המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
6 לב צהוב כתב:אוחיון , רוט או לימונד ? זה האופציות שקיימות כרגע אם אני לא טועה ?
מצב לא טוב חברה לא נראה לי מישהו מהם הולך להיות דקה ביורוליג יש הבדל כל כך גדול בינהם לבין הלפרין שיט!
שחף כתב:לא מבין מה הרעיון מאחורי הבאה של אוחיון. מה הטעם בלהביא שחקן בלי שום יכולת להועיל ביורוליג? אני זוכר משחק מול מונטנגרו שוויושביץ' נתן לוראנש לשמור על אוחיון, רק כדי לגרום לו לזרוק מבחוץ. אם זה לא היה עצוב, הייתי צוחק. 28% לשלוש בפאקינג ליגה ישראלית. לא חבל על 250 אלף דולר בשביל שחקן שיעביר את החצי מול מורן רוט ויובל נעימי? ג'ון שייר לא יכול לעשות את זה?
לא עדיף שהכסף הזה ילך על זר איכותי יותר?
שחף כתב:זה כמו להשוות את אוחיון לרונדו ולהגיד שגם הוא לא קולע מבחוץ. מה לעשות, רמה אחרת של שחקנים. את יוגב הייתי משווה לדרור חג'ג'.
p&p כתב:נעימי עדיף בהרבה על אוחיון ואולי גם יהיה עדיף מתישהו על הלפרין.
לנעימי יש קליעה מדהימה,הרבה יותר טובה משל יוגב,אתם לא זוכרים שמרוב זלזול ויושביץ' שם עליו את וראנש ויוגב לא הצליח לקלוע סל.
לנעימי יש צעד ראשון וחדירה הרבה יותר טובים משל יוגב.
הראיית משחק של נעימי הרבה יותר טובה.
הדבר היחיד שיוגב עולה עליו הוא הגנה וגם יוגב לא יהיה מגן מי יודע מה ברמה של יורוליג.
בגלל כל הדברים שרשמתי אני לא מבין למה נעימי לא המועמד המוביל(אולי כן כי הוא עדיין לא חתם באף קבוצה.)???
Holiday_Armadillo כתב:p&p כתב:נעימי עדיף בהרבה על אוחיון ואולי גם יהיה עדיף מתישהו על הלפרין.
לנעימי יש קליעה מדהימה,הרבה יותר טובה משל יוגב,אתם לא זוכרים שמרוב זלזול ויושביץ' שם עליו את וראנש ויוגב לא הצליח לקלוע סל.
לנעימי יש צעד ראשון וחדירה הרבה יותר טובים משל יוגב.
הראיית משחק של נעימי הרבה יותר טובה.
הדבר היחיד שיוגב עולה עליו הוא הגנה וגם יוגב לא יהיה מגן מי יודע מה ברמה של יורוליג.
בגלל כל הדברים שרשמתי אני לא מבין למה נעימי לא המועמד המוביל(אולי כן כי הוא עדיין לא חתם באף קבוצה.)???
נעימי לא המועמד המוביל כי נעימי סוציומט..חד וחלק,בלי שום הסברים ארוכים..
טיקי חוזר כתב:חבל מאוד אבל אף אחד לא היה מוותר על 550 אלף דולר ככה, במצב שנוצר עדיף יותר לשחק עוד שנה בחו"ל גם בסכום של 200 אלף יורו ... לאוחיון יש מס' פלוסים : אופי , הוא רכז טהור שמצליח לחלק יותר מ5 אסיסטים ב25 דק', ולאבד רק 1.8 כדורים . הוא יודע איפה המגבלות שלו ולא זורק הרבה ל3 , 42 זריקות זה כלום, לא הולך עם ראש בקיר ולא היה רע ביול"ב . נעימי זה סרטן קבוצתי וגייס 5 במחנה של מכבי . שאחיין של קליין יחד עם מוצרי חשמל יישאר בבירה.
מכביסט26 כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך פסימיים לגבי אוחיון ביורוליג.. מישהו האמין שמכבי של העונה שעברה תגיע לגמר היורוליג תוך הצגת עונה מדהימה שאופיינה בהצגות רבות של 30 ו-40 הפרש ובכדורסל קבוצתי נהדר ויעיל? הרי רוב האנשים כאן קברו את הקבוצה עוד לפני שהתחילה את האימון הראשון וקיבלו בום לפנים.. חלק גם לא רואים פה יותר, אולי מבושה..
אני חושב שבלאט הוכיח את עצמו מספיק בשביל שיתנו בו אמון. אוחיון הוא אמנם (כרגע בלבד) אופציה ישראלית פחות טובה מהלפרין המנוסה, אבל אני מאמין שאם יצוותו איתו גארד זר שיכפה על הקליעה הבינונית שלו ויתן לו ולקבוצה ביטחון, יכול מאוד להיות שכמו שחורציאניטיס ופארגו גם אוחיון יעשה את קפיצת המדרגה האישית שלו ויוכל לתרום גם ברמות הגבוהות. אני לחלוטין מאמין שזה אפשרי!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים