הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי yellowaura » 26 אפריל 2013, 18:59

toja27 כתב:אני ממקד קצת יותר את הקבוצה שלי לעונה הבאה שפירסמתי לפני כן במיוחד לאור הראיון עם עומרי כפפי שמראה כמעט בוודאות שהוא לא חוזר למכבי לעונה הבאה.

PG: בו מקאלב* 2.יובל נעימי 3.הלפרין*
SG: לוגאן* 2. סקוטי הופסון*
SF: סמית 2.ניהד דג'דוביץ* 3.גיא פניני
PF: אליהו 2.טיוס
C.שון ג'יימס 2.בורוסיס/ביינס/שחקן אמרקאי מוכח במידת מה* 3.ג'קי כהן/פלאניניץ'*

*בו מקאלב- שחקן שאני אוהב וחושב שיצליח במכבי.הבעיה-עלותו יכולה להיות גבוהה מדי למכבי, ובעיה נוספת שהוא נוטה להיפצע. לכן למרות שסגנון משחקם שונה מאוד אני אשמח גם לראות את זוראן פלאניניץ'. בכל אופן בעמדה זאת חייב להיות שחקן ברמה גבוהה.
*הלפרין-יכול לשחק גם ב1 וגם 2.
*לוגאן-שחקן שלא הייתי מרוצה מההחתמה שלו בהתחלה אבל התחלתי לחבב עם הזמן וחושב שנכון להשאיר אותו כאן. למרות זאת חסרונותיו עדיין ברורים, כמעט ולא חודר,לפעמים נעלם מהמשחק, אין הברקה במחשבה. לכן הוא לא באנקר בשבילי ואפשר למצוא גם מישהו מתאים אחר במקומו. ועדיין הייתי רוצה לראות אותו כאן בעונה הבאה.
*סקוטי הופסון- הוא ממשיך אצלי בקבוצה ללא ספק.שחקן התקפה נהדר.אתלט מצוין. יש גם חסרונות כמו לא תמיד אינטינסיבי מספיק בהגנה (למרות שיודע לעשות הגנה) ועושה לפעמים שטיות פה ושם. אבל אין לי ספק שהוא הגניבה של הקיץ.אוהב אותו. במקום להביא זר יקר כגון לאנגפורד הייתי רוצה אותו.
*ניהד דג'דוביץ'- שחקן צעיר של אלבה ברלין. לא יודע מה המצב בחוזה שלו. נתן משחק ראשון מצוין נגד מכבי ועוד כמה משחקים טובים. יודע לעשות הכל. וגם שחקן הגנה טוב.וגם לא יקר יחסית. הייתי רוצה לראות אותו כאן.
*בורוסיס/ביינס/שחקן אמרקאי מוכח במידת מה-אני אגיד את האמת, אני לא מת על הגבוהים שמשחקים עכשיו באירופה(לפחות מאלה שאני מכיר) ואני לא חושב שהם שווים את הכסף שמשלמים להם. אחד היחידים שאני אוהב הוא בורוסיס, שאני לא יודע מה עלותו ומה המצב בחוזה. ביינס(סאן אנטוניו לא?) כבר לא כאן אבל הכוונה למצוא מישהו בסגנון שלו או אפילו אותו (מה שלא נראה לי שיקרה כבר) וכמובן יש עוד שחקנים בשוק במיוחד כאלו שלא נבחרו בדראפט או מציאה אחרת. לא יודע, בחלק הזה מכבי צריכים לרכז את כל משאבי הסקאוטים שלהם ודווקא לכאן שימצאו את הגבוה הנכון.הנדריקס יכול להיות אלטרנטיבה לעמדה זו.
*ג'יקי כהן/ פלאניניץ'- לא מכיר את ג'יקי כהן אבל הוא יהודי. אם הוא מספיק טוב יופי ואם לא להשאיר את פלאניניץ' כגבוה שלישי. בכל אופן אם פלאניניץ' לא נשאר כאן אני חושב שצריך להשאיל אותו ולא לחתוך.

