במכבי מסמנים לדריק שארפ את הדרך החוצה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: במכבי מסמנים לדריק שארפ את הדרך החוצה?

הודעהעל ידי שחף » 28 מאי 2013, 21:59

צודק, אז בוא נבדוק כמה מרוויח עוזר מאמן שני בפאנאתנייקוס. אני לא בטוח שזה סכום יותר גבוה. וגם אם כן, כולנו מדברים פה על התייעלות כלכלית. גם בסגל, וגם בקבוצה בכלל.
במקום להעסיק כל מיני בטלנים שימלאו את הפייסבוק של מכבי עדיף שהכסף ילך לשחקנים טובים. במקום למלא סגל בזרים בינוניים וישראלים שלא שווים את הכסף, סגל מצומצם עם שחקנים איכותיים.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2013, 22:12

שחף כתב:צודק, אז בוא נבדוק כמה מרוויח עוזר מאמן שני בפאנאתנייקוס. אני לא בטוח שזה סכום יותר גבוה. וגם אם כן, כולנו מדברים פה על התייעלות כלכלית. גם בסגל, וגם בקבוצה בכלל.
במקום להעסיק כל מיני בטלנים שימלאו את הפייסבוק של מכבי עדיף שהכסף ילך לשחקנים טובים. במקום למלא סגל בזרים בינוניים וישראלים שלא שווים את הכסף, סגל מצומצם עם שחקנים איכותיים.

מסכים לגמרי. אני אומר את זה כבר לא מעט זמן.
למכבי אין את הלוקסוס להתנהל עם פמליות ובעלי תפקידים כאילו מדובר במדינה קטנה.

זה בערך כמו שדודי סלע ייסע עם פמליות כמו של נובאק או פדרר לטורנירים שלהם (8-10 אנשים)...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 29 מאי 2013, 06:06

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
yzafrir כתב:האמת שדריק בכלל היה צריך להיות מהמחליף של מוני במקום שלף. הוא הרבה יותאר מתאים מגור. והיה יכול להפוך לאבא של השחקנים הזרים כמו שמוני היה,

נכון,התפקיד הזה פשוט תפור עליו..אני לא מבין למה הוא לא מקבל אותו :::

כי היום כולם כאלה מקצוענים שחבל על הזמן...
אבל... אנחנו לא באמת יודעים האם דרק היה יכול למלא את התפקיד הזה או לא. בכל זאת, מדובר בכוכב כדורסל, ולא נראה לי כמו מישהו שהיה קם באמצע הלילה בשביל לקנות לבן
של איזה זר סוג ז' גלידה באייסברג...

ושלף כן הטיפוס שיעשה את זה ? הספיקה הכתבה על הרופא לשעבר של מכבי כדי להבין ששלף לא מתאים...
דריק הוא בן אדם בלי אגו שדווקא כן יעשה את הדברים האלו , במיוחד בתור אחד שמוני עשה את אותם דברים בשבילו ויודע בדיוק מה המשמעות שלהם לשחקן זר שמשחק פה .

אני לא חושב שדריק רצה דווקא תפקיד מקצועי , הוא פשוט רצה להישאר במערכת וגור כבר תפס את התפקיד של מוני . אחרי שאבי אבן עבר תפקיד אז התפנה תפקיד העוזר השני לדריק....בכיף הייתי מחליף בינו לבן שלף תפקידים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 29 מאי 2013, 10:36

yzafrir כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:
yzafrir כתב:האמת שדריק בכלל היה צריך להיות מהמחליף של מוני במקום שלף. הוא הרבה יותאר מתאים מגור. והיה יכול להפוך לאבא של השחקנים הזרים כמו שמוני היה,

אבל... אנחנו לא באמת יודעים האם דרק היה יכול למלא את התפקיד הזה או לא. בכל זאת, מדובר בכוכב כדורסל, ולא נראה לי כמו מישהו שהיה קם באמצע הלילה בשביל לקנות לבן

ושלף כן הטיפוס שיעשה את זה ? הספיקה הכתבה על הרופא לשעבר של מכבי כדי להבין ששלף לא מתאים...
דריק הוא בן אדם בלי אגו שדווקא כן יעשה את הדברים האלו , במיוחד בתור אחד שמוני עשה את אותם דברים בשבילו ויודע בדיוק מה המשמעות שלהם לשחקן זר שמשחק פה .

אני לא חושב שדריק רצה דווקא תפקיד מקצועי , הוא פשוט רצה להישאר במערכת וגור כבר תפס את התפקיד של מוני . אחרי שאבי אבן עבר תפקיד אז התפנה תפקיד העוזר השני לדריק....בכיף הייתי מחליף בינו לבן שלף תפקידים...

אני פשוט אומר שמוני היה מוני, ולא צריך לצפות מדרק שיעשה את מה שמוני עשה. גור רחוק מאוד מזה.

