הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי מקובי » 29 מאי 2013, 19:36

rc4991 כתב:
מקובי כתב:
MTA2311 כתב:
yuvalself כתב:ועדיין נוכח העובדה שמכבי לא יכולה להביא 10 זרים ובטח ובטח לא 10 זרים מהדרג הראשון של אירופה, אני חושב שהישראלים הטובים ביותר צריכים להיות במכבי. אין היום ישראלי שיכול לגבות את גיימס ולכן צריך זר לידו.
אין ישראלי משמעותי בעמדה 3 ולכן צריך 2 זרים בעמדה זו.
בעמדה 4 אין צורך ביותר מליאור וטיוס הם יסגרו את העניין מספיק טוב.
בעמדה 2 יותם ונעימי ביחד עם פרגו זה יותר ממספיק (לדעתי אחת הקבוצות עם עמדה 2 הכי חזקות ביורוליג)
ועמדה 1 יוגב ומקל זה 40 דקות עם שחקן שיש לו הכנה למוח שזה כבר משהו שלא היה לנו השנה!

זאת אמירה שמשום מה חוזרת על עצמה לא מעט בפורום, בלי ממש הסבר הגיוני.

למי אכפת אם במכבי משחקים הישראלים הכי טובים, כשהם מקבלים משכורות מטורפות ולא מספקים את הסחורה.

השחקן הכי מכביסט העונה היה בכלל שון ג'יימס. הישראלים כבר מזמן לא מביאים ערך מוסף.

מכבי לאורך כל ההיסטוריה החזיקה אצלה את הישראלים הכי טובים.
ובחוק הרוסי שישוחק בשנה הבאה זה הדבר שיתן למכבי את היתרון על שאר הקבוצות.

הרי קבוצות אחרות מביאות שחקנים זרים זולים וטובים בד"כ (ואם יש נפילה אז אין בעיה להחליף) ככה שאם תשים מבחינת תפוקה את התפוקה של זר מול זר בד"כ יהיה שיוויון או קרוב לזה.
גם אם תביא לפה נניח את פארגו, אני לא בטוח שבמשחק נתון סטול יתן פחות ממנו או בוא נגיד שההבדל ביניהם הוא לא מכריע.

שיש לך שחקן כמו אליהו אל מול שחקן כמו כדיר- בד"כ זה נותן לך יתרון עצום.

1.מכבי צריכה להחזיק בישראלים רק אם הם טובים ולא כי יש להם ת"ז כחולה
אותם ישראלים עולים לנו מלא כסף ונותנים תרומה אפסית
2.זה שהשנה יש לנו זרים גרועים לא אומר שיש שיויון בין הזרים שלנו לשל שאר הליגה ואני בכלל לא מבין מאיפה הבאת את זה
מה גם,שאם מכבי תשכיל ללכת סוף סוף על סגל מצומצם אז יהיו לך פה זרים הרבה יותר איכותיים ושוברי שיוויון ואפילו שחקני הספסל שלנו יהיו טובים

1. ברור שזה המצב האידיאלי, אבל כשאנחנו משחקים במסגרת חוק רוסי אתה חייב ליצור לעצמך יתרון ע"י ישראלים טובים. זה מאסט.

2. שאלה- אתה קונה עכשיו סגל: פלאניניץ', לאנגפורד, בורוסיס, ג'יימס, סמית', בן שימול, כדיר, טיוס, אוחיון, פניני.
(ואני לא מדבר בכלל על מה שהתקשורת יעשו לך במידה ותשחק עם חמישייה של זרים ביורוליג... היינו בסרט הזה לפני שנתיים)
מנגד ג'ף רוזן מריח הזדמנות לקחת אליפות ומעמיד סגל כזה: סטול, דונטה סמית', קלאתיס, האסל, דייסון, מקל, קוז'י, ליאור, קאר, לאנדסברג.