סקוטי הופסון בהחלט כשרוני אבל עלית על הנק' שאני לא ממש אוהב בו וזה האינטנסיביות שלו בהגנה ואפילו בהתקפה...
הנה תגובה של מגיב מארה"ב בקשר לאפשרות בחירה של הופסון בדראפט:

I wouldnt draft him. He doesnt have the intangibles to me. He is a layup lines all american, you see him before the game and think good lord that guy looks like a player. JR Smith was cold blooded since high school, better ball handler, athlete, and shooter probably as a senior in HS than Hopson is now.

He just doesnt seem to get basketball that well, doesnt have that much game IMO. Has all the tools to take over, but now 3 years into his college career isnt a true takeover player still.

אגב למי שלא מכיר את המילה בהקשר כדורסל:

Intangibles are those things that you can't see nor feel. Things like intensity, heart, competitive spirit, mental toughness.

עוד תגובה של מישהו אחר

Its a shame but i dont see him cutting it in the league, I think he an Nick Young have similar games except Hopson has really never shown a killer instinct.

זה רוח הדברים... משהו חסר בקשיחות שלו, במנטליות שלו
אני חושש ממקרה טריי סימונס 2 למרות שהוא יותר אתלטי משהו מזכיר לי אותו.

בכל מקרה אפשרי עם משאירים ב- 2 כגיבוי את היקמן.

לגבי דג'דוביץ'... במקרה קניתי אותו בסגל הפנטזיה שלי די הרבה אז עקבתי אחרי משחקים שלו העונה. אחרי מספר משחקים שלו אני יכול לומר לך שבהחלט לא היית רוצה לראות אותו במכבי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 26 אפריל 2013, 19:13

C- ג'יימס*, דיוויס*
PF- תומפסון*, פניני
SF- סמית'*, לאנדסברג
SG- הופסון*, היקמן*
PG- פארגו*, אוחיון

הופסון הוא ההימור ביורוליג... בליגה היוונית לא ממש הצליח שנה שעברה ועוד בקבוצה קטנה.

בכל מקרה זה סגל שהתוספות היקרות היחידות הם דיוויס+ פארגו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שחף » 26 אפריל 2013, 19:17

כן, הופסון והיקמן זה אחלה קו אחורי ליורוקאפ. אה אופס, אנחנו ביורוליג.
די עם ההימורים. אנחנו לא בוגאס.
שחף

הודעהעל ידי yellowaura » 26 אפריל 2013, 21:14

שחף כתב:כן, הופסון והיקמן זה אחלה קו אחורי ליורוקאפ. אה אופס, אנחנו ביורוליג.

כמה נוח שכחת את פארגו וסמית' ?

איך שלא תסובב את זה כנראה יהיה הימור אחד או שניים ב- SG או ב- PF

יורוקאפ ? אתה לא חושב שאתה מגזים קצת (הרבה) ??

השנה הסגל הנוכחי הגיע להצלבה...

כנראה שאתה חושב שפארגו + דיוויס פחות טובים מלוגן+ פלאניניץ' ??
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי refael » 27 אפריל 2013, 10:57

אוחיון מקל שאראס
לאנגפורד הלפרין
סמית פניני לאנדסברג
דובלייביץ' אליהו
ג'יימס ביינס טיוס
תמונה
refael

הודעהעל ידי שחף » 27 אפריל 2013, 11:22

yellowaura כתב:

אני מעדיף את ההימור בעמדה 4, לא שוטינג גארד מהקופליג ושחקן עם אינטילגנציית משחק עלובה כמו היקמן.
שחף

הודעהעל ידי yellowaura » 27 אפריל 2013, 13:41

שחף כתב:
yellowaura כתב:

אני מעדיף את ההימור בעמדה 4, לא שוטינג גארד מהקופליג ושחקן עם אינטילגנציית משחק עלובה כמו היקמן.

בסגל שהצעתי יש לך 2 עמדות חזקות מאוד:
2 סנטרים מהטובים באירופה (דיוויס, ג'יימס)
2 פוינט גארדים שאחד מצויין ואחד טוב (פארגו, אוחיון)
סמול פורוורד שהוכיח שהוא אחד הטובים באירופה (אם כי לא אחד מהמבריקים)

אתה לא יכול לצפות שבכל עמדה יהיו לך שחקן ראשי סופר סטאר + מחליפים מטופ. אפילו ריאל הביאו כמה מחליפים בינוניים (סלוטר, בגיץ')

אם את רוצה גם כמה מחליפים יקרים (כמו באראץ או דיוויס) תצטרך לוותר על שחקנים יקרים בכמה עמדות ולא רק אחת.