תראה, אנחנו לא יכולים לדעת האם גור עושה עבודה טובה או לא. אנחנו כן יכולים להגיד שכולנו רוצים את דרק שארפ במערכת, ו20K לפה או לשם, לא צריך לשנות במקרה שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 29 מאי 2013, 10:47

בלי קשר לעניין הכספי עם שארפ, אף פעם לא אהבתי את היחס של המועדון לשחקני עבר ואפילו למאמני ומנהלי העבר שלנו. יותר מדי פעמים זה נגמר בטעם חמוץ מאוד בלי ניסיון לקרב מחדש את האנשים .
שמלוק מתח על זה ביקורת כמה פעמים, לשרף ופיני ( שני גדולי המאמנים של מכבי בכל הזמנים ) יש הרבה על המועדון , מיקי תמיד ניסה להתקרב ותמיד הרחיקו אותו, הנפלד סיים בטעם חמוץ ועוד דוגמאות.

נדמה לי שבזמנו רענן כץ ניסה להוביל מהלך של השתלבות של סמלי מכבי במועדון אבל כמובן שזה טורפד ע"י המשפחה. ( ולא, שלף בעיניי לא סמל ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 מאי 2013, 12:01

yzafrir כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:

דריק הוא אדם מדהים, אין ספק.
אבל מוני בזמנו השקיע את כל זמנו ואת כל כולו במכבי, לדריק לעומת זאת יש עדיין ילדים קטנים בבית שאין מצב שהוא יהיה מוכן לעשות את הדברים שמוני עשה ולהשקיע את אותה השקעה שמוני השקיע.

כמובן שגם שלף לא משקיע כך וגם לו יש משפחה וילדים כך שסביר שהוא עושה את עבודתו בלי יותר מידי מעבר, השאלה היא עד כמה דריק היה מסכים לעבודה כל כך תובענית כמו מנהל הקבוצה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 29 מאי 2013, 12:11

אני חושב שאנחנו לא חייבים שמנהל הקבוצה יהיה אוהד. אין איזשהו חוק כזה. מוני היה אוהד וגם כמנהל התנהל קצת כמו אוהד.
גור ודרק הם שחקני עבר, ואני לא רואה שום צורך שיתנהגו כאוהדים, גם אם לא היו להם ילדים קטנים.

בכל אופן, אנחנו כאוהדים יכולים לשפוט ולחלק ציונים להתנהלות של פדרמן ג'וניור כי הוא אחראי על בניית הקבוצה בפועל, ולבעלים המובילים של המועדון פדרמן האב ושמעון.
כל אלה שנמצאים מאחורי הכלאים - אי אפשר באמת לדעת האם הם טובים או לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ni4ni » 29 מאי 2013, 15:24

השאלה היא האם דריק שארפ באמת מועיל ותורם לקבוצה בתפקידו כעוזר שני או שזה סתם תפקיד שנתנו לו כדי להיות נחמדים איתו ולרכך את הפרישה.
יש את גודס שהוא תותח בפני עצמו וכבר היה מאמן ראשי בקבוצות רציניות, ואין לי מושג עד כמה גדולה ואיכותית תרומתו של שארפ.

אם הוא לא תורם למערכת אז אין מה להחזיק אותו סתם עד הפנסיה רק בגלל שהוא היה סמל.
ni4ni

הודעהעל ידי jol9 » 29 מאי 2013, 16:04

ni4ni כתב:השאלה היא האם דריק שארפ באמת מועיל ותורם לקבוצה בתפקידו כעוזר שני או שזה סתם תפקיד שנתנו לו כדי להיות נחמדים איתו ולרכך את הפרישה.
יש את גודס שהוא תותח בפני עצמו וכבר היה מאמן ראשי בקבוצות רציניות, ואין לי מושג עד כמה גדולה ואיכותית תרומתו של שארפ.

ואיזה תרומה יש בדיוק למחלקת הסקאוטינג שלנו?

בכל קבוצה רצינית ברמה של מכבי ועם התקציבים של מכבי, יש למאמן הראשי שני עוזרים. כך גם במכבי. אם דרק עושה עבודה טובה או לא, אנחנו לא ממש יכולים
לשפוט, אבל מה שבטוח הוא שהפונקציה שהוא ממלא היא ממש לא מיותרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מאי 2013, 16:15

jol9 כתב:
ni4ni כתב:השאלה היא האם דריק שארפ באמת מועיל ותורם לקבוצה בתפקידו כעוזר שני או שזה סתם תפקיד שנתנו לו כדי להיות נחמדים איתו ולרכך את הפרישה.

בכל קבוצה רצינית ברמה של מכבי ועם התקציבים של מכבי, יש למאמן הראשי שני עוזרים. כך גם במכבי. אם דרק עושה עבודה טובה או לא, אנחנו לא ממש יכולים

אני לא חושב שהוא טוען שהתפקיד עצמו מיותר, אלא שלא בטוח ששארפ הוא עוזר שני טוב. כמו שאמרת,.אין לנו דרך לשפוט את התפקוד שלו.