כמובן- חוק רוסי.
נתחיל מזה שבסגל הישראלי אתה נופל מהם לדעתי.
נמשיך בכך שהפער בין הזרים במשחק נתון (כאשר הם משחקים רק 60% מהזמן) הוא לא מכריע למרות ההשקעה האדירה בזרים יקרים ואיכותיים.
מקובי

הודעהעל ידי מקובי » 29 מאי 2013, 19:40

jol9 כתב:
מקובי כתב:
MTA2311 כתב:
yuvalself כתב:ועדיין נוכח העובדה שמכבי לא יכולה להביא 10 זרים ובטח ובטח לא 10 זרים מהדרג הראשון של אירופה, אני חושב שהישראלים הטובים ביותר צריכים להיות במכבי. אין היום ישראלי שיכול לגבות את גיימס ולכן צריך זר לידו.
בעמדה 2 יותם ונעימי ביחד עם פרגו זה יותר ממספיק (לדעתי אחת הקבוצות עם עמדה 2 הכי חזקות ביורוליג)
ועמדה 1 יוגב ומקל זה 40 דקות עם שחקן שיש לו הכנה למוח שזה כבר משהו שלא היה לנו השנה!

למי אכפת אם במכבי משחקים הישראלים הכי טובים, כשהם מקבלים משכורות מטורפות ולא מספקים את הסחורה.

השחקן הכי מכביסט העונה היה בכלל שון ג'יימס. הישראלים כבר מזמן לא מביאים ערך מוסף.

הרי קבוצות אחרות מביאות שחקנים זרים זולים וטובים בד"כ (ואם יש נפילה אז אין בעיה להחליף) ככה שאם תשים מבחינת תפוקה את התפוקה של זר מול זר בד"כ יהיה שיוויון או קרוב לזה.
גם אם תביא לפה נניח את פארגו, אני לא בטוח שבמשחק נתון סטול יתן פחות ממנו או בוא נגיד שההבדל ביניהם הוא לא מכריע.

אם אתה מכוון לפיינל פור של הקופליג, אז אין ספק שאתה צודק, אבל אנחנו מנסים לדבר על היורוליג...

אין שום הצדקה להחזיק את אוחיון למשל ב400K, כשאתה יכול להביא את מקל בחצי (זאת סתם דוגמא), כי מבחינה מקצועית אין הבדל גדול בינהם, גם אם אוחיון מעט טוב יותר.
אליהו קצת שונה מהאחרים, כי הוא בכל זאת הוכיח את עצמו גם ביורוליג, אבל אין הצדקה לשלם עליו מליון דולר נטו (שזה מה שהוא צפוי להרוויח בעונה הבאה).

בגלל החולשה של הישראלים, בגלל החוק הרוסי, בגלל התקציב המצומצם ובגלל הרצון להצליח, מכבי חייבת לשנות מעט את הגישות המסורתיות שלה.

אני מכוון על כל התארים. אבל צריך להיות ריאליים בסוף.
אישית אני מעדיף דאבל בארץ ומקום ברבע גמר לעומת איבוד אליפות ופיינל פור יורוליג. אבל זה אני.

הכל זה חוכמה בדיעבד, בשנה שעברה אוחיון היה שווה את ה400 אלף דולר האלה ומקל שיחק בקבוצה שירדה ליגה באיטליה. ואני מסכים איתך שאני הבדל גדול ביניהם בפועל ושמכבי השתגעה עם משכורות לישראלים (אגב, מאז ומתמיד, גם בורשטיין קיבל פה משכורות גבוהות)
אני לא חושב שליאור יקבל פה מיליון נטו, אני מעריך שיפתחו את החוזה וינסו להגיע לסיכום אחר.

