא שאלה של להתפשר על עמדת הרכז. מכבי לא יכולה להרשות לעצמה להחתים רכז ברמה. זאת המציאות, ועם זה נצטרך לחיות.

באתר של המכללה בה הוא משחק, ג'ייק כהן רשום כפורווארד. עד כמה שאני מבין הוא סוג של לורבק כזה בסגנון המשחק (לא ברמה כמובן)

אולי, אבל אם היא תביא עוד קרטיס ג'רלסים, או לחילופין תסתפק במקל ואוחיון, גם השנה ניתן יהיה למרוח את השחקנים על הפרקט כמו סמרטוטים. אני אופטימי, מקווה שאולי לשם שינוי הם כן ישקיעו בעמדת הרכז, גם אם זה יהיה על חשבון עמדות אחרות.
לגבי כהן, כן, זה מה שאני אומר, אני מניח שהוא יכול לשחק בשתי העמדות, נראה לי שבלאט ישתמש בו יותר כסנטר, אבל זה לא משנה כל כך מאיזו עמדה. אני מעדיף שהישראלים הגבוהים שיעלו מהספסל יהיו הוא וטיוס, העמדות שלהם פחות חשובות בעיניי, ולא רותבארט.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אפריל 2013, 12:31

ג'ייק כהן איטי, מסורבל וכבד מדי בשביל להיות 4 ורך מדי בשביל להיות 5.
הוא צריך לעבור בקבוצה אירופאית לפני שהוא מגיע למכבי, או שזה שוב ייגמר בבכי.

יש מספיק שחקנים בין יוגב ומקל לבין "רכז ברמה". אין שום סיבה שנישאר רק איתם בעמדה הזאת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 25 אפריל 2013, 12:36

MTA2311 כתב:ג'ייק כהן איטי, מסורבל וכבד מדי בשביל להיות 4 ורך מדי בשביל להיות 5.
הוא צריך לעבור בקבוצה אירופאית לפני שהוא מגיע למכבי, או שזה שוב ייגמר בבכי.

יש מספיק שחקנים בין יוגב ומקל לבין "רכז ברמה". אין שום סיבה שנישאר רק איתם בעמדה הזאת.

תראה, מכבי חייבת לשנות קונספציה בתחום של להביא סנטר מהמכללות ולקוות לגניבה. כהן לא יבוא לפה במעמד של פוט. הוא בא כדי לסתום חור של החוק הרוסי, ולאפשר דקות מנוחה בליגה בלבד לגבוהים הבכירים. הוא לא צריך לקבל דקות יורוליג, אלא אם כן יהיה מדובר בהצלחה הסטורית. אתה לא מחפש את הג'ף פוט הבא, ואתה בטח לא תשפוך עליו מליון דולר ל-3 שנים. בגלל זה אני לא מקבל את התגובה הטרגית שלך שזה ייגמר בבכי. תראה בו כסוג של זלמנסון עם אולי יותר דקות בליגה. לגבי הרכז אני כמובן מסכים.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2013, 12:36

אתם מאמינים שהתקציב של מכבי יגדל משמעותית בקייץ הקרוב? אם לא, אז לא נקבל רכז טוב. ז'רלס לא רכז ברמה. להביא אותו במקום היקמן, זה כמו להחליף גרב שמאל עם גרב ימין, אין הרבה הבדל, ובסוף מי שירכז יהיה שוב אוחיון. אז אם זה מה שיקרה בסוף, למה לא להסכים על זה כבר מהתחלה ולא להתאכזב אחר כך?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 25 אפריל 2013, 12:40

כל עוד יש בי טיפה אופטימיות, אני לא מוכן לקבל שאוחיון יהיה הרכז הראשון שלי. סורי. אולי בסוף אתבדה, ייתכן מאוד, אבל אני חייב להאמין. ושוב, אני אומר, זה לא רק עניין של קושי כלכלי, אתה יכול להתגמש, אם אתה רוצה, בעמדות אחרות, ולהביא רכז טוב. זה שאדון פדרמן מטומטם שהוא רוכש את מדלי ב-750 אלף דולר זה כבר משהו אחר, אבל להגיד שאי אפשר להפנות משאבים לעמדת הרכז, אני לא מסכים.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אפריל 2013, 12:51

אני לא חושב שכבר בשלב הזה צריך להתפשר על בינוניות...נדבר באוקטובר אז אולי כן....
כרגע מכבי בעמדה שהיא עוד יכולה לאבד את האליפות וז בכלל יהיה פה בלאגן..

פליקס , מעניין לדעת מי המאמן שהיית רוצה שיהיה , לא רק זה שיהיה בפועל (בלאט )
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yellowaura » 25 אפריל 2013, 14:50

1) אוחיון, מקל
3) סמית', פניני

הסברים:

קודם כל תודה על פרסום הסגל. קשה לי לראות אנשים שמבקרים אחרים אבל לא מציעים פתרונות.
אני חושב שעכשיו הבנת שיש בעיה קשה לבנות סגל הולם...
שים לב שיש כמה שחקנים שרשמת שאפילו אתה לא מת עליהם. סמית' למשל העברת עליו ביקורת במהלך העונה דיוויס לא ממש התלהבת.

אני חייב לומר שאני מפתע מההרכב שרשמת... התכוננתי לשמות חדשים ולא מוכרים מהאזור הבלקאני...

בכל מקרה הנה:

1. לא מאמין עליך שאתה מכוון כל כך נמוך. אחרי כל הביקורת על פדרמן אתה בונה סגל שאני לא בטוח שהוא טוב מהסגל של השנה.
אני כמוך מעריך מאוד את אוחיון... אבל מקל ??? מילא פוינט גארד מחליף ברמה גבוהה. מקל פיזית לא נותן את היתרונות שאוחיון נותן ברמות הגבוהות. אוחיון זריז יותר וארוך יותר לעומת מקל שהוא קצת כבד מדי ומנצל יתרון כוח בליגה שלא יהיה לו ברמות הגבוהות.
2. אנטון גאבל. שחקן טוב גם אני חשבתי עליו. למי שלא מכיר לא רק שהוא קולע שלשות ומרכז (בצורה בינונית), הוא גם שחקן הגנה טוב מאוד. בהחלט הייתי שמח לראות אותו כאן בתור מחליף.
3. רוטבארט מיותר. שיקלע 100 נק' בליגה האסטונית אנחנו יודעים במה מדובר. לא צריך להביא שחקנים "בכירים" שישחקו 2 דק' ביורוליג. מבחינתי ג'ייק כהן מספיק.
4. גיסט- ? אתה באמת מאמין שהוא מתאים ?? מבחינתי שחקן בינוני מאוד. לגבי דולמן אני חושב שזיהוי יפה של צפריר אבל מה שמדאיג אותי זה השילוב שלו עם ג'יימס. לא מדובר בריבאונדר גדול וראינו שג'יימס צריך לידו ריבאונדר טוב.

בכל מקרה זה לא סגל שמועמד ריאלי לפיינל פור.

אני חושב שאם כל הידע שלך אתה בונה סגל כזה (בינוני ושמות ממוחזרים) אז אין ספק שאין כמעט שחקנים איכותיים בשוק.

אחרי זה אנשים לא מבינים למה משחזרים שמות... אין לך כאן היום שחקנים ברמה של פארגו ופארמר (מלבד כמה שחקני על כמו דיאמנטידיס, ספנוליס).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 אפריל 2013, 15:19

לא יודע עד כמה זה אפשרי, אבל לא הייתי מתנגד (בכלל) לכזה סגל:

ג'אקסון, יוגב
אנתוני מוראו, הלפרין