בכל מקרה, באף ספר לא כתוב שכוכב עבר וסמל חייב לקבל תפקיד כזה במועדון. אולי היו מקומות יותר מתאימים בשבילו. כמו עבודה עם הנוער, או מנהל הקבוצה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 29 מאי 2013, 19:20

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אני לא חושב שהוא טוען שהתפקיד עצמו מיותר, אלא שלא בטוח ששארפ הוא עוזר שני טוב. כמו שאמרת,.אין לנו דרך לשפוט את התפקוד שלו.

בכל מקרה, באף ספר לא כתוב שכוכב עבר וסמל חייב לקבל תפקיד כזה במועדון. אולי היו מקומות יותר מתאימים בשבילו. כמו עבודה עם הנוער, או מנהל הקבוצה.

נכון. אני מסכים שאם אין לו ערך מקצועי אז לא צריך לחפש בכוח. אנחנו כן יודעים שכנראה שיש לו ערך חברתי, וגם זה חשוב.
בכל אופן, עוזר מאמן שני יהיה במכבי ולא משם תבוא היישועה התקציבית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יוני 2013, 20:35

לא רק בגזרת השחקנים צפויים הצהובים לעבור שידוד מערכות. כפי שפורסם בוואלה! ספורט, עוזר המאמן דרק שארפ כבר מבין שאין בכוונת המועדון להמשיך עמו את ההתקשרות, ובימים הקרובים הוא צפוי לעזוב את הארץ עם משפחתו. נציגיו של עוזר המאמן ניסו לקיים פגישה עם הנהלת הקבוצה במטרה לדון באפשרות ששארפ יישאר, אך ההנהלה דחתה שוב ושוב את הפגישה עמו, מה שללא ספק מסמן את דרכו אל מחוץ למועדון.

במילה אחת: בושה
לא רק שלא רוצים להשאיר אותו במכבי,עכשיו גם לא מתייחסים אליו
כל הכבוד לך מכבי שכך את מתנהגת לסמלים שלך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2013, 20:50

גם אני מתבייש. צריכים לנשק לו את התחת ולתת לו אות יקיר המועדון לכל החיים אחרי נס ז׳לגיריס. זה מרגיז אותי אפילו יותר מהחתמת שחקן זה או אחר
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יוני 2013, 20:53

ככה המועדון הזה עובד. רק לפי תקנים.
יש תקן ל" סמל שמשתלב בצוות המקצועי-ניהולי", וכשהחתימו את ניקולה, שארפ הפך למיותר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקובי » 24 יוני 2013, 22:34

אני מאוד אוהב את דרק (הגופייה הראשונה שלי :) ), אבל באמת שאני לא בטוח שיש בו צורך.

אני בספק לכמה קבוצות באירופה יש עוזר מאמן שני.
יש למכבי כ"כ הרבה אנשי צוות שאפשר לחסוך בהם (אם כבר מדברים על קיצוצים...) ולעניות דעתי הוא אחד מהם.
מקובי

הודעהעל ידי אדגר פו » 25 יוני 2013, 13:21

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45024.html

לא מבין את היחס הזה לשארפ, ממש לא.

מדוע לא להיות גברים ולאמר לו בפנים שהוא יקר ולא נחוץ ? התנהגות פחדנית ודי מחפירה.

הנה, עוד סמל עוזב בהרגשה לא טובה את מכבי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 יוני 2013, 13:29

איכס איזה דוחים הם
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 יוני 2013, 13:36

לפעמים אחרי סיפורים כאלה אני מנסה להיזכר למה אני בכלל אוהדת את הקבוצה הזו...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 25 יוני 2013, 18:05

אם יבוא מישהו ויגיד שמכבי מגעילה דוחה וכפוית טובה אני לא יסכים איתו אבל אני בהחלט יוכל להבין אותו , זו פשוט קבוצה אחרת ממה שהכרתי ואהבתי , קבוצה מנוכרת , מנותקת , מתנשאת שאין לה אלוהים וכולנו יודעים מי האחראים העיקריים במצב הזה , ואני לא מאמין שזה מה שאני מרגיש וחושב , זו פשוט קבוצה אחרת שמחופשת למכבי תל אביב שכל כך אהבתי ,
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי CYellow7 » 25 יוני 2013, 21:11

אחרי כל כך הרבה שנים במכבי ובארץ הוא פשוט הולך לעלות על מטוס לארה"ב כאילו לא היה פה מעל עשור(!). כאילו הוא זר רגיל. כאוהד מכבי אני מתבייש בהתנהגות הזו כלפיו.
פשוט לא יודעים להיפרד מסמלים. מגיע לדריק פרידה יפה ומכובדת כמו השנים הרבות שעשה במכבי.
תמונה
CYellow7

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], Mitelka, שמואל1 ו־10 אורחים