מה האלטרנטיבה לדעתך? (מלבד להגדיל את התקציב דראסטית כי אנחנו יודעים שסביר להניח זה לא יקרה...) ללכת על סגל כמו שרשמתי בתגובה הקודמת שלי גם אם זה אומר לאבד אליפות בארץ?
מקובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מאי 2013, 19:43

פלאניניץ', בורוסיס ולנגפורד לוקחים אליפות גם איתי ואיתך בחמישייה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 29 מאי 2013, 19:51

מקובי כתב:
rc4991 כתב:
מקובי כתב:
MTA2311 כתב:

2.זה שהשנה יש לנו זרים גרועים לא אומר שיש שיויון בין הזרים שלנו לשל שאר הליגה ואני בכלל לא מבין מאיפה הבאת את זה
מה גם,שאם מכבי תשכיל ללכת סוף סוף על סגל מצומצם אז יהיו לך פה זרים הרבה יותר איכותיים ושוברי שיוויון ואפילו שחקני הספסל שלנו יהיו טובים

1. ברור שזה המצב האידיאלי, אבל כשאנחנו משחקים במסגרת חוק רוסי אתה חייב ליצור לעצמך יתרון ע"י ישראלים טובים. זה מאסט.

2. שאלה- אתה קונה עכשיו סגל: פלאניניץ', לאנגפורד, בורוסיס, ג'יימס, סמית', בן שימול, כדיר, טיוס, אוחיון, פניני.
(ואני לא מדבר בכלל על מה שהתקשורת יעשו לך במידה ותשחק עם חמישייה של זרים ביורוליג... היינו בסרט הזה לפני שנתיים)
מנגד ג'ף רוזן מריח הזדמנות לקחת אליפות ומעמיד סגל כזה: סטול, דונטה סמית', קלאתיס, האסל, דייסון, מקל, קוז'י, ליאור, קאר, לאנדסברג.

כמובן- חוק רוסי.
נמשיך בכך שהפער בין הזרים במשחק נתון (כאשר הם משחקים רק 60% מהזמן) הוא לא מכריע למרות ההשקעה האדירה בזרים יקרים ואיכותיים.

1.מה שמאסט זה לבנות קבוצה חזקה שמבוססת על סגל קצר ואיכותי כך שאולי אין לך הרבה שחקנים אבל כל שחקן הרבה יותר טוב מהשחקן שמולו
2.בטח שאני רוצה סגל כזה...איפה אני חותם?
וחוץ מזה,מה שרשמת לא הגיוני כי אין סיכוי שחיפה תעמיד סגל כזה
ועוד משהו-אם מכבי לא יכולה להחזיק את אליהו אז אף קבוצה בליגה לא יכולה,אם הוא לא ישאר במכבי הוא יהיה באירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 מאי 2013, 19:57

מקובי כתב:
אישית אני מעדיף דאבל בארץ ומקום ברבע גמר לעומת איבוד אליפות ופיינל פור יורוליג. אבל זה אני.

הכל זה חוכמה בדיעבד, בשנה שעברה אוחיון היה שווה את ה400 אלף דולר האלה ומקל שיחק בקבוצה שירדה ליגה באיטליה. ואני מסכים איתך שאני הבדל גדול ביניהם בפועל ושמכבי השתגעה עם משכורות לישראלים (אגב, מאז ומתמיד, גם בורשטיין קיבל פה משכורות גבוהות)
אני לא חושב שליאור יקבל פה מיליון נטו, אני מעריך שיפתחו את החוזה וינסו להגיע לסיכום אחר.

מה האלטרנטיבה לדעתך? (מלבד להגדיל את התקציב דראסטית כי אנחנו יודעים שסביר להניח זה לא יקרה...) ללכת על סגל כמו שרשמתי בתגובה הקודמת שלי גם אם זה אומר לאבד אליפות בארץ?

ראשית, הדוגמא שלך לסגל מהפוסט הקודם היא קיצונית. אם ליאור לא יישחק במכבי, הוא יישחק באירופה. נראה לך שרוזן יישלם לו 700K נטו??

שנית, לגבי מה שכתבת - יכול להיות שבאמת דאבל בארץ והצלבה עדיפים על האלטרנטיבה השנייה (אני לא בטוח אבל נניח). הבעיה היא שבגישה הזאת, אתה תבנה קבוצה
שתתמודד על ההצלבה, ולכן גם יכול להיות שלא תגיע אליה (כמו שכמעט קרה העונה). במצב כזה, למה שיימכרו כ"כ הרבה מנויים בכ"כ הרבה כסף? האם בשביל לראות את באמברג
ואת שאלון? או בשביל לראות את מכבי מפסידה בבית למאלגה ולקאחה לבוראל?

