המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:צודק, אז בוא נבדוק כמה מרוויח עוזר מאמן שני בפאנאתנייקוס. אני לא בטוח שזה סכום יותר גבוה. וגם אם כן, כולנו מדברים פה על התייעלות כלכלית. גם בסגל, וגם בקבוצה בכלל.
במקום להעסיק כל מיני בטלנים שימלאו את הפייסבוק של מכבי עדיף שהכסף ילך לשחקנים טובים. במקום למלא סגל בזרים בינוניים וישראלים שלא שווים את הכסף, סגל מצומצם עם שחקנים איכותיים.
jol9 כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:האמת שדריק בכלל היה צריך להיות מהמחליף של מוני במקום שלף. הוא הרבה יותאר מתאים מגור. והיה יכול להפוך לאבא של השחקנים הזרים כמו שמוני היה,
נכון,התפקיד הזה פשוט תפור עליו..אני לא מבין למה הוא לא מקבל אותו
כי היום כולם כאלה מקצוענים שחבל על הזמן...
אבל... אנחנו לא באמת יודעים האם דרק היה יכול למלא את התפקיד הזה או לא. בכל זאת, מדובר בכוכב כדורסל, ולא נראה לי כמו מישהו שהיה קם באמצע הלילה בשביל לקנות לבן
של איזה זר סוג ז' גלידה באייסברג...
yzafrir כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:האמת שדריק בכלל היה צריך להיות מהמחליף של מוני במקום שלף. הוא הרבה יותאר מתאים מגור. והיה יכול להפוך לאבא של השחקנים הזרים כמו שמוני היה,
אבל... אנחנו לא באמת יודעים האם דרק היה יכול למלא את התפקיד הזה או לא. בכל זאת, מדובר בכוכב כדורסל, ולא נראה לי כמו מישהו שהיה קם באמצע הלילה בשביל לקנות לבן
ושלף כן הטיפוס שיעשה את זה ? הספיקה הכתבה על הרופא לשעבר של מכבי כדי להבין ששלף לא מתאים...
דריק הוא בן אדם בלי אגו שדווקא כן יעשה את הדברים האלו , במיוחד בתור אחד שמוני עשה את אותם דברים בשבילו ויודע בדיוק מה המשמעות שלהם לשחקן זר שמשחק פה .
אני לא חושב שדריק רצה דווקא תפקיד מקצועי , הוא פשוט רצה להישאר במערכת וגור כבר תפס את התפקיד של מוני . אחרי שאבי אבן עבר תפקיד אז התפנה תפקיד העוזר השני לדריק....בכיף הייתי מחליף בינו לבן שלף תפקידים...
yzafrir כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:האמת שדריק בכלל היה צריך להיות מהמחליף של מוני במקום שלף. הוא הרבה יותאר מתאים מגור. והיה יכול להפוך לאבא של השחקנים הזרים כמו שמוני היה,
ושלף כן הטיפוס שיעשה את זה ? הספיקה הכתבה על הרופא לשעבר של מכבי כדי להבין ששלף לא מתאים...
דריק הוא בן אדם בלי אגו שדווקא כן יעשה את הדברים האלו , במיוחד בתור אחד שמוני עשה את אותם דברים בשבילו ויודע בדיוק מה המשמעות שלהם לשחקן זר שמשחק פה .
אני לא חושב שדריק רצה דווקא תפקיד מקצועי , הוא פשוט רצה להישאר במערכת וגור כבר תפס את התפקיד של מוני . אחרי שאבי אבן עבר תפקיד אז התפנה תפקיד העוזר השני לדריק....בכיף הייתי מחליף בינו לבן שלף תפקידים...
ni4ni כתב:השאלה היא האם דריק שארפ באמת מועיל ותורם לקבוצה בתפקידו כעוזר שני או שזה סתם תפקיד שנתנו לו כדי להיות נחמדים איתו ולרכך את הפרישה.
יש את גודס שהוא תותח בפני עצמו וכבר היה מאמן ראשי בקבוצות רציניות, ואין לי מושג עד כמה גדולה ואיכותית תרומתו של שארפ.
אם הוא לא תורם למערכת אז אין מה להחזיק אותו סתם עד הפנסיה רק בגלל שהוא היה סמל.
jol9 כתב:ni4ni כתב:השאלה היא האם דריק שארפ באמת מועיל ותורם לקבוצה בתפקידו כעוזר שני או שזה סתם תפקיד שנתנו לו כדי להיות נחמדים איתו ולרכך את הפרישה.
יש את גודס שהוא תותח בפני עצמו וכבר היה מאמן ראשי בקבוצות רציניות, ואין לי מושג עד כמה גדולה ואיכותית תרומתו של שארפ.
ואיזה תרומה יש בדיוק למחלקת הסקאוטינג שלנו?
בכל קבוצה רצינית ברמה של מכבי ועם התקציבים של מכבי, יש למאמן הראשי שני עוזרים. כך גם במכבי. אם דרק עושה עבודה טובה או לא, אנחנו לא ממש יכולים
לשפוט, אבל מה שבטוח הוא שהפונקציה שהוא ממלא היא ממש לא מיותרת.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:ni4ni כתב:השאלה היא האם דריק שארפ באמת מועיל ותורם לקבוצה בתפקידו כעוזר שני או שזה סתם תפקיד שנתנו לו כדי להיות נחמדים איתו ולרכך את הפרישה.
ואיזה תרומה יש בדיוק למחלקת הסקאוטינג שלנו?
בכל קבוצה רצינית ברמה של מכבי ועם התקציבים של מכבי, יש למאמן הראשי שני עוזרים. כך גם במכבי. אם דרק עושה עבודה טובה או לא, אנחנו לא ממש יכולים
לשפוט, אבל מה שבטוח הוא שהפונקציה שהוא ממלא היא ממש לא מיותרת.
אני לא חושב שהוא טוען שהתפקיד עצמו מיותר, אלא שלא בטוח ששארפ הוא עוזר שני טוב. כמו שאמרת,.אין לנו דרך לשפוט את התפקוד שלו.
בכל מקרה, באף ספר לא כתוב שכוכב עבר וסמל חייב לקבל תפקיד כזה במועדון. אולי היו מקומות יותר מתאימים בשבילו. כמו עבודה עם הנוער, או מנהל הקבוצה.
לא רק בגזרת השחקנים צפויים הצהובים לעבור שידוד מערכות. כפי שפורסם בוואלה! ספורט, עוזר המאמן דרק שארפ כבר מבין שאין בכוונת המועדון להמשיך עמו את ההתקשרות, ובימים הקרובים הוא צפוי לעזוב את הארץ עם משפחתו. נציגיו של עוזר המאמן ניסו לקיים פגישה עם הנהלת הקבוצה במטרה לדון באפשרות ששארפ יישאר, אך ההנהלה דחתה שוב ושוב את הפגישה עמו, מה שללא ספק מסמן את דרכו אל מחוץ למועדון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־22 אורחים