toja27 כתב:אני ממקד קצת יותר את הקבוצה שלי לעונה הבאה שפירסמתי לפני כן במיוחד לאור הראיון עם עומרי כפפי שמראה כמעט בוודאות שהוא לא חוזר למכבי לעונה הבאה.
PG: בו מקאלב* 2.יובל נעימי 3.הלפרין*
SG: לוגאן* 2. סקוטי הופסון*
SF: סמית 2.ניהד דג'דוביץ* 3.גיא פניני
PF: אליהו 2.טיוס
C.שון ג'יימס 2.בורוסיס/ביינס/שחקן אמרקאי מוכח במידת מה* 3.ג'קי כהן/פלאניניץ'*
*בו מקאלב- שחקן שאני אוהב וחושב שיצליח במכבי.הבעיה-עלותו יכולה להיות גבוהה מדי למכבי, ובעיה נוספת שהוא נוטה להיפצע. לכן למרות שסגנון משחקם שונה מאוד אני אשמח גם לראות את זוראן פלאניניץ'. בכל אופן בעמדה זאת חייב להיות שחקן ברמה גבוהה.
*הלפרין-יכול לשחק גם ב1 וגם 2.
*לוגאן-שחקן שלא הייתי מרוצה מההחתמה שלו בהתחלה אבל התחלתי לחבב עם הזמן וחושב שנכון להשאיר אותו כאן. למרות זאת חסרונותיו עדיין ברורים, כמעט ולא חודר,לפעמים נעלם מהמשחק, אין הברקה במחשבה. לכן הוא לא באנקר בשבילי ואפשר למצוא גם מישהו מתאים אחר במקומו. ועדיין הייתי רוצה לראות אותו כאן בעונה הבאה.
*סקוטי הופסון- הוא ממשיך אצלי בקבוצה ללא ספק.שחקן התקפה נהדר.אתלט מצוין. יש גם חסרונות כמו לא תמיד אינטינסיבי מספיק בהגנה (למרות שיודע לעשות הגנה) ועושה לפעמים שטיות פה ושם. אבל אין לי ספק שהוא הגניבה של הקיץ.אוהב אותו. במקום להביא זר יקר כגון לאנגפורד הייתי רוצה אותו.
*ניהד דג'דוביץ'- שחקן צעיר של אלבה ברלין. לא יודע מה המצב בחוזה שלו. נתן משחק ראשון מצוין נגד מכבי ועוד כמה משחקים טובים. יודע לעשות הכל. וגם שחקן הגנה טוב.וגם לא יקר יחסית. הייתי רוצה לראות אותו כאן.
*בורוסיס/ביינס/שחקן אמרקאי מוכח במידת מה-אני אגיד את האמת, אני לא מת על הגבוהים שמשחקים עכשיו באירופה(לפחות מאלה שאני מכיר) ואני לא חושב שהם שווים את הכסף שמשלמים להם. אחד היחידים שאני אוהב הוא בורוסיס, שאני לא יודע מה עלותו ומה המצב בחוזה. ביינס(סאן אנטוניו לא?) כבר לא כאן אבל הכוונה למצוא מישהו בסגנון שלו או אפילו אותו (מה שלא נראה לי שיקרה כבר) וכמובן יש עוד שחקנים בשוק במיוחד כאלו שלא נבחרו בדראפט או מציאה אחרת. לא יודע, בחלק הזה מכבי צריכים לרכז את כל משאבי הסקאוטים שלהם ודווקא לכאן שימצאו את הגבוה הנכון.הנדריקס יכול להיות אלטרנטיבה לעמדה זו.
*ג'יקי כהן/ פלאניניץ'- לא מכיר את ג'יקי כהן אבל הוא יהודי. אם הוא מספיק טוב יופי ואם לא להשאיר את פלאניניץ' כגבוה שלישי. בכל אופן אם פלאניניץ' לא נשאר כאן אני חושב שצריך להשאיל אותו ולא לחתוך.
סקוטי הופסון בהחלט כשרוני אבל עלית על הנק' שאני לא ממש אוהב בו וזה האינטנסיביות שלו בהגנה ואפילו בהתקפה...
הנה תגובה של מגיב מארה"ב בקשר לאפשרות בחירה של הופסון בדראפט:
I wouldnt draft him. He doesnt have the intangibles to me. He is a layup lines all american, you see him before the game and think good lord that guy looks like a player. JR Smith was cold blooded since high school, better ball handler, athlete, and shooter probably as a senior in HS than Hopson is now.
He just doesnt seem to get basketball that well, doesnt have that much game IMO. Has all the tools to take over, but now 3 years into his college career isnt a true takeover player still.
אגב למי שלא מכיר את המילה בהקשר כדורסל:
Intangibles are those things that you can't see nor feel. Things like intensity, heart, competitive spirit, mental toughness.
עוד תגובה של מישהו אחר
Its a shame but i dont see him cutting it in the league, I think he an Nick Young have similar games except Hopson has really never shown a killer instinct.
זה רוח הדברים... משהו חסר בקשיחות שלו, במנטליות שלו
אני חושש ממקרה טריי סימונס 2 למרות שהוא יותר אתלטי משהו מזכיר לי אותו.
בכל מקרה אפשרי עם משאירים ב- 2 כגיבוי את היקמן.
לגבי דג'דוביץ'... במקרה קניתי אותו בסגל הפנטזיה שלי די הרבה אז עקבתי אחרי משחקים שלו העונה. אחרי מספר משחקים שלו אני יכול לומר לך שבהחלט לא היית רוצה לראות אותו במכבי.