אתה לא יכול לבנות סגל עם 6 שחקנים מהטופ של היורוליג ולומר שחסכת כסף כי הבאת את שחקן אחד בעמדה 4 שהוא זול יחסית.

אני בהחלט תומך במחאה נגד הבעלים וההתקמצנות שלהם השנה אבל לא צריך להגיע מ- 0 ל- 100 בשנייה.

אם כל הסגל עובר שיפור מהותי (פארגו כ -PG, דיוויס כסנטר מחליף איכותי ומוכח ואפילו תומפסון שעשה עונת יורוליג טובה במקום מדלי) אני בהחלט לא אתנגד לראות את הופסון + היקמן ב SG. אגב היקמן לא הימור. עד לפני דקה שעשיתי סקר לגביו רוב משתתפי הפורום חשבו שצריך להשאיר אותו וגם הסטטיסטיקה שלו היא מהטובות שהיו השנה ביורוליג. הופסון כשרוני מאוד ומה שאני אוהב לגביו זה העובדה שהוא מוביל את אילת לצמרת (כמו שבזמנו פארגו הוביל את גליל). אני פחות אוהב את רמת האינטנסיביות שלו.

בכל מקרה, סגל כמו שהצעתי, לדעתי, אין אחד מלבדך שלא חותם לך עליו פה (בלאט ישמח לדעתי לסגל כזה).. אם כבר הבעיה איתו שלמרות הכול מדובר בסגל יקר וקשה לי לראות את הפדרמנים פותחים את הכיס גם לפארגו וגם לדיוויס שלא לדבר על השארת כל הכוכבים מהסגל שהיה כאן השנה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שחף » 27 אפריל 2013, 14:12

פארגו לא יבוא לכאן, ובאופן כללי כמו שאמרתי קודם, להחתים שחקן שהוכיח שהוא flight risk גבוה זה טעות. עונה אחת טובה והוא לוקח את הרגליים שלו חזרה ל-NBA. את הכסף שיש צריך להשקיע באירופאי טוב שלא יברח מפה שנה אחר כך.
שחף

הודעהעל ידי yellowaura » 27 אפריל 2013, 14:30

שחף כתב:פארגו לא יבוא לכאן, ובאופן כללי כמו שאמרתי קודם, להחתים שחקן שהוכיח שהוא flight risk גבוה זה טעות. עונה אחת טובה והוא לוקח את הרגליים שלו חזרה ל-NBA. את הכסף שיש צריך להשקיע באירופאי טוב שלא יברח מפה שנה אחר כך.

יגיע לא יגיע זה כבר סיפור אחר. מדובר בפרי איג'נט ששוחרר באמצע העונה והועבר מקבוצה לקבוצה. בקיצור עונה לא משהו מבחינתו. אני בספק אם מישהו בארה"ב זוכר לו את העונה הטובה באירופה. החוזה שהוא יקבל בנ.ב.א אם בכלל יהיה חוזה נמוך ממה שיקבל באירופה. פארגו יודע שהדרך חזרה לנ.ב.א תהיה קלה יותר דרך מכבי מאשר רוב הקבוצות האירופאיות האחרות. בקיצור תמורת הצעה יפה יש סיכוי סביר להחזיר אותו.

לגבי flight risk... שטויות כל שחקן טוב שיצליח ירצה להגיע לנ.ב.א... יש הרבה אירופאים שאם יצליחו יעזבו גם לנ.ב.א. אגב גם פלאניניץ' שאתה רוצה שיחק מספר שנים בנ.ב.א.

אם אתה לא רוצה שחקן בסיכון לעזוב לנ.ב.א תיקח שחקן מבוגר או אחד שייתן עונה בינונית.

