סקר- הפורוורד שלכם לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

הפאור פורוורד שלכם לעונה הבאה

תומפסון
3
13%
גיסט
5
22%
דובלייביץ'
10
43%
קלאתיס
5
22%

סך הכול הצבעות : 23

Re: סקר- הפורוורד שלכם לעונה הבאה

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אפריל 2013, 17:05

בוגדנוביץ' 3 ואפילו יכול לשחק בעמדה 2 אבל הוא ממש אבל ממש לא 4
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 29 אפריל 2013, 19:14

rc4991 כתב:בוגדנוביץ' 3 ואפילו יכול לשחק בעמדה 2 אבל הוא ממש אבל ממש לא 4

בוגדנוביץ לא יגיע למכבי, הוא שחקן יקר להערכתי.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אפריל 2013, 19:15

Allan Turing כתב:
rc4991 כתב:בוגדנוביץ' 3 ואפילו יכול לשחק בעמדה 2 אבל הוא ממש אבל ממש לא 4

בוגדנוביץ לא יגיע למכבי, הוא שחקן יקר להערכתי.

אני יודע.אני פשוט לא מבין איך אנשים פה הגיעו למסקנה שהוא 4(או לפחות יכול לשחק בעמדה הזאת)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 29 אפריל 2013, 19:16

בוגדאנוביץ' בקושי יכול לשמור על מספרי 4 בליגה שלנו. לא מבין איך אנשים פה הפכו אותו ל-4.
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אפריל 2013, 21:08

למה אתם אומרים אנשים הופכים אתו ל4 ? רק מישהו אחד פה אמר את זה....הוא הכי 3 שאפשר להיות....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 29 אפריל 2013, 22:12

ואני מופתע איך 10 אנשים הצביעו דובלייביץ'. אני כמעט בטוח, שאין בפורום הזה יותר מ 5-6 אנשים שראו את דובלייביץ' משחק :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 29 אפריל 2013, 22:17

felix_r כתב:ואני מופתע איך 10 אנשים הצביעו דובלייביץ'. אני כמעט בטוח, שאין בפורום הזה יותר מ 5-6 אנשים שראו את דובלייביץ' משחק :D

וזה בעצם ממחיש מה חושבים כאן על המועמדים האחרים ;)
~Box & 1~

הודעהעל ידי felix_r » 29 אפריל 2013, 22:30

עוד דבר שמעניין אותי לדעת, זה איך דובלייביץ' המונטנגרי הצעיר כן מופיע בסקר, ואילו הפאוור פורווארד הבכיר יותר של אותה הנבחרת, ולדימיר דאשיץ', אינו מופיע בסקר. אני דווקא זוכר, שהיו לא מעט אנשים בפורום שרצו את דאשיץ' בעבר, וכנראה חלקם גם היו מצביעים בעדו, אילו היה מופיע בסקר.

(מה גם שאחרי שעזב את בשיקטאש הטורקית, הוא משחק בקבוצה קטנה בליגה הסרבית, ויש מצב שאפשר להביא אותו בזול)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אפריל 2013, 22:40

felix_r כתב:עוד דבר שמעניין אותי לדעת, זה איך דובלייביץ' המונטנגרי הצעיר כן מופיע בסקר, ואילו הפאוור פורווארד הבכיר יותר של אותה הנבחרת, ולדימיר דאשיץ', אינו מופיע בסקר. אני דווקא זוכר, שהיו לא מעט אנשים בפורום שרצו את דאשיץ' בעבר, וכנראה חלקם גם היו מצביעים בעדו, אילו היה מופיע בסקר.

(מה גם שאחרי שעזב את בשיקטאש הטורקית, הוא משחק בקבוצה קטנה בליגה הסרבית, ויש מצב שאפשר להביא אותו בזול)

כי הוא לא עלה כמועמד בתקשורת.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 29 אפריל 2013, 22:57

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:עוד דבר שמעניין אותי לדעת, זה איך דובלייביץ' המונטנגרי הצעיר כן מופיע בסקר, ואילו הפאוור פורווארד הבכיר יותר של אותה הנבחרת, ולדימיר דאשיץ', אינו מופיע בסקר. אני דווקא זוכר, שהיו לא מעט אנשים בפורום שרצו את דאשיץ' בעבר, וכנראה חלקם גם היו מצביעים בעדו, אילו היה מופיע בסקר.

אם זה הקריטריון, אני מבין.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yellowaura » 30 אפריל 2013, 00:42

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:

אולי הקריטריון זו העונה הכושלת שלו ??

http://basketball.eurobasket.com/player ... jevo/67421

4.6 נק' ביורוליג ו- 1.8 ריב' למשחק. נזרק לליגה הסרבית ואפילו שם לא לקבוצה בכירה.
שם, אגב, עשה משחקים יפים נגד קבוצות לא מוכרות ואז נגד פרטיזן...5 נק'

פליקס...אנשים בעבר גם רירו על וולצ'קוביץ' וטפיץ'...

בכל מקרה דובלבייץ' עם עונה טובה בליגה הספרדית (אני הצבעתי תומפסון שעשה עונה יפה ביורוליג וראיתי אותו מספר פעמים בהופעות לא רעות).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2013, 02:07

yellowaura כתב:
felix_r כתב:
LIAV10 כתב:

4.6 נק' ביורוליג ו- 1.8 ריב' למשחק. נזרק לליגה הסרבית ואפילו שם לא לקבוצה בכירה.

בכל מקרה דובלבייץ' עם עונה טובה בליגה הספרדית (אני הצבעתי תומפסון שעשה עונה יפה ביורוליג וראיתי אותו מספר פעמים בהופעות לא רעות).

לא הייתי מייחס משהו לסטטיסטיקה הזאת, כי הוא כמעט ולא קיבל זמן משחק מהמאמן. יכול להיות שבגלל זה הם רבו.
זה שהוא לא הסתדר בקבוצה טורקית, לא אומר הרבה, כולם מכירים את הבעיות עם המאמנים בקבוצות האלה.
נאכבר שנתים נלחם במאמן של פילזן, והשנה גם וויאציץ' הושעה בעקבות ריב עם המאמן.
ואפילו בקבוצות רציניות יותר זה קורה. לדוגמא לאנגפורד בזמנו נזרק מחימקי על ידי קורטינייטיס המאמן, אבל במכבי לא היו איתו שום בעיות התנהגות ;)

זה שדאשיץ' שומר על כושר בקבוצה סרבית קטנה, לא אומר שאף קבוצה לא רוצה אותו. יותר הגיוני זה שהטורקים מחכים שאיזו קבוצה רצינית תקח על עצמה את החוזה שלו (או חלק ממנו).

אין לי בעיה עם דובלייביץ', שחקן מוכשר. אם כי לדעתי הוא לא מוכן עדיין לקבוצה כמו מכבי, כולה בן 22. דבר אחד זה שחקן אקס-יוגוסלבי צעיר שמשחק אצל מאמן אקס-יוגוסלבי בקבוצת יורוקאפ, ודבר אחר לגמרי לשחק אצל בלאט ביורוליג. אתה בטוח מבין למה אני מתכוון.

וזה לא שאני חולם על דאשיץ'. אני בכלל לא בטוח גם לגביו אם הוא יכול להצליח במכבי. אבל לדעתי הוא בשל יותר מדובלייביץ'. הוא גם ריבאונדר טוב יותר מדובלייביץ', מה שמאוד חשוב לקבוצה עם סגל גבוהים קצרצר כמו מכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2013, 06:29

דאשיץ שחקן מוכשר מאוד והיו לו עונות ביורוליג לא רעות בכלל יחסית לגיל שלו...
הסיכוי ששחקן כמו דאשיץ יגיע הוא גבוהה יותר מאשר דובלייביץ' וזה בגלל המחיר . אם לדובלי יש חוזה לעונה הבאה , אני לא רואה את מכבי משלמת עליו ביי אווט .
מכבי תלך על 4 זול ולכן קאלתס , דאשיץ או כל 4 זול אחר , הרבה יותר רלוונטים משחקנים כמו דובלי או גיסט שצפוי להיות די יקר (סדר גודל של מדלי..)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yellowaura » 30 אפריל 2013, 18:51

felix_r כתב:
yellowaura כתב:
felix_r כתב:
LIAV10 כתב:

לא הייתי מייחס משהו לסטטיסטיקה הזאת, כי הוא כמעט ולא קיבל זמן משחק מהמאמן. יכול להיות שבגלל זה הם רבו.
זה שהוא לא הסתדר בקבוצה טורקית, לא אומר הרבה, כולם מכירים את הבעיות עם המאמנים בקבוצות האלה.
נאכבר שנתים נלחם במאמן של פילזן, והשנה גם וויאציץ' הושעה בעקבות ריב עם המאמן.
ואפילו בקבוצות רציניות יותר זה קורה. לדוגמא לאנגפורד בזמנו נזרק מחימקי על ידי קורטינייטיס המאמן, אבל במכבי לא היו איתו שום בעיות התנהגות ;)

זה שדאשיץ' שומר על כושר בקבוצה סרבית קטנה, לא אומר שאף קבוצה לא רוצה אותו. יותר הגיוני זה שהטורקים מחכים שאיזו קבוצה רצינית תקח על עצמה את החוזה שלו (או חלק ממנו).

אין לי בעיה עם דובלייביץ', שחקן מוכשר. אם כי לדעתי הוא לא מוכן עדיין לקבוצה כמו מכבי, כולה בן 22. דבר אחד זה שחקן אקס-יוגוסלבי צעיר שמשחק אצל מאמן אקס-יוגוסלבי בקבוצת יורוקאפ, ודבר אחר לגמרי לשחק אצל בלאט ביורוליג. אתה בטוח מבין למה אני מתכוון.

וזה לא שאני חולם על דאשיץ'. אני בכלל לא בטוח גם לגביו אם הוא יכול להצליח במכבי. אבל לדעתי הוא בשל יותר מדובלייביץ'. הוא גם ריבאונדר טוב יותר מדובלייביץ', מה שמאוד חשוב לקבוצה עם סגל גבוהים קצרצר כמו מכבי.

יש בעיה אם אמירה כמו... "לא הייתי מייחס משהו לסטטיסטיקה זאת"... סה"כ הוא נכשל בטורקיה ואי אפשר להאשים רק את המאמן. קבוצות שרואות השנה את הסטטיסטיקה של מדלי חושבות פעמיים ובצדק לפני שיקחו אותו.

אני בכל זאת מבין לאן חתרת...

אני מסכים איתך שאנשים שלא ראו את דובליבייץ' פתאום רוצים אותו ללא בסיס. אני כבר אמרתי שאני רוצה את תומפסון, ראיתי אותו השנה ב- 3 משחקים והוא היה טוב. יש לו גם סטטיסטיקה טובה השנה בקבוצה בינונית ומטה שלפי דעתי הוא הקפיץ אותם מדרגה מבחינת אגרסיביות. למרות שלא מדובר בסופר סטאר הייתי מעדיף אותו על פני מישהו שלא ראיתי וכנראה יעלה יותר.

דאשיץ', לטעמי (דווקא אותו כן ראיתי בשנים קודמות) שחקן בינוני גם בשיאו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־24 אורחים