לדעתי, אם מכבי תבנה קבוצה טובה שתתחבר ותרוץ היטב ביורוליג, היא תהיה כזאת גם בליגה. הדוגמא של העונה של צביקה היא קיצונית לרעה, ודי חד פעמית. לא מאמין שדבר
כזה יכול לקרות שוב.
מנגד, אפשר לקחת את עונת פארגו פרקינס, בה למכבי היה רק את אליהו, בלו, בורשטיין ופניני כישראלים מובילים (כאשר ליאור ובלו בדר"כ מחליפים אחד את השני), וזה הספיק בלי שום בעיה,
בגלל האיכות הגבוהה של הזרים שהיתה בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 29 מאי 2013, 20:31

jol9 כתב:
מקובי כתב:

ראשית, הדוגמא שלך לסגל מהפוסט הקודם היא קיצונית. אם ליאור לא יישחק במכבי, הוא יישחק באירופה. נראה לך שרוזן יישלם לו 700K נטו??

שנית, לגבי מה שכתבת - יכול להיות שבאמת דאבל בארץ והצלבה עדיפים על האלטרנטיבה השנייה (אני לא בטוח אבל נניח). הבעיה היא שבגישה הזאת, אתה תבנה קבוצה
שתתמודד על ההצלבה, ולכן גם יכול להיות שלא תגיע אליה (כמו שכמעט קרה העונה). במצב כזה, למה שיימכרו כ"כ הרבה מנויים בכ"כ הרבה כסף? האם בשביל לראות את באמברג
ואת שאלון? או בשביל לראות את מכבי מפסידה בבית למאלגה ולקאחה לבוראל?

לדעתי, אם מכבי תבנה קבוצה טובה שתתחבר ותרוץ היטב ביורוליג, היא תהיה כזאת גם בליגה. הדוגמא של העונה של צביקה היא קיצונית לרעה, ודי חד פעמית. לא מאמין שדבר
כזה יכול לקרות שוב.
מנגד, אפשר לקחת את עונת פארגו פרקינס, בה למכבי היה רק את אליהו, בלו, בורשטיין ופניני כישראלים מובילים (כאשר ליאור ובלו בדר"כ מחליפים אחד את השני), וזה הספיק בלי שום בעיה,
בגלל האיכות הגבוהה של הזרים שהיתה בקבוצה.

יכול להיות שזה קיצוני, אבל מצד שני היו דיבורים בזמנו שירושלים רצתה מאוד לגנוב למכבי ישראלי בכיר כדי לשנות את מאזן הכוחות. ואם הם היו מצליחים בזה אני לא בטוח שהם היו נשארים בלי צלחת (אף פעם לא תניפו וגו' :) ). בטח בעידן הפיינל פור.
ככה שלקחת למכבי את ליאור כשובר שיוויון ישראלי זה נשק שאי אפשר לפסול (קח בחשבון גם שליאור עבר כבר בחו"ל ולא בטוח שהוא ירצה לצאת שוב כי הוא די סבל)

אתה זוכר את הסוף, עם הגישה הזו מכבי לפני שנתיים גם הגיעה מרחק סל מהפיינל פור (ואם אתה שואל אותי אם מכבי מנצחת משחק אחד נוסף בטופ 16 היינו גם השנה בלונדון...)
אף אחד לא אמר שיבנו קבוצה זולה, אני רק אמרתי שאתה חייב את הישראלים הטובים אצלך ביד. גם אם זה אומר לוותר על זר יקר יותר. יש הרבה מקומות שאפשר לקצץ (ניק קיינר מדלי תחילה)
אני מסכים איתך שצריך להתבסס יותר על זרים (גם השושלת התבססה על ארבעת הזרים והישראלים היו נגרים ומשלימים מהספסל) אבל חשוב לציין שאסור להזניח את הישראלים וזאת הנקודה שלי. אי אפשר לצאת למלחמה עם בן שימול ולאנדסברג (עם כל הכבוד אליו)

ואם כבר אז לנושא הת'רד:
פארגו, אוחיון
היקמן, הלפרין
סמית'\אידסון, פניני
אליהו (לאחר הורדת שכר), טיוס
ג'יימס, סנטר זר (סופו :wubyellow )

ולנסות לחזור לשיטה של לפני שנתיים (אני חושב שהיקמן לוחץ מאוד טוב על הכדור ככה שהלחץ יוכל להיות אפקטיבי מאוד)
אפשר אולי לצרף כזר שישי איזה פורוורד שקולע מבחוץ (קלאתיס\דאנקן וכד') לסגור את הקו הקדמי, ואת סילבן לגיבוי ישראלי לקו האחורי.

לא חושב שהסגל הזה מאוד יקר, ויש לו פוטנציאל עצום לטעמי.
מקובי

הודעהעל ידי yzafrir » 29 מאי 2013, 21:04

1-2 פארגו , ג'אקסון , אוחיון , מקל , הלפרין ...(להשאיל את לאנדסברג)
3. סמית'. , פניני
4 . ליאור , קאלתס , טיוס
5. מאריץ' / בורוסיס / ויויוקאס/ ביינס.... , ג'יימס

אני לאט לאט מתחיל לחשוב שלאנדסברג עוד לא בשל עדיין למכבי ואולי עוד שנתיים אחרי שפניני יסיים את החוזה הוא כבר יוכל לקבל צ'אנס ויהיה מוכן יותר...
במקרה שיוגב יעזוב הייתי מביא את שון דאוסן כגארד חמישי
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 29 מאי 2013, 21:14

מקובי,
אף אחד לא אומר לבנות קבוצה עם בן שימול וכדיר. זה בכלל לא הדיון כאן.

צריך ישראלים טובים, אבל הכל צריך להיות במידה ולפי סדר עדיפויות.

אף קבוצה בארץ לא תיקח את ליאור. מכבי תהיה מוכנה לשלם לו את מה שאף קבוצה ישראלית לא תוכל (וזה אחרי קיצוץ משמעותי בשכר שלו), ולכן מדובר בסתם מחשבות לא קשורות למציאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי סילבר » 29 מאי 2013, 22:09

yzafrir כתב:1-2 פארגו , ג'אקסון , אוחיון , מקל , הלפרין ...(להשאיל את לאנדסברג)
3. סמית'. , פניני
4 . ליאור , קאלתס , טיוס
5. מאריץ' / בורוסיס / ויויוקאס/ ביינס.... , ג'יימס

אני לאט לאט מתחיל לחשוב שלאנדסברג עוד לא בשל עדיין למכבי ואולי עוד שנתיים אחרי שפניני יסיים את החוזה הוא כבר יוכל לקבל צ'אנס ויהיה מוכן יותר...
במקרה שיוגב יעזוב הייתי מביא את שון דאוסן כגארד חמישי

מקבל את מה שאתה אומר אם פניני תקוע עם חוזה

אני מעדיף נעימי על פני הלפרין
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי yzafrir » 30 מאי 2013, 06:58

סילבר , הבעיה עם נעימי היא האופי המחורבן שלו . זה פשוט לא יעבוד עם בלאט והאמת לאורך עונה שלמה זה לא עבד לו עם אף מאמן אחר...
אני מוכן לוותר על הכשרון שלו ולקחת שחקן שתורם למערכת גם מבחינה חברתית , במיוחד שמדובר לא על שחקן מפתח בקבוצה אלא על שחקן משלים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 30 מאי 2013, 14:14

yzafrir כתב:סילבר , הבעיה עם נעימי היא האופי המחורבן שלו . זה פשוט לא יעבוד עם בלאט והאמת לאורך עונה שלמה זה לא עבד לו עם אף מאמן אחר...
אני מוכן לוותר על הכשרון שלו ולקחת שחקן שתורם למערכת גם מבחינה חברתית , במיוחד שמדובר לא על שחקן מפתח בקבוצה אלא על שחקן משלים...

+1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי סילבר » 30 מאי 2013, 14:34

yzafrir כתב:סילבר , הבעיה עם נעימי היא האופי המחורבן שלו . זה פשוט לא יעבוד עם בלאט והאמת לאורך עונה שלמה זה לא עבד לו עם אף מאמן אחר...

לא זוכר שבטריומף הוא התחכך עם מאמן או הנהלה. אולי כי התבגר או אולי כי קר לו.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי felix_r » 30 מאי 2013, 14:49

אני רוצה את השחקן הזה. איזו יד קטלנית!

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2013, 15:45

סילבר כתב:

דווקא אם קר לו, יש יותר סיכוי שהיה מתחכך בשביל להתחם... :tongue3

אתה לא מצפה שנדע מה הולך בקבוצה זניחה כמו טריומף. אתה יודע כל מה שקורה בפנאניוס?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 מאי 2013, 16:05

jol9 כתב:
סילבר כתב:

דווקא אם קר לו, יש יותר סיכוי שהיה מתחכך בשביל להתחם... :tongue3

אתה לא מצפה שנדע מה הולך בקבוצה זניחה כמו טריומף. אתה יודע כל מה שקורה בפנאניוס?

:D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מעין » 31 מאי 2013, 22:55

מה דעתכם על הסגל הזה:
פארגו(1.2 מיליון), מקל(300000)
אוחיון(400000), לוגאן(500000), לנדסברג(300000)
סמית'(900000), פניני(400000)
אליהו בשכר מופחת/קלאתיס(500000/700000), טיוס(400000)
ג'יימס(800000), באראץ'(מיליון), ג'ייק כהן(300000)

ברור שזה לא אידיאלי אבל כסגל זול יחסית(יוצא 7.5 מיליון בערך) כפי שמסתמן שנבנה זה יכול להיות אחלה לדעתי.
אפשר להסב את אוחיון לעמדה 2 למרות הקליעה הגבולית מ3, כשלוגאן מתפקד כשובר שוויון מהספסל. יש לך שלושה שחקנים שיכולים לרכז ברמה טובה ושלושה שחקנים שיכולים לשחק על כל עמדת גבוה, כשג'ייק כהן וטיוס יכולים שניהם לשחק על שתי העמדות. ברור שפארגו מתפקד כגו טו גאי הראשי בהתקפה עומדת, אבל אם הוא לא משחק יש עוד שחקנים שיכולים לייצר מצבים לעצמם ולאחרים(מקל, אוחיון, אליהו, סמית'). בנוסף, חמישה זרים בלבד, כלומר יש כולם יוכלו לשחק בכל משחקי הליגה.
מעין

הודעהעל ידי סילבר » 01 יוני 2013, 09:33

מעין כתב:מה דעתכם על הסגל הזה:
פארגו(1.2 מיליון), מקל(300000)
אוחיון(400000), לוגאן(500000), לנדסברג(300000)
סמית'(900000), פניני(400000)
אליהו בשכר מופחת/קלאתיס(500000/700000), טיוס(400000)
ג'יימס(800000), באראץ'(מיליון), ג'ייק כהן(300000)

ברור שזה לא אידיאלי אבל כסגל זול יחסית(יוצא 7.5 מיליון בערך) כפי שמסתמן שנבנה זה יכול להיות אחלה לדעתי.
אפשר להסב את אוחיון לעמדה 2 למרות הקליעה הגבולית מ3, כשלוגאן מתפקד כשובר שוויון מהספסל. יש לך שלושה שחקנים שיכולים לרכז ברמה טובה ושלושה שחקנים שיכולים לשחק על כל עמדת גבוה, כשג'ייק כהן וטיוס יכולים שניהם לשחק על שתי העמדות. ברור שפארגו מתפקד כגו טו גאי הראשי בהתקפה עומדת, אבל אם הוא לא משחק יש עוד שחקנים שיכולים לייצר מצבים לעצמם ולאחרים(מקל, אוחיון, אליהו, סמית'). בנוסף, חמישה זרים בלבד, כלומר יש כולם יוכלו לשחק בכל משחקי הליגה.