אגב הופסון+ פארגו בקו האחורי ייתן את הקו האחורי האתלטי שבלאט אוהב (וגם אני). הופסון גם גארד גבוה (2 מ'), זה יתרון ביורוליג. אני רואה הרבה שואו טיים אם קו אחורי כזה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שחף » 27 אפריל 2013, 14:38

אני בספק אם פלאניניץ' בגילו או, ספאנוליס(זה כבר פנטזיה מטורפת) ירצו לחזור ל-NBA. התקופה שלהם שם הייתה מאוד מאוד לא מוצלחת והם לא ממש מתאימים לליגה. פארגו הוא אמריקאי ואצלו זה קצת שונה. לי אישית קצת נמאס מ"קו אחורי אתלטי". אני מעדיף אינטיליגנציית משחק בשילוב עם כישרון, לא רק שחקנים שמטביעים יפה.
שחף

הודעהעל ידי yellowaura » 27 אפריל 2013, 14:52

שחף כתב:אני בספק אם פלאניניץ' בגילו או, ספאנוליס(זה כבר פנטזיה מטורפת) ירצו לחזור ל-NBA. התקופה שלהם שם הייתה מאוד מאוד לא מוצלחת והם לא ממש מתאימים לליגה. פארגו הוא אמריקאי ואצלו זה קצת שונה. לי אישית קצת נמאס מ"קו אחורי אתלטי". אני מעדיף אינטיליגנציית משחק בשילוב עם כישרון, לא רק שחקנים שמטביעים יפה.

זה בדיוק מה שאני אומר - שחקן מבוגר כבר לא ירצה לחזור.

מצד שני כמה שנים טובות נותרו לפלאניניץ' ?? פארגו בשיאו. שחקנים מבוגרים גם נוטים יותר לפציעות (דומרקאנט שעשה עונה יפה שנה שעברה)+ קשה להחתים לטווח ארוך שחקן מבוגר שיכול לדעוך דרסטית משנה לשנה.

אני גם לא מקבל את ההנחה- שחקן אמריקאי (בד"כ שחור) פחות אינטיליגנטי מאירופאי לבן.

פארגו בעל פחות IQ מ- פלאניניץ' ?? דווקא לא חושב ככה ואם כן במעט. פארגו חושב מהר, מקבל הרבה החלטות טובות. בגלל זה הוא הצליח בקבוצות שלו (גם בגליל וגם במכבי).
לפלאניניץ' יש המון ניסיון + ראיית משחק תודות לגובה שלו. בנוסף הסגנון שלו אחר משל פארגו (פחות מתבסס על זריזות ויותר על כוח).

אם היית מזכיר את ביינום שהיה חודר כמו טמבל לסל מבלי לחשוב על המהלך הבא הייתי מסכים.

אבל גם היקמן שחקן שלדעתי אתה עושה לו עוול שאתה טוען שהוא בלי IQ (הבעיה שלו היא כישרון מוגבל) ובייחוד פארגו הם שחקנים בעלי IQ לא רע בכלל.

שחקנים אתלטיים בלבד לא היו מצליחים ביורוליג ולא היו מקבלים דקות מבלאט.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שחף » 27 אפריל 2013, 15:02

היקמן שחקן עם איי קיו נמוך. הוא לא יודע להריץ התקפה מתפרצת ולמסור בלי לאבד כדור ויש לו כמות אדירה של החלטות מפגרות.
אתה צודק. שחקן בן 31 הוא נוטה לדעיכה. כמו נבארו, ספאנוליס או דיאמנטידיס. אה אופס, דוגמאות לא טובות. גם טים דאנקן דועך לו לאיטו בגיל 37. היום הוא קלע רק 26 נקודות.
שחף

הודעהעל ידי yellowaura » 27 אפריל 2013, 15:58

שחף כתב:היקמן שחקן עם איי קיו נמוך. הוא לא יודע להריץ התקפה מתפרצת ולמסור בלי לאבד כדור ויש לו כמות אדירה של החלטות מפגרות.
אתה צודק. שחקן בן 31 הוא נוטה לדעיכה. כמו נבארו, ספאנוליס או דיאמנטידיס. אה אופס, דוגמאות לא טובות. גם טים דאנקן דועך לו לאיטו בגיל 37. היום הוא קלע רק 26 נקודות.

גם גארנט עוד משחק מצויין, גם ג'ינובלי וגם ג'ייסון קיד עוד משחק בסדר, פאו גאסול, פול פירס

עכשיו תאמר לי כמה שחקנים מאותו דראפט שלהם לא רק שמשחקים נורמאלי כיום אלה בכלל משחקים ??

אני גם יכול לומר לך שצריך להביא שחקנים צעירים תראה לדוגמה אנתוני דיוויס, רק בן 20... 13.5 נק' למשחק, 1.8 חסימות, 8.2 ריבאונדים.
קייל ארווניג בן 21 בלבד 17.5 נק', 4.3 אס' , 1.5 חט'..

אין לי בעיה עם שחקן בן 31. אבל אם אתה מדבר על כך שפארגו ילך שנה הבאה לנ.ב.א אם ייתן עונה טובה אז אני אומר לך שלי אישית יש בעיה עם שחקן בן 31 שיחתום לחוזה יותר מעונה. רוב השחקנים בגיל 33+ הם לא טים דאנקן...בטח שלא פלאניניץ'.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שחף » 27 אפריל 2013, 16:02

אף אחד לא אמר שיש בעיה ען שחקנים צעירים. פארגו ספיצפית הוכיח כבר שהוא flight risk עם חוזה חתום שהיה לו.
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 27 אפריל 2013, 16:52

הופסון הוא לא סקנד גארד הוא סמול טהור במושגי יורוליג .
אם לא היה לנו את סמית' אז הופסון הוא בהחלט אופציה טובה אבל כרגע חשוב יותר ההמשכיות עם סמית' לדעתי , גם אם הופסון הוא פוטנציאל להיות טוב מסמית'...הסיכון גם אם הוא נמוך לדעתי לא שווה כרגע...
לגבי פארגו או פלאנניץ' , כמו שאמרתי קודם , מכבי צריכה את שניהם !!!
אם התקציב לא יגדל אז שוב פעם יהיה סגל לא שלם ועם נקודות חולשה בולטות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 27 אפריל 2013, 17:09

yellowaura כתב:
שחף כתב:אני בספק אם פלאניניץ' בגילו או, ספאנוליס(זה כבר פנטזיה מטורפת) ירצו לחזור ל-NBA. התקופה שלהם שם הייתה מאוד מאוד לא מוצלחת והם לא ממש מתאימים לליגה. פארגו הוא אמריקאי ואצלו זה קצת שונה. לי אישית קצת נמאס מ"קו אחורי אתלטי". אני מעדיף אינטיליגנציית משחק בשילוב עם כישרון, לא רק שחקנים שמטביעים יפה.

זה בדיוק מה שאני אומר - שחקן מבוגר כבר לא ירצה לחזור.

מצד שני כמה שנים טובות נותרו לפלאניניץ' ?? פארגו בשיאו. שחקנים מבוגרים גם נוטים יותר לפציעות (דומרקאנט שעשה עונה יפה שנה שעברה)+ קשה להחתים לטווח ארוך שחקן מבוגר שיכול לדעוך דרסטית משנה לשנה.

אני גם לא מקבל את ההנחה- שחקן אמריקאי (בד"כ שחור) פחות אינטיליגנטי מאירופאי לבן.

פארגו בעל פחות IQ מ- פלאניניץ' ?? דווקא לא חושב ככה ואם כן במעט. פארגו חושב מהר, מקבל הרבה החלטות טובות. בגלל זה הוא הצליח בקבוצות שלו (גם בגליל וגם במכבי).
לפלאניניץ' יש המון ניסיון + ראיית משחק תודות לגובה שלו. בנוסף הסגנון שלו אחר משל פארגו (פחות מתבסס על זריזות ויותר על כוח).

אם היית מזכיר את ביינום שהיה חודר כמו טמבל לסל מבלי לחשוב על המהלך הבא הייתי מסכים.

אבל גם היקמן שחקן שלדעתי אתה עושה לו עוול שאתה טוען שהוא בלי IQ (הבעיה שלו היא כישרון מוגבל) ובייחוד פארגו הם שחקנים בעלי IQ לא רע בכלל.

שחקנים אתלטיים בלבד לא היו מצליחים ביורוליג ולא היו מקבלים דקות מבלאט.

היקמן הוא שחקן טוב, אבל אינטלגנציית המשחק שלו מאוד נמוכה. הוא בשום שלב לא היה זה שלקח שליטה על קצב המשחק והיה בעל הבית, למה? כי הוא פשוט לא יודע.
יש לו חדירה טובה, ובאופן כללי הוא סקורר טוב, אבל לטעמי לא מתאים לקבוצה טובה, בטח לא כשחקן משמעותי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 27 אפריל 2013, 17:21

אני חייב לומר משהו נוסף על הופסון , לפי הסרטונים עליו זה נראה שהוא שינה את סגנון המשחק שלו כמעט לגמרי באילת לעומת המכללה .
בסרטונים מהמכללה הוא בעיקר תופר שלשות בצורה מטורפת ובאילת הוא בעיקר חודר....
מה שכן בדוחות הדראפט כתבו כל מיני חסרונות עליו כמו חוסר יציבות והובלת כדור לא טובה והעונה הוא שיפר את זה ללא הכר . הוא לא ירד מדאבל פיגרס בכל העונה. גם אחרי שחזר מהפציעה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 אפריל 2013, 17:35

yzafrir כתב:אני חייב לומר משהו נוסף על הופסון , לפי הסרטונים עליו זה נראה שהוא שינה את סגנון המשחק שלו כמעט לגמרי באילת לעומת המכללה .
מה שכן בדוחות הדראפט כתבו כל מיני חסרונות עליו כמו חוסר יציבות והובלת כדור לא טובה והעונה הוא שיפר את זה ללא הכר . הוא לא ירד מדאבל פיגרס בכל העונה. גם אחרי שחזר מהפציעה...

בתור אחד שאוהב לראות כדורסל, אולי תסביר לי למה אני מסרב להתלהב מהופסון, סמית', קלאטיס ושאר השחקנים האלה שאתה אוהב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 27 אפריל 2013, 17:53

LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:אני חייב לומר משהו נוסף על הופסון , לפי הסרטונים עליו זה נראה שהוא שינה את סגנון המשחק שלו כמעט לגמרי באילת לעומת המכללה .

בתור אחד שאוהב לראות כדורסל, אולי תסביר לי למה אני מסרב להתלהב מהופסון, סמית', קלאטיס ושאר השחקנים האלה שאתה אוהב.

אולי כי יש לנו טעם שונה ....
בתור אחד שכן אוהב לראות הרבה כדורסל אני דווקא מאוד מחבב את השחקנים האלו , ואני לא במיעוט פה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yellowaura » 27 אפריל 2013, 19:03

את היציבות הוא שיפר זה בטוח. אגב יש עוד כמה דברים ששיפר:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2636676

לגבי הובלת כדור לצערי דווקא בנושא הזה אני פחות מסכים איתך. מקום 2 בליגה באיבודי כדור. 3.7 איב' למשחק זה המון.
גם יש לו נטייה לצאת למתפרצות בשביל לסיים ופחות מנסה לחטוף את הכדור בעצמו (רק מקום 45 בחט').
מצד שני יש לו 60% ל-2 כמו שאמרת הוא שיפר את כמות החדירות שלו ולרוב הם מסתיימות קרוב לסל. הוא מקום 1 בגארדים באחוזים מהשדה.

אני רואה בהופסון אפסייד מעבר לסטטיסטיקה.

אגב קלאתיס עם סטטיסטיקה בינונית גם הוא בהרבה תחומים 54.2 % ל- 2 מקום 32 בלבד. מהנמוכים בליגה בין שחקנים הגבוהים.
ריבאונדים מקום 6.
בשלשות הפתעה.. רק מקום 46 בליגה עם 29.7% בלבד מהשלוש. הרבה שחקנים בינוניים מעליו (כולל כאלה שזרקו אותה כמות זריקות). בהחלט רחוק מאוד ממה שציפיתי.

דווין סמית' מקום 1 מהשלוש עם 56 % NICE.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים