המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:בוגדנוביץ' 3 ואפילו יכול לשחק בעמדה 2 אבל הוא ממש אבל ממש לא 4
Allan Turing כתב:rc4991 כתב:בוגדנוביץ' 3 ואפילו יכול לשחק בעמדה 2 אבל הוא ממש אבל ממש לא 4
בוגדנוביץ לא יגיע למכבי, הוא שחקן יקר להערכתי.
felix_r כתב:ואני מופתע איך 10 אנשים הצביעו דובלייביץ'. אני כמעט בטוח, שאין בפורום הזה יותר מ 5-6 אנשים שראו את דובלייביץ' משחק
felix_r כתב:עוד דבר שמעניין אותי לדעת, זה איך דובלייביץ' המונטנגרי הצעיר כן מופיע בסקר, ואילו הפאוור פורווארד הבכיר יותר של אותה הנבחרת, ולדימיר דאשיץ', אינו מופיע בסקר. אני דווקא זוכר, שהיו לא מעט אנשים בפורום שרצו את דאשיץ' בעבר, וכנראה חלקם גם היו מצביעים בעדו, אילו היה מופיע בסקר.
(מה גם שאחרי שעזב את בשיקטאש הטורקית, הוא משחק בקבוצה קטנה בליגה הסרבית, ויש מצב שאפשר להביא אותו בזול)
LIAV10 כתב:felix_r כתב:עוד דבר שמעניין אותי לדעת, זה איך דובלייביץ' המונטנגרי הצעיר כן מופיע בסקר, ואילו הפאוור פורווארד הבכיר יותר של אותה הנבחרת, ולדימיר דאשיץ', אינו מופיע בסקר. אני דווקא זוכר, שהיו לא מעט אנשים בפורום שרצו את דאשיץ' בעבר, וכנראה חלקם גם היו מצביעים בעדו, אילו היה מופיע בסקר.
(מה גם שאחרי שעזב את בשיקטאש הטורקית, הוא משחק בקבוצה קטנה בליגה הסרבית, ויש מצב שאפשר להביא אותו בזול)
כי הוא לא עלה כמועמד בתקשורת.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:עוד דבר שמעניין אותי לדעת, זה איך דובלייביץ' המונטנגרי הצעיר כן מופיע בסקר, ואילו הפאוור פורווארד הבכיר יותר של אותה הנבחרת, ולדימיר דאשיץ', אינו מופיע בסקר. אני דווקא זוכר, שהיו לא מעט אנשים בפורום שרצו את דאשיץ' בעבר, וכנראה חלקם גם היו מצביעים בעדו, אילו היה מופיע בסקר.
אם זה הקריטריון, אני מבין.
yellowaura כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:עוד דבר שמעניין אותי לדעת, זה איך דובלייביץ' המונטנגרי הצעיר כן מופיע בסקר, ואילו הפאוור פורווארד הבכיר יותר של אותה הנבחרת, ולדימיר דאשיץ', אינו מופיע בסקר. אני דווקא זוכר, שהיו לא מעט אנשים בפורום שרצו את דאשיץ' בעבר, וכנראה חלקם גם היו מצביעים בעדו, אילו היה מופיע בסקר.
אולי הקריטריון זו העונה הכושלת שלו ??
http://basketball.eurobasket.com/player ... jevo/67421
4.6 נק' ביורוליג ו- 1.8 ריב' למשחק. נזרק לליגה הסרבית ואפילו שם לא לקבוצה בכירה.
שם, אגב, עשה משחקים יפים נגד קבוצות לא מוכרות ואז נגד פרטיזן...5 נק'
פליקס...אנשים בעבר גם רירו על וולצ'קוביץ' וטפיץ'...
בכל מקרה דובלבייץ' עם עונה טובה בליגה הספרדית (אני הצבעתי תומפסון שעשה עונה יפה ביורוליג וראיתי אותו מספר פעמים בהופעות לא רעות).
felix_r כתב:yellowaura כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:עוד דבר שמעניין אותי לדעת, זה איך דובלייביץ' המונטנגרי הצעיר כן מופיע בסקר, ואילו הפאוור פורווארד הבכיר יותר של אותה הנבחרת, ולדימיר דאשיץ', אינו מופיע בסקר. אני דווקא זוכר, שהיו לא מעט אנשים בפורום שרצו את דאשיץ' בעבר, וכנראה חלקם גם היו מצביעים בעדו, אילו היה מופיע בסקר.
אולי הקריטריון זו העונה הכושלת שלו ??
http://basketball.eurobasket.com/player ... jevo/67421
4.6 נק' ביורוליג ו- 1.8 ריב' למשחק. נזרק לליגה הסרבית ואפילו שם לא לקבוצה בכירה.
שם, אגב, עשה משחקים יפים נגד קבוצות לא מוכרות ואז נגד פרטיזן...5 נק'
פליקס...אנשים בעבר גם רירו על וולצ'קוביץ' וטפיץ'...
בכל מקרה דובלבייץ' עם עונה טובה בליגה הספרדית (אני הצבעתי תומפסון שעשה עונה יפה ביורוליג וראיתי אותו מספר פעמים בהופעות לא רעות).
לא הייתי מייחס משהו לסטטיסטיקה הזאת, כי הוא כמעט ולא קיבל זמן משחק מהמאמן. יכול להיות שבגלל זה הם רבו.
זה שהוא לא הסתדר בקבוצה טורקית, לא אומר הרבה, כולם מכירים את הבעיות עם המאמנים בקבוצות האלה.
נאכבר שנתים נלחם במאמן של פילזן, והשנה גם וויאציץ' הושעה בעקבות ריב עם המאמן.
ואפילו בקבוצות רציניות יותר זה קורה. לדוגמא לאנגפורד בזמנו נזרק מחימקי על ידי קורטינייטיס המאמן, אבל במכבי לא היו איתו שום בעיות התנהגות![]()
זה שדאשיץ' שומר על כושר בקבוצה סרבית קטנה, לא אומר שאף קבוצה לא רוצה אותו. יותר הגיוני זה שהטורקים מחכים שאיזו קבוצה רצינית תקח על עצמה את החוזה שלו (או חלק ממנו).
אין לי בעיה עם דובלייביץ', שחקן מוכשר. אם כי לדעתי הוא לא מוכן עדיין לקבוצה כמו מכבי, כולה בן 22. דבר אחד זה שחקן אקס-יוגוסלבי צעיר שמשחק אצל מאמן אקס-יוגוסלבי בקבוצת יורוקאפ, ודבר אחר לגמרי לשחק אצל בלאט ביורוליג. אתה בטוח מבין למה אני מתכוון.
וזה לא שאני חולם על דאשיץ'. אני בכלל לא בטוח גם לגביו אם הוא יכול להצליח במכבי. אבל לדעתי הוא בשל יותר מדובלייביץ'. הוא גם ריבאונדר טוב יותר מדובלייביץ', מה שמאוד חשוב לקבוצה עם סגל גבוהים קצרצר כמו מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־27 אורחים