גקסון(800000), מקל(300000)
אוחיון(400000), לנגפורד(1.2),
מספר 3 זול מסמית'(400000) או תותח יקר ממנו (1M), לנדסברג(300000)
אליהו (500000),קלאתיס(400000), טיוס(400000)
ג'יימס(800000), באראץ'(מיליון),

וקבלת סגל שנע בין 6.5 ל 7.1.
פארגו כבר לא יגיע (צסק"א)
מוותר על פניני. OVER THE HILL וצובר תאוצה. גם בלעדיו ובלי כהן יש לך 5 ישראלים ראויים וזה מספיק.
אליהו וקלאיטיס סוגרים יפה עמדה 4 וטיוס מסתובב בין 4 ל 5.
סמית' לא חתם עד כה ולכן לא ישאר וזו לא הסיבה היחידה שאני רוצה שילך אבל כבר כתבתי על כך בפוסט אחר.

את גייק כהן אני לוקח אם אליהו לא ממשיך. אני אוהב את לוגן אבל לנגפורד משמעותי ממנו.
עכשיו לחשוב אם להוסיף את לוגן כשובר שיויון או בלו.
נערך לאחרונה על ידי סילבר בתאריך 01 יוני 2013, 10:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי er79 » 01 יוני 2013, 10:17

אני עדיין לא הבנתי למה אתם טוענים שאי אפשר להביא את פארגו:
1. פארגו (2 מליון), מקל (400000)
2. פרידזון (1 מליון), לנדסברג או נעימי (300-400 אלף)
3. סמית (מליון), פניני (400-500 אלף)
4. קלאתיס (300-400), טיוס (חצי מליון)
5. ג׳יימס (800 אלף), באראץ (800-900 אלף).

פחות או יותר סגל של 8 מליון, אולי קצת יותר. לא בשמיים.
er79

הודעהעל ידי שחף » 01 יוני 2013, 10:30

מקובי כתב:
rc4991 כתב:
מקובי כתב:
MTA2311 כתב:

כמובן- חוק רוסי.

אם מכבי מביאה את לאנגפורד, פלאניניץ' ובורוסיס רוזן יקנה את כדיר וקוז'יקרו כי סיכוי לאליפות לא יהיה לו, ואנחנו נחשוב ברצינות על לקנות כרטיסים לפיינל פור הקרוב.
לא תשמע פה אוהד אחד אני חושב שיתנגד לסגל שאתה מציע, חוץ מאלו שממש חולים לליאור על התחת.
\אתה באמת חושב שדונטה סמית' והאסל יקחו אליפות מול סגל שבו מכבי עדיפה בכל עמדה בערך????

אבל פדרמן בשלו, בהעונה הבאה אנחנו נקבל את היקמן האפס בחוזה משודרג ועוד גארד מהדי ליג, העיקר שנוכל לראות את ליאור חוגג על קבוצות דרג ז' בליגה שלנו וביורוליג.
שחף

הודעהעל ידי סילבר » 01 יוני 2013, 10:47

אתה באמת חושב שדונטה סמית' והאסל יקחו אליפות מול סגל שבו מכבי עדיפה בכל עמדה בערך????

דונטה סמית' (בניגוד לדווין)מאוד מרשים אותי באגרסיביות, ביציבות, הרב גוניות שהוא מפגין ו...המחיר.
האסל לדעתי יהיה גניבה בעמדה 5 אם לא מביאים שחקן ברמת בורוסיס/וויאקאס/בגיץ/זוריץ. הוא השחקן האפור שצריך על המגרש כדי שריאל לא יחגגו לך בריבאונד התקפה על הראש ויקבלו 15 הזדמנויות בהתקפה אחת.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים