המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:בעקבות דרשותיו החוזרות של yzafrir , החלטתי גם אני לכתוב אפשרות אחת לסגל![]()
1) אוחיון, מקל
2) לאנגפורד, פאבל גאבל, לנדסברג
3) סמית', פניני
4) גיסט (או ג'אסטין דואלמן), ג'ייק כוהן
5) ג'יימס, ז'וריץ' (או פול דיוויס), רוברט רוטבארט
הסברים:
1) בגלל שלדעתי אין סיכוי שנצליח להחתים רכז ברמה, ובגלל שנמאס לי לראות כל מיני קומבו-גארדים אמריקאים מסתבכים בעמדה הזאת במכבי, החלטתי שעדיף כבר, ששני ישראלים יתחרו על העמדה. מה גם שבצורה כזאת לא נצטרך לשנות שום דבר במעבר בין יורוליג לליגה.
2) פאבל גאבל (באמברג), למי שלא מכיר, הוא סקורר טוב וזול, סוג של ג'סי קארול לאלה ש"מאותגרים תקציבית". הוא קצת פחות צלף מקארול, אבל יש לו גם יתרון - הוא יכול לרכז בצורה סבירה מאוד במקרה הצורך... מי שישאל למה אנחנו צריכים שני זרים בעמדה 2, אני רוצה להגיד, גאבל יכול לשחק בחלק מהמקרים ביחד עם לאנגפורד. מקרה ראשון - בתפקיד רכז, כפי שכבר ציינתי, מקרה שני זה אם בלאט ירצה לשחק בהרכב נמוך עם סמית' ב 4, לאנגפורד ב 3 ואז גאבל ב 2... לסיכום, גאבל יתן לבלאט גמישות בהרכבים שונים.
מ
3) רוטבארט נותן עונה טובה מאוד בליגה הפולנית עם 14.5 נקודות למשחק. בתור הגבוה החמישי, שכמעט לא משחק ביורוליג, ועולה כמחליף רק בליגה, אני חושב שהוא מספיק טוב.
er79 כתב:מה הקשר בין מחט לתחת?
yellowaura כתב:felix_r כתב:בעקבות דרשותיו החוזרות של yzafrir , החלטתי גם אני לכתוב אפשרות אחת לסגל![]()
1) אוחיון, מקל
2) לאנגפורד, פאבל גאבל, לנדסברג
3) סמית', פניני
4) גיסט (או ג'אסטין דואלמן), ג'ייק כוהן
5) ג'יימס, ז'וריץ' (או פול דיוויס), רוברט רוטבארט
הסברים:
1) בגלל שלדעתי אין סיכוי שנצליח להחתים רכז ברמה, ובגלל שנמאס לי לראות כל מיני קומבו-גארדים אמריקאים מסתבכים בעמדה הזאת במכבי, החלטתי שעדיף כבר, ששני ישראלים יתחרו על העמדה. מה גם שבצורה כזאת לא נצטרך לשנות שום דבר במעבר בין יורוליג לליגה.
2) פאבל גאבל (באמברג), למי שלא מכיר, הוא סקורר טוב וזול, סוג של ג'סי קארול לאלה ש"מאותגרים תקציבית". הוא קצת פחות צלף מקארול, אבל יש לו גם יתרון - הוא יכול לרכז בצורה סבירה מאוד במקרה הצורך... מי שישאל למה אנחנו צריכים שני זרים בעמדה 2, אני רוצה להגיד, גאבל יכול לשחק בחלק מהמקרים ביחד עם לאנגפורד. מקרה ראשון - בתפקיד רכז, כפי שכבר ציינתי, מקרה שני זה אם בלאט ירצה לשחק בהרכב נמוך עם סמית' ב 4, לאנגפורד ב 3 ואז גאבל ב 2... לסיכום, גאבל יתן לבלאט גמישות בהרכבים שונים.
3) רוטבארט נותן עונה טובה מאוד בליגה הפולנית עם 14.5 נקודות למשחק. בתור הגבוה החמישי, שכמעט לא משחק ביורוליג, ועולה כמחליף רק בליגה, אני חושב שהוא מספיק טוב.
קודם כל תודה על פרסום הסגל. קשה לי לראות אנשים שמבקרים אחרים אבל לא מציעים פתרונות.
אני חושב שעכשיו הבנת שיש בעיה קשה לבנות סגל הולם...
שים לב שיש כמה שחקנים שרשמת שאפילו אתה לא מת עליהם. סמית' למשל העברת עליו ביקורת במהלך העונה דיוויס לא ממש התלהבת.
אני חייב לומר שאני מפתע מההרכב שרשמת... התכוננתי לשמות חדשים ולא מוכרים מהאזור הבלקאני...
בכל מקרה הנה:
1. לא מאמין עליך שאתה מכוון כל כך נמוך. אחרי כל הביקורת על פדרמן אתה בונה סגל שאני לא בטוח שהוא טוב מהסגל של השנה.
אני כמוך מעריך מאוד את אוחיון... אבל מקל ??? מילא פוינט גארד מחליף ברמה גבוהה. מקל פיזית לא נותן את היתרונות שאוחיון נותן ברמות הגבוהות. אוחיון זריז יותר וארוך יותר לעומת מקל שהוא קצת כבד מדי ומנצל יתרון כוח בליגה שלא יהיה לו ברמות הגבוהות.
2. אנטון גאבל. שחקן טוב גם אני חשבתי עליו. למי שלא מכיר לא רק שהוא קולע שלשות ומרכז (בצורה בינונית), הוא גם שחקן הגנה טוב מאוד. בהחלט הייתי שמח לראות אותו כאן בתור מחליף.
3. רוטבארט מיותר. שיקלע 100 נק' בליגה האסטונית אנחנו יודעים במה מדובר. לא צריך להביא שחקנים "בכירים" שישחקו 2 דק' ביורוליג. מבחינתי ג'ייק כהן מספיק.
4. גיסט- ? אתה באמת מאמין שהוא מתאים ?? מבחינתי שחקן בינוני מאוד. לגבי דולמן אני חושב שזיהוי יפה של צפריר אבל מה שמדאיג אותי זה השילוב שלו עם ג'יימס. לא מדובר בריבאונדר גדול וראינו שג'יימס צריך לידו ריבאונדר טוב.
בכל מקרה זה לא סגל שמועמד ריאלי לפיינל פור.
אני חושב שאם כל הידע שלך אתה בונה סגל כזה (בינוני ושמות ממוחזרים) אז אין ספק שאין כמעט שחקנים איכותיים בשוק.
אחרי זה אנשים לא מבינים למה משחזרים שמות... אין לך כאן היום שחקנים ברמה של פארגו ופארמר (מלבד כמה שחקני על כמו דיאמנטידיס, ספנוליס).
LIAV10 כתב:er79 כתב:מה הקשר בין מחט לתחת?
המחט במכבי ת"א והיה מבוקש ברוסיה ובעוד מקומות והתחת בחיפה אחרי שהקבוצה שלו נסגרה והוא לא קיבל חוזה באירופה, זה הקשר.
er79 כתב:MTA2311 כתב:ג'ייק כהן איטי, מסורבל וכבד מדי בשביל להיות 4 ורך מדי בשביל להיות 5.
הוא צריך לעבור בקבוצה אירופאית לפני שהוא מגיע למכבי, או שזה שוב ייגמר בבכי.
יש מספיק שחקנים בין יוגב ומקל לבין "רכז ברמה". אין שום סיבה שנישאר רק איתם בעמדה הזאת.
תראה, מכבי חייבת לשנות קונספציה בתחום של להביא סנטר מהמכללות ולקוות לגניבה. כהן לא יבוא לפה במעמד של פוט. הוא בא כדי לסתום חור של החוק הרוסי, ולאפשר דקות מנוחה בליגה בלבד לגבוהים הבכירים. הוא לא צריך לקבל דקות יורוליג, אלא אם כן יהיה מדובר בהצלחה הסטורית. אתה לא מחפש את הג'ף פוט הבא, ואתה בטח לא תשפוך עליו מליון דולר ל-3 שנים. בגלל זה אני לא מקבל את התגובה הטרגית שלך שזה ייגמר בבכי. תראה בו כסוג של זלמנסון עם אולי יותר דקות בליגה. לגבי הרכז אני כמובן מסכים.
LIAV10 כתב:לא יודע עד כמה זה אפשרי, אבל לא הייתי מתנגד (בכלל) לכזה סגל:
ג'אקסון, יוגב
אנתוני מוראו, הלפרין
סמית', לאנדסברג
דובלייביץ', אליהו (ו\או טיוס), פניני
ג'יימס, באראץ'
חנו'ש כתב:הג'ייק כהן הזה נשמע לי כמו סוג של ג'ון שייר
MTA2311 כתב:er79 כתב:MTA2311 כתב:ג'ייק כהן איטי, מסורבל וכבד מדי בשביל להיות 4 ורך מדי בשביל להיות 5.
הוא צריך לעבור בקבוצה אירופאית לפני שהוא מגיע למכבי, או שזה שוב ייגמר בבכי.
יש מספיק שחקנים בין יוגב ומקל לבין "רכז ברמה". אין שום סיבה שנישאר רק איתם בעמדה הזאת.
תראה, מכבי חייבת לשנות קונספציה בתחום של להביא סנטר מהמכללות ולקוות לגניבה. כהן לא יבוא לפה במעמד של פוט. הוא בא כדי לסתום חור של החוק הרוסי, ולאפשר דקות מנוחה בליגה בלבד לגבוהים הבכירים. הוא לא צריך לקבל דקות יורוליג, אלא אם כן יהיה מדובר בהצלחה הסטורית. אתה לא מחפש את הג'ף פוט הבא, ואתה בטח לא תשפוך עליו מליון דולר ל-3 שנים. בגלל זה אני לא מקבל את התגובה הטרגית שלך שזה ייגמר בבכי. תראה בו כסוג של זלמנסון עם אולי יותר דקות בליגה. לגבי הרכז אני כמובן מסכים.
אין כזה דבר. למכבי אין את הרצון והיכולת לפתח שחקנים שמגיעים מהמכללות.
בתיאוריה גם זלמנסון היה צריך לקבל דקות בליגה. זה קורה?
felix_r כתב:חנו'ש כתב:הג'ייק כהן הזה נשמע לי כמו סוג של ג'ון שייר
http://www.davidsonwildcats.com/roster.aspx?rp_id=2111
LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:לא יודע עד כמה זה אפשרי, אבל לא הייתי מתנגד (בכלל) לכזה סגל:
ג'אקסון, יוגב
אנתוני מוראו, הלפרין
סמית', לאנדסברג
ג'יימס, באראץ'
אני מצטט את עצמי כי בדיוק עבר עמוד.
אני חושב שסגל כזה יהיה מושלם כי הוא יהיה גם טוב הגנתית, גם רכז וסנטר אמיתיים, גם קלעים ברמה וגם ג'יימס הענק.
כשהעונה תתקדם צמצום הסגל יהיה מושלם.
ג'אקסון עמדות 1-2, מורו עמדות 2-3, סמית' 3-4, דובלייביץ' 4-5, ג'יימס ובאראץ רוטציות מתחלפות.
הלוואי, בסוף נקבל משהו שאפילו לא מתקרב לרמה הזאת.
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:לא יודע עד כמה זה אפשרי, אבל לא הייתי מתנגד (בכלל) לכזה סגל:
ג'אקסון, יוגב
אנתוני מוראו, הלפרין
סמית', לאנדסברג
ג'יימס, באראץ'
אני מצטט את עצמי כי בדיוק עבר עמוד.
אני חושב שסגל כזה יהיה מושלם כי הוא יהיה גם טוב הגנתית, גם רכז וסנטר אמיתיים, גם קלעים ברמה וגם ג'יימס הענק.
כשהעונה תתקדם צמצום הסגל יהיה מושלם.
ג'אקסון עמדות 1-2, מורו עמדות 2-3, סמית' 3-4, דובלייביץ' 4-5, ג'יימס ובאראץ רוטציות מתחלפות.
הלוואי, בסוף נקבל משהו שאפילו לא מתקרב לרמה הזאת.
אני דווקא אוהב את הסגל הזה , הוא די דומה לסגל שלי רק שאני כתבתי את פארגו במקום מורו כי אני מעדיף לחזק יותר את עמדות 1-2 מאשר את 2-3 .
בעמדה 4 אין לי בעיה עם דובליי אבל אם צריך לחסוך כי בכל זאת הוא קצת יקר אז הייתי הולך על קלאתס יחד עם ליאור וטיוס ואז תקבל גם הגנה וריבאונד מהעמדה הזאת וגם קליעה משלוש
שחף כתב:בעקבות סיפורי הסבתא על ספאנוליס, אפשר לעדכן את סגל הפנטזיה החדש?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־15